1451
-
#851 :( de ha télleg így lesz remélem nem a fejlődés rovására fog menni:S -
#850 Egy svájci lap állítja, távozik a BMW Sauber egyik szponzora
Svájci lapértesülés szerint a BMW Sauber egyik legrégebbi szponzora az idei szezon végén távozik a Forma-1-es csapattól, és nem hosszabbítja meg a 2008 végén lejáró szerződését a német-svájci alakulattal.
A svájci illetőségű bank, a Credit Suisse nyolc évvel ezelőtt lett az akkor még kizárólag Peter Sauber tulajdonában lévő istálló támogatója, ám a Sonntags Zeitung svájci lap értesülése szerint jövőre már nem segíti az alakulatot.
A lap úgy tudja, a bankon belül már döntöttek az együttműködés megszakításáról, ám ezt hivatalosan még sem a BMW Sauberrel, sem pedig a nyilvánossággal nem közölték. A Credit Suisse állítólag azért nem támogatja tovább a Forma-1-es csapatot, mert nemrégiben Brady W. Dougan váltotta a közismerten F1-rajongó Oswald Grubelt a társaság vezérigazgatói székében, és az új vezető valószínűleg nincs oda a sportért, hiszen megválasztása óta még egyetlen futamon sem tette tiszteletét.
A BMW Sauber egyébként nagyszerűen kezdte az idei szezont, ugyanis két futam után a McLaren-Mercedes mögött a második helyen áll a konstruktőrök közötti pontversenyben. A gárda pilótái közül Nick Heidfeld Ausztráliában végzett a második helyen, míg Robert Kubica Malajziában örülhetett ugyanennek az eredménynek, utóbbi helyszínen a németet a hatodik pozícióban intették le.
Fotó: BMW Motorsport
Forrás: f1hírek.hu -
#849 -
#848 az valóban nagyon szép jelenetsor volt,érdemes megnézni még1x:
-
#847 egész futam jó volt örülök kubicának de az is tetszett amikor hei meg alonso két oldalról előzték kultárdot és heidfeld jött ki győztesen;)grat -
#846 az is volt,Kupica zseniális 2.helyet szerezte meg:) grat
-
#845 vadul néz ki
-
#844 -
#843 háhá.most röhöghetünk a markunkba,de egyébként teljesen jogos a büntetés -
#842 Megvolt az időmérő: Kubica a 6., Heidfeld a 7. Mondjuk Heidfeldet feltartotta a 2 McLaren, akár 3. is lehetett volna. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, lesz-e büntetés. -
#841 erre én is gondoltam,de akkor meg Heikki nyerte volna a futamot,mert ő jött ki volna akkor Lujza helyén.és akkor nem Heikki szívott volna,hanem Hami. -
#840 szép teljesítmény valóban a csapattól,2 második hely,egy edzésen egy futamon,nem gondoltam volna.
amúgy ha kicsit a "ha"-t boncolgatva,ugye hamilton második kiállása pont az SC előtt volt,ha egy körre később jön,bejön az SC,Heidfeld visszaszerzi a hátrányt(mert ő már előtte volt boxban) és Lewisnak még pittelni kellett volna,és akkor meg lehetett volna Heidfeldnek:) persze kiadós szerencsével,de szerintem ez érdekelte volna a legkevésbé:)) -
#839 BMW 2. Hely szép
sztem Kubica is odaérhetett volna a 3-4. helyre ha nem lökik ki -
#838 :DD hát igen...amatőr hiba -
#837 kira volt naon a futam de a nakajama bekaphatja ferdeszemű f***** -
#836 Szegény Kubicára megint rájárt a rúd...a japó alaposan elintézte.Versenytempón még van mit javítani de nagyon bíztató ez a 2.hely,még ha a riválisok háromnegyede hibázott is:).Gutgemacht Nick!:)) -
#835 Basszus,ha nincs az a hiba akkor pole Kubicának.Azért így is remek eredmény -
#834 melepően(engem meglepett)jól szerepeltek a bmk csak így(vagy jobban)tovább -
#833 -
#832 BMW-BMW-BMW
Kub(p)ica Power XD -
#831 Majd az év végén úgy fogják reklámozni a Toyotát, mint tavaly Ralf Schumacher: "Semmi sem lehetetlen, kivéve a Toyotánál." -
#830 nos igen,a tesztekből azért látszik,hogy McLaren-Ferrari duó erősebb a többiektől,viszont szerintem a BMW idén legalábbis a tesztek alapján nem egyértelmüen a harmadik csapat.Valószinüleg komoly ellenfelük lesz a Williams(bár lehet hogy a szezon során lemaradnak a fejlesztési ütemben a kevesebb pénz miatt),az Alonsoval megerősödő Renault,és akár még a Toyota is,bár eddig ezt csak a pilóták reklámozzák,szombaton kiderül,hogy ki hol is áll egy körön,vasárnap pedig a futamon,reméljük egy jobb versenyen,de ugyanaz nyer,aki tavaly is:) -
#829 GO BMW -
#828 Na,hétvégén ismét futam!A BMW ismét jól áll,bár nem valószínű,hogy idén nyerni fognak futamot.Legalábbis Kubica szerint.Aztán persze minden megtörténhet:).Idén valszeg komolyan számolni kell a Williams-szel és a Renault-ot sem szabad elfelejteni,bár halványabbak voltak a tesztidőszakban.Reméljük most mindkét autó célba ér (pontszerző helyeken),nem úgy mint tavaly.Go go BMW! -
#827 tudom h hülye vok,de ez most hogy a rákba jön ide??:O -
#826 -
#825 nekem ez sokkal jobban tetszik -
#824 ettől jobbat én sajnos nemtudok,bár szerintem ez kellően jól néz ki:
-
#823 nem rossz
bár több BMW stílussal lehetne? :D
a tűz olyan ferraris :D -
#822 azok a tüzek meg sztem a betű keret lehetne szürke -
#821 áhh most kihagyom:).majd talán legeslegközelebb:) -
#820 Holnap intézkedem a banner ügyben,de a feliratot majd leveszem,mert az nem tetszett:)
esetleg bryan te megpróbálsz egy bannert? vagy legyen ez?:) -
#819 2 -
#818 okés,akkor majd lecserélem:) -
#817 és szövegdobozba is készítettem két képet(első elég gáz-szerintem):
1.
2.
-
#816 hát talán ez a lángolás -
#815 a betűstilus vagy maga az egész?:) -
#814 király nekem csak a felirat nem tetszik de jó -
#813 is.
BMWseket is szeretem,korrekt csapat nagyon, csak most a Ferrari logoja van az avatvaromban,ennyi az egész:) -
#812 nekem tetsződik:)