1300
html>
  • pajti

• z0ty4
    háttérben a kék
  • pajti
  • pajti
    :(Ezek jó lennének HD-ben:

• pajti

• z0ty4
    Ez sem rossz háttérnek sajna nem widescreen

• norbi09
    Ez a kép a hátterem
  • pajti
  • pajti
  • pajti
  • pajti
    winter fun:)
  • pajti
  • pajti
    sajna' nem
  • pajti

• Fehercsoki
    Gyönyörű,és persze a táj sem rossz. Az ott a te Subarud?
  • pajti
  • pajti
  • st3ve
  • pajti
  • pajti

• Szabi1991
  • pajti
  • pajti
    Subaru Impreza STI S206

A Subaru STI részlege egy jó és egy rossz hírt közölt a közelmúltban. A jó hír, hogy készítenek egy speciális kiadást az Impreza WRX STI-ből, a rossz pedig, hogy nem elég, hogy csak 300 darab készült, mindegyiket Japánban fogják értékesíteni - ami persze szigorúbban véve a japánoknak nem is olyan rossz hír.
    Az S206-nak elnevezett modell mélyebbre nyúló első spoilert, új hűtőmaszkot, új küszöböket és átformált hátsó lökhárítót visel a jobb aerodinamika és a jó megkülönböztethetőség végett. Belül bőrözött kormány, piros biztonsági öves Recaro ülések és STI motorindító gomb jelenti a különbséget az alap kiadástól.
    A vezetési élmény növelését Bilstein lengéscsillapítók, STI rugókészlet, flexibilis toronymerevítő és hátsó merevítés és külön ehhez a modellhez gyártott BBS felnik segítik.
    A feltöltött motort a dugattyúk, hajtókarok és a főtengely súlyelosztásának optimalizálásával tették még pörgősebbé, de ez még nem minden: twin-scroll turbót, komolyabb kipufogórendszert és újraprogramozott ECU-t is adtak a kétliteres erőforrásnak, ami így 320 lóerőt és 431 Nm-t teljesít. A Subaru állítása szerint alsó és közép tartományban is bőséges nyomaték áll rendelkezésre.
    Itt még nem ért véget a történet, ugyanis a limitált kiadás limitált kiadása is megjelenik, amit a Nürburgringen rendezett 24 órás versenyen aratott fényes győzelmük inspirált. Ez a karbon tetővel és hátsó spoilerrel, piros ajtónyitókkal és Nürburgring Challenge matricával felszerelt változat 100 példányban lenne elérhető, ha nem lenne már az összes rég lefoglalva a japán fanok által.

• pajti

• Fehercsoki
    Nem olyan.
  • Kicsizoli
    A világért se akarok senki magamra haragítani, de olyan mintha felfújtak volna egy BMW Z4M-et
  • pajti
    Januárban kiderül milyen lesz a széria :)
  • Met
    teccik :D
  • pajti
    Kíváncsi vagyok milyen lesz belülről.
    pff.. fekete üveg :D gondolom tök üres az egész belseje.
    A hátsó szárny az viszont nagyon nem subaru-s :(

• Szabi1991

• Szabi1991
    Arra számítottam hogy durvaság lesz, de ez cukiság lett... de így iiiss kellll!!!4 :))
  • pajti
    BRZ STi

The actual name of this concept car is 'Subaru BRZ concept STi', not just Subaru BRZ. It will be a RWD (Rear Wheel Drive), not an AWD.
    Sitting on 18 inch STi signature wheels looked great on this concept.
    An addition of a spoiler is something different from the Scion version. You can also see some differences in the overall rear section.
    The estimated price will be around $25,000. As for the specs, I'll keep it as simple as possible. It will be a front-engine, RWD, and 6-speed manual, pulling around 200HP from a 2.0L Boxer engine.
  • pajti
  • pajti
  • Szabi1991
  • pajti

• bardocz
    A super gt mai futamában a GT300-as kategóriát a Subaru Legacy nyerte:)
  • pajti
  • wander01

• wander01
    muhahaha, véletlenek ha összejátszanak :D kószáltam be fehérvárra, előtte kruzoltam egyet a velencei tó körül, mondom bevizsgálom a csajokat. és kikkel találkoztam? full subaru team, vagy 60 autó, rajtam meg tök véletlenül a bubu klubbos póló :D oltás volt, körbe is kocsikáztam őket fehérváron, csináltam pár videot :) majd feltolom a linkeket ide.