23
  • Wittao
    Tehát akkor te legálisan hozzá tudsz jutni ezek szerint dobozos OSx86-hoz... hmmm ez érdekes...

Mivel OSx86 csak Apple gép vásárlásakor jár a géphez, és csak ahhoz a géphez. Az OSX csak PPC-re vehető meg dobozos formában. Amit leírtál az nem legális. Én erről beszéltem!
  • BiroAndras
    "Dualboottal mehet a win és az OSX egy gépen. Ezt csináld meg hack nélkül más gépen."

Ez eddig is ment, pl. ha a win után felteszek egy linuxot. De még fordítva is mehet, csak ahhoz már trükközni kell. De több win is jól elvan egymás mellett, csak külön partícióra kell rakni őket.
  • Wittao
    Ez miért is illegális??

Ezek szerint a win dualboot-os megoldása is mind illegális, pedig van belőle bőven...
  • BlueGold
    Tényleg elnézte a cikkíró 83 MB nem 10 GB (a 10GB azaz ajánlott XP partició mérete).Akit érint itt van a cime: http://www.apple.com/macosx/bootcamp/
  • BlueGold
    Ez szép dolog az Apple-töl, hogy miután "illegálisan" kivitelezték a multi boot-ot utána okos enged alapon "legálisan" is engedélyezték.
    Az hogy ezzel az Apple nyer-e új felhasználókat vagy az M$ az majd elválik. Igy legalább össze lehet hasonlitani a két Op.rendszert azonos hardveren.
  • Wittao
    Kaziking: Nem a szoftver telepítéséhez kell 10 giga szabad hely... a cikk írója átolvashatná, mielőtt közzéteszi, amit ír

A másik írásodhoz: a win telepítéséről van szó, az OSX mellé. A cikk írója itt is kicsi koncentrációs hibába esett...

Zedas: levehetnéd a szemellenződet. Az Apple most ásta ki az aranytojást tjó tyúkot!!! Dualboottal mehet a win és az OSX egy gépen. Ezt csináld meg hack nélkül más gépen. Két teljesen jogtiszta oprendszert tudsz telepíteni teljesen jogtiszta módon.

Aki eddig játék miatt sírt a mac-en, most játszhat (érdemes megnézni a gép képességeit is).Akinek a munkájához nélkülözhetetlen volt a win, és ezért nem váltott, azelől is elgördült az akadály...
    Spec munka + játék: win (XP v. Vista)
    minden másra ott az OSX!!

És mindezt egy gépen.
    (már megjöttek az első virtualizációs technológiák, s ezzel a kánaán, már a dualboot sem kell)
  • roliika
    Na EZT nézzétek végig!
  • Power
    Továbbá 10%-ot emelkedett az Apple részvényárfolyama ennek a hírnek a hatására.
  • Power
    Miről bezzélsz?
    Használtad már az új imac-et?
    Mind árban, mind teljesítményben totál versenyképes, a design meg szuper.
    Az legjobb mac hosszú évek óta.
    S mivel a virtualizációval egyszerre futatthatsz majd osx-et és windowst, kompromiszumot sem kell kötni.
  • Power
    Nem lesz.
    Hivatalosan. Hamarosan pedig még a trükközve sem fog menni.
  • Xikita
    már lassan egy éve itt van....
  • SymbioC
    És mikor jön a PC-re telpíthető MAC OS?
  • Zenty
    Most legaláb nem lehet mondani hogy 0 játék még is drága!
    Egyébként a mac remélem designit meg az ötletes fejlesztéseit hardver téren remélem nem adja fel :(
  • szurka
    "a telepítést követően újraindíthatják számítógépüket és választhatnak, hogy Mac OS X, illetve Windows XP induljon el."
    Még jó hogy!
  • Kaziking
    "A telepítő szoftver letöl­té­séhez 10 GB-nyi szabad helyre van szükség a merevlemezen"
    ehe-ehe nesze nektek winfos
    "A Boot Camp leegy­szerűsíti egy Intel-alapú Mac tele­pítését azzal, hogy egyszerűen lépésről-lépésre végigvezeti a felhasz­nálót a tele­pítés különböző lépésein"
    biztos marhára egyszerűbb lessz, eddig 10 perc volt 1 mac telepítés most lessz 30
  • roliika
    A függő! :-DDD
  • Troll
    Nem biztos, hogy a sírját ássa, velem pölö nyert egy vásárlót. Direkt kihagytam idén a PC fejlesztését azzal, hogy megvárom az inteles Mac-eket. Vettem egy 6600GT-t, ma középszarnak számító videót, hogy fusson az Oblivion, de ettől eltekintve egy fillért nem költöttem a gépre egy éve, és nem fogok még egy évig. Sopórolok, aztán jövőre az egészet lecserélem egy iMac-re. Amúgy is Mac-en dolgozom, az OSX-et sokkal jobban szeretem, mint a Win-t, az csak két-három játék kedvéért kell.
  • rolika
    én is ezt akartam írni :)
    az apple biztos mozdulatokkal ássa a saját sírját
  • adam012
    mért csesznék el? senkit nem köteleztek hogy windowst használjanka maradhat az osx.

Hát az apple sztem inkább az osx ítéletét írja mert ő megvan a maga ipodjával
  • alejandri
    vagyis az apple gép, 1 jobb design-al rendelkező PC lesz!
  • roliika
    Na már a Mac-eket is el kell baxni?Hát nem igaz!
  • strogg
    Vagy a MAcOS -t végre szélesebb körben tudják a felhasználók szemügyre venni. Ebben az esetben a windows bajban van.
    De egyenlőre tippem sincs, hogy az Inteles mac milyen hatással lesz a PC-s desktop piacra.
  • Zedas
    Az Apple lassú kézmozdulatokkal írja alá a halálos ítéletét.

Mondjuk az iPos és társai évekig fent tudják tartani a céget, de hogy a számítógéppiacon szép lassan elveszti az egyetlen értékét, az egyediségét, az biztos. Ezt a vásárlóik is szép lassan észre fogják venni.