1451
-
#971 Mármint az új hozzászólásoddal. :) -
#970 egyébként szerintem is,ez a szabály,kb senkinek nem tetszik/senkinek nem jó,mégis van,jó kérdés miért?
:DD ez lol -
#969 hülye szabály így-is úgy-is.A Ferrari mondjuk jól elrontotta azt,jogosan járt a büntetés,ha ez tényleg így volt.
már itt is gondban volt a Hondákkal Gyula bá -
#968 hát nem is tudom,igazából Ferrari idén,Monacot és Ausztráliát leszámítva oktatja a mezőnyt.szóval akkor itt bejön a képbe,ha massa nem dobja el Sepangban +8 pt a Ferrarinak.szóval ez nehéz kérdés.én inkább azt mondanám,hogy ezek majd később üthetnek vissza,adott esetben egy McLarennel történő második helyes harcban.bár mostanában ez ki van egyenlítve,mert ugye Heidfelnek sem nagyon megy,viszont másik oldalon Kovaleinennek is sorozatos peche van,aminek hála aprópontokat szerez,vagy egyáltalán nem szerez,és ugye van a két "vízhordó" a kubica és hamilton.mindenesetre jó csatának néz ki a dolog:) -
#967 igen ezen én is csodálkoztam... mintha elfelejtették őket megbüntetni,bezzeg kimi esetében rögtön döntést hoztak,hát néha elég érdekes dolgok történnek.na most persze az is lehet,hogy nem mentek ki piros alatt,és megvárták az SC-t,majd ugye mivel kaptak egy kört,azt visszavehették,nemtudni,nemláttunk semmit belőle,viszont egy tény,gyuláék ismét összevissza beszéltek és futószalagon gyártották az elméleteket:)))
off: legjobb az volt,amikor már ordibálták piquet-rosberg párossal,hogy nem engedik el barrichellot,20 perc múlva rá is jöttek,hogy az a Hondás valójában Button:)) -
#966 vehetsz pénzért:D -
#965 nincsenek VIP jogaim:(
így kijavítani se tudtam :D -
#964 Gyorsan kijavítottad. :D -
#963 12 ponttal van lemaradva Heidfeld Kubicától, ha azt hozzáadnánk az összpontjukhoz, akkor is csak a 2. helyre lenne elegendő. -
#962 ha valamit tudnak csinálni a BMW-vel Kubica akár VB is lehet
6 pont a lemeradás ami simán behozható csak 1 jó kocsi kell a tehetség adott -
#961 na itt van:
4. Robert Kubica 32p
5. Nick Heidfeld 20p
Ferrari 69p
McLaren-Mercedes 53p
BMW Sauber 52p
64pont tényleg kevés lenne de majdnem
-
#960 miért is számold ki 4 futmmal ezelütt vezetett a BMW
most szinte Kubica pontjai 80%-ban vannak benne és így is 3. a BMW
ha Heidfeldnek is annyi pontja lenne a BMW lenne a legjobb csapat -
#959 Piquet-et csak azért szeretem mert az apja VB-t nyert a BMW-nek a 80-as évekbe
de úgy látszik nem tud felérni az apjához tehetségre
meghát francia autóba mutatkozott be :( -
#958 de Heifeld megbízható igaz lassú újabban :DDD
jelen esetben Sutil és Vettel a megszerezhetőbb,bár még ne temessük Nicket
-
#957 Azért az túlzás, hogy vezetnék. :) -
#956 Mario nehéz helyzetbe van
mert az F1 nézettsége miatt német versenyző kell a BMW-hez mindenképp
Vettel Nico Sutil jöhet számításba
de Heifeld megbízható igaz lassú újabban
ez így nem mehet tovább a BMW vezetné a csapat összetetet ha olyan jó lenne mint Kubica -
#955 Meg a Formula 3-ban is versenyzik, jelenleg a 3. helyen áll. -
#954 tesztpilóta -
#953 hülkenberg...
ez ki? jól hangzik -
#952 sztem az a baj megidősödött és gyereke született
azért nem meri nyomni neki
sztem Nico jó volna a helyére bár ő hű a csapatához -
#951 :((( -
#950 Heidfeld azért nem erősködörr mert tudta hogy malomzot megbüntetik az illegális boxkiállás miatt
de valahogy elmaradt ez a büntetés
pedig nem régen azért Qick Nick-et meg büntették -
#949 sajnos nem jött be
de közel volt hozzá
hambi kiesett volna akkor nyerek 1 csomo pénzt -
#948 én még várnék azért ezzel a Piquet-üggyel.Lehet hogy csak bele kell szoknia,de amúgy tényleg ügyes.Igazából a Renault-nak úgysincs nagy vesztenivalója,mert ez a szezon (is) bukónak tűnik,tehát ha két Alonsojuk lenne,akkor se szereznének sztem sokkal több pontot.Szóval én még nem írtam le Nelsinho-t,de tény,amit eddig mutatott az eléggé soványka (a két Q1-es bukást nem kell ecsetelni) -
#947 ez kétségtelen,bmw-vel még nagy futamok néznek neki ki a jövőben...
