1451

• Tigristank
    Nem hinném, hogy kerestem volna másban a hibát. Én csak annyit akartam mondani, hogyha utólag kizárnák ezt a 3 pilótát, és ezzel Hamilton 4. lenne, akkor nagy felháborodás lenne, mert ennyi erővel őt is megbüntethették volna néhányszor (a kémügyön kívül is), és akkor az emberekben az jönne le, hogy valaki nagyon szeretné Hamiltont világbajnokként látni.
  • Istencsászár
    persze, nem is rád értettem

FIA: A BMW és a Williams üzemanyaga szabálytalan

bizonyított, már csak 1 dolgo nem tisztázott, akkor most mivan?
  • Jeff Gordon
    sztem oka is van rá,hogy örült,hiszen akkor elvette volna töle a legfiatalabb világbajnok cimet:)))) amit még jövöre elvehet ez igaz,de az lesz az utolsó sansza.

persze hogy nem,pont ezért irtam,hogy mégcsak vizsgálódnak,hadd tegyék,ez a dolguk.senki se volt itt vadbarom sztem.nyugodtan beszélgetünk,vagy nem?
  • Istencsászár
    Persze igy utólag, csak HA nem lett volna HA, akkor minden máskép alakul stb stb... ez már nemtudom milyen tudomány ág lenne ami ennek az okfejtése:D
  • Jeff Gordon
    épp a te topicodban irtam,hogy a Mclaren elvesztette a csapatot a kémügy nélkül is,nem olvastad?
  • Istencsászár
    Alonsot se feledd el, nem láttad az arcán milyen boldog volt h nem Hamilton a vb?:)

De mondom ez a BMW Williams baja, Kimi nyugodt lehet, nem lesz itt semmi, de ha ő ideges is, mi drukkerek mi a francoért kell hogy vadbarmok legyünk?
  • Istencsászár
    Nem? bár nemtudom ennek ehhez mi a köze, az teljesen más volt, és nem bizonyítható, de elvettek tőlük egy címet a Ferrarinak adva, hamár adok kapokról van szó, bár látom most falba ütközök, tehát ne is regálj, lezárt ügy, örülj Kiminek és ne a másikban keresd a hibát.
  • Jeff Gordon
    már hogy a viharba ne lenne Kimi baja,végülis csak egy vb cim múlik rajta,téged nem érdekelne ha te nyertél volna egy ponttal,és este felkerülne egy ilyen hír a portálokra?

na mind1,egyenlőre mégcsak vizsgálódnak,úgyhogy még nem mondok semmitse,majd utána,de már maga az elmélettöl is rosszul vagyok,hogy igy hamilton nyerne.
  • Tigristank
    Talán azért, mert akkor illett volna a Mclaren-Mercedes pilótáktól is elvenni a pontjaikat a kémkedési ügy kapcsán, te talán nem így gondolod???
  • Istencsászár
    Itt miért róluk van szó? ők szabálytalankodtak? nem... BMW, Williams? lehet h igen... én nem értem minek kell Kimit és Hamit ebbe belekevrni, ez nem az ő bajuk.
  • Tigristank
    Mondjuk ha el fogják venni a helyezésüket, és ezzel Hamiltonnal megnyeretik a világbajnokságot, akkor abból hatalmas botrány lesz.
  • MaSzKa
    "FIA ugy dönt hogy senkinek a becsületén nem esik csorba"
    ilyen döntést szerintem lehetlen hozni
  • Jeff Gordon
    Ilyen erővel nagyon szépen és nyugodtan ki lehetett volna zárni Hamiltont és Alonsot az egyéni pontversenyből,de az hatalmas felháborodást szült volna valószinüleg,ez nem kissé... egyetértek veled,a bünösök bünhödjenek.azt is aláirom,hogy hamilton és alonso kiválóan ment idén egy félig ferrarival... és ha így bajnok lesz,azok után,hogy a pályán elvesztette,hát-hát..
    jó igen,ma kiadós szerencséje volt Kiminek,de 2003ban meg nagy peche,amikor kettö ponttal csúszott le,mert Schumachert visszatolták a kavicságyból az egyik futamon és szerzett három pontot.alonsonak is szerencséje volt,de azért nem árt megjegyezni,hogy véletlen nem lehet vki 2x vb,és tavaly az évad első felében mindenkit hülyére vert,már akkor odaadták neki a trófeát,aztán jött Schumi vissza.
  • Istencsászár
    Ha szabálytalan volt és bizonyítják akkor valami vonzata lesz... Érdekes olvasni a felháborodást, persze Hamilton a hibás, meg ilyan olyan FIA... mondjuk ezen nemtudom mit kell izgulni, Kimi nyert ma kétség sem fért hozzá, ha netán mégis 0álznák a jómadarakat akkor 2 pont plusz és Hami az élen, de ha ez a szabály ez a szabály, én csak azt mondom ez etikátlan lenne, most h ki érdemelné meg egy más téma... Ma leglább akkora mázlija volt Kiminek mint elmult évben Alonsonak, persze egy percig sem említette senki, bezzeg Alonso révén mik voltak... ilyen sport ez sajnos csak a gyűlölet, tisztalat a kivételnek. Én bízom benne hogy az FIA ugy dönt hogy senkinek a becsületén nem esik csorba, kár lenne egy lefutott meccset megváltoztatni, ha pedig csaltak ( mert ez 100%ban bizonyítható ) akkor tessék segbe rúgni őket ahogy azt kell.
  • MaSzKa
    az tényleg durva lenne
    Kimi jól megszívná, pedig már régebben vb lehettt volna
  • MaSzKa
    valami nem stimmelt az összetétellel
  • Jeff Gordon
    hátha Hamilton igy világbajnok lesz,akkor soha többet nem nézek versenyt,mert ez undorító lenne,de nemhinném,hogy kizárják őket.
  • MaSzKa
    2003 úgy nyomta te alonsot J.P. Montoya és R.Schumacher mint a sza....
    tehát visszafejlődés volt idáig, remélem jövőre 1 helyért megy a csata
    a Williams karosszéria és a BMw motor is akkoriba a legjobb volt
    csak Montit ne kökték volna ki az utolsó elötti elötti versenyen :-(

