BMW.Sauber F1 Team

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tigristank
Mindenesetre a BMW jelenleg elõrébb van, mint a Williams, van 2 jó pilótájuk és ha így folytatják a fejlõdést, akkor 1-2 éven belül akár a világbajnoki címért is harcolhatnak majd.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Jeff Gordon
jó erre meg azt tudom mondani,hogyha Kimi alatt nem áll meg a Mercedes motor Európába,akkor azt a futamot Õ nyeri,nem Ralf Sch. és simán világbajnok,de még akkoris az lett volna,ha Michaelt nem tolják vissza,ez a mi lett volna,ha sajnos teljesen mind1,senkise foglalkozik vele,ám érdekesek szoktak ezek lenni,tény.

700

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
hát de nem ám,igen,jó tudod,csak ezt sokan elfelejtik.volt egy nagyon jó kasztni,egy nagyon jó motorral,és két jó pilóta.megnyerhették volna.de elmúlt ez,kár rágódni rajta.

Jeff Gordon
viszont veszekedni se kell,pláne mást sértegetni,köszi.
pláne,hogy neked sincs igazad,persze Williamsnél nemtudnak kasztnit épiteni,teljesen egyértelmü,végülis csak több mint 100 futamot nyertek,dehát ez mellékes,ugye? BMW-vel azért romlott meg a Williams csapat viszonya,mert nem hagyták,hogy beleszóljanak,a kasztni épitésbe,tudod ez olyan eset,hogy kisújjadat nyújtod és akkor a karod kell nekik,BMWnek is egyre több kellett volna,ez nyilvánvaló,és ha a Williams csapat nem engedelmeskedett volna kilépéssel fenyegetöztek volna ugyanúgy,motorbeszállító nagyúr tud lenni egy csapaton belül,ugyanis a Williams privát csapat,sose volt gyári,és valószinüleg nem is lesz,csak gyári támogatásokat szerzett,ez minden.

Jeff Gordon
ezzel a hsz-el nyilvánosan is sértegeted a BMW csapatfönökét,és kijelented,hogy Õ zsidó származású(amit erössen kétlek),ugyanis õket lötték fejbe annak idején...

miért van ott a Sauber név? mert igy állapodtak meg,és különben is jobban hangzik,bár bevallom kezdetben nekem se tetszett ez a dolog...

williams csapatot 1 az 1be? hát jó ötlet,csak az a gond,hogy Frank nem olyan mint Rongy Dennis,hogy mindent elad,mert odaát,McLarenéknél valószinüsíthetõ,hogy elöbb utóbb megszerzi a Merci a csapatot,de ha utánanézel Frank Williamsnek,akkor rájöhetsz,hogy nagyon szereti a csapatát,amit felépitett és komoly múltja van,erre mondják azt,hogy van amit nem lehet pénzért megvenni,minden másra ott a Master Card.

tény,2003ban az utolsó futam elõtt csak 3egység volt a BMW.Williams hátránya,ám az utolsó futamon a Ferrari szerzett 11 pontot,a BMW meg betlizett,tehát nem érdemelték volna meg,de tény,meg kellett volna nyerniük,ezzel egyetértek.

antijuve
de a kasztnit nem a BMW építette ha jól tudom...

ups and downs

antijuve
te ki vagy nagyokos?mé kéne fejbelõni?egyáltalán:miért kéne fejbelõni bárkit is a II.vh miatt?bazz második évük és a harmadik legjobb csapat már.gondolkozz már

ups and downs

MaSzKa
ha montoyát nem lökik ki az utolsó elöttelötti versenyen akkor tutti vb

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
szép volt nick 3. hely

aszt hittem 2 kiállás lesz akkor maradt volna kubica a 4. helyen de az 5. nem roszz

MaSzKa
micsoda mikor 2003 a williamsbmw majdnem vb lett ez egyértelmû visszafejlõdés tavaly elött nem bírtam má nézni mit csinálnak

te barom

sikura
tééged kellett volna fejbe lõni !!! Te barom!
Thiessen nélkül a fasorba se lenne a bmw!
Tán assziszed , h a williams-el jobban jártak volna? Még egy rendes kasznit se tudtak csinálni a BMW-nek! Mostmár azért saját maguknak fejlesztik a kasztnit 2 DB szélcsatornával, míg a legtöbb csapat bérli,vagy egy csatornája van.
Nem kell leírni a Bmw-t , jól fejlõdnek!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

MaSzKa
holnap heidfeld 2. helyrõl rajtol6

MaSzKa
20 éves Vettel. az idõmérõn is 20. :-(

DranzerF1
Berger megerõsítette, Vettel 2008-ban is náluk versenyez.
Még szinte meg sem száradt a tinta Sebastian Vettel és a Toro Rosso közti szerzõdésén, máris itt az újabb esemény, a kiscsapat résztulajdonosa, Gerhard Berger ugyanis bejelentette, hogy a fiatal német 2008-ban is náluk szerepel majd.
Vettel az amerikai Scott Speed helyét veszi át, akinek a teljesítményével a csapat vezetõsége nem volt elégedett.

