84
Stronghold Legends, a híres sorozat folytatása
  • meril
    Hello! Van egy kis problémám! Nem tom elindítani pedig már volt fenn és játszottam is vele! Amikor elindítom akkor rámegyek h Play! ott a betöltő képernyőn ahol elég sokat kell várni egy kicsit elmegy és kilép! Miért lehet! Lécci segítsetek! Írjatok ide vagy privit! Előre is köszönöm!
  • Gladiator
    bazze, easy-n nyomom, de már a 3. pályán nem tudok átjutni:D vmi tipp? ha a várat építem, akkor az emberekre nem jut pénz, ha az embereket csinálom, akkor meg nem készül el a vár, mire megjön az a csaj.
  • Warsheep
    én multi
  • pihi
    ja de van,
    vki multi?
  • pihi
    Szovetseg nincs a jatekban?:S
  • rocmen
    csá
  • Devids Pro
    játékon belül van tutorial
  • pihi
    csacsa, vki vmi Helpet hozza nemtud?:D h mi mire valo vagy ienek?
  • tpM
    Hát jó game lenne ,de ezek a lények.....
  • meril
    Rohadt jó Játék! Nekem nagyon tetszik! A grafika sokkal jobb!!!
  • 6600GT
    hy! ez már sokkal jobb mint az elödjei,és nem is szaggat pedig a 2.része akadt!jók benne ezek a lények
  • zsotee
    Üdv!
    Az 1.1-es patchez tudna vki egy linket adni?
    Köszi!
  • Thanatos
    már stronghold 2 is ilyen volt... :)
  • Sanko
    de kát, hogy ez is olyan 3D-s cucc lett mint a tobbi tucat játék...
    nekem nagyon tetszett a "rajzos", grafika...ez meg tul durva és nagyon terheli a gépet, amúgy nem rosz a játék, de ez már más.....
  • Thanatos
    hátő..., most hogy kijött nekem csak ugy tünt fel hogy van iylenis..., izé..., én aszsem kihagyom :/
  • Gerbill
    A sárkányt csak rövid ideig lehet használni utána eltűnik, de ha engem támad a sárkány akkor igencsak hoszúnak tűnik az a pár perc is, mert elég nagy pusztítást lehet vele csinálni.

A sárkányon kívül vannak még vérfarkasok, és hatalmas denevérek, amelyek a kiszemelt ponton becsapódik és az ott állomásozó egységeket fellöki és gyengíti(akár saját akár ellenség, szóval ha a mi embereink csatáznak az ellenséggel és ott csapódik be akkor mindenki repül)
  • Gerbill
    Néhény saját kép:
    A demoban egy pályát lehetett kipróbálni(+tutorial), amelyben a fő cél a rejtélyes kőkör elfoglalása és megtartása amíg be nem telik a bal felső sarokban a jelünk körül a színes csík.

Még nem jöttem rá hogy hogyan, de sárkányt is lehet nevelni(a képen az ellenség sárkánya látható).
  • Gerbill
    Megjelent a demo.
    Demo
  • grebber
    14 új kép
  • arpad vezer
    A kézikönyvekben mindig dicsérik a játékot.
  • Csuhai G
    "sikerszéria"... :DDD
  • arpad vezer
    Na végre valaki pozitív véleménnyel!
  • arpad vezer
    Igazad van, mert ezt a játékot, ami be van linkelve én sem ismerem.
  • m peti
    Imá imá imá do hoóm a Stronghold összes részét!!!
  • Gerbill
    A Stronghold 2 hivatalos leírásában az szerepel hogy ez a Stronghold sikerszéria 3. darabja... (Stronghold, Stronghold Crusader, Stronghold 2). Amit te linkeltél be az valami más, valószínűleg nem védették le a nevet és újra felhasználták.
  • arpad vezer
    Igen, igen, a sárkány elég furcsa...
  • Gerbill
    Ez nem divatfikázás, mert ha mégiscsak az volna az eredeti(amit nagyon kétlek) és mondjuk ismertem is volna, akkor sem tetszene ez jobban mivel ez már tiszta Fantasy környezetben fog játszódni, amit utálok
  • Gerbill
    Én játszottam a Stronghold 1-el, a Crusaderrel és a 2 demojával, de szerintem ez nem fantasy. Te valami másról beszélsz, vagy nem tudom. Szerintem csak a neve ugyan az. Szörnyekkel sehol nem találkoztam az egész játékban
  • Hmuda
    Ismétcsak: ha ismertétek volna az EREDETIT akkor nem lenne ekkora "divatfikázás" egy meg se jelent játék miatt.
  • arpad vezer
    Ki nem ismerte az eredetit???

A sima Strongholdtól kezdve a Stronghold Crusaderen át a Stronghold 2-ig mindegyik megvan és mindegyikkel játszottam.
    És a Stronghold sorozatban az a jó, hogy szinte ez az egyetlen olyan játék, mely a középkorban játszódik, stratégia, és várakat lehet benne építeni.
    Ez van ezt kell szeretni. És szerintem nagyon jó game.

Áv
  • Kandurex
    Nem a legjobb? Egészen visszafogott meghatározás.
  • Hmuda
    Látszik ti se ismertétek az eredeti Strongholdot, akkor nem fikáznátok ilyen nagy vehemenciával (a mellesleg még meg se jelent játékot :P ). Ez a középkori mitológia téma még egészen lájtos az eredetihez képest (ami vérbeli DnD volt ugyebár).
  • arpad vezer
    A grafikája nem a legjobb, de nekem tetszik.
  • Csuhai G
    Az egyik gondom, hogy ennek a grafikája - mint már mondtam - ocsmány, és az amit Gerbill mondott. Ez már teljesen átmegy Fantasy világba! Szerintem nem kellett volna...
  • Gerbill
    Sajnos úgy látom már teljesen átmegy fantáziavilágba. Úgy néz ki váltok a Total Wat sorozatra. Annak is kijön addigra az új része(Medieval 2TW).
  • arpad vezer
    Mi van vele?
  • Csuhai G
    Undorító!
  • arpad vezer
    Még néhány képet találtam:

Ez valami jégvár vagy nemtommi:

Ez meg egy lovag (valószínű nem ingame kép):

Mondjuk a képek alapján, már nem kell sokat dolgozni a játékon. Reménykedjünk.

Forrás: fireflyworlds.com

Árpád vezér
  • Csuhai G
    a grafika...
  • arpad vezer
    Egy szép kis sárkány a játékból: