32
-
kishell #32 Engem pl. veszettül érdekelne, mi a poén, úgyhogy légyszi. -
#31 én muvészi gimnáziumba járok, és igen, nem a mosolya miatt iylen 'nagyszeru" ez a kép, ez a tipikus nem hozzáérto emberek mondják egymásnak...:\
egyébként a háttérben van a lényeg...(de nem irom, le snekit nem uinttatok vele...:), -
#30 najó, ez nem volt komoly, bocs... -
#29 jaja, a bajusz alatt meg takony és kajamaradék... lol -
greg971 #28 Eredetileg mona lisa férfinek készült ... a rétegek alatt, egy bajusz látható. -
#27 http://www.monalisamania.com/ -
#26 Mindenki tudja, hogy Chuck Norris adta Mona Lisának a mosolyt :-)
-
bigface #25 Néha már azt gondolom, hogy a net az ördög legnagyobb trükkje. Azt imádom, hogy vannak emberek, akik itt cikkeznek, általában üresfejüeknek szóló semmitmondó témákról, aztán van pár szuperintelligens ember, aki megosztja velünk zsenialítását, és hozzászól a támához, és megmondja, párszáz év távlatából, hogy a felfedezés igaz, vagy sem. Kicsit gondolkodjatok már, mielőtt hozzászóltok valamihez! És elhiszem, hogy édesanyád annak idején azt mondta neked első nap az oviban, hogy te vagy a legokosabb és a legszebb, de talán már rájöttél te is, hogy ez nem biztos hogy így van!
Szóval kedves művészettörténészek, festőművészek és polihisztorok! Kérlek kíméljetek meg a hülyeségeitektől!
Ha valahol lehetőség van hozzászólásra, az nem azt jelenti, hogy mindenkéép írnod kell valamit!!!
Elnézést a kifakadásért, de felment bennem a pumpa ! -
Emmegki #24 mosolyog vagy nem akkor is ronda -
sonicXX #23 Amúgy az, hogy mosolyog, vagy mit csinál, hát szvsz tökéletesen jelentéktelen. Ilyen dolgokon az értetlenek szoktak cívódni. Nem ez határozza meg a kép művészi értékét. -
sonicXX #22 Egy olyan emberről beszélünk, aki mértani pontosságú kört vetett fel egy ecsetvonással egy arra alkalmas felületre. Ha jól tudom kb 50cm átmérőjűt. És ismerve valamelyest a munkásságát, a tudományokban való - korát évszázadokkal megelőző - jártasságát, én ezt a milliméterenként 30-40-et közel sem tartom _tőle_ lehetetlennek. -
Grusi #21 Teljesen készek ezek a hozzászólások, de a #15ös telitalálat :DDD -
Hege15 #20 nemtom szerintem élőben egész másés én egyátalán nem tartom ezt baromságnak leonardo zseni volt és ha aztmondják hogy miliméterenként 30-40 ecsetvonás akkor én ezt nem tartom lehetetlennenk -
cipo000 #19 Sztem biztos vmi qrvaegyszerű technikával csinálta, csak ma már túlbonyolítják. Egyépként is egy csomó idő eltelt azóta. Lehet már egy csomóan összeköpködték, leöntötték kávéval...stb. És azért ilyen. Meg már egy csomóan azt mondták hogy mosolyog mert szar a szemük és akinek meg jó lenne már az is úgy látja. lool -
nenad #18 sg kremje, es a muveszet, ez is lehetne a cime a hozzaszolasoknak :D -
#17 ez nagyszerű:? -
ensomhet #16 :D
Amúgy sztem se tökölt vele ennyit, irreális :) -
archkoven #15 Lehet, hogy én vagyok a hülye, de szerintem hót gáz ez a festmény és főleg a rajta levő csaj, aki mindet csinál csak nem mosolyog, de mégha mosolyogna akkor is gáz lenne.
Találóbb lenne a festménynek az a cim, hogy mona lisa bámul mint a bambabirka.
-
#14 Na, most azt árulja el nekem valaki, hogy ki az a barom, aki azt gondolja, hogy hihető az a négyzetmilliméterenkénti 30-40 ecsetvonás!!!!!!!
Műszaki rajzoló múlttal rendelkezve tudom, hogy mindezt egy 0.1x-es tustollal sem lehet egy könnyen produkálni...
Leonardo korában pedig maximum kecskeszőrből, vagy lófarokból készített ecsetek voltak, vagy 8x vastagabb méretben!
-
Cat 02 #13 bizti volt fény gépe és meg PS elte Leonardo :P -
#12 na za mekkora szánalom még... -
#11 Holnap meg megtalálják a Hp fotópapír logóját a hátoldalon :DD -
#10 szal nyomtatták^^ -
#9 tökjó -
#8 CopyCon már rég rájött az igazságra!
-
haxoror #7 ahh... -
#6 Leonardo mosolya van a képen -
#5 ez lesz majd az új nvidia karcsik dobozán... :) -
Andris #4 Azta... :-o mosmár ez is 3d-s? :) -
#3 Ez a legnagyobb baromság:
"Franck szerint több részlet is, mint például a szem, vagy a híres mosoly milliméterenként 30-40 ecsetvonást tartalmaznak, így elvileg egy négyzetmilliméter akár egy napot is igénybe vehetett, míg a teljes mű elméletileg tíz éven át készült."
-
#2 Valaki nagyon ráér. -
djukel #1 hujeseg