"Ésszerû volt, hogy így döntöttünk. Az autó nem éppen a legjobb, de egy jó adag motivációt hozok a csapathoz"- nyilatkozta fülig érõ szájjal a 20 éves Vettel.

Érdekes, hogy a kiscsapatok pilótái általában fizetnek azért, hogy versenyezhessenek, elég csak a Spykerre gondolni, ám Vettel már elsõ évében is jókora summát tehet zsebre, egyes források szerint 300.000 Eurót fog kasszírozni a kiscsapatnál.

Nemtom kit érdekel csak gondoltam BMW-S. hír... <#eljen><#nezze>

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

MaSzKa
mario theissen-el azt kéne csinálni ami a 2.világháborúba járt volna neki - fejbe kellett voolna lõni akkor utána helyreállt volna a rend és végre megint 1.helyet megszereznék a dobogón a bmw-k

mi a francnak van ott még mindig a sauber név

meg kellett venni volna a Williams csapatot 1az1-be

2003-ba azt a vb + kellett volna nyerni

antijuve
Hungaroringen cél a tavalyi szereplés megismétlése minimum😄.Go Nick Go Robert!

ups and downs

Freedom88
beleszürkült a mezõnybe aztán jóvan!😞

T.T.

Jeff Gordon
hát én se tudom mit akar már ettöl a Hondától,már számára is egyértelmü h ezzel a teammel nem váltja meg a világot,váltani kéne,hát Wurz helyére meg beférne,de Franknek többet kéne akkor fizetni,az meg nem nagyon játszik nála mostanság,azért küldte el Webbert is😊

Freedom88
hát azért a Buttonnak lett volna helye még annó a williamsben, akkor talán elõrébb lenne. Mert ezt a Wurzot ki lehetne túrni onnan. De ragaszkodik ahhoz a csapathoz, mint nem tudom mi. Sztem hibázik...

T.T.

Jeff Gordon
hát idén vmit kegyetlenül melléfogtak,nem is csoda h Buttonnak még a háta is megfájdul a vezetésben😛
hát barrichello meg jót szenved pályafutása végén,nem úgy mint Schumi,Ö végig jó csapatban volt😛

mondjuk az a baj,hogy Buttonnak seholsincs hely jobb csapatban,még a BMWnél se férne be

Freedom88
hát igen ha nem fájna háta...szar ez a honda, jövõre csak jó lesz.

T.T.

Jeff Gordon
hát Buttontól kitelik bármi,vmikor ha jó napja van 120%ot is kihoz a kocsiból,de ha olyan van,akkor a 20.helyért harcol a csapattársával,és még ráadásul neki is megy😊)

Freedom88
kitudja ezt a hondát, lehet megint futamon ott lesznek a 7-8. helyen

T.T.

Jeff Gordon
igaz,hát reméljük azért h nem a Spyker és a Honda lesz az ellenfél,bár erre csekély az esély😛

Freedom88
majd lesz jobb is! Holnap kell alkotni nem ma

T.T.

Jeff Gordon
mai szabadedzéseken jó gyengék voltak...

Freedom88
go bmw

T.T.

DranzerF1
Szióka!<#vigyor3> Köcce!<#worship>

Jeff Gordon
Szia Dranzer,üdv az sg fórumon<#integet2><#integet2>

DranzerF1
GOOOO BMW!!!!!!!!! <#buck><#vigyor><#vigyor><#eljen>

Jeff Gordon
nemsemmi futam volt,én sztem trulli a hibás kubicánál,de ezaz én véleményem,bár kissé vakmerö volt,de ha megnézzük a futamot,alonso is ugyanott kezdte meg a másik toyota elözését,és az gond nélkül lement,kis különbség van mentalitásban a két pilóta között...
amúgy Heidfeld zseniális volt,magam is meglepõdtem rajta,de nagyszerü volt,ügyes srác,remélem igy folytatja,és ha fejlödik a BMW is,akkor akár még tényleg,a gyõzelem is meglehet idén.

antijuve
jaja,mind2nek örülni kell!fõleg Kubicának😊
GO BMW!

ups and downs

Tigristank
Ez a kanadai futam nem volt semmi. Szerencsére Kubica megúszta ezt a hatalmas balesetet, és ezek szerint még a lábát se törte el.
Másrészrõl pedig szerintem jó verseny volt, mert sok elõzés volt (meg kicsúszás), és az sem elhanyagolható, hogy 4-szer volt bent a safety car.
Amúgy grat Heidfeldnek a 2. helyért, ezt õk most erõbõl érték el. <#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
tény,de attól még nem kell lehordani...mellesleg mondtam én olyat h ültessék be Heidfeld helyére???tudtommal NEM.

