Stronghold Legends

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy! ez már sokkal jobb mint az elödjei,és nem is szaggat pedig a 2.része akadt!jók benne ezek a lények

Üdv!
Az 1.1-es patchez tudna vki egy linket adni?
Köszi!

Csak halkan, mert ez illegális...

már stronghold 2 is ilyen volt... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sanko
de kát, hogy ez is olyan 3D-s cucc lett mint a tobbi tucat játék...
nekem nagyon tetszett a "rajzos", grafika...ez meg tul durva és nagyon terheli a gépet, amúgy nem rosz a játék, de ez már más.....

a mohának mindig a déli oldala fás

hátõ..., most hogy kijött nekem csak ugy tünt fel hogy van iylenis..., izé..., én aszsem kihagyom :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gerbill
A sárkányt csak rövid ideig lehet használni utána eltûnik, de ha engem támad a sárkány akkor igencsak hoszúnak tûnik az a pár perc is, mert elég nagy pusztítást lehet vele csinálni.

A sárkányon kívül vannak még vérfarkasok, és hatalmas denevérek, amelyek a kiszemelt ponton becsapódik és az ott állomásozó egységeket fellöki és gyengíti(akár saját akár ellenség, szóval ha a mi embereink csatáznak az ellenséggel és ott csapódik be akkor mindenki repül)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Néhény saját kép:
A demoban egy pályát lehetett kipróbálni(+tutorial), amelyben a fõ cél a rejtélyes kõkör elfoglalása és megtartása amíg be nem telik a bal felsõ sarokban a jelünk körül a színes csík.

Még nem jöttem rá hogy hogyan, de sárkányt is lehet nevelni(a képen az ellenség sárkánya látható).

Gerbill
Megjelent a demo.
Demo

grebber

Next PC upgrade: 2022

arpad vezer
A kézikönyvekben mindig dicsérik a játékot.

Árpádvezér

Csuhai G
"sikerszéria"... 😄DD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

arpad vezer
Na végre valaki pozitív véleménnyel!

Árpádvezér

arpad vezer
Igazad van, mert ezt a játékot, ami be van linkelve én sem ismerem.

Árpádvezér

Imá imá imá do hoóm a Stronghold összes részét!!!
Gerbill
A Stronghold 2 hivatalos leírásában az szerepel hogy ez a Stronghold sikerszéria 3. darabja... (Stronghold, Stronghold Crusader, Stronghold 2). Amit te linkeltél be az valami más, valószínûleg nem védették le a nevet és újra felhasználták.

arpad vezer
Igen, igen, a sárkány elég furcsa...

Árpádvezér

Gerbill
Ez nem divatfikázás, mert ha mégiscsak az volna az eredeti(amit nagyon kétlek) és mondjuk ismertem is volna, akkor sem tetszene ez jobban mivel ez már tiszta Fantasy környezetben fog játszódni, amit utálok

Gerbill
Én játszottam a Stronghold 1-el, a Crusaderrel és a 2 demojával, de szerintem ez nem fantasy. Te valami másról beszélsz, vagy nem tudom. Szerintem csak a neve ugyan az. Szörnyekkel sehol nem találkoztam az egész játékban

Hmuda
Ismétcsak: ha ismertétek volna az EREDETIT akkor nem lenne ekkora "divatfikázás" egy meg se jelent játék miatt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

arpad vezer
Ki nem ismerte az eredetit???

A sima Strongholdtól kezdve a Stronghold Crusaderen át a Stronghold 2-ig mindegyik megvan és mindegyikkel játszottam.
És a Stronghold sorozatban az a jó, hogy szinte ez az egyetlen olyan játék, mely a középkorban játszódik, stratégia, és várakat lehet benne építeni.
Ez van ezt kell szeretni. És szerintem nagyon jó game.

Áv

Árpádvezér

Kandurex
Nem a legjobb? Egészen visszafogott meghatározás.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Látszik ti se ismertétek az eredeti Strongholdot, akkor nem fikáznátok ilyen nagy vehemenciával (a mellesleg még meg se jelent játékot 😛 ). Ez a középkori mitológia téma még egészen lájtos az eredetihez képest (ami vérbeli DnD volt ugyebár).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

arpad vezer
A grafikája nem a legjobb, de nekem tetszik.

Árpádvezér

Csuhai G
Az egyik gondom, hogy ennek a grafikája - mint már mondtam - ocsmány, és az amit Gerbill mondott. Ez már teljesen átmegy Fantasy világba! Szerintem nem kellett volna...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gerbill
Sajnos úgy látom már teljesen átmegy fantáziavilágba. Úgy néz ki váltok a Total Wat sorozatra. Annak is kijön addigra az új része(Medieval 2TW).

arpad vezer
Mi van vele?

Árpádvezér

Csuhai G
Undorító!

arpad vezer
Még néhány képet találtam:

Ez valami jégvár vagy nemtommi:

Ez meg egy lovag (valószínû nem ingame kép):

Mondjuk a képek alapján, már nem kell sokat dolgozni a játékon. Reménykedjünk.

Forrás: fireflyworlds.com

Árpád vezér

Árpádvezér

Csuhai G
a grafika...

arpad vezer
Egy szép kis sárkány a játékból:

Árpádvezér

prezi
sárkány fujöá !4

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Atomreaktor
úristen ez télleg gyalázat😞 pénzéhes köcsögök... no comment

REALista
A legelsõ Stronghold még jó volt ezek már undorítóak szvsz!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

arpad vezer
Sziasztok!

2006. február 13-án a 2K Games bejelentette a Stronghold sorozat folytatását, mely a Stronghold Legends nevet kapta, és immár a sorozat 4. része. Az új rész teljesen különálló, a Gmestar.hu szerint akár már idén õsszel megjelenhet. A Stronghold 2 továbbfejlesztett grafikus motorját fogja használni a játék.
A játékban Arthur király bõrébe bújhatunk, így feltûnnek a Kereksztal lovagjai, sõt Drakula gróf és a német Siegfried is.
Három kampány, 24 teljesen új küldetés.
Eddig nagyjából ennyit tudni róla.

Forrás: Gamestar.hu

A következõ idézet a fireflyworlds.com -on olvasható:

13th February 2006 - Stronghold Legends announced!

Firefly Studios and 2K Games are pleased to announce Stronghold Legends, the next installment in the Stronghold series.

You can read details of the announcement over at Take 2 Interactive's website.

A játék weblapja >>>
A fejlesztõk oldala >>>
A kiadó oldala >>>

Képeket és további infókat az IGN oldalain találhattok ide kattintva!

Jó szórakozást a játékhoz!

Árpád vezér

Árpádvezér

← ElőzőOldal 2 / 2