Mona Lisa pettyes mosolya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként a háttérben van a lényeg...(de nem irom, le snekit nem uinttatok vele...😊,
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Szóval kedves mûvészettörténészek, festõmûvészek és polihisztorok! Kérlek kíméljetek meg a hülyeségeitektõl!
Ha valahol lehetõség van hozzászólásra, az nem azt jelenti, hogy mindenkéép írnod kell valamit!!!
Elnézést a kifakadásért, de felment bennem a pumpa !
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Amúgy sztem se tökölt vele ennyit, irreális 😊
Találóbb lenne a festménynek az a cim, hogy mona lisa bámul mint a bambabirka.
Mûszaki rajzoló múlttal rendelkezve tudom, hogy mindezt egy 0.1x-es tustollal sem lehet egy könnyen produkálni...
Leonardo korában pedig maximum kecskeszõrbõl, vagy lófarokból készített ecsetek voltak, vagy 8x vastagabb méretben!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu
"Franck szerint több részlet is, mint például a szem, vagy a híres mosoly milliméterenként 30-40 ecsetvonást tartalmaznak, így elvileg egy négyzetmilliméter akár egy napot is igénybe vehetett, míg a teljes mû elméletileg tíz éven át készült."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.