1451
-
én csak annyit mondtam utálom a franciákat! nem akarok én senkit se kinyírni
inkább nézegessétek ezt itt a faterja:
Gilles -
hagyjad,szegény azt hiszi,hogy még mindig háborús állapotok vannak,az ilyen szar emberek miatt van még mindig a gyülölködés,még képes lenne és elpusztítana egy egész népet csak mert utálja...
mondjuk 2db büntipont nem véletlen... -
áh ember,sztem bújj el,ezzel a nézeteddel,képzeld ismerem a történelmet,és jópár könyvet elolvastam erröl a témáról,és képzeld el,már nagyon nem ez a helyzet amiben te élsz,persze te minden franciát lelönél,de ez a te bajod.
csak néhány tény,amiröl foggalmad sem volt ezek szerint:
1.Villeneuve kanadai(mint már korábban emlitették)
2.még ha francia is lenne,akkor is versenyzett német csapatban,és nem lötték fejbe,de szerintem neked nem ártana egy golyó,és légyszives ne becsméreld a tudásomat ha nem is ismersz
-
látom te nem vagy tök komplett.
hát h nem tud sokat a második vh-ról?sztem sokkat többet tud mint te:P
mellesleg hallottál már olyanról h francia-német megbékélés?vagy ez kimaradt nálad?ami persze nem azt jelenti h imádják egymást,de ezt felejtsd el hogy a Forma-1ben egy német csapatnál számít az hogy francia pilóta van a csapatnál! -
látom te nem sokat tudsz a forma-1ről.
Villeneuve ugyanis nagyon nem francia.sőt nem is európai.hanem kanadai.persze lehet h francia az anyanyelve,de azért az kicsit sem az.de nyugodtan hagyd figyelmen kívül a tényeket -
#697-re igaz -
vilenyőve az francia
lengyelek biztos annyira rosszba azért nem vannak mint a német vs oroszok & franciák -
látom te nem sokat tudsz a 2. világháborúról
mert ha 1 német hibát követett el azért (német)fejbelövés járt neki is -
ezt meg én nem tudom szó nélkül hagyni:
1.te milyen franciáról beszélsz ember???
2.sztem a nemzetiség nem okoz gondot a Forma-1ben.
(pl.:mert szerinted a németek és a lengyelek oda vannak egymásért...hát nem hinném). szval erről ennyit -
ezt nem bírom szó nélkül
komolyan gondoltad francia pilóta német autóba
a németek utálják a franciákat és fordítva is igaz
ww2
én is utálom a franciákat -
Villeneuve szart se ért már itt. -
de Montoya Williamses volt,és a BMW kivált onnan 2005közepén és már nem is érdekelte öket az eredmény annyira,igy montoya jókor ment el azt kell hogy mondjam,sztem.Ami azt illeti,Villeneuvenék meg már volt szerzödése a Sauberrel 2006ra,mondjuk az máig nem tetszik ahogy a BMW elbánt vele,szemét húzás volt.Mondjuk a BMW valószinüleg eltudta volna vinni Montoyát is,mert a Williams már nem nagyon tudta volna fizetni,de viszont akkor Heidfeldet kellett volna otthagyni,hát Montoya Villeneuve érdekes páros lett volna:P -
ez most hogy jön ide?az eleve Williams volt -
én még mindig azt mondom Montoya-t meg kellet volna akadályozni hogy átmenjen a Mclarenhez -
talán Toyota,sztem jó esélye van rá,de még a Renónál sem dölt el semmi,és még sztem a Willanókhoz is "beférhet" szóval lehetöség az van:P -
de hol -
Ö is ezt mondta,mármint Glock,de természetesen ha vmi van azonnal megy,amúgy nem lepödnék meg,ha jövöre F1es pilóta lenne:) -
rem erre nem kerül sor -
hát ha csak valami nagy szerencsétlenségre az egyik BMWs pilóta kidölne,mert ugye Vettel már nincsen... -
