Commandos Strike Force

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is azt mondom....Love Vietnam...ugyanis eddig ha jobban megnézi valaki még egy jo Vietnam háborús játékot sem csináltak!! (kivétel: BF: Vietnam,de ez is mas tészta) I.vh-ás game-t meg sztem azért fölös csinálni meert elég korszelûtlen teknikák voltak még, "az mért jo ha egy fajta fegyverrel mész végig egy game-t"
!! mind1...ez izlések és pofonok!!!
Antiga
Az IronStrom egy 1. vh game bár már Vietnám (L) os taktika is van benne..Love Vietnam!!!!!

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

Antiga
A Mosin-Nagant??? Benne kellene lenni hacsak nem 1945 és 1954 között találták fel met Vitnámban már volt a \/iet<ongoknak azt tom. Bár amilyek kezdetleges már a 1. világháborúban is lehetett. Nemtom. A Winchester 70-el egyidõs lehet és annak meg az elõdjét már az amerikai polgárháborúban használták.... én a Commandos 1-el játszottm csak ami még pacákból áll XD--->a három jobb

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

nagyon jó a gamae nem tudom mért nem tetszik sok emebrnek biztos azért mert gyenge a gépük hozzá és jó pályák grafika szép nagyon eltalálták jobb mint a COD 2 körübelül a MEDAL OF HONOR PACIFIFC ASSAULTAL EGY SZINTEN VAN

hy,nemtudna valaki végigjátszást a commandoshoz????és télleg van benne Mosin-Nagant Sniper?????
szerintem szar.
AnuluWork
Elsõre nekem sem jöt be, de ahogy a kis tanya utáni rész jött, azonnal bejött. Csak meg kell szokni, hogy ez egy FPS Commandos ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Igen bevallom eddig nekem is tetszik, én azt hittem megint egy ostoba háborús lövöldözõs játék lesz, de ebbe eddig gondolkodni is kellett, és tényleg visszaad vmit a régi commandosból...
nem hittem volna, hogy ennyire jó a game nagyon bejön pedig nem hittem benne, hogy vissza hozza a jó öreg commandos fillinget <#worship><#worship>

Hmm... Ez érdekes... Rájöttem h vmiért mindig akkor fagy ki, ha használom a snipernek a "nyugodt" funkcióját (alt). Ha nem, akkor minden ok...
nekem is ilyen gépem van és tökéletes a game rajta próbáld meg frissíteni asszem 1.2 a legújabb<#bee1>

Nekem vmiért az elsõ pálya végén kifagy a gépek. És mindig ott, ahol jön a kocsi a katonákkal. Nem tudom, hogy mitõl van... Vki vmi ötlettel tudna segíteni esetleg?
A gépem sztem túl jó ehhez a játékhoz - P4 Prescott Ht-s 3000 Mhz, 1024 dual DDR2-es RAM, GeForce 6600-as 256 Mb-os. Fölraktam a játékot mindent maxra, nagyon szép, semmi akadás. De annál a résznél meg mindig újraindul... Próbáltam levenni a grafikát, de nem segített...

Az oroszokhoz annyit akarok hozzáfûzni, hogy hiába mérgelõdsz a "bábkormány" miatt, sztem elég hülyeség az általánosítás. sirGalahad, ha valóban ilyen okos vagy, fejtsd ki bõven a nézeteidet, sztem nem igazán tudod mit beszélsz, csak a gyûlölet szól belõled. A történelem tanszékünkön kíváncsi vagyok, mennyire tudnál érvényesülni.
Azok az orosz katonák, akik M.o. felszabadításáért haltak meg, nem hiszem h bármit is gondoltak a "bábkormányokról". Itt harcoltak, és innen ûzték ki a német katonákat, itt estek el ezen a földön. Ha te orosz katonákat akarsz lövöldözni, elõbb jól gondold meg, h mit beszélsz.
M.o. maga döntött, amikor a fasiszták oldalára állt, és minden lépésnek van vmi következménye.
Azért ez nem teljesen igaz volt ott is sok minden csak az emberek ennyit ismernek belõle.

\"s nem oly becses az irhám, hogy érett fővel szótlanul kibirnám, ha nem vagyok szabad! Az én vezérem bensőmből vezérel! Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!\" József Attila - Levegőt!