ups and downs

Jeff Gordon
nemtudhatom,mondjuk azis igaz hogy Hamiltonnak most van egy nagyon jó autója,de azzal is kell teljesiteni,ezzel nem öt akarom támogatni.
viszont az pl nemtetszik,hogy idejön,megnyer jó nem három hanem öt tesztet,de hosszú távon nemtudni mit tud,és akkor pl ottvan Zsolti,aki 20versnyen rajthoz állt,ebböl 12öt be is fejezett,ami egész szép teljesitmény azokkal a "roncs" autókkal.középmezöny autóit mégcsak kisem próbálhatta,ugyebár,Ö mögötte nem állt komoly támogatás,Vettelnek meg van a RedBull...

Öszintén(ez most nem fog tetszeni) de nagyot csalódnék,ha ez a gyerek kitúrná Heidfeldet a BMWtöl.remélem nem igy lesz,mert kontraktust nem akarnak egyenlöre hosszabbitani,Kubicának már megvan a szerzödése,és most mindenki attól van elájulva hogy bejött ez a Hamilton gyerek,fiatal és gyors,ezért gondolom lehet beültetik ezt a Vettelt(legalábbis pletykák szintjén már van róla szó).csak azt az apró tényt általában elfelejtik,hogy autó is kell a gyorsasághoz...

antijuve
hát sztem nem három teszt miatt magasztalták....
honnan tudod h fele olyan jó sincs mint Hamilton?még nem is versenyzett a Forma 1-ben

ups and downs

Jeff Gordon
igen,azóta már olvastam én is.mondjuk ToroRossohoz nembiztos hogy jó ötlet eligazolni,tekintve hogy a BMW milyen jó formában van. mondjuk az is biztos h Vettelnek nem sok esélye van jövöre egy teljes jogu pilótai álláshoz a BMWnél,hiszen Kubica is fiatal,Heidfeld meg tapasztalt,és szállitja stabilan az eredményeket.
Öszintén szólva én nemvagyok elájulva a sráctól,okés tehetséges meg minden,de egy felpörgetett motorfordulatú BMWvel tavaly nem volt nehéz megverni párszor a mezönyt,amikor azok spóroltak mindennel,hiszen még csak péntek volt... megaztán Öt tartják az "új" Schumachernek,pff,ez enyhén szólva is hizelgö,csak tudnám mire fel mondják ezt,mert jól ment három teszten tavaly péntekenként? hát mondjuk teljesen egyértelmü,hogy ezért már Schumacherhez hasonlitják.Mondjuk korábbi versenyzöi multjának nem jártam utána,de állitom hogy fele olyan jó sincs mint pl Hamilton.Én elöbb ültetném be pilótaként Glockot mint Öt.Elöitélelem nincs vele,de azért,de azért ha belegondolunk,akikhez hasonlitják,meg akihez én hasonlitottam,mind tettek le vmit az asztalra.hát ennyit róla.én még azt mondom,h két évet tesztelgessen csak,aztán meglátjuk,hogy mi lesz.

Istencsászár
cáfolták😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
állitólag Vettelt még idén elvinné a ToroRosso,Speed helyére.

antijuve
vagy legalábbis ritkán😊

ups and downs

Jeff Gordon
igy duplán jó volt.áh nemértem ezeket a Hondásokat,illetve nem is öket,hanem a japánokat,elvileg egy okos nemzet,tele számitógépzsenivel,és nem képesek ütöképes kocsit épiteni.

antijuve
hát én is😄D.ráadásul Free is ott volt😄D.

ups and downs

Jeff Gordon
az biztos😄

a legnagyobb poén az volt benne,hogy elötte mondtuk h ütközzetek össze,erre nem összemennek?😄D én jót röhögtem😊

antijuve
én is remélem,sajna elõfordul néha.még a legjobb csapatoknál is😊.

de azé a Honda mindent vitt tegnap😊))

ups and downs

Jeff Gordon
drága hiba volt.de ez egy ilyen sport,nem elég ha te jó vagy,ha a csapatod hibázik.azért remélem ez nem lesz rendszeres.

antijuve
hát pech😞

ups and downs

Tigristank
Félreértések a Heidfeld boxkiállásnál
Ez a "félreértés" sajnos több pontba is belekerült. 😞

antijuve
hát jah,sajna ez a kettõ team még elõttük van,szerencsével összejöhet azé😊.remélhetõleg az év második felében pedig erõbõl is összejöhet majd😊

ups and downs

Jeff Gordon
kár érte.buktak négy pontot,na majd monacoban.

egyébként már kijárna a csapatnak egy dobogó,de aza baj hogy a Ferrari és a McLaren is gyorsabb.

antijuve
sok hülye láma szerelõ bazze.....azé a hondások jobbak voltak😊)

ups and downs