World in Conflict

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ok.De ehhez is adtak ki egyet.

mike0013
movie maker alapból fenn van a gépen, legalábbis xp és vista alatt fenn van!
Start > Minden program > Windows Movie Maker

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hali.Légyszi,mondja már meg vki,honnan tudom letõlteni a Movie Makert hozzá?Eddig csak olyat dobott ki a gugli,ahol dumálnak róla,de link nuku.....

A nevet, ahogy a játékban hívnak, meg lehet változtatni?
avengir
eredeti játékkal, csak felrakod elindítod és megy, szvsz ved meg 4000 boltba

https://hotshu.wordpress.com/

avengir
külön lehet letölteni hozzá

én azt sem tudom hogy hol van a pályaszerkesztõ XD
nekem is ez a problémám krekkeltem meg minden de nem tudom megcsinállni azt a pályaszerkesztõt hogy a francba lehet csinálni hogyan kell elindítani valaki légyszi írja le részletesen mert az idegbaj szélén vagyok
Sziaszrok segítség kellene:
Hogy tudok custom missiont csinálni?
bigapó
nem olvastam még el, hogy mi van a patch-ben, de ha nem multizol akkor kevés az esélye, hogy olyat javítanak ami single-hez kell (eddig nem volt asszem), ha meg multizol, akkor úgyis automatán csinál mindent😊

szóval mi a probléma? 😊)

The Matrix has you...

Prince23
A dvd-t😄 vagy krekket

köszi Szépen hogy ide raktad letöltöttem.Rohadt nagy pancser vagyok figyelj légszi segíts abban miután letöltöttem mit kell csinálni hogy használni is tudhjam.KÖszi
Prince23
avengir
Kurva nehéz, sok baszakodással jár és vagy külföldi forumot olvasol errõl vagy magadