BMW.Sauber F1 Team
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
700

The only speedometer is in your head.
pláne,hogy neked sincs igazad,persze Williamsnél nemtudnak kasztnit épiteni,teljesen egyértelmü,végülis csak több mint 100 futamot nyertek,dehát ez mellékes,ugye? BMW-vel azért romlott meg a Williams csapat viszonya,mert nem hagyták,hogy beleszóljanak,a kasztni épitésbe,tudod ez olyan eset,hogy kisújjadat nyújtod és akkor a karod kell nekik,BMWnek is egyre több kellett volna,ez nyilvánvaló,és ha a Williams csapat nem engedelmeskedett volna kilépéssel fenyegetöztek volna ugyanúgy,motorbeszállító nagyúr tud lenni egy csapaton belül,ugyanis a Williams privát csapat,sose volt gyári,és valószinüleg nem is lesz,csak gyári támogatásokat szerzett,ez minden.
miért van ott a Sauber név? mert igy állapodtak meg,és különben is jobban hangzik,bár bevallom kezdetben nekem se tetszett ez a dolog...
williams csapatot 1 az 1be? hát jó ötlet,csak az a gond,hogy Frank nem olyan mint Rongy Dennis,hogy mindent elad,mert odaát,McLarenéknél valószinüsíthetõ,hogy elöbb utóbb megszerzi a Merci a csapatot,de ha utánanézel Frank Williamsnek,akkor rájöhetsz,hogy nagyon szereti a csapatát,amit felépitett és komoly múltja van,erre mondják azt,hogy van amit nem lehet pénzért megvenni,minden másra ott a Master Card.
tény,2003ban az utolsó futam elõtt csak 3egység volt a BMW.Williams hátránya,ám az utolsó futamon a Ferrari szerzett 11 pontot,a BMW meg betlizett,tehát nem érdemelték volna meg,de tény,meg kellett volna nyerniük,ezzel egyetértek.
ups and downs
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
aszt hittem 2 kiállás lesz akkor maradt volna kubica a 4. helyen de az 5. nem roszz
te barom
Thiessen nélkül a fasorba se lenne a bmw!
Tán assziszed , h a williams-el jobban jártak volna? Még egy rendes kasznit se tudtak csinálni a BMW-nek! Mostmár azért saját maguknak fejlesztik a kasztnit 2 DB szélcsatornával, míg a legtöbb csapat bérli,vagy egy csatornája van.
Nem kell leírni a Bmw-t , jól fejlõdnek!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Még szinte meg sem száradt a tinta Sebastian Vettel és a Toro Rosso közti szerzõdésén, máris itt az újabb esemény, a kiscsapat résztulajdonosa, Gerhard Berger ugyanis bejelentette, hogy a fiatal német 2008-ban is náluk szerepel majd.
Vettel az amerikai Scott Speed helyét veszi át, akinek a teljesítményével a csapat vezetõsége nem volt elégedett.
"Ésszerû volt, hogy így döntöttünk. Az autó nem éppen a legjobb, de egy jó adag motivációt hozok a csapathoz"- nyilatkozta fülig érõ szájjal a 20 éves Vettel.
Érdekes, hogy a kiscsapatok pilótái általában fizetnek azért, hogy versenyezhessenek, elég csak a Spykerre gondolni, ám Vettel már elsõ évében is jókora summát tehet zsebre, egyes források szerint 300.000 Eurót fog kasszírozni a kiscsapatnál.
Nemtom kit érdekel csak gondoltam BMW-S. hír... <#eljen>#eljen><#nezze>#nezze>
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
mi a francnak van ott még mindig a sauber név
meg kellett venni volna a Williams csapatot 1az1-be
2003-ba azt a vb + kellett volna nyerni
T.T.
hát barrichello meg jót szenved pályafutása végén,nem úgy mint Schumi,Ö végig jó csapatban volt😛
mondjuk az a baj,hogy Buttonnak seholsincs hely jobb csapatban,még a BMWnél se férne be
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
amúgy Heidfeld zseniális volt,magam is meglepõdtem rajta,de nagyszerü volt,ügyes srác,remélem igy folytatja,és ha fejlödik a BMW is,akkor akár még tényleg,a gyõzelem is meglehet idén.
Másrészrõl pedig szerintem jó verseny volt, mert sok elõzés volt (meg kicsúszás), és az sem elhanyagolható, hogy 4-szer volt bent a safety car.
Amúgy grat Heidfeldnek a 2. helyért, ezt õk most erõbõl érték el. <#eljen>#eljen>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ups and downs
viszont az pl nemtetszik,hogy idejön,megnyer jó nem három hanem öt tesztet,de hosszú távon nemtudni mit tud,és akkor pl ottvan Zsolti,aki 20versnyen rajthoz állt,ebböl 12öt be is fejezett,ami egész szép teljesitmény azokkal a "roncs" autókkal.középmezöny autóit mégcsak kisem próbálhatta,ugyebár,Ö mögötte nem állt komoly támogatás,Vettelnek meg van a RedBull...
Öszintén(ez most nem fog tetszeni) de nagyot csalódnék,ha ez a gyerek kitúrná Heidfeldet a BMWtöl.remélem nem igy lesz,mert kontraktust nem akarnak egyenlöre hosszabbitani,Kubicának már megvan a szerzödése,és most mindenki attól van elájulva hogy bejött ez a Hamilton gyerek,fiatal és gyors,ezért gondolom lehet beültetik ezt a Vettelt(legalábbis pletykák szintjén már van róla szó).csak azt az apró tényt általában elfelejtik,hogy autó is kell a gyorsasághoz...
honnan tudod h fele olyan jó sincs mint Hamilton?még nem is versenyzett a Forma 1-ben
ups and downs
Öszintén szólva én nemvagyok elájulva a sráctól,okés tehetséges meg minden,de egy felpörgetett motorfordulatú BMWvel tavaly nem volt nehéz megverni párszor a mezönyt,amikor azok spóroltak mindennel,hiszen még csak péntek volt... megaztán Öt tartják az "új" Schumachernek,pff,ez enyhén szólva is hizelgö,csak tudnám mire fel mondják ezt,mert jól ment három teszten tavaly péntekenként? hát mondjuk teljesen egyértelmü,hogy ezért már Schumacherhez hasonlitják.Mondjuk korábbi versenyzöi multjának nem jártam utána,de állitom hogy fele olyan jó sincs mint pl Hamilton.Én elöbb ültetném be pilótaként Glockot mint Öt.Elöitélelem nincs vele,de azért,de azért ha belegondolunk,akikhez hasonlitják,meg akihez én hasonlitottam,mind tettek le vmit az asztalra.hát ennyit róla.én még azt mondom,h két évet tesztelgessen csak,aztán meglátjuk,hogy mi lesz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a legnagyobb poén az volt benne,hogy elötte mondtuk h ütközzetek össze,erre nem összemennek?😄D én jót röhögtem😊
de azé a Honda mindent vitt tegnap😊))
ups and downs
Ez a "félreértés" sajnos több pontba is belekerült. 😞
ups and downs
egyébként már kijárna a csapatnak egy dobogó,de aza baj hogy a Ferrari és a McLaren is gyorsabb.