BMW.Sauber F1 Team

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
egyébként marha jó Heidfeld sisakja😊

ups and downs

Jeff Gordon
persze egyértelmü.engem nemzavar hogyha beszélgetünk a BMWröl is.

The only speedometer is in your head.

antijuve
sztem legyen ez egy BMW Sauber topic is egyben,na?😊

ups and downs

antijuve
ha lenne egy ilyenem,de jó lenne😊)

ups and downs

Jeff Gordon
ja és Heidfeld pályára vitte az új BMWt,gondoltam berakok pár képet hátha vkit érdekel:

Jeff Gordon
és végül Heidfeld új sisakja egészen közelröl (nekem tetszik):

Jeff Gordon
és a tesztpilóta:
a pilóták sorrendjében a negyedik helyen áll,Karthekyan megelözi,de azért sztem ahhoz képest h a Williamsnek milyen pilótái voltak, pl,Mansell,Hill,Villeneuve,Senna. ez a mostani pilóta négyes szerintem mindenképp nagy visszaesés.Bár Wurz sztem egész jó lehet,ha az autó normálisan fog menni nem lesz gond.

Jeff Gordon
ilyen az orr közelebbröl:

Jeff Gordon
teljesen igazad van,totál egyetétek.bár ezt a Tata szponzort az indiai gyöngyszem Narain hozta a csapathoz...
HPhoz képest nagy visszalépés,de még hálistennek nem ez a föszponzor.

JGTC
az a TATA embláma nagyon gáz ott az orrán, hálistennek még nem tartunk ott hogy az is legyen benne 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Jeff Gordon
itt egy újabb Williams,ezúttal más festéssel,a pilóta az a japán Nekedmegyek vagy mittomén ki:

a kocsi a lényeg😄

Jeff Gordon
nekem is tetszik,sztem jó lett,bár sztem lehetne egy kicsit több ebböl a kékböl

JGTC
tényleg nem rossz a szekér <#eljen>, szép ez a kék szín is, sztem így képeken kevésbé mutat de élõben elég komoly lehet ...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Jeff Gordon
és ilyen lesz az új kormánya:

Jeff Gordon
Ime néhány kép,szerintem szép lett:

JGTC
lássuk akkor

Jeff Gordon
ha jól emlékszem holnap bemutatják a BMWt is,már kiváncsi vagyok rá😊

antijuve
miii??ééén??ez nem is igaz!

a súlyos nyelvtani hibákat nem tûröm😄D

ups and downs

Tigristank
"huudebaromiokosvagyok": Az te vagy. Te szoktál majdnem minden új topikba beírni, hogy ezt így kéne csinálni, azt nem jól írtad le stb. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
jaj,de kedves vagy.ilyen szépet még senki sem mondott nekem😊)

egyébként egy idõ után(ha az illetõ rászolgált),akkor már nem lehet irkálni,még az olyan "huudebaromiokosvagyok" tökfejeknek sem,mint amilyen te vagy😄DD

ups and downs

Tigristank
Senki, de ide írhat bármelyik regisztrált fórumozó, még a szellemi fogyatékosok is, mint például te. 😄DD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
és azt ki kérdezte???hehh???😄DDD

ups and downs

Tigristank
Gondoltam, hogy arra gondoltál, csak én még hozzátettem az én véleményemet is. 😊

antijuve
jójó,most a színösszetételre gondoltam.
hát jah,sokat változik a világ...😄DD

ups and downs

Tigristank
Sokkal egyszerûbben nézett ki, mint a mai kocsik, mivel légterelõ elem alig volt rajta. Pedig 2000 nem is volt olyan rég és azóta sokat változott a Forma 1 is. Gyorsan telik az idõ. 😞

antijuve
hát eléggé😊.

nemrossz az idei kocsi,bár némi változtatások nem ártanának.de alapvetõen jól néz ki.

ups and downs

antijuve
nekem tetszik ez a Williams.szerintem szépen nézett ki

ups and downs

Tigristank
Azért egy fõszponzornak már illene rajta lenni a kocsin.

