Ismét támadások kereszttüzében a Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze nem csak átlagember követhet el terrorista akciót, de minél kevesebben képesek rá annál nagyobb a biztonság. Hiszik ezt sokan a terrorelhárítók közül. Pedig szerintem annál nagyobb, minél kevesebbnek van rá oka, hogy ilyesmit elkövessen. Igaz, az okot megszüntetni nehezebb...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-- http://www.x-plane.hu
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyre több olyan dolog lesz Bárki által elérhetõvé ami 20 évé Sci-Fi-nek számított, 10 éve meg párszor 100.000$ kértek érte.
ROTFL. GPS a hatizsakba, aztan elmegy varosnezni. Ez ennyire bonyolult?
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
Igen. Kerem a ZS-t! Nemtom miert ne lehetne egy hajorol inditane egy raketat ? Vagy csak tipikus amerikai barmomsag ?
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
amugy meg ha kinyirnak 1-2 turistat talan megint megkerdezi a vilag hogy erdemes-e amerikanak megengedni hogy haboruzzon a vilag masik felevel.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Sztem is üzleti érdekek állnak a háttértben.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sztem sunyi üzleti érdekek állnak a háttérben.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Esetleg nem akarnak erkölcsi bizonyítványt is, mielõtt beengednek abba a rohadt stadionba?
Igen, és lehet az õserdõbe kellett volna építkezni, az építészek szemét meg kiszúrni mikor végeztek és akkor semmiféle átkozott terrorista nem találná meg õket - igaz senki más sem de milyen biztonságban lennének! Vagy tévén sem kellene közvetíteni, mert felismerhetik az épületekbõl hogy hol van a mérkõzés és akkor a világ összes gonosza éppen egy szutyok focimeccsen akarja majd kinyilvánítani a beteges világnézetét.