Mona Lisa pettyes mosolya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem pl. veszettül érdekelne, mi a poén, úgyhogy légyszi.
gp32
én muvészi gimnáziumba járok, és igen, nem a mosolya miatt iylen 'nagyszeru" ez a kép, ez a tipikus nem hozzáérto emberek mondják egymásnak...:\

egyébként a háttérben van a lényeg...(de nem irom, le snekit nem uinttatok vele...😊,

nearo
najó, ez nem volt komoly, bocs...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
jaja<#nevetes1>, a bajusz alatt meg takony és kajamaradék... lol<#nevetes1>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Eredetileg mona lisa férfinek készült ... a rétegek alatt, egy bajusz látható.
MrPrise
http://www.monalisamania.com/

MrPrise
Mindenki tudja, hogy Chuck Norris adta Mona Lisának a mosolyt :-)

Néha már azt gondolom, hogy a net az ördög legnagyobb trükkje. Azt imádom, hogy vannak emberek, akik itt cikkeznek, általában üresfejüeknek szóló semmitmondó témákról, aztán van pár szuperintelligens ember, aki megosztja velünk zsenialítását, és hozzászól a támához, és megmondja, párszáz év távlatából, hogy a felfedezés igaz, vagy sem. Kicsit gondolkodjatok már, mielõtt hozzászóltok valamihez! És elhiszem, hogy édesanyád annak idején azt mondta neked elsõ nap az oviban, hogy te vagy a legokosabb és a legszebb, de talán már rájöttél te is, hogy ez nem biztos hogy így van!

Szóval kedves mûvészettörténészek, festõmûvészek és polihisztorok! Kérlek kíméljetek meg a hülyeségeitektõl!

Ha valahol lehetõség van hozzászólásra, az nem azt jelenti, hogy mindenkéép írnod kell valamit!!!

Elnézést a kifakadásért, de felment bennem a pumpa !

mosolyog vagy nem akkor is ronda

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Amúgy az, hogy mosolyog, vagy mit csinál, hát szvsz tökéletesen jelentéktelen. Ilyen dolgokon az értetlenek szoktak cívódni. Nem ez határozza meg a kép mûvészi értékét.
Egy olyan emberrõl beszélünk, aki mértani pontosságú kört vetett fel egy ecsetvonással egy arra alkalmas felületre. Ha jól tudom kb 50cm átmérõjût. És ismerve valamelyest a munkásságát, a tudományokban való - korát évszázadokkal megelõzõ - jártasságát, én ezt a milliméterenként 30-40-et közel sem tartom _tõle_ lehetetlennek.
Teljesen készek ezek a hozzászólások, de a #15ös telitalálat 😄DD

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

nemtom szerintem élõben egész másés én egyátalán nem tartom ezt baromságnak leonardo zseni volt és ha aztmondják hogy miliméterenként 30-40 ecsetvonás akkor én ezt nem tartom lehetetlennenk
Sztem biztos vmi qrvaegyszerû technikával csinálta, csak ma már túlbonyolítják. Egyépként is egy csomó idõ eltelt azóta. Lehet már egy csomóan összeköpködték, leöntötték kávéval...<#wink>stb. És azért ilyen. Meg már egy csomóan azt mondták hogy mosolyog mert szar a szemük és akinek meg jó lenne már az is úgy látja.<#banplz> lool
sg kremje, es a muveszet, ez is lehetne a cime a hozzaszolasoknak 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Snecie Smicie
ez nagyszerû:?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

😄

Amúgy sztem se tökölt vele ennyit, irreális 😊

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de szerintem hót gáz ez a festmény és fõleg a rajta levõ csaj, aki mindet csinál csak nem mosolyog, de mégha mosolyogna akkor is gáz lenne.
Találóbb lenne a festménynek az a cim, hogy mona lisa bámul mint a bambabirka.

IMYke2.0.0.0
Na, most azt árulja el nekem valaki, hogy ki az a barom, aki azt gondolja, hogy hihetõ az a négyzetmilliméterenkénti 30-40 ecsetvonás!!!!!!!
Mûszaki rajzoló múlttal rendelkezve tudom, hogy mindezt egy 0.1x-es tustollal sem lehet egy könnyen produkálni...
Leonardo korában pedig maximum kecskeszõrbõl, vagy lófarokból készített ecsetek voltak, vagy 8x vastagabb méretben!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bizti volt fény gépe és meg PS elte Leonardo 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bld
na za mekkora szánalom még...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Zsoltika 007
Holnap meg megtalálják a Hp fotópapír logóját a hátoldalon 😄D

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

12346
szal nyomtatták^^

Sadist
tökjó

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

oO VinyuS Oo
CopyCon már rég rájött az igazságra!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

ahh...

Dying Soul
Leonardo mosolya van a képen

NeoMaN
ez lesz majd az új nvidia karcsik dobozán... 😊

Azta... :-o mosmár ez is 3d-s? 😊

TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu

IMYke2.0.0.0
Ez a legnagyobb baromság:

"Franck szerint több részlet is, mint például a szem, vagy a híres mosoly milliméterenként 30-40 ecsetvonást tartalmaznak, így elvileg egy négyzetmilliméter akár egy napot is igénybe vehetett, míg a teljes mû elméletileg tíz éven át készült."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kicsy
Valaki nagyon ráér.

hujeseg