Stronghold Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1.1-es patchez tudna vki egy linket adni?
Köszi!
Csak halkan, mert ez illegális...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nekem nagyon tetszett a "rajzos", grafika...ez meg tul durva és nagyon terheli a gépet, amúgy nem rosz a játék, de ez már más.....
a mohának mindig a déli oldala fás
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A sárkányon kívül vannak még vérfarkasok, és hatalmas denevérek, amelyek a kiszemelt ponton becsapódik és az ott állomásozó egységeket fellöki és gyengíti(akár saját akár ellenség, szóval ha a mi embereink csatáznak az ellenséggel és ott csapódik be akkor mindenki repül)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A demoban egy pályát lehetett kipróbálni(+tutorial), amelyben a fõ cél a rejtélyes kõkör elfoglalása és megtartása amíg be nem telik a bal felsõ sarokban a jelünk körül a színes csík.
Még nem jöttem rá hogy hogyan, de sárkányt is lehet nevelni(a képen az ellenség sárkánya látható).

Demo
Next PC upgrade: 2022
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A sima Strongholdtól kezdve a Stronghold Crusaderen át a Stronghold 2-ig mindegyik megvan és mindegyikkel játszottam.
És a Stronghold sorozatban az a jó, hogy szinte ez az egyetlen olyan játék, mely a középkorban játszódik, stratégia, és várakat lehet benne építeni.
Ez van ezt kell szeretni. És szerintem nagyon jó game.
Áv
Árpádvezér
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ez valami jégvár vagy nemtommi:
Ez meg egy lovag (valószínû nem ingame kép):
Mondjuk a képek alapján, már nem kell sokat dolgozni a játékon. Reménykedjünk.
Forrás: fireflyworlds.com
Árpád vezér
Árpádvezér
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
2006. február 13-án a 2K Games bejelentette a Stronghold sorozat folytatását, mely a Stronghold Legends nevet kapta, és immár a sorozat 4. része. Az új rész teljesen különálló, a Gmestar.hu szerint akár már idén õsszel megjelenhet. A Stronghold 2 továbbfejlesztett grafikus motorját fogja használni a játék.
A játékban Arthur király bõrébe bújhatunk, így feltûnnek a Kereksztal lovagjai, sõt Drakula gróf és a német Siegfried is.
Három kampány, 24 teljesen új küldetés.
Eddig nagyjából ennyit tudni róla.
Forrás: Gamestar.hu
A következõ idézet a fireflyworlds.com -on olvasható:
13th February 2006 - Stronghold Legends announced!
Firefly Studios and 2K Games are pleased to announce Stronghold Legends, the next installment in the Stronghold series.
You can read details of the announcement over at Take 2 Interactive's website.
A játék weblapja >>>
A fejlesztõk oldala >>>
A kiadó oldala >>>
Képeket és további infókat az IGN oldalain találhattok ide kattintva!
Jó szórakozást a játékhoz!
Árpád vezér
Árpádvezér