Nekem meg az nem tetszik, amit írsz.
Nem csak hogy fogalom nélkül vagy a történelemrõl; de ráadásul még komoly hiányosságok mutatkoznak az emberi értékrendedben.
Lehet hogy Magyaroszág néven voltunk jegyezve akkoriban; de itt a ruszkik voltak akik diktáltak;semmi nem történt az õ engedélyük nélkül. Egyszerû bábkormány volt mindig hatalmon. (Rákosi-Kádár)
Most legalább szavazhatsz, de én még emlékszem arra, mikor a szavazólapon csak 1 párt neve szerepelt; és KÖTELEZÕ volt arra szavaznod ! Neked nem; mert te akkor még meg sem születtél...

De befejezem a vitát, mert úgysem éred fel ésszel.

Ui:Tanulj meg helyesen írni, kisfiú !

Az élet a legjobb méreg...

is mondjad hogy nincs igazam!
de ez a jatek tenyleg lo szar... ez igaz hogy probalhatok eloszor demot
de azert csilajatok amit akartok
nekem nem tetszik
McFrost
CoD 2-nél sokkal jobb , igaz aki ész nélkül lõni akar annak azt ajánlom

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

SirGlalhad buzi is akkor mi van? orulj hogy nem natcikkal voltal!
is oruslj hogy szovjetek 1alatalan nem foglaltak ell Mo-t is nem lett szovjet unio resze szoval bekusolhatsz
!
Valami iszonyat szutyok játék lett, igénytelen, bugos, ennél még az Übersoldier is jobb..... <#szomoru1>

mélységesen egyetértek
Próbáljátok ki a Sniper Elite-t... wwII. game..
Na abban lehet axis oldalon harcolni, ráadásul nem a számotokra cool megatrendi amcsik ellen; hanem a ruszkik az ellenfelek.
Aki kicsit is figyelemmel követte az 1945 utáni idõszakot; kb. 89-ig; és esetleg érezte is a "hõs szovjet hadsereg felszabadító munkája által" kialakult politikai-gazdasági helyzetet ; na annak igazi csemege lesz végre a ruszkikat gyilkolni.
Ha nem érted mirõl is van szó; kérdezd meg a szüleidet! Kivéve, ha aktív párttagok, vagy 3/3-as ügynökök voltak....
<#idiota>

Az élet a legjobb méreg...

Szega87
sok <#kocsog> sír hogy megin ww2 es játék , meg ilyen meg olyan szutyok a game , de azér mind1 játszani fog vele , meg commandos fanok ugy is megveszik , a cikk alapján meg egyértelmûen nem olyan gyenge , nyílván az elvárás nagyobb volt <#wink>

dzsuvajoe
Jaj de jó még alig van n2. vhs jatek. végre jött egy. HAt ez szanalmas hanyat fognak még csinalni. Uh LOssrers

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

üh király
Molnibalage
Csak az a baj, hogy sajnos igaza van. Én nem erre számítottam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DjDano
ez a te véleményed...

craesh
JÁTÉKMENET: eszméletlen gyenge, ne "vegye" meg senki...

AKI MEG AKARJA "VENNI" ELÖBB DEMOT TÖLTSÖN...<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Nagy a gépigénye, de nekem már megvan egy kicsit akad néha, de nem zavaróan!
Dragonlords
hm...

Dragonlords
dehogy kicsi ugyan erõs gép kell neki

Atisz
Tudod a legtöbb kiadó az innováció szót nem ismeri...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sadist
Majd lehet kipróbálom, Commandos 3 után elment a kedvem az egész Commandos sorozattól. Kíváncsi vagyok, hogy FPS terén mit tudtak alkotni 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

<#hehe><#hehe><#eljen>...a szokásos duma😛...fateromról meg tudod mit gondolok?azt hogy egy hülye fasz<#hehe>...ha pedig nem tetszik az aláírásom,szemed csukd be és ne is gyere ebbe a topikba<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

MEdievil
eh ennél zavaróbb helyre nehéz is lett volna tenni az iránytût... miért olyan fontos az hogy a képernyõ közepére kellett rakni?<#zavart1>

F

Lehetne már olyan ww2 es progi amivel szinglibe németekkel lehetne apritani a szövetségeseket...