nem valószínű h versenyezne Japánban:) -
na Glockot elengedték a GP2es futamára,peche van,mert a szezonzáró egynapra esik az f1es Japán Nagydijjal,és még a bajnoki cimért is küzd:) -
úgyvan:))) -
áá szóval Hamilton a Lujza? :D -
hát Hamiltont a BMWbe? ez kb olyan lett volna anno mint Schumi a McLarenben:P
de ettöl függetlenül egyetértek -
csak Lujza ne jöjjön soha!! -
utálod? akkor jó gyerek vagy! :D bár én mostanában néha kicsit kezdem úgy megszeretni :S no de akkor is Go Ferrari :D meg Go BMW! :) -
elfogadnám csak átfesteném a bmw szineireXD -
nemszeretném ha odamenne mert utálom alonsot tudom jóttenne a csapatnak de akkor is -
Alonso a BMW-ben? hmm nemtudom nem hangzik rosszul :D kíváncsi vagyok mostmár erre :DD -
Egy érdekes pletyka BMW-ék háza tájáról:
Alonso és Heidfeld jövőre csapattársak lehetnek
A német forrás nem szolgált meglepetéssel, amikor hírül adta, hogy a BMW Sauber hamarosan 2008-ra is hosszabbít Nick Heidfelddel. Az viszont már lényegesen nagyobb szenzációnak számít, hogy jövőre Fernando Alonso lesz a német csapattársa.
A McLaren-Mercedesnél a pilóták közt elmérgesedett a viszony, Fernando Alonso és Lewis Hamilton a Magyar Nagydíj óta nemhogy nem eszik egymás tenyerében, de szíve szerint nem is találkozna a másikkal.
A mezőny jelenleg a nyári szünetet tölti, de a médiának éppen a Hungaroringen történt események miatt van min csámcsognia. Alonso jövőjével kapcsolatban már több verzió is napvilágot látott az elmúlt napokban, most itt egy újabb.
A McLarennél zajló civakodásból ugyanis a híresztelések szerint a BMW húzhat hasznot, a wokingiaktól év végén minden bizonnyal távozó kétszeres világbajnok ugyanis Münchenbe teheti át székhelyét.
Az Express szerint ugyanis ha Alonso valóban odébbáll, akkor csakis egy győzelemre esélyes csapat jöhet szóba számára, a BMW pedig az eddigi fejlődését figyelembe véve jövőre mindenképpen ilyen lehet. Tovább növeli a német gárda esélyeit, hogy a Ferrari nem tervez Alonsóval, a Renault pedig igencsak messze van a világbajnoki formától.
A BMW motorsport igazgatója, Mario Theissen el is tudná képzelni a közös munkát a spanyol pilótával: "Mióta fuzionáltunk a Sauberrel, azóta folyamatosan fejlődünk, és elértük, hogy igazi élversenyzők számára is érdekessé tegyük a csapatunkat. Nem az a kérdés, hogy elég jók lennénk-e egy világbajnoknak, hanem az, hogy milyen konfigurációval tehetjük meg előre a következő lépést"- nyilatkozta a már említett kölni lapnak a német szakember.
Heidfeld hivatalosan még nem rendelkezik érvényes szerződéssel 2008-ra, de egyes hírek szerint már csak formaságok vannak hátra. Robert Kubica, a BMW jelenlegi másik versenyzője is érvényes kontraktussal bír, és a vezetőség is elégedett vele, de Alonso kedvéért valószínűleg szívfájdalom nélkül félreállítanák a lengyelt.
Az Alonso-Heidfeld páros roppant ütőképes lenne, de sokan hasonló helyzettől tartanak, mint ami jelenleg a McLarennél is zajlik. A pilóták pontversenyében jelenleg az ötödik helyen álló Heidfeld ügynöke, Werner Heinz azonban nem tart ettől: "Miért ne férne meg egymás mellett Heidfeld és Alonso? Nick jelenlegi teljesítményét látva, egyáltalán nem féltem őt."
Forrás: F1hirek.hu
Fotó: EPA -
Mindenesetre a BMW jelenleg előrébb van, mint a Williams, van 2 jó pilótájuk és ha így folytatják a fejlődést, akkor 1-2 éven belül akár a világbajnoki címért is harcolhatnak majd. -
jó erre meg azt tudom mondani,hogyha Kimi alatt nem áll meg a Mercedes motor Európába,akkor azt a futamot Ő nyeri,nem Ralf Sch. és simán világbajnok,de még akkoris az lett volna,ha Michaelt nem tolják vissza,ez a mi lett volna,ha sajnos teljesen mind1,senkise foglalkozik vele,ám érdekesek szoktak ezek lenni,tény.
700 -
hát de nem ám,igen,jó tudod,csak ezt sokan elfelejtik.volt egy nagyon jó kasztni,egy nagyon jó motorral,és két jó pilóta.megnyerhették volna.de elmúlt ez,kár rágódni rajta. -
viszont veszekedni se kell,pláne mást sértegetni,köszi.
pláne,hogy neked sincs igazad,persze Williamsnél nemtudnak kasztnit épiteni,teljesen egyértelmü,végülis csak több mint 100 futamot nyertek,dehát ez mellékes,ugye? BMW-vel azért romlott meg a Williams csapat viszonya,mert nem hagyták,hogy beleszóljanak,a kasztni épitésbe,tudod ez olyan eset,hogy kisújjadat nyújtod és akkor a karod kell nekik,BMWnek is egyre több kellett volna,ez nyilvánvaló,és ha a Williams csapat nem engedelmeskedett volna kilépéssel fenyegetöztek volna ugyanúgy,motorbeszállító nagyúr tud lenni egy csapaton belül,ugyanis a Williams privát csapat,sose volt gyári,és valószinüleg nem is lesz,csak gyári támogatásokat szerzett,ez minden. -
ezzel a hsz-el nyilvánosan is sértegeted a BMW csapatfönökét,és kijelented,hogy Ő zsidó származású(amit erössen kétlek),ugyanis őket lötték fejbe annak idején...
miért van ott a Sauber név? mert igy állapodtak meg,és különben is jobban hangzik,bár bevallom kezdetben nekem se tetszett ez a dolog...
williams csapatot 1 az 1be? hát jó ötlet,csak az a gond,hogy Frank nem olyan mint Rongy Dennis,hogy mindent elad,mert odaát,McLarenéknél valószinüsíthető,hogy elöbb utóbb megszerzi a Merci a csapatot,de ha utánanézel Frank Williamsnek,akkor rájöhetsz,hogy nagyon szereti a csapatát,amit felépitett és komoly múltja van,erre mondják azt,hogy van amit nem lehet pénzért megvenni,minden másra ott a Master Card.
tény,2003ban az utolsó futam előtt csak 3egység volt a BMW.Williams hátránya,ám az utolsó futamon a Ferrari szerzett 11 pontot,a BMW meg betlizett,tehát nem érdemelték volna meg,de tény,meg kellett volna nyerniük,ezzel egyetértek. -
de a kasztnit nem a BMW építette ha jól tudom... -
te ki vagy nagyokos?mé kéne fejbelőni?egyáltalán:miért kéne fejbelőni bárkit is a II.vh miatt?bazz második évük és a harmadik legjobb csapat már.gondolkozz már -
ha montoyát nem lökik ki az utolsó elöttelötti versenyen akkor tutti vb -
szép volt nick 3. hely
aszt hittem 2 kiállás lesz akkor maradt volna kubica a 4. helyen de az 5. nem roszz -
micsoda mikor 2003 a williamsbmw majdnem vb lett ez egyértelmű visszafejlődés tavaly elött nem bírtam má nézni mit csinálnak
te barom