hát piquet meg nem értem,nyilván nem először vezet TC offos kocsit,szóval vhogy jogos,hogy ettől mindenki többet várna.erről a grosjeanról most hallok először,de tartok tőle,hogy igazad van,hogy ez se tudna többet.igazából az alonso mellett tényleg nehéz érvényesülni,mert most a futamon nem alkotott nagyot,de az látszott tegnap,hogy ezt a gyenge renaultot be tudja hozni a 10be,ami nem kis szó.mindenesetre szerintem már briatore is megbánta,hogy elküldte a stabil fisichellát,de mostmár késő. -
#946 Hát Kubicával nagyot húzott a BMW,nem agyonsztárolt versenyzőt beültettek még anno és nagyon jól jártak.
Emlékszem tavaly mindig az ment h Fisico-nak mostmár mennie kéne,mert ott a szupertehetséges Piquet.Mostmeg azt mondják h Piquet alatt rezeg a léc,mert ott van a szupertehetséges Grosjean.Aztán lehet ugyanazt csinálná mint Piquet. -
#945 szerintem most pont így van Mario Theissen is,nemtudja mi legyen... mert most még nagy veszély nincs,hiszen Kubica "csak" 20ponttal áll Heidfeld előtt,de ha mondjuk szezonvégére dupláját szerezné mint a német,na akkor tényleg baj lenne... -
#944 Nem tudom mi van Heidfelddel, tavaly még nagyon jól ment, ahhoz képest idén nagyon visszaesett, főleg Kubicához képest. Ha így folytatja, akkor annak nem lesz jó vége számára. Idén idáig minden időmérőn megverte őt Kubica, ráadásul a versenyeken is előtte végzett Ausztrália kivételével.
Kubica amúgy zseniális az idén, ezen a versenyen is tulajdonképpen ő volt az egyetlen a nagyok közül, aki nem hibázott. Ez azért elárul valamit. Ha a Ferrarinál vagy a McLarennél lenne, akkor szerintem ő vezetné most a világbajnokságot.
Sutilt meg nagyon sajnáltam, mert tényleg nagyon jól ment, és ő is hibátlanul vezetett. Ha nincs Rosberg balesete, akkor a 4. hely simán összejött volna neki. -
#943 ja,kicsit én is azt érzem h beleszürkült volna.amúgy megbízható jó versenyző,de kicsit újítani kéne vagy nem is tom.tény h eddig Kubicának jobb idénye van. -
#942 kicsit mintha kiöregedne,valahogy nincs már benne olyan nagy szellem,de lehet csak én látom így.független ettől a futamtól,az ausztrálon hozott egy szép második helyet,malajziában volt egy brilliáns előzése,de ezenkivül,főleg az elmúlt három verseny nemsok amit tőle látunk,de szezon végét mindenképp várjuk meg,mindenesetre nemtudom mennyi éve lehet még a csapatnál,ha azt nézzük,hogy mennyi tehetséges német pilóta van,ugye sutil,vettel,rosberg,hülkenberg... -
#941 hát ja,bár kezd inogni a kispad Heidfeld alatt,remélem összekapja magát,bár egy ilyen verseny után túl sok következtetést ne vonjunk le. -
#940 várható volt,alonso sokkal gyorsabb volt azokon a gumikon,nem biztos,hogy okos húzás volt ennyire izmozni.ráadásul az elején button is eltalálta,az sem volt igazán korrekt heidfeldtől,de fogjuk rá,hogy ő volt elől,ettől független én nem sajnálom,ez most nem az ő hétvégéje volt,van ilyen,majd máskor.
kubicának nagy grat,nemgondoltam volna,hogy megveri massát -
#939 Grt Kubica!!!
Szegény Nick-et alaposan elintézte azért Alonso -
#938 go MASZKA, 13x pénz:))) -
#937 Többet vártam a BMW-től.Eddig csak szintentartásról beszélhetünk.Két futamból nem lehetett messzemenő következtetéseket levonni.Hát majd talán Monacoban -
#936 Jaja, én is így gondolom. :) -
#935 minimum 1 McLarennek és 1 Ferrarinak ki kell esni,hogy a BMWnek most reális esélye legyen a dobogóra,Kubica egy körön nem volt rossz a Q2ben,de ha nem történik semmi az első4el,akkor ma BMWsek csak az ötödik helyért küzdhetnek:) -
#934 Azért Kubica a 2. etapban elég jó időt ment, megmutatta, hogy mit tud a BMW. Persze szerintem a dobogóhoz most kevés lesz a BMW, Heidfeldnek még annyi esélyt sem adok, mint Kubicának. -
#933 hát ahhoz most nagyon jól kéne menni a BMWk-nek versenyen,és kéne egy kiadós mázli is,most sajnos nem voltak valami gyorsak,de azért hátha.. -
#932 Happy Birtday!
remélem dobogós leszel!