1300
-
-
#848 háttérben a kék -
#847 -
#846 :(Ezek jó lennének HD-ben:
-
#844 -
#844 Ez sem rossz háttérnek sajna nem widescreen
-
norbi09 #843 Ez a kép a hátterem -
#841 -
#839 -
#838 -
#837 winter fun:) -
#836 -
#835 sajna' nem -
-
#833 Gyönyörű,és persze a táj sem rossz. Az ott a te Subarud? -
#832 -
#831 -
st3ve #830 -
#829 -
-
Szabi1991 #827 -
#826 -
#825 Subaru Impreza STI S206
A Subaru STI részlege egy jó és egy rossz hírt közölt a közelmúltban. A jó hír, hogy készítenek egy speciális kiadást az Impreza WRX STI-ből, a rossz pedig, hogy nem elég, hogy csak 300 darab készült, mindegyiket Japánban fogják értékesíteni - ami persze szigorúbban véve a japánoknak nem is olyan rossz hír.
Az S206-nak elnevezett modell mélyebbre nyúló első spoilert, új hűtőmaszkot, új küszöböket és átformált hátsó lökhárítót visel a jobb aerodinamika és a jó megkülönböztethetőség végett. Belül bőrözött kormány, piros biztonsági öves Recaro ülések és STI motorindító gomb jelenti a különbséget az alap kiadástól.
A vezetési élmény növelését Bilstein lengéscsillapítók, STI rugókészlet, flexibilis toronymerevítő és hátsó merevítés és külön ehhez a modellhez gyártott BBS felnik segítik.
A feltöltött motort a dugattyúk, hajtókarok és a főtengely súlyelosztásának optimalizálásával tették még pörgősebbé, de ez még nem minden: twin-scroll turbót, komolyabb kipufogórendszert és újraprogramozott ECU-t is adtak a kétliteres erőforrásnak, ami így 320 lóerőt és 431 Nm-t teljesít. A Subaru állítása szerint alsó és közép tartományban is bőséges nyomaték áll rendelkezésre.
Itt még nem ért véget a történet, ugyanis a limitált kiadás limitált kiadása is megjelenik, amit a Nürburgringen rendezett 24 órás versenyen aratott fényes győzelmük inspirált. Ez a karbon tetővel és hátsó spoilerrel, piros ajtónyitókkal és Nürburgring Challenge matricával felszerelt változat 100 példányban lenne elérhető, ha nem lenne már az összes rég lefoglalva a japán fanok által.
-
-
#823 Nem olyan. -
#822 A világért se akarok senki magamra haragítani, de olyan mintha felfújtak volna egy BMW Z4M-et -
#821 Januárban kiderül milyen lesz a széria :) -
#820 teccik :D -
#819 Kíváncsi vagyok milyen lesz belülről.
pff.. fekete üveg :D gondolom tök üres az egész belseje.
A hátsó szárny az viszont nagyon nem subaru-s :(
-
Szabi1991 #818
-
Szabi1991 #817 Arra számítottam hogy durvaság lesz, de ez cukiság lett... de így iiiss kellll!!!4 :)) -
#816 BRZ STi
The actual name of this concept car is 'Subaru BRZ concept STi', not just Subaru BRZ. It will be a RWD (Rear Wheel Drive), not an AWD.
Sitting on 18 inch STi signature wheels looked great on this concept.
An addition of a spoiler is something different from the Scion version. You can also see some differences in the overall rear section.
The estimated price will be around $25,000. As for the specs, I'll keep it as simple as possible. It will be a front-engine, RWD, and 6-speed manual, pulling around 200HP from a 2.0L Boxer engine. -
#815 -
#814 -
Szabi1991 #813 -
-
#811 A super gt mai futamában a GT300-as kategóriát a Subaru Legacy nyerte:) -
#810 -
-
#808 muhahaha, véletlenek ha összejátszanak :D kószáltam be fehérvárra, előtte kruzoltam egyet a velencei tó körül, mondom bevizsgálom a csajokat. és kikkel találkoztam? full subaru team, vagy 60 autó, rajtam meg tök véletlenül a bubu klubbos póló :D oltás volt, körbe is kocsikáztam őket fehérváron, csináltam pár videot :) majd feltolom a linkeket ide.