1451

• Jeff Gordon
    én egy ilyet gondoltam,legalábbis ilyet sikerült összehozni,ha vki tud jobbat egész nyugodtan,szivesen vesszük:))

ime:
  • Jeff Gordon
    nyugodtság emberek,készül az új:)) a héten még meglesz:P
  • antijuve
    mi bajod a régivel?:DD

(egyébként igazad van:D)
  • norbi56
    bannert meglehetne újítani már
  • MaSzKa
    :D
  • Tigristank
    Én ilyet nem mondtam, csak megjegyeztem, mert az animáción is látszik (mégha lassú is), hogy ripityára tört az autó. :)
  • antijuve
    szted nem tv-ben?
  • MaSzKa
    szted nem láttam a tv-be?
  • Tigristank
    Nagy sebességű ütközés volt, szerencsére Kubicának nem lett semmi baja.
  • MaSzKa
    KUBICA CRASH in CANADA - 3D - be the 1st to see
  • MaSzKa

http://www.youtube.com/watch?v=roBBeK7MZqo&eurl=http://www.bmwpower.hu/?cikk=515

te ferraris vagy nem?
  • Jeff Gordon
    Megújúlt a BMW első szárnyának a festése is,most kapott egy fekete réteget,szerintem jót tett az autónak:

• Jeff Gordon
    én azt mondom neked,hogy ez nagyon jól néz ki,szép ezaz újítás,szinte rá se lehet ismerni,teljesen más mint a tavalyi autó volt.reméljük gyorsabb is lesz:)
  • MaSzKa
    azért bemutatóra lemoshatták volna a keresket :D
  • MaSzKa
    kis újítás
  • norbi56
  • Bandee1987
    Korrekt kis autó, kiváncsi leszek mit tud :)
  • antijuve
    sztem nagyon jól néz ki
  • Jeff Gordon
    itt az új BMW:

• Jeff Gordon
    A Ferrari kezdi a bemutatókat vasárnap,a BMW 14én fog érkezni.
  • MaSzKa
  • antijuve
    GO BMW! Boldog Újévet!
  • Jeff Gordon
    BUÉK minden BMWs drukkernek:)
  • Jeff Gordon
    igazad van,tényleg jobban nézett ki:)
  • MaSzKa
    Williams Modellautók
  • MaSzKa
    Valahogy nekem a feketefelnis változat jobban tetszett - dögössebb
  • Jeff Gordon
    A svájci Blick szerint a BMW Sauber hamarosan egy új, kiemelt szponzort köszönhet támogatói között. A lap úgy tudja, Németország legnagyobb telekommunikációs cége, a Deutsche Telekom készül arra, hogy támogassa a Forma-1-es csapatot.

Az állítólagos új szponzor valószínűleg a német istálló autóin fogja még jobban reklámozni T-mobil márkáját. Úgy tudni, hogy a Petronas és a Credit Suisse után a Bonnban székelő vállalat lehet a harmadik legnagyobb szponzora a BMW Saubernek.

Az új támogatót valószínűleg 2008. január 14-én jelentik be hivatalosan, amikor a német-svájci istálló Münchenben bemutatja 2008-as versenygépét.

forrás: f1hírek
  • antijuve
    ajj...mindegy.
  • Tigristank
    És te abból a mondatból azt veszed ki, hogy ő emiatt még aggódik? Én nem látok érzelemkifejezést. :)
  • antijuve
    nézz már kicsit a mondat mögé
  • Tigristank
    Nem úgy tűnik a hozzászólásából, mintha stresszelne.
  • antijuve
    jajj hát komolyan ne stresszelj mááá!!:)
  • Jeff Gordon
    elvileg igen,99.9% az esély rá,igaz ugyan az FIA megerősitette,de a McLaren fellebbezett.ami a következőt jelentheti: mégha el is fogadják,értsd,helyt adnak neki,és kizárják a három delikvenst,akkor is a sportfelügyelők döntenek,arról,hogy a felszabadult pontokat megkaphatja-e más valaki,és Ők is tudják,hogy ennek mekkora súlya van,mivel nem bizonyítható a szándékos csalás,és az FOM és a Meteo France különbözö értékeket mért,így szándékosságot nem lehet bebizonyítani,de a McLarennek abban igaza van,hogy szabálysértést követtek el,így ha kizárják őket,elképzelhető,sőt kizárás esetén nagyon valószinű,hogy nem lesz a Brazil futamnak 4-5-6.helyezettje. Magunk között legyen mondva ez lenne a logikus döntés,de én nem értek egyet a kizárással,mert a Hamiltonnál is volt egy gumihiba még pénteken,és ott is azt mondták,hogy nem szándékos volt,ez miért lett volna az?

hehe,hát az ami majdnem,hogy lehetetlen...
  • MaSzKa
    de kimi már vb nem
    mert megerősítette a FIA

vagy 2 vb lesz az se lenne rossz:-)
  • Istencsászár
    Mondtam kár ezen stersszelni, most meg lehet nézni a tegnapi fórumok kommentjeit, ez arra jóvolt h a FIA, Hami, McLaren triót az annyukba elküldte mindeenki, habár ők erről vajmi keveset tehetnek... a fellebbezést meg mindenki meglépte volna, ez logikus és ésszerű, bár ebből sem lesz semmi.
  • Jeff Gordon
    hehe,igy igaz:)))

az FIA hivatalos közleményben nem büntette meg őket,de a közjátéknak még nincs vége,mert a McLaren természetesen fellebbez.
  • MaSzKa
    ez kéremszépen WilliamsBMW
  • Jeff Gordon
    a négy "szuperjárgány":

• Jeff Gordon
    hüha,hát ez igy kezd érdekes lenni. na most oké,hogy Mike-ot kérdezték,aki a roppant kiváló,Spyker technikai igazgatója,és tulajdonképpen szakmailag jobban ért hozzá mint én,de remélem nem fogadják meg a véleményét.Ugyanakkor joga van hozzá,hogy véleményt formáljon.

na most felmerül a kérdés,hogy ezzel komolyan előnyt szereztek volna Hamiltonnal szemben? ez kevessé valószinü,mégha Mikenak igaza is van,és 5lóerövel erösebb volt a három kocsi,akkorsem hinném,hogy az felérne a Mercedes erőforrás erejével.A másik meg,ha azzal számolunk,hogy -5lóerö,akkor Hamilton meglőzte volna mindhármukat? Hát ez sem valószinü. Persze a szabálysértés tény,de Hamiltont sem büntették a gumi miatt,és az SC miatt,pedig könnyen alonso és raikkönennek segithettek volna vele,nem tették.

A dolog másik szépsége,hogy ez volt a Ferrari 200.győzelme,és ezzel nyertek egy egyénit is.na mind1,meglátjuk.mindenesetre érdekes a dolog valóban
  • Istencsászár
    Ez mindig igy van, sajnos a fanatizmus ezt mondatja sokakkal, ez meg azt szeretné, ilyen FIA olyan FIA, habár valóban vannak érdekes döntések, de sok a túlzás rajongói szempontból, és tudod valaki kitalálja a többi 10 fújja:)