BMW.Sauber F1 Team

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
Igen,furcsáltam is,hogy úgy rakta be alonsonak a BMWt,mintha a spanyol egy Spykerrel ment volna,semmi esélye nem volt,utólag aztán kiderült,jóval könnyebb volt a kocsi,de ez már jelzi a BMW erejét,jõvõre nem lepõdnék meg,ha futamgyõzelem közelébe kerülnének és esetleg nyernének is

The only speedometer is in your head.

Tigristank
Jaja, szépen megelõzte Alonsot, csak kár, hogy 3 kiálláson volt. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Bandee1987
Grat a BMW-s srácoknak is, nagyon drukkoltam Kubicának, hogy igy a végén megszorongassa Alonsót, kár, hogy nem sikerült neki, sebaj. Remek csapat, max respect<#worship>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tigristank
Azért az a 101 pont messze kimagaslik a középmezõnybõl. Remélem jövõre már õk is élcsapat lesznek. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Jeff Gordon
Kubica 5. Heidfeld 6. így összesen Heidfeldnek 61 Kubicának 39 és Vettel szerzett még egy pontot,vagyis 101ponttal a BMW.Sauber második lett a csapatban,azt hiszem elégedettek lehetnek,és jövõre Heidfeld autóján lesz a 3as Kubicáén a 4es

Tigristank

antijuve
jah.azé nem kapott télleg.

ups and downs

Tigristank
Én arra az esetre gondoltam, amikor Alonsot "kilökte" Vettel, nem pedig arra, amikor nekiment Webbernek.

antijuve
hát Webberrel történõ ütközés miatt egy 10 rajthelyes büntetést

amit ma el is töröltek nála,és Hamiltont se büntették meg(mily meglepõ)

ups and downs

Tigristank
Megbüntették? Mit kapott? Errõl nem tudok.
Viszont a hangsúly most az áthajtásos büntetésen van, amit õ nem kapott.

antijuve
õt meg is büntették:S

ups and downs

Tigristank
Igen, ennyi erõvel Vettelt is megbüntethették volna.

norbi56
hát jaaa ha nem hamilton hanem yamamoto akko lese szarják

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

antijuve
messze még a vége.meg ez a szezon már teljesen tét nélküli

ups and downs

antijuve
mert Hamilton azé😊

ups and downs

Jeff Gordon
hát igen érdekes futam volt,de hogy Kubicát miért büntették meg,máig nem értem... szerintem teljesen versenybaleset volt az Hamiltonnal,na mind1

MaSzKa
megint mi folyik a BMW-k nél
hihetetlen mit szenvednek

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

antijuve
szegény Heidfeld😞(

ups and downs

Tigristank
Ez az esõs japán futam sem a BMW-k versenye volt, de azért Kubica és Massa a végén csinálták a mûsort! 😄

MaSzKa

MaSzKa
én csak annyit mondtam utálom a franciákat! nem akarok én senkit se kinyírni

inkább nézegessétek ezt itt a faterja:
Gilles

Jeff Gordon
hagyjad,szegény azt hiszi,hogy még mindig háborús állapotok vannak,az ilyen szar emberek miatt van még mindig a gyülölködés,még képes lenne és elpusztítana egy egész népet csak mert utálja...

mondjuk 2db büntipont nem véletlen...

Jeff Gordon
áh ember,sztem bújj el,ezzel a nézeteddel,képzeld ismerem a történelmet,és jópár könyvet elolvastam erröl a témáról,és képzeld el,már nagyon nem ez a helyzet amiben te élsz,persze te minden franciát lelönél,de ez a te bajod.

csak néhány tény,amiröl foggalmad sem volt ezek szerint:
1.Villeneuve kanadai(mint már korábban emlitették)
2.még ha francia is lenne,akkor is versenyzett német csapatban,és nem lötték fejbe,de szerintem neked nem ártana egy golyó,és légyszives ne becsméreld a tudásomat ha nem is ismersz<#idiota>

antijuve
látom te nem vagy tök komplett.
hát h nem tud sokat a második vh-ról?sztem sokkat többet tud mint te😛

mellesleg hallottál már olyanról h francia-német megbékélés?vagy ez kimaradt nálad?ami persze nem azt jelenti h imádják egymást,de ezt felejtsd el hogy a Forma-1ben egy német csapatnál számít az hogy francia pilóta van a csapatnál!

ups and downs

antijuve
látom te nem sokat tudsz a forma-1rõl.
Villeneuve ugyanis nagyon nem francia.sõt nem is európai.hanem kanadai.persze lehet h francia az anyanyelve,de azért az kicsit sem az.de nyugodtan hagyd figyelmen kívül a tényeket

ups and downs

MaSzKa
#697-re igaz

MaSzKa
vilenyõve az francia

lengyelek biztos annyira rosszba azért nem vannak mint a német vs oroszok & franciák

MaSzKa
látom te nem sokat tudsz a 2. világháborúról

mert ha 1 német hibát követett el azért (német)fejbelövés járt neki is

antijuve
ezt meg én nem tudom szó nélkül hagyni:

1.te milyen franciáról beszélsz ember???

