BMW.Sauber F1 Team

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
nem akartuk elhinni,épp elötte röhögtünk a markunkba hoyg a két béna hondás miket nem szerencsétlenkedik,erre utána történik ez.naná hogy Freedom visszadott mindent...

egyébként sajnálom a srácot.hajtania kéne és ilyen hülye csapathibák miatt veszit értékes pontokat

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
igy igaz.nagyot ment az öreg,sajnáltam is volna ha elbukja azt a helyezést...

Tigristank
Azért a 4. hely még így is meglett Kubica jóvoltából. Coulthard a végén nagyot autózott. <#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Ez hihetetlen, Heidfeldnek nagyon elrontották a versenyét, pedig lehet, hogy Kubica elé jött volna viszza. De õ legalább vissza tudott menni a boxba. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Jeff Gordon
már be is rakták.
köszi szépen a gyors segitséget😊

Jeff Gordon
csináltam gyorsban egy bannert,szerintetek?

antijuve
hát wow

ups and downs

Jeff Gordon
köszi szépen.képen Williamsek vannak,és a topic meg BMW.Sauber,de majd kreálok egyet😊

Amse
kaptatok 1et amíg nem csinál vki véglegeset...

Jeff Gordon
én kértem😊

mostantól erröl a csapatról fog szólni a topic.banner is várható😊

Tigristank
Miért lett átnevezve a topik BMW Sauber F1 Teamre? 😊

antijuve
japp

ups and downs

Jeff Gordon
hát igen.ezen derültem egy jót,de Hamilton sem képes csodákra,igy Ö is csak azért ilyen jó,mert a McLaren a mezöny elött jár a Ferrarival karöltve.pl Rosberg is képes lenne hasonlókra mondjuk a Ferrarival

Tigristank
Rosberg javulást vár a csapattól
Valóban nem ártana javulni, de szerintem a legjobb esetben is csak a Renaultot tudnák befogni.

Tigristank

antijuve
hurrá,két pont szerzés Ausztráliában😄D.
Wurznak meg majdnem levitték a fejét😄
csak h írjak valamit.

ups and downs

Jeff Gordon
egyébként elsö futamot látva,úgytünik Webber most mellé fogodott a RBRel,persze sok választása nem volt,mert a Williams csapat spórolni akart a pilótákon,és igy nem fért be a keretbe😊

Jeff Gordon
nos igen,ha megnézzük,könnyen lehet hogy ez igy van.McLaren,Ferrari,BMW biztos elöttük van,és lesz is.Azért a Renót még idevenném,nemhinném,hogy a Williams lenyomnná öket,igy valóban az 5.ek,ami a tavalyi eredményhez képest oriási elölrelépés.Mondjuk tavaly is jól kezdtek,de idén valószinüleg ez a Toyota motor jobb lesz,sztem legnagyobb ellenfelük a Toyota lehet.

Tigristank

Jeff Gordon
illetve egy szimulátorban:

Jeff Gordon
Jackie Stewart a Williamsben,Melbourneben:

Jeff Gordon
kit? na azt megnézem.
a Honda olyan mint az euró bevezetése,örök igéret marad😄

antijuve
Hajrá😊)

ups and downs

Freedom88
meg majd a Honda jól elver😛

T.T.

Jeff Gordon
igy igaz😊
föleg a ligánkban😊

Jeff Gordon
oks.én mondtam hogy menjünk azzal😛
de BMWt én már nem hagyom ott😊
már aláirtam jövöre is a szerzödést😊

antijuve
de sztem a Ferka akkor is jobb😄

ups and downs

antijuve
hát ez egyértelmû,a pályán is ugyebár😄DD

ups and downs

Jeff Gordon
sztem nem,ez a toyota nagyon király.tán még a McLarentöl is jobb,de ami egyértelmü h a BMW a legjobb😛

antijuve
az autó szép külsõre,de majd meglátjuk mit tud a pályán.
sztem a Ferka veri a totoyát😊

ups and downs

Jeff Gordon
mondjuk az új autó bemutatóján mindenki nagyon óvatosan nyilatkozott,konkrét célkitüzés szinte nincs is,mondjuk a tavalyi eredmények után nemhinném h lehetne ettöl lejjebb kerülni! bár nem is tudom... de mindenesetre sztem idén jobbak lesznek.
az autó meg külsöre nálam benne van a top5ben:
1.BMW
2.McLaren
3.Toyota
4.Ferrari
5.Williams

Jeff Gordon
és egy promociós teszt erejéig már ki is próbálták öket:

Jeff Gordon
egyébként bemutatták az új Williamset,olyasmi lett,mint amit korábban láttunk: sztem a tavalyi jobb volt.:

Jeff Gordon
hát elég gyenge😊
magunk között szólva

Tigristank
Nem nagy szám. 😄

JGTC
szörnyû <#szomoru1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Jeff Gordon
ilyen lesz az új logo

Jeff Gordon
pontosan.
egyébként egyszer a Magyar Hírlap is támogatott egy forma1es csapatot,azthiszem még a Hakkinen által vezetett Lotus volt az

antijuve
a Metro attól még egy szennylap.akárhonnan is nézzük

ups and downs

Jeff Gordon
ez relativ,ettõl függetlenül osztom az álláspontodat.

antijuve
egy szennylap a szponzor?ejha,nem jó ómen

ups and downs

Jeff Gordon
Webber és Coulthard az új RedBull elött,fura lez Mark ebben az overálban,de csak megszokjuk:

Tigristank
Csak gondoltam egyet és leváltottam a tankot erre a "földönkívüli" nyelven íródott Tigrisre. Talán nem tetszik? 😊

antijuve
wwow,mi ez az új avatar?😊

ups and downs

Jeff Gordon
akkor pont egy hét múlva😊
pont a születésnapodon😄

Tigristank
Ha minden igaz, akkor február 2-án lesz az új autó bemutatója.

Jeff Gordon
Elméletileg (Williams csapat szerint) az új autó bemutatója febr.elejére fog esni.tehát 2-4 között valamikor.pontosabbat majd keresek.

Jeff Gordon
nekem is tetszik,szerintem jobb mint volt

Jeff Gordon
reméljük😊

antijuve
ami azt illeti sztem a BMW megint elpáholja majd a Williams-et,meg a Toyotást is(márcsak Gatti miatt is😄)

ups and downs