1451
-
#891 privibe ment mi az oka ennek -
#890 sejtettem.mondjuk akkor még nagyobb baj -
#889 driekt írtam így :D -
#888 személyeknél személyes névmást és nem mutató névmást használunk. (gyk.:nem "ez" hanem "ő") -
#887 ezt is ez tervezte
-
#886 ez lehet?
-
#885 omg... -
#884 egyik hely az a konyha a másikat inkább nem írom le :D -
#883 héhé,ne bántsd a nőket,bár abban igazad lehet,tervezésben nem jók,sőt igazából két helyen tudnak nagyot nyújtani :D -
nirdo #882 Az általad negatív jelzőkkel említett hölgyet Antonia Terzi-nek hívják:-) -
#881 -
#880 nézzétek meg
mikor év elején bemutatták a verdát ott volt a kerekeken a légellenálláscsökkentő disztárcsá
most miért nem használják versenyen?
-
#879 :DD -
#878 ez ócsmány volt
valami hülye picsa tervezte azóa ki is rúgták
hogy lehetttek ilyen hülyék 1 nőre ilyet bízni
-
#877 nekem a feketefelnis változat
-
#876 Kötelező Cikk!
Bajnoki cím Hitler szuperbenzinjével -
#875 nálam a 2005ös festése a nyerő:
-
#874 A turbónyíl -
#873 Fila? Eléggé régi valóban,három év múlva lesznek 100 évesek:) -
nem akarok hülyeséget mondani de az az ürge a napszemüvegbe Mario Theissenre hasonlít :D
de durva 1 auto
-
#871 és rá volt írva az autóra BMW M Power
-
#870 milyen szép volt régen
1500ccm Turbo motor 1200Le
szikráztak az autók és turbo robbant és láncsóva jött a kipufogóból
-
#869 Nico jó pilóta hozzátesz a csapathoz!
Montoya-t sajnálom hogy elment mert majdnem VB lett ha nem lökik ki 2003-ba -
#868 az ilyen típusu festésnek jobban örülnék:
nem is tudtam a Fila ilyen régi márka -
#867 Hát a Williamset csak Rosberg tartja.Az a szerencséjük hogy van egy olyan pilótájuk.Mert ha két Nakajima-val állnának rajthoz,akkor nagy gondban lennének.Bár tavaly már egész jók voltak,sőt Braziliában Rosberg a BMW-k előtt végzett,amellett hogy a BMW-t valszeg már nem nagyon izgatta a futam:)).De idén is messze lesz a Williams a BMW-től pontszámban.Mondjuk 2 futam után könnyelműség ilyet kijelenteni,de Rosberg 3.helye nem igazán reális,hiszen mindkettő BMW előtte végzett volna valszeg:).Malajziában meg enyhén leszerepeltek. -
#866 persze tavaly bedobtam 1 tuneres képet
akkor gyuláék vitatkoztak ki a jobb a williams vagy a BMW
azt mikor összetört a williams elöjött a biztonsági autó
én meg lenyomtam azt a poént nono nézd csak az így 1 williams BMW :D
bár látni és hallani kellett volna az esetet úgy még poénosabb lett volna -
#865 ez így volt,és mit ért el vele a Williams?
azt,hogy a BMW simán előtte van:
mondok három számot:
2006:
Williams-Cosworth: helyezés: 8. pontszám: 11
BMW.Sauber: helyezés: 5. pontszám: 36
2007:
Williams-Toyota: helyezés: 4. pontszám: 33
BMW.Sauber: helyezés: 2. pontszám: 101
2008:
Williams-Toyota: helyezés: 4. pontszám: 9
BMW.Sauber: helyezés: 2. pontszám: 19
Persze az tiszta sor,hogy a BMW csinálta jól,és a történelem ismétli önmagát,szokták mondani,a Williams nem tanul a hibáiból... Valószínüleg idén is nagy lesz a különbség a két csapat között. -
#864 igen,ez is közrejátszhat.így hogy német-svájci csapat a svájciak is úgy érezhetik hogy van egy csapatuk:)
jópár Sauber szponzor maradt a csapatnál -
#863 azért van bent a Sauber mert így a Sauber csapat rajongói is itt maradhatnak
2x annyi szurkoló
így amit reklámoznak valószínűleg azt veszik meg
szal üzleti célja lehet -
#862 igen.végülis tulajdonképpen az,igazad van.Az ő szerepe ilyen "advisory role"-ként foglalható össze,tulajdonképpen tanácsadó a háttérben.
Ami a nevet illeti,eleinte nekem is fura volt,de már megszoktam,és szerintem jól is hangzik,mert a Sauber BMW az nem lenne jó,ilyen formában nem tetszik,a BMW F1 Team meg olyan rövid,bár akkor szerintem a névadó szponzor kerülne be a csapatnévbe,pl Petronas BMW F1 Team. Ez a jelenlegi BMW.Sauber F1 ez sztem tökéletes.
Valószinüleg a Sauber név azért szerepel még a csapatban,mert amikor a BMW megvette anno a Sauber csapatát,akkor a főhadiszállást és azzal együtt mindent megvettek,és az még azóta is ott van,Svájcban,meg lehet a dolognak olyan vonzata is,hogy Sauber úrnak akarnak ezzel "kedveskedni" v "tisztelegni". -
#861 mikor Sauber veolt akkor sem szerettem őket
én csak a BMW miatt kezdtem el F1-et nézni -
#860 hát jó,de sztem ez itt már teljesen más.ott a BMW motorszállító volt,itt meg tulképpen ők irányítanak mindent.Sauber nem csak valami tiszteletbeli elnök?Talán Peet tudja.
engem nem zavar hogy ott van a Sauber név,bár még anno furcsának találtam. -
#859 nem tudok semmit csak örülnék neki ha sima BMW lenne
kicsit idegesítő volt mikor WilliamsBMW volt azt Sir FW nem engedett belepofázni az BMW-nek az autó tervezésébe -
#858 miért hagynák el?vagy csak tudsz vmit amit én nem?:)
tudtommal Peter Sauber még mindig vmi tulajdonosféle.nem hallottam róla h távozni akarna véglege a csapattól:S -
#857 én örülnék neki ha a két kedvenc márkám összeálllna
bár a Sauber nevet elhaggyák már? -
#856 nem hinném h logószín szerint választanának szponzort:D -
#855 a csapat képébe beleillene,hisz az Ő logojuk is kék-fehér.
plusz ugye már a panasonic itt van az f1ben,tehát lenne egy konkurencia is. -
#854 jöjjön a Samsung :D
-
#853 egyetértek.és még nem is beszéltél a Petronasról:D -
#852 hmm,azért ezt nem hinném.mégha a Credit Suisse tényleg el is hagyja a csapatot,akkor is ott van még pl,a T-Systems/T-Com/Deutche Telekom,ami tud(na) nagyobb falatot vállalni,ami a támogatást illeti.plusz,ha mégse,akkor nem hinném,hogy a BMWnek nagy gondja lenne szponzort keresni:)