BMW.Sauber F1 Team

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi56
😞 de ha télleg így lesz remélem nem a fejlõdés rovására fog menni:S

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Jeff Gordon
Egy svájci lap állítja, távozik a BMW Sauber egyik szponzora

Svájci lapértesülés szerint a BMW Sauber egyik legrégebbi szponzora az idei szezon végén távozik a Forma-1-es csapattól, és nem hosszabbítja meg a 2008 végén lejáró szerzõdését a német-svájci alakulattal.

A svájci illetõségû bank, a Credit Suisse nyolc évvel ezelõtt lett az akkor még kizárólag Peter Sauber tulajdonában lévõ istálló támogatója, ám a Sonntags Zeitung svájci lap értesülése szerint jövõre már nem segíti az alakulatot.

A lap úgy tudja, a bankon belül már döntöttek az együttmûködés megszakításáról, ám ezt hivatalosan még sem a BMW Sauberrel, sem pedig a nyilvánossággal nem közölték. A Credit Suisse állítólag azért nem támogatja tovább a Forma-1-es csapatot, mert nemrégiben Brady W. Dougan váltotta a közismerten F1-rajongó Oswald Grubelt a társaság vezérigazgatói székében, és az új vezetõ valószínûleg nincs oda a sportért, hiszen megválasztása óta még egyetlen futamon sem tette tiszteletét.

A BMW Sauber egyébként nagyszerûen kezdte az idei szezont, ugyanis két futam után a McLaren-Mercedes mögött a második helyen áll a konstruktõrök közötti pontversenyben. A gárda pilótái közül Nick Heidfeld Ausztráliában végzett a második helyen, míg Robert Kubica Malajziában örülhetett ugyanennek az eredménynek, utóbbi helyszínen a németet a hatodik pozícióban intették le.

Fotó: BMW Motorsport
Forrás: f1hírek.hu

The only speedometer is in your head.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Jeff Gordon
az valóban nagyon szép jelenetsor volt,érdemes megnézni még1x:

norbi56
egész futam jó volt örülök kubicának de az is tetszett amikor hei meg alonso két oldalról elõzték kultárdot és heidfeld jött ki gyõztesen😉grat

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Jeff Gordon
az is volt,Kupica zseniális 2.helyet szerezte meg😊 grat

MaSzKa
vadul néz ki

Jeff Gordon

Jeff Gordon
Tigristank
Megvolt az idõmérõ: Kubica a 6., Heidfeld a 7. Mondjuk Heidfeldet feltartotta a 2 McLaren, akár 3. is lehetett volna. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl, lesz-e büntetés.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
erre én is gondoltam,de akkor meg Heikki nyerte volna a futamot,mert õ jött ki volna akkor Lujza helyén.és akkor nem Heikki szívott volna,hanem Hami.

ups and downs

Jeff Gordon
szép teljesítmény valóban a csapattól,2 második hely,egy edzésen egy futamon,nem gondoltam volna.
amúgy ha kicsit a "ha"-t boncolgatva,ugye hamilton második kiállása pont az SC elõtt volt,ha egy körre késõbb jön,bejön az SC,Heidfeld visszaszerzi a hátrányt(mert õ már elõtte volt boxban) és Lewisnak még pittelni kellett volna,és akkor meg lehetett volna Heidfeldnek😊 persze kiadós szerencsével,de szerintem ez érdekelte volna a legkevésbé😊)

MaSzKa
BMW 2. Hely szép

sztem Kubica is odaérhetett volna a 3-4. helyre ha nem lökik ki

antijuve
😄D hát igen...amatõr hiba

ups and downs

norbi56
kira volt naon a futam de a nakajama bekaphatja ferdeszemû f*****

antijuve
Szegény Kubicára megint rájárt a rúd...a japó alaposan elintézte.Versenytempón még van mit javítani de nagyon bíztató ez a 2.hely,még ha a riválisok háromnegyede hibázott is😊.Gutgemacht Nick!😊)

ups and downs

antijuve
Basszus,ha nincs az a hiba akkor pole Kubicának.Azért így is remek eredmény

ups and downs

norbi56
melepõen(engem meglepett)jól szerepeltek a bmk csak így(vagy jobban)tovább