Jeff Gordon
ez egy jó kérdés,foggalmam sincs.nemtudok róla hogy elhagyták volna az f1et,de bármi lehet.
bár emlékeim szerint a Williams végsö változatának a hivatalos bemutatója febr. 2re esik,tehát ha akkor se lesz rajta a kocsin az Allianz felirat akkor valószinüleg végleges a dolog.

Tigristank
Amúgy az Allianz kiszállt a Forma 1-bõl vagy átment valamelyik másik csapathoz?

Jeff Gordon
ez inkább a 2000es évet idézi vissza:

antijuve
van benne vmi

ups and downs

Tigristank
Nekem a tavalyi festés jobban tetszett.

Jeff Gordon
az új Williams,még nem official bemutató,úgyhogy nemvagyok benne teljesen biztos hogy pont ilyen lesz:

Jeff Gordon
egy irónikus kép a múltból (1997)
Villeneuve elhajt egy kiesett Ferrari mellett,amelyet épp emelnek ki a pályáról:

Jeff Gordon
igy igaz.neked is boldog új évet igy jan. 9én😊

antijuve
az új év elsõ hozzászólása!

ups and downs

Jeff Gordon
ezek mind szépen hangzanak,csak kiváncsi leszek majd, h márciusban ill. a követekzö év eleji teszteken hol lesznek, merthát az elég furán jönne ki, ha mindig kenterbe vernék a gyári toyota csapatot,amire van esély,mert ugye a Williamsnél nem felejtettek el autót épiteni,csak a megfelelö motor kellett volna hozzá.
szerintem ha idén BMW motor hajtotta volna a Williams gépet,akkor Malaysiában valószinüleg Fisichella helyett Webber nyert volna...

Jeff Gordon
A Williams elégedett az eddigi fejlõdéssel

A Williams istálló technikai igazgatója, Sam Michael elégedetten nyilatkozott csapata teljesítményérõl, ugyanis véleménye szerint a Toyota erõforrással ellátott átmeneti versenygép hozta a várt eredményeket a téli tesztek elsõ három állomásán.

Az idei tesztek az elmúlt héten befejezõdtek. A csapatok most karácsonyi szünidejüket töltik, ám a háttérben egy pillanatra sem áll meg a munka. A többiekhez hasonlóan a Williams istálló is értékelte idei téli tesztprogramját, melyrõl a vezetõség csak pozitívumokat tudott mondani.

"Már szeptemberben megkezdtük az FW28B kódszámot viselõ versenygépünk tesztelését, mely az FW27A továbbfejlesztése. Az átmeneti autót már a Toyota új V8-as erõforrása hajtja, illetve helyet kapott benne vadonatúj váltómûvûnk, mely a korábbinál gyorsabb átkapcsolást tesz lehetõvé" - mondta a szakember. "Ez a csomag közel 6500 kilométert, és három teljes versenyszimulációt futott, mely 2007-es felkészülési programunk része volt."

"A megbízhatóságra helyeztük a legfõbb hangsúlyt, illetve arra, hogy megismerkedjünk, és hozzászokjunk a Bridgestone új abroncsaihoz, mely nem okozott számunkra különösebb nehézséget. Egyenletesen és megbízhatóan teljesítettek a gumik, és sikerült megtalálni azokat a beállításokat, melyekkel maximalizálni tudjuk teljesítményüket."

antijuve
sehr gut Jamaica

ups and downs

Jeff Gordon
éppen Ö tesztel:

Jeff Gordon
<#nevetes1><#nevetes1>

antijuve
Kazuji Nekedmegyek😊

ups and downs

Jeff Gordon
bocs,nemtaláltam másik képet😄:S

antijuve
ja dehogynem😊)
ami benne van az..

ups and downs

Tigristank
Talán nem tetszik az overál? 😊

antijuve
pfffff

ups and downs

Jeff Gordon
az overálon már fel van tüntve a Toyota:

JGTC
furcsa így látni de majdcsak megszokom

antijuve
supertrooper😊

ups and downs