1451
-
nem akartuk elhinni,épp elötte röhögtünk a markunkba hoyg a két béna hondás miket nem szerencsétlenkedik,erre utána történik ez.naná hogy Freedom visszadott mindent...
egyébként sajnálom a srácot.hajtania kéne és ilyen hülye csapathibák miatt veszit értékes pontokat -
igy igaz.nagyot ment az öreg,sajnáltam is volna ha elbukja azt a helyezést... -
Azért a 4. hely még így is meglett Kubica jóvoltából. Coulthard a végén nagyot autózott.
-
Ez hihetetlen, Heidfeldnek nagyon elrontották a versenyét, pedig lehet, hogy Kubica elé jött volna viszza. De ő legalább vissza tudott menni a boxba. :) -
már be is rakták.
köszi szépen a gyors segitséget:) -
csináltam gyorsban egy bannert,szerintetek?
-
hát wow -
köszi szépen.képen Williamsek vannak,és a topic meg BMW.Sauber,de majd kreálok egyet:) -
kaptatok 1et amíg nem csinál vki véglegeset... -
én kértem:)
mostantól erröl a csapatról fog szólni a topic.banner is várható:) -
Miért lett átnevezve a topik BMW Sauber F1 Teamre? :) -
japp -
hát igen.ezen derültem egy jót,de Hamilton sem képes csodákra,igy Ö is csak azért ilyen jó,mert a McLaren a mezöny elött jár a Ferrarival karöltve.pl Rosberg is képes lenne hasonlókra mondjuk a Ferrarival -
Rosberg javulást vár a csapattól
Valóban nem ártana javulni, de szerintem a legjobb esetben is csak a Renaultot tudnák befogni. -
Williams leszerződtetné Hamiltont -
hurrá,két pont szerzés Ausztráliában:DD.
Wurznak meg majdnem levitték a fejét:D
csak h írjak valamit. -
egyébként elsö futamot látva,úgytünik Webber most mellé fogodott a RBRel,persze sok választása nem volt,mert a Williams csapat spórolni akart a pilótákon,és igy nem fért be a keretbe:) -
nos igen,ha megnézzük,könnyen lehet hogy ez igy van.McLaren,Ferrari,BMW biztos elöttük van,és lesz is.Azért a Renót még idevenném,nemhinném,hogy a Williams lenyomnná öket,igy valóban az 5.ek,ami a tavalyi eredményhez képest oriási elölrelépés.Mondjuk tavaly is jól kezdtek,de idén valószinüleg ez a Toyota motor jobb lesz,sztem legnagyobb ellenfelük a Toyota lehet. -
Sam Michael: a Williams a negyedik-ötödik helyen van -
illetve egy szimulátorban:
-
Jackie Stewart a Williamsben,Melbourneben:
-
kit? na azt megnézem.
a Honda olyan mint az euró bevezetése,örök igéret marad:D -
Hajrá:)) -
meg majd a Honda jól elver:P -
igy igaz:)
föleg a ligánkban:) -
oks.én mondtam hogy menjünk azzal:P
de BMWt én már nem hagyom ott:)
már aláirtam jövöre is a szerzödést:) -
de sztem a Ferka akkor is jobb:D -
hát ez egyértelmű,a pályán is ugyebár:DDD -
sztem nem,ez a toyota nagyon király.tán még a McLarentöl is jobb,de ami egyértelmü h a BMW a legjobb:P -
az autó szép külsőre,de majd meglátjuk mit tud a pályán.
sztem a Ferka veri a totoyát:) -
mondjuk az új autó bemutatóján mindenki nagyon óvatosan nyilatkozott,konkrét célkitüzés szinte nincs is,mondjuk a tavalyi eredmények után nemhinném h lehetne ettöl lejjebb kerülni! bár nem is tudom... de mindenesetre sztem idén jobbak lesznek.
az autó meg külsöre nálam benne van a top5ben:
1.BMW
2.McLaren
3.Toyota
4.Ferrari
5.Williams -
és egy promociós teszt erejéig már ki is próbálták öket:
-
egyébként bemutatták az új Williamset,olyasmi lett,mint amit korábban láttunk: sztem a tavalyi jobb volt.:
-
hát elég gyenge:)
magunk között szólva -
Nem nagy szám. :D -
szörnyű
-
ilyen lesz az új logo
-
pontosan.
egyébként egyszer a Magyar Hírlap is támogatott egy forma1es csapatot,azthiszem még a Hakkinen által vezetett Lotus volt az -
a Metro attól még egy szennylap.akárhonnan is nézzük -
ez relativ,ettől függetlenül osztom az álláspontodat.