Subaru
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bazzeg xD
Nesztek, BUÉK sneciek!! 😄D

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
úgy is van <#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
bár szerda este 9el sokra megyek.. :/
bár szerda este 9el sokra megyek.. :/
nem 😄
kb. annyi, hogy a tagok elkezdtek "lázadni" hogy kevés a Subaru találkozó stbstb..
kb. annyi, hogy a tagok elkezdtek "lázadni" hogy kevés a Subaru találkozó stbstb..
Charade GTti
Ugye nem azért lesz illegál, mert az ott nézelõdõket elütitek, meg lelövitek, meg rákötitek a vonóhorogra?<#vigyor5>#vigyor5>
JANUÁR 13 FELVONULÁSI TÉR, Subaruklub illegál találkozó! 21:00
Hosszú lenne leírni miért illegál, lesz és kész!
Hosszú lenne leírni miért illegál, lesz és kész!
Charade GTti
kössz
Charade GTti
subaru impreza 555
miért 555 ??
vagy csak 1 szimpla név
miért 555 ??
vagy csak 1 szimpla név
Subaru:
Évnyitó ebéd & autózás - 2010.01.10., vasárnap
2010.01.10-én, azaz újév második vasárnapján tartjuk évnyitó ebédünket, majd vmikor a kora délután.
Ha lesz hó, akkor egy kis hó-autózással is egybekötjük. :twisted:
A helyszín még nem dõlt el.
Évnyitó ebéd & autózás - 2010.01.10., vasárnap
2010.01.10-én, azaz újév második vasárnapján tartjuk évnyitó ebédünket, majd vmikor a kora délután.
Ha lesz hó, akkor egy kis hó-autózással is egybekötjük. :twisted:
A helyszín még nem dõlt el.
Charade GTti
de nézheted a Vajdahugyadvára felõl is 😄D
gondolom legközelebb márciusban lesz vmi találka, de majd a "kissrác" jobban tudja 😄
gondolom legközelebb márciusban lesz vmi találka, de majd a "kissrác" jobban tudja 😄
ott nem túl legális, ezért átszoktak a felvonulásira, az sincs onnét messze :-)
van aki subaruval megy evo talira, van aki metróval XD
(én vagyok a fekete pulcsis -.-)
(én vagyok a fekete pulcsis -.-)
örülj hogy nem portré.. én szerencsére csak egy képen találtam meg magam, de az se gáz annyira XD
csak jó ismerõsei vannak, így járkál "mindenhova" brubruval 😄

neki sincs bubuja.. :/
Mit szólnál ahhoz, hogy mehetsz egy kört a bicómmal hóban, ha mehetek a bubuddal?<#vigyor3>#vigyor3>
😄 Mekkora móka lehet már😄
Nem is gondoltam, hogy a hátsó szárny ezt is kibírja, azt hittem, ennyitõl már letörik a legtöbb autón.
Nem is gondoltam, hogy a hátsó szárny ezt is kibírja, azt hittem, ennyitõl már letörik a legtöbb autón.
Ó basszus, de irigyellek :-)
Tök vicces, esik 1 centi hó, és csak a 4 kerekes autókkal tudnak az emberek közlekedni, mindenki más lebénul.
Tök vicces, esik 1 centi hó, és csak a 4 kerekes autókkal tudnak az emberek közlekedni, mindenki más lebénul.
köszi a reklámot, most már eltakarodhatsz innen <#kocsog>#kocsog>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Elindult egy új fórum Ez a fórum a szerelõk és gépjármû tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjármûvel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelõk válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! HA egy autótípust nem találsz csak nyiss egy új témát! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítõk! Mindezt teljesen ingyen ingyen! Mindenki figyelmébe ajánlom! Ön is próbálja ki ezt a lehetõséget!
www.carden.eu
www.carden.eu
A VII. Evo Klub találkozót 2009. december 12-én, szombaton rendezzük.
A program: kora délután (várhatóan 14:30) találkozó a szokásos Felvonulási téren. 15:00-kor indulás ki a városból, elsõ megálló a budaörsi Agip kútnál, ahol 15:30-kor becsatlakozhat akinek az kényelmesebb, illetve bevárjuk egymást.
A végállomás a bicskei Báder Fogadó, amely a Felvonulási tértõl 40, az Agip kúttól 30 km-re van. Ott pedig: kaja, pia, duma, a hely elõtt van bõven parkoló, kb. 16:00-ra érünk oda.
A hely címe, ahol étlapis van: www.baderfogado.hu
A program: kora délután (várhatóan 14:30) találkozó a szokásos Felvonulási téren. 15:00-kor indulás ki a városból, elsõ megálló a budaörsi Agip kútnál, ahol 15:30-kor becsatlakozhat akinek az kényelmesebb, illetve bevárjuk egymást.
A végállomás a bicskei Báder Fogadó, amely a Felvonulási tértõl 40, az Agip kúttól 30 km-re van. Ott pedig: kaja, pia, duma, a hely elõtt van bõven parkoló, kb. 16:00-ra érünk oda.
A hely címe, ahol étlapis van: www.baderfogado.hu
Charade GTti
😄D
sztem vinné innét mindenki.. de sajnos egyikünk se fogja.. :/