a Sauber karosszéria+ a többi a motoron kívül egyenlőre még nem jó van mit javítani. Már rég meg lett volna az eredménye ha meg tudják vásárolni az egész Williams istállót

nekem ez a legszebb és legjobb BMW az F1-ben: (kár hogy a HP elment a BMW-től)

• Istencsászár
    Még várj ezzel, vizsgálják a csapatot, illegális üzemanyag használata miatt.
  • MaSzKa
    VB 2. a BMW konstructörökbe

de csak azért mert a mcmercedest kizárták 0pontosaklettek különben 3. ak lettek

jővőre jó lenne ha úgy szerepelnének mint 1983-ba a Brabham-BMW ami késöbb 1400+ Le-t is tudott 1 körön :-) 1500ccm-ből ez máig világrekord az autosportba

ebbe az évbe is az évtized bukását is pródukálták egyben szerencse hogy Kubica megúszta
  • Jeff Gordon
    Igen,furcsáltam is,hogy úgy rakta be alonsonak a BMWt,mintha a spanyol egy Spykerrel ment volna,semmi esélye nem volt,utólag aztán kiderült,jóval könnyebb volt a kocsi,de ez már jelzi a BMW erejét,jővőre nem lepődnék meg,ha futamgyőzelem közelébe kerülnének és esetleg nyernének is
  • Tigristank
    Jaja, szépen megelőzte Alonsot, csak kár, hogy 3 kiálláson volt. :(
  • Bandee1987
    Grat a BMW-s srácoknak is, nagyon drukkoltam Kubicának, hogy igy a végén megszorongassa Alonsót, kár, hogy nem sikerült neki, sebaj. Remek csapat, max respect
  • Tigristank
    Azért az a 101 pont messze kimagaslik a középmezőnyből. Remélem jövőre már ők is élcsapat lesznek. :)
  • Jeff Gordon
    Kubica 5. Heidfeld 6. így összesen Heidfeldnek 61 Kubicának 39 és Vettel szerzett még egy pontot,vagyis 101ponttal a BMW.Sauber második lett a csapatban,azt hiszem elégedettek lehetnek,és jövőre Heidfeld autóján lesz a 3as Kubicáén a 4es
  • Tigristank
    Massa és Kubica párharca Massa szemszögéből
  • antijuve
    jah.azé nem kapott télleg.
  • Tigristank
    Én arra az esetre gondoltam, amikor Alonsot "kilökte" Vettel, nem pedig arra, amikor nekiment Webbernek.
  • antijuve
    hát Webberrel történő ütközés miatt egy 10 rajthelyes büntetést

amit ma el is töröltek nála,és Hamiltont se büntették meg(mily meglepő)
  • Tigristank
    Megbüntették? Mit kapott? Erről nem tudok.
    Viszont a hangsúly most az áthajtásos büntetésen van, amit ő nem kapott.
  • antijuve
    őt meg is büntették:S
  • Tigristank
    Igen, ennyi erővel Vettelt is megbüntethették volna.
  • norbi56
    hát jaaa ha nem hamilton hanem yamamoto akko lese szarják
  • antijuve
    messze még a vége.meg ez a szezon már teljesen tét nélküli
  • antijuve
    mert Hamilton azé:)
  • Jeff Gordon
    hát igen érdekes futam volt,de hogy Kubicát miért büntették meg,máig nem értem... szerintem teljesen versenybaleset volt az Hamiltonnal,na mind1
  • MaSzKa
    megint mi folyik a BMW-k nél
    hihetetlen mit szenvednek
  • antijuve
    szegény Heidfeld:((
  • Tigristank
    Ez az esős japán futam sem a BMW-k versenye volt, de azért Kubica és Massa a végén csinálták a műsort! :D
  • MaSzKa
    Gilles Halála