1451

• norbi56
    :( de ha télleg így lesz remélem nem a fejlődés rovására fog menni:S
  • Jeff Gordon
    Egy svájci lap állítja, távozik a BMW Sauber egyik szponzora

Svájci lapértesülés szerint a BMW Sauber egyik legrégebbi szponzora az idei szezon végén távozik a Forma-1-es csapattól, és nem hosszabbítja meg a 2008 végén lejáró szerződését a német-svájci alakulattal.

A svájci illetőségű bank, a Credit Suisse nyolc évvel ezelőtt lett az akkor még kizárólag Peter Sauber tulajdonában lévő istálló támogatója, ám a Sonntags Zeitung svájci lap értesülése szerint jövőre már nem segíti az alakulatot.

A lap úgy tudja, a bankon belül már döntöttek az együttműködés megszakításáról, ám ezt hivatalosan még sem a BMW Sauberrel, sem pedig a nyilvánossággal nem közölték. A Credit Suisse állítólag azért nem támogatja tovább a Forma-1-es csapatot, mert nemrégiben Brady W. Dougan váltotta a közismerten F1-rajongó Oswald Grubelt a társaság vezérigazgatói székében, és az új vezető valószínűleg nincs oda a sportért, hiszen megválasztása óta még egyetlen futamon sem tette tiszteletét.

A BMW Sauber egyébként nagyszerűen kezdte az idei szezont, ugyanis két futam után a McLaren-Mercedes mögött a második helyen áll a konstruktőrök közötti pontversenyben. A gárda pilótái közül Nick Heidfeld Ausztráliában végzett a második helyen, míg Robert Kubica Malajziában örülhetett ugyanennek az eredménynek, utóbbi helyszínen a németet a hatodik pozícióban intették le.

Fotó: BMW Motorsport
    Forrás: f1hírek.hu
  • MaSzKa
  • Jeff Gordon
    az valóban nagyon szép jelenetsor volt,érdemes megnézni még1x:

• norbi56
    egész futam jó volt örülök kubicának de az is tetszett amikor hei meg alonso két oldalról előzték kultárdot és heidfeld jött ki győztesen;)grat
  • Jeff Gordon
    az is volt,Kupica zseniális 2.helyet szerezte meg:) grat

• MaSzKa
    vadul néz ki

• Jeff Gordon
  • Jeff Gordon
    háhá.most röhöghetünk a markunkba,de egyébként teljesen jogos a büntetés
  • Tigristank
    Megvolt az időmérő: Kubica a 6., Heidfeld a 7. Mondjuk Heidfeldet feltartotta a 2 McLaren, akár 3. is lehetett volna. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, lesz-e büntetés.
  • antijuve
    erre én is gondoltam,de akkor meg Heikki nyerte volna a futamot,mert ő jött ki volna akkor Lujza helyén.és akkor nem Heikki szívott volna,hanem Hami.
  • Jeff Gordon
    szép teljesítmény valóban a csapattól,2 második hely,egy edzésen egy futamon,nem gondoltam volna.
    amúgy ha kicsit a "ha"-t boncolgatva,ugye hamilton második kiállása pont az SC előtt volt,ha egy körre később jön,bejön az SC,Heidfeld visszaszerzi a hátrányt(mert ő már előtte volt boxban) és Lewisnak még pittelni kellett volna,és akkor meg lehetett volna Heidfeldnek:) persze kiadós szerencsével,de szerintem ez érdekelte volna a legkevésbé:))
  • MaSzKa
    BMW 2. Hely szép

sztem Kubica is odaérhetett volna a 3-4. helyre ha nem lökik ki
  • antijuve
    :DD hát igen...amatőr hiba
  • norbi56
    kira volt naon a futam de a nakajama bekaphatja ferdeszemű f*****
  • antijuve
    Szegény Kubicára megint rájárt a rúd...a japó alaposan elintézte.Versenytempón még van mit javítani de nagyon bíztató ez a 2.hely,még ha a riválisok háromnegyede hibázott is:).Gutgemacht Nick!:))
  • antijuve
    Basszus,ha nincs az a hiba akkor pole Kubicának.Azért így is remek eredmény
  • norbi56
    melepően(engem meglepett)jól szerepeltek a bmk csak így(vagy jobban)tovább
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    BMW-BMW-BMW

Kub(p)ica Power XD
  • Tigristank
    Majd az év végén úgy fogják reklámozni a Toyotát, mint tavaly Ralf Schumacher: "Semmi sem lehetetlen, kivéve a Toyotánál."
  • Jeff Gordon
    nos igen,a tesztekből azért látszik,hogy McLaren-Ferrari duó erősebb a többiektől,viszont szerintem a BMW idén legalábbis a tesztek alapján nem egyértelmüen a harmadik csapat.Valószinüleg komoly ellenfelük lesz a Williams(bár lehet hogy a szezon során lemaradnak a fejlesztési ütemben a kevesebb pénz miatt),az Alonsoval megerősödő Renault,és akár még a Toyota is,bár eddig ezt csak a pilóták reklámozzák,szombaton kiderül,hogy ki hol is áll egy körön,vasárnap pedig a futamon,reméljük egy jobb versenyen,de ugyanaz nyer,aki tavaly is:)
  • norbi56
    GO BMW
  • antijuve
    Na,hétvégén ismét futam!A BMW ismét jól áll,bár nem valószínű,hogy idén nyerni fognak futamot.Legalábbis Kubica szerint.Aztán persze minden megtörténhet:).Idén valszeg komolyan számolni kell a Williams-szel és a Renault-ot sem szabad elfelejteni,bár halványabbak voltak a tesztidőszakban.Reméljük most mindkét autó célba ér (pontszerző helyeken),nem úgy mint tavaly.Go go BMW!
  • antijuve
    tudom h hülye vok,de ez most hogy a rákba jön ide??:O
  • meszitibi
  • norbi56
    nekem ez sokkal jobban tetszik
  • Jeff Gordon
    ettől jobbat én sajnos nemtudok,bár szerintem ez kellően jól néz ki:

• MaSzKa
    nem rossz

bár több BMW stílussal lehetne? :D

a tűz olyan ferraris :D
  • norbi56
    azok a tüzek meg sztem a betű keret lehetne szürke
  • antijuve
    áhh most kihagyom:).majd talán legeslegközelebb:)
  • Jeff Gordon
    Holnap intézkedem a banner ügyben,de a feliratot majd leveszem,mert az nem tetszett:)

esetleg bryan te megpróbálsz egy bannert? vagy legyen ez?:)
  • antijuve
    2
  • Jeff Gordon
    okés,akkor majd lecserélem:)
  • Jeff Gordon
    és szövegdobozba is készítettem két képet(első elég gáz-szerintem):

1.

2.
  • antijuve
    hát talán ez a lángolás
  • Jeff Gordon
    a betűstilus vagy maga az egész?:)
  • norbi56
    király nekem csak a felirat nem tetszik de jó
  • Jeff Gordon
    is.
    BMWseket is szeretem,korrekt csapat nagyon, csak most a Ferrari logoja van az avatvaromban,ennyi az egész:)
  • antijuve
    nekem tetsződik:)