Molnibalage
Kipróbáltam a DEMO-t. Sajnos szerintem nagyon gyengére sikeredett.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tinman
Na az ilyeneket kellene innen úgy kivágni, mint azt a bizonyos macskát székelni.
A srác beírt egy mondatot és a szignójában van egy idézet... és akkor? Kinek ártott vele?
Erre te jösz azzal, hogy az apja molesztálta... van bajod.

Arra nem gondoltal te flamer, hogy rajong a történelemért, vagy ne adja ég pszichológiát tanul? Ugyanis mindkét szempontból Hitler "érdekes" téma.
Ne ítélj elsõre, mert veled is ezt teszik.

Ja, ha gondolatolvasó vagy akkor sorry... de szvsz nem vagy más csak egy kötekedõ (irka)birka.

Miért "védtem" meg a srácot? Mert érdekel a történelem és szánalmasnak tartomz azt, aki rögtön fasisztát kiállt arra, aki kiejti Hitler nevét.

"Egy ember halála tragédia, millióké statisztika."
/Sztálin/

Tessék... most küldhetsz engem is pszichológushoz Mr. <#lama>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

az I. VH esetében nem emelhetik ki ennyire, hogy a gonosz nácik és a qul amcsik hogyan harcoltak egymás ellen. persze a németek ott is nagyon-nagyon gonoszak voltak (hiszen németek😊 de mégsem ugyanaz, pláne hogy gyakorlatilag európai uralkodóházak háborúztak egymás ellen (kezdetben)
naja de jó kis túlélõjáték lehetne, vagy az Ypeyi csata ahol belerohanhatsz a mustárgázba
Azért nincs I Vh-s FPS mert qrva unalmas lenne.
Ugyanis megindulhatsz rohamozni a szomszédos lövészárkot, miközben szarrá lõnek gépuskábval.
Vag ylehetsz géppuskás és lekaszabolsz mindenkit... Állóháború volt, legalábbis nyugaton (a helyzet változatlan :-)

Baromi ronda ez az új dizájn!

A II-vh-val semmi. A te szignóddal és megjegyzéseddel annál inkább. Szerintem beszélj egy orvossal, feküdj le a díványra, és meséld el, hogy mit gondolsz az apukádról, aki nagy és erõs, de fura dolgokat mûvelt veled, amikor kicsi voltál.

Fura, hogy ahogy távolodsz egy háborútól, egyre több kiskölyök gondolja, hogy az valami jó dolog, mikor embereket arra kényszerítenek más emberek, hogy embereket öljenek. Hiába no, az ostobák nem fogynak el, és gyorsabban szaporodnak. Reménykedjünk, hogy a következõ száz évben nem lesz kannibalizmus. Az is egy eredmény.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Matyóhímzés
Mitnemonnyak nagyon rátapintottál a dologra. 😊
Egyetlen oka van amiért nincs elsõ világháborús játék, mégpedig az, hogy abban az USA alig vett részt. Még mindig õk diktálják a trendet.....

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Sose értettem hogy miért hivják második világháborunak a második világháborut volt elsõ is arról miért nem csináltak játékot? <#idiota>
komolyan nem értem miért csak második vh és vietnam?
semmi egyébb? vagy csak én látom rosszul?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

most mi bajod a 2dik vh-val?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Atisz
Ismét egy 2. világháborús agyhalál. Remek...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

kicsi a gépigénye :|

Akkó ezt próbázd mivel itt rendesen kb úgy kell fpsben csapatni mint a commandosokat...Vagyis például van amit a kémmel kell megoldani: beöltözöl tisztruhába az ellen közé mész infót szerzel,figyelmet elterelsz,stb...Sniperral bepozícionálsz leszedegeted az embereket, és így tovább...
Szóval ez azért más mint a menni és ölni pár társsal címü móka...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

BiA az más volt<#wink>...de CoD2rúlz..ezt meg még nem próbáltam ki...de lehet,hogy kifogom..

Broafka
nem tom, valahogy én ezekben a játékokban nem látok semmi újat :-/
menjél egy veteránnal a 2. világháború kellõs közepén egy pisztoly, egy Tomson és pár mellénk szegõdött katonával
szinte minden ilyen játék errõl szól, szerintem unalmas 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Oldal 1 / 2Következő →