MaSzKa

MaSzKa
BMW-BMW-BMW

Kub(p)ica Power XD

Tigristank
Majd az év végén úgy fogják reklámozni a Toyotát, mint tavaly Ralf Schumacher: "Semmi sem lehetetlen, kivéve a Toyotánál." <#gonosz1>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Jeff Gordon
nos igen,a tesztekbõl azért látszik,hogy McLaren-Ferrari duó erõsebb a többiektõl,viszont szerintem a BMW idén legalábbis a tesztek alapján nem egyértelmüen a harmadik csapat.Valószinüleg komoly ellenfelük lesz a Williams(bár lehet hogy a szezon során lemaradnak a fejlesztési ütemben a kevesebb pénz miatt),az Alonsoval megerõsödõ Renault,és akár még a Toyota is,bár eddig ezt csak a pilóták reklámozzák,szombaton kiderül,hogy ki hol is áll egy körön,vasárnap pedig a futamon,reméljük egy jobb versenyen,de ugyanaz nyer,aki tavaly is😊

norbi56
<#eljen>GO BMW<#eljen>

antijuve
Na,hétvégén ismét futam!A BMW ismét jól áll,bár nem valószínû,hogy idén nyerni fognak futamot.Legalábbis Kubica szerint.Aztán persze minden megtörténhet😊.Idén valszeg komolyan számolni kell a Williams-szel és a Renault-ot sem szabad elfelejteni,bár halványabbak voltak a tesztidõszakban.Reméljük most mindkét autó célba ér (pontszerzõ helyeken),nem úgy mint tavaly.Go go BMW!

ups and downs

antijuve
tudom h hülye vok,de ez most hogy a rákba jön ide??😮

ups and downs

meszitibi

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

norbi56
nekem ez sokkal jobban tetszik<#eljen>

Jeff Gordon
ettõl jobbat én sajnos nemtudok,bár szerintem ez kellõen jól néz ki:

MaSzKa
nem rossz

bár több BMW stílussal lehetne? 😄

a tûz olyan ferraris 😄

norbi56
azok a tüzek meg sztem a betû keret lehetne szürke

antijuve
áhh most kihagyom😊.majd talán legeslegközelebb😊

ups and downs

Jeff Gordon
Holnap intézkedem a banner ügyben,de a feliratot majd leveszem,mert az nem tetszett😊

esetleg bryan te megpróbálsz egy bannert? vagy legyen ez?😊

antijuve
2

ups and downs

Jeff Gordon
okés,akkor majd lecserélem😊

Jeff Gordon
és szövegdobozba is készítettem két képet(elsõ elég gáz-szerintem):

1.

2.

antijuve
hát talán ez a lángolás

ups and downs

Jeff Gordon
a betûstilus vagy maga az egész?😊

norbi56
király nekem csak a felirat nem tetszik de jó

Jeff Gordon
is.
BMWseket is szeretem,korrekt csapat nagyon, csak most a Ferrari logoja van az avatvaromban,ennyi az egész😊

antijuve
nekem tetszõdik😊

ups and downs

Jeff Gordon
én egy ilyet gondoltam,legalábbis ilyet sikerült összehozni,ha vki tud jobbat egész nyugodtan,szivesen vesszük😊)

ime:

Jeff Gordon
nyugodtság emberek,készül az új😊) a héten még meglesz😛

antijuve
mi bajod a régivel?😄D

(egyébként igazad van😄)

ups and downs

norbi56
bannert meglehetne újítani már

MaSzKa
😄

Tigristank
Én ilyet nem mondtam, csak megjegyeztem, mert az animáción is látszik (mégha lassú is), hogy ripityára tört az autó. 😊

antijuve
szted nem tv-ben?

ups and downs

MaSzKa
szted nem láttam a tv-be?

Tigristank
Nagy sebességû ütközés volt, szerencsére Kubicának nem lett semmi baja.

MaSzKa