Subaru
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/impreza/subaru_impreza_sti-egyedi_epitett-3401349
megkértek rakjam be, vegyétek-vegyétek!
megkértek rakjam be, vegyétek-vegyétek!
Charade GTti
jáj, ez a mennyország ? :-))
Ez lesz az szerintem siorallys rendszám alapján.
ez Ádándon van? vagy hol nyomogatják a kis STi nek?😄
Ez milyen lehet? Népítéleten nem írnak errõl az évjáratról, bár a pár évvel ezelõttiket, és a következõket dícsérik.
Sziasztok!
Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erõsítõk, mélyládák, hangszórók, kiegészítõk, xenon, tolatóradar, navi, stb.
www.zselehifi.hu
Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erõsítõk, mélyládák, hangszórók, kiegészítõk, xenon, tolatóradar, navi, stb.
www.zselehifi.hu

<#eljen>#eljen>
Gyorsan átolvastam az elsõ 10 oldalt, és ez csak megerõsített abban, hogy a Subaru a legjobb autógyártó, ami létezik.
Charade GTti
loool 😄DD
<#worship>#worship>
nem tudom, nekem a Subaru az legyen kék felmatricázva, vagy fekete ha nem akarok nagy feltûnést kelteni 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
tudtommal csak ebben a színben készült ez a típus.. más szín nem is állna jól neki.. 😊
<#worship>#worship>
Amerika:340lóerõ,470nm,7liter
Japán:300ló,407nm,2.5liter
Lolz,kapcsolgatok,és látom,hogy valami amcsi roncsot mutogatnak,és amikor ezt elmondták,akkor felnevettem :-D
Japán:300ló,407nm,2.5liter
Lolz,kapcsolgatok,és látom,hogy valami amcsi roncsot mutogatnak,és amikor ezt elmondták,akkor felnevettem :-D
és az autós eseményekbe mé nem rakod be ? 😛 <#idiota>#idiota><#wave>#wave>
Charade GTti
Charade GTti