Subaru
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Charade GTti
drifttaxi ? 😊
persze hogy össze van vágva, de attól még nem lehet könnyû +csinálni, külön-külön se.. 😄
az nem szikra szerintem hanem csak beenged vmit a szelep nem igazán vagyok otthon amüködésében de tutira nem szikra azért a fujinál se idioták dolgoznak
\"If in doubt, flat out!\"
0:46-nál szikrázik.
És a dízelben nem pont azért indul be a robbanás,mert ahogy összenyomja a dugattyú az üzemanyagot,az felmelegszik,és magától berobban.
És a dízelben nem pont azért indul be a robbanás,mert ahogy összenyomja a dugattyú az üzemanyagot,az felmelegszik,és magától berobban.
nemtom hol láttad rajta a gyertyát de a dizelbe is van, mert valahogy bekell inditani de utána csak a sürüség és hõ miatt robban
Dízel+gyújtógyertya,vagy hogyhíjják?Itt.Valaki megbukott autóból,vagy csak én?Mert mintha a dízel pont azért menne akár víz alatt is,mert nem kell hozzá áram,az üzemanyag magától robban be.
egész jó hangja van..
Akkor már miért nem sárga minta?😄 Találtam egy oldalt,ahol rövidujjú 3200,kapucnis husszúujjú meg 5200.De itt egy másik,ez olcsóbb.Majd valami ilyesmit tuti fogok csináltatni.
nekem kék póló, fehér mintával.. 😄
a póló már meg is van 😄DDD
a póló már meg is van 😄DDD
vasaltassatok, vagy ha kell legalább 50 db akkor tudok szitáztatni
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nem vagy egyedül 😄
subiepig 😄

ezt a szépséget láttam ma 😊

Életedet rá költheted ha szart fogsz ki, drága hozzá az alkatrész is, és szervízigényesek is lehetnek!
Régi Imprezák mennyire megbízhatóak?Nem az STI-re gondolok,hanem a sima utcaira.1 milla környékén egész kúltúrak vannak már.
így azért már egész jól néz ki az új subie.. 😊
bár ez a hátsólámpa még mindig nem tetszik.. :/

bár ez a hátsólámpa még mindig nem tetszik.. :/

<#wow1>#wow1><#szeret>#szeret>

Milyen jó érzés lehet felépíteni egy kocsit,és látni,hogy igen,neked köszönhetik,hogy sikereket érnek el:-)
eltéhez lehet kinézek 😄
Idén 6. alkalommal rendezzük meg Törökmezõn, a Subaru hazai importõrével közösen szervezett országos találkozónkat, a márka rajóngóinak.
Dátum: 2009.06.13. szombat
Gyülekezõ: 08:30-kor, az ELTE TTK (Bp. XI. ker., Pázmány Péter rakpart)
Belépõ:
A Klubunkat támogató tagoknak
A verzió: 1300Ft/fõ, tartalmaz bográcsgulyás, kenyér, 3 palacsinta
B verzió: 200Ft/fõ belépésért, kötelezettségek nélkül.
Nem támogatóknak
A verzió: 2000Ft
B verzió: 500Ft
Dátum: 2009.06.13. szombat
Gyülekezõ: 08:30-kor, az ELTE TTK (Bp. XI. ker., Pázmány Péter rakpart)
Belépõ:
A Klubunkat támogató tagoknak
A verzió: 1300Ft/fõ, tartalmaz bográcsgulyás, kenyér, 3 palacsinta
B verzió: 200Ft/fõ belépésért, kötelezettségek nélkül.
Nem támogatóknak
A verzió: 2000Ft
B verzió: 500Ft
Charade GTti
bazzeg o.0
Ezért kell Subarut venni,ha valami,hát ez biztonság😄
nehéz lehet ugy irányitani a subarut hogy leér a jobboldala😄 csoda h átérte a biztonsági öv
Charade GTti
Charade GTti