2.sztem a nemzetiség nem okoz gondot a Forma-1ben.
(pl.:mert szerinted a németek és a lengyelek oda vannak egymásért...hát nem hinném). szval errõl ennyit

ups and downs

MaSzKa
ezt nem bírom szó nélkül

komolyan gondoltad francia pilóta német autóba

a németek utálják a franciákat és fordítva is igaz
ww2

én is utálom a franciákat

antijuve
Villeneuve szart se ért már itt.

ups and downs

Jeff Gordon
de Montoya Williamses volt,és a BMW kivált onnan 2005közepén és már nem is érdekelte öket az eredmény annyira,igy montoya jókor ment el azt kell hogy mondjam,sztem.Ami azt illeti,Villeneuvenék meg már volt szerzödése a Sauberrel 2006ra,mondjuk az máig nem tetszik ahogy a BMW elbánt vele,szemét húzás volt.Mondjuk a BMW valószinüleg eltudta volna vinni Montoyát is,mert a Williams már nem nagyon tudta volna fizetni,de viszont akkor Heidfeldet kellett volna otthagyni,hát Montoya Villeneuve érdekes páros lett volna😛

antijuve
ez most hogy jön ide?az eleve Williams volt

ups and downs

MaSzKa
én még mindig azt mondom Montoya-t meg kellet volna akadályozni hogy átmenjen a Mclarenhez

Jeff Gordon
talán Toyota,sztem jó esélye van rá,de még a Renónál sem dölt el semmi,és még sztem a Willanókhoz is "beférhet" szóval lehetöség az van😛

antijuve
de hol

ups and downs

Jeff Gordon
Ö is ezt mondta,mármint Glock,de természetesen ha vmi van azonnal megy,amúgy nem lepödnék meg,ha jövöre F1es pilóta lenne😊

antijuve
rem erre nem kerül sor

ups and downs

Jeff Gordon
hát ha csak valami nagy szerencsétlenségre az egyik BMWs pilóta kidölne,mert ugye Vettel már nincsen...

antijuve
nem valószínû h versenyezne Japánban😊

ups and downs

Jeff Gordon
na Glockot elengedték a GP2es futamára,peche van,mert a szezonzáró egynapra esik az f1es Japán Nagydijjal,és még a bajnoki cimért is küzd😊

Jeff Gordon
úgyvan😊))

DranzerF1
áá szóval Hamilton a Lujza? 😄

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

Jeff Gordon
hát Hamiltont a BMWbe? ez kb olyan lett volna anno mint Schumi a McLarenben😛
de ettöl függetlenül egyetértek

antijuve
csak Lujza ne jöjjön soha!!

ups and downs

DranzerF1
utálod? akkor jó gyerek vagy! 😄 bár én mostanában néha kicsit kezdem úgy megszeretni :S no de akkor is Go Ferrari 😄 meg Go BMW! 😊

norbi56
elfogadnám csak átfesteném a bmw szineireXD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
nemszeretném ha odamenne mert utálom alonsot tudom jóttenne a csapatnak de akkor is

DranzerF1
Alonso a BMW-ben? hmm nemtudom nem hangzik rosszul 😄 kíváncsi vagyok mostmár erre 😄D

Jeff Gordon
Egy érdekes pletyka BMW-ék háza tájáról:

Alonso és Heidfeld jövõre csapattársak lehetnek

A német forrás nem szolgált meglepetéssel, amikor hírül adta, hogy a BMW Sauber hamarosan 2008-ra is hosszabbít Nick Heidfelddel. Az viszont már lényegesen nagyobb szenzációnak számít, hogy jövõre Fernando Alonso lesz a német csapattársa.

A McLaren-Mercedesnél a pilóták közt elmérgesedett a viszony, Fernando Alonso és Lewis Hamilton a Magyar Nagydíj óta nemhogy nem eszik egymás tenyerében, de szíve szerint nem is találkozna a másikkal.

A mezõny jelenleg a nyári szünetet tölti, de a médiának éppen a Hungaroringen történt események miatt van min csámcsognia. Alonso jövõjével kapcsolatban már több verzió is napvilágot látott az elmúlt napokban, most itt egy újabb.

A McLarennél zajló civakodásból ugyanis a híresztelések szerint a BMW húzhat hasznot, a wokingiaktól év végén minden bizonnyal távozó kétszeres világbajnok ugyanis Münchenbe teheti át székhelyét.

Az Express szerint ugyanis ha Alonso valóban odébbáll, akkor csakis egy gyõzelemre esélyes csapat jöhet szóba számára, a BMW pedig az eddigi fejlõdését figyelembe véve jövõre mindenképpen ilyen lehet. Tovább növeli a német gárda esélyeit, hogy a Ferrari nem tervez Alonsóval, a Renault pedig igencsak messze van a világbajnoki formától.

A BMW motorsport igazgatója, Mario Theissen el is tudná képzelni a közös munkát a spanyol pilótával: "Mióta fuzionáltunk a Sauberrel, azóta folyamatosan fejlõdünk, és elértük, hogy igazi élversenyzõk számára is érdekessé tegyük a csapatunkat. Nem az a kérdés, hogy elég jók lennénk-e egy világbajnoknak, hanem az, hogy milyen konfigurációval tehetjük meg elõre a következõ lépést"- nyilatkozta a már említett kölni lapnak a német szakember.

Heidfeld hivatalosan még nem rendelkezik érvényes szerzõdéssel 2008-ra, de egyes hírek szerint már csak formaságok vannak hátra. Robert Kubica, a BMW jelenlegi másik versenyzõje is érvényes kontraktussal bír, és a vezetõség is elégedett vele, de Alonso kedvéért valószínûleg szívfájdalom nélkül félreállítanák a lengyelt.

Az Alonso-Heidfeld páros roppant ütõképes lenne, de sokan hasonló helyzettõl tartanak, mint ami jelenleg a McLarennél is zajlik. A pilóták pontversenyében jelenleg az ötödik helyen álló Heidfeld ügynöke, Werner Heinz azonban nem tart ettõl: "Miért ne férne meg egymás mellett Heidfeld és Alonso? Nick jelenlegi teljesítményét látva, egyáltalán nem féltem õt."

Forrás: F1hirek.hu
Fotó: EPA