Ismét támadások kereszttüzében a Google Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AgentKis
Tiltsuk be az oktatást is, vagy legalábbis züllesszük le annyira, hogy fogalma se legyen az átlagembereknek, hogy mik azok a koordináták. (Mondjuk az USA a legjobb úton halad efelé, hisz ott a népbutítás már generációk óta folyik.) Nevetséges a fenti elgondolás, de sajnos ebben élünk, ha lesz elég anyagi érdek ez mögött akkor meg is valósul majd. <#mf3>

Persze nem csak átlagember követhet el terrorista akciót, de minél kevesebben képesek rá annál nagyobb a biztonság. Hiszik ezt sokan a terrorelhárítók közül. Pedig szerintem annál nagyobb, minél kevesebbnek van rá oka, hogy ilyesmit elkövessen. Igaz, az okot megszüntetni nehezebb...

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Molnibalage
Ez csak egy példa volt, de rossz. Ezzel azt akartam mondani, hogy BÁRMIT lehet ártó szándékkal használni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

es ha nem volna google maps, fogna a kis gps-es pda-jat, beulne autoba, es elautokazna a stadionhoz. es lon, megvannak a koordinatak! tiltsuk be az osszes gps-t, az osszes papirterkepet (mert jobbakon ugye azon is rajtavannak a koordinatak), sot, a tollakat, ceruzakat, nyomdai gepeket is, hogy utana meg veletlen se lehessen kinyomtatni 1 db terkepet sem, hogy nehogy terrorcselekmeny legyen....

-- http://www.x-plane.hu

uniu
vazze😊 amugy, mire kikapnad a tollat, vagy 10 testor torne el a kezed...

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Molnibalage
Mellesleg egy toll is alkalmas terorrtámadásra. Kikapom elnök úr zsebébõl és szemenszúrom, be egészen az agyáig....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez a gond ezzel a fránya technikai fejlödéssel :-)
Egyre több olyan dolog lesz Bárki által elérhetõvé ami 20 évé Sci-Fi-nek számított, 10 éve meg párszor 100.000$ kértek érte.
" a Google Earth azért lehet veszélyes, mert például az elõhívott fotókon látható a vb mérkõzéseinek otthont adó 12 stadion <...> pontos földrajzi koordinátái, így bármelyik terrorista könnyedén, a lebukás és plusz befektetés nélkül megszerezheti ezeket az adatokat."

ROTFL. GPS a hatizsakba, aztan elmegy varosnezni. Ez ennyire bonyolult?

The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.

A nyugati uldozesi mania ezekszerint ismet aranykorat eli... Remek!
uniu
"...az Amerikai Kongresszus 10 millió dollárért egy olyan tanulmány elkészítését támogatja, amely azt a kérdést vizsgálja, hogy lehetséges-e átlagos kereskedelmi hajókról ballisztikus rakétákkal támadásokat intézni például az Egyesült Államok ellen."
Igen. Kerem a ZS-t! Nemtom miert ne lehetne egy hajorol inditane egy raketat ? Vagy csak tipikus amerikai barmomsag ?

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Molnibalage
A probléma az, hogy a SCUD-nak kilóméteres szórása van. Stadiont el sem találnál vele....

hat jah, ez rohej, es az is ha a koordinatak pontossagaban ennyire biznanak (marmint a google earth-jeben)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ja es meg egy megjegyzes: joval a Google Earth kitalalasa elott leteztek olyan kereskedelmi forrasok amelyeken keresztul muholdkepeket lehetett szerezni a legkulonfelebb objektumokrol. ezek a szolgaltatasok nehany szaz dollartol nehany tizezerig terjedtek a komplexitastol, felbontastol, merettol fuggoen. valoszinuleg ha egy csoportnak van penze fegyvert vasarolni es becsempeszni azokat egy idegen orszagba akkor nem nehany szaz vagy ezer dollaron mulik hogy elkovetnek-e egy terrorcselekmenyt vagy se. A Google csak egy jatekszert adott a nagykozonseg kezebe es terrorista eszkoznek minositeni ezt... hat... idiotasag.

ez a duma amolyan biztositek ezeknek a barmoknak, hogy ha esetleg tortenik valami akkor legyen mire fogni a dolgot es lehessen kijelenti hogy "mi bizony megmondtuk!". tanultak a fiuk a CIA-sok hibajabol, akik nem kiabaltak eleg hangosan amikor kellett volna es most nyakra-fore vizsgalgatjak oket.
amugy meg ha kinyirnak 1-2 turistat talan megint megkerdezi a vilag hogy erdemes-e amerikanak megengedni hogy haboruzzon a vilag masik felevel.

Cobra.
Ráadásul messze nem élõ kép, amit én néztem Bp-rõl pár hónapja, az legalább 6 hónappal azelõtt készült. Nagyfelbontású kép meg eleve csak nagyvárosokról van, szóval az indiaiak is úgy nyafognak, hogy lehet nem is látták mit mutat a GE, mert hogy azon semmi olyan nem látható, amit távcsõvel ne látnának, az biztos.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kornan
Szerintem csak egyszerûen túlzásba viszik az óvatosságot,nem állnak semmilyen érdekek a háttérben.Én is szoktam használni a google earthot ha vhova kell mennem a térképen felül még megnézem hogy néz ki a környék,így a helyszínen jobban tájékozódom.De nem sokra mennek a terroristák vele,a koordináták szerintem más internetes térképes oldalon is fent vannak,csak ott nem társul hozzá élõ kép,mellesleg élõ képpel sem mennek sokra annyira azért nem pontos.Talán egy hajszállnyit megkönnyíti a dolgukat de ennyi az egész.
Lehet, h naiv vagyok, de nekem eszembe sem jutott ez a veszély. Én sem hiszem, h ha egy terrorista reálisan meg akar támadni egy létesítményt, a terve a GE-n áll v. bukik. Aki meg beszerzett már egy ballisztikus rakétát alighanem arra is rászánná magát, h a célkoordinátákat is megszerezze, "valószínûleg" utóbbi a könnyebb. Jó szó az, h "sunyi" üzleti érdek, vö. elõzõ hozzászólás.
Sanyix
Ez megint hülyeség. Egy ember, ha akar gugliört nélkül is simán hozzájut ezekhez a koordinátákhoz.
Sztem is üzleti érdekek állnak a háttértben.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Kandurex
Mi köze van szegény Google Earth -nek ehhez? Aki terrorizálni akar az egyszerûen kimegy a helyszínre és 0,5 - 1mm pontosággal feltérképezi a terepet az csókolom.

Sztem sunyi üzleti érdekek állnak a háttérben.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na jó, nekem most van elegem ebbõl a hülye paranoid világból.
Esetleg nem akarnak erkölcsi bizonyítványt is, mielõtt beengednek abba a rohadt stadionba?
Igen, és lehet az õserdõbe kellett volna építkezni, az építészek szemét meg kiszúrni mikor végeztek és akkor semmiféle átkozott terrorista nem találná meg õket - igaz senki más sem de milyen biztonságban lennének! Vagy tévén sem kellene közvetíteni, mert felismerhetik az épületekbõl hogy hol van a mérkõzés és akkor a világ összes gonosza éppen egy szutyok focimeccsen akarja majd kinyilvánítani a beteges világnézetét.