1451

• Jeff Gordon
    Időmérő utáni foci BMW módra:

• MaSzKa
  • Jeff Gordon
    Renner Kata Leticia
  • antijuve
    melyik Kata?
  • Jeff Gordon
    off:
    maszka,találkoztam egy hozzászólásoddal egy másik topicban,és hát úgy láttam,hogy nincs gond az izléseddel a nők terén,Kata tényleg szép
  • MaSzKa
    http://www.bmw-sauber-f1.com/en/index.html?lity=lswitch_de#/interactive/teamtip/

itt lehet tippelni regsiztrálni kell
  • MaSzKa
    olvastam régen

amúgy ennek üzleti célja van a reklámok miatt

mert aki sauber rajongó volt az is potenciális vevő lehet a BMW által reklámozott márkákra

ami sponzoroknak jó az a BMW-nek is jól jöhet

bár én egyből simán csak BMW lett volna a név
  • Jeff Gordon
    egyébiránt korábban beszélt témával kapcsolatban még régebben megjelent egy hír:

A BMW Sauber nem készül névváltoztatásra
    A BMW Sauber a közeljövőben egészen biztosan nem változtat nevet, vagyis a Forma-1-es csapat egykori tulajdonosának, Peter Saubernek vezetékneve továbbra sem tűnik el az istálló elnevezéséből, értesült az f1-live.com.

Nemrégiben ugyanis olyan pletyka merült fel, hogy a Forma-1-ben egyre sikeresebbé váló német márka tulajdonosa a ’Sauber’ elhagyására készül. A 2007-es konstruktőrök között ezüstérmes alakulat négy futam után a második helyen áll a konstruktőrök között folyó versenyben idén.

A svájci Motorsport Aktuell szeretett volna a ügy végére járni, és megkereste a BMW motorsport-igazgatóját, a Forma-1-es alakulat csapatfőnökét, Mario Theissent. A szakember pedig a következőt nyilatkozta a kérdésről: "Eddig nem volt szó a név újragondolásáról. Amennyiben ez a nézet megváltozna, annak bizonyára marketing okai lennének."

A német autógyártó az egykori tulajdonos, Peter Sauber iránti tiszteletből adta a BMW Sauber nevet az istállónak, amikor 2005-ben megvásárolta a gárdát. Theissen pedig leszögezte azt is, hogy a BMW-nek nem áll szándékában a Renault vagy a McLaren-Mercedes példáját követni, vagyis a főtámogató neve nem kerül a csapat neve elé: "Eddig egyértelműen az volt a célunk, hogy a BMW márkanév legyen az előtérben."

Fotó: BMW Sauber
    Forrás: f1hirek.hu
  • Jeff Gordon
    azt hittem ki is próbálhatja az autókat :D

kollega,önnek már nem kéne pihennie? :))
  • MaSzKa
    Tippelj és nyerj a BMW-vel! A BMW-Sauber istálló hivatalos honlapján bárki nyerhet, aki regisztrál és részt vesz a tipp-játékban.

A bejelentkezés után Nick Heidfeld és Robert Kubica eredményeit kell megtippelni. (3. szabadedzés, időmérő, verseny, boxkiállások száma, hányadik lesz a leggyorsabb körök tabelláján).

A nyertes a BMW versenyzői iskolájában testközelből is megismerkedhet az autósporttal.
  • MaSzKa

• MaSzKa
    mondtam én :P
  • norbi56
    Bmw szinű
  • MaSzKa
    http://www.automotor.hu/f1/74.pdf
  • Jeff Gordon
    nem:D
    ez Maléves:D
  • MaSzKa
    ez olyan bmw-s nem?

• antijuve
    oké,azért szerencsére a BMW-nél sem szálltak el.Tavaly is rendre megelőztek egy Ferrarit-McLarent a szezon elején,aztán nem lett volna esélyük a VB 2.ra.De idén még jobbak mint tavaly,nagyon meggyőzőek voltak az elmúlt futamokon.
    Azért még várni kell 2-3 futamot (amik ugyanígy alakulnak mint a bahraini) és csak utána lehet biztos(abban) kijelenteni hogy a BMW a Meki előtt van.
  • Jeff Gordon
    hehe,olvastam én is.a vesztes beszél belőle :DD

mondjuk igaza is van,a BMW fejlődése nem fog kitartani,csak pont annyi pontot fognak szerezni idén,hogy megint vb 2.-ak lesznek:)) mert azért legyünk reálisak,a Ferrarit még nemtudják megverni
  • antijuve
    Dennis szerint nem tart ki a BMW fejlődése.....
  • MaSzKa
    az egyik az mégszebb a kékfehér :D
  • Jeff Gordon
    azaz.
    két legszebb autó a mezőnyben:

• Jeff Gordon
    hátha marad ez a fejlődési ütemterv,akkor simán,már talán nyáron is,most is meg lehetett volna,ha vmelyik ferrarival történik vmi,azért robert közel volt kimihez,csakhát rajtot kicsit elnézte,aztán ferrarik mentek egy tempót,persze bmw-k se maradtak le nagyon,de ez pont elég volt nekik az 1-2re.erőből még talán nem készültek fel rá,de már nem sok hiányzik hozzá.
  • MaSzKa
    BMW Power!
  • antijuve
    Sztem egy jó versenye volt a BMW-nek.Meglehet idén az első győzelem is.Grt Robert,grt Nick!
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    BMW az isten
  • Jeff Gordon
    grat,szép volt!
  • Tigristank
    Grat Kubicának, megvan az első rajthely!
  • antijuve
    Pole Pole Poleeeee!!!!!!!:D
  • antijuve
    bocs: MaSZKA:)
  • MaSzKa
    WilliamsF1
  • antijuve
    hát tény hogy ocsmány volt, (kihagytam helyet MaSzka:D) de sztem nem azon múlt a dolog:).Mindegy, már sose tudjuk meg:).
  • Jeff Gordon
    valóban Ő tervezte ezt a williams orrkúpot:

személyes véleményem az a dologgal kapcsolatban,hogy bár nem volt áttörő újítás,de sok esélyt nem is adtak neki,hiszen ugye 2004 elejét írtunk,amikor ezt kitalálták,és akkor a bmw.williamsnél már csak a győzelembe gondolkodtak,és az átütő sikert nem hozta meg ez az új formatervezésű autó,kellett egy bűnbak,megtették ezt az orrkúpot.szerintem.kicsit ki kellett volna tartani az elmélet mellett,esetleg továbbfejleszteni és akkor talán lehetett volna vmi belőle,de pechük volt,pont abban az évben találták ezt ki,amikor a Ferrarit úgy lehetett legyőzni,hogyha vki kilökte vagy megbüntették őket,mindössze három futamot nem nyertek meg...
  • MaSzKa
    Európa legerősebb ipari szuperszámítógépét állította üzembe a BMW Sauber F1
  • antijuve
    én legalább használok vesszőt
  • MaSzKa
    ha már így vagyun én is adok 1 tanácsot

ha írunk valamit és vessző kell, akkor 1 szóközt kihagyunk :D
  • MaSzKa
    :D
  • antijuve
    bocs,válaszolni akartam,aztán még se írtam semmit és véletlenül elküldtem az üres üzit:)
  • MaSzKa
  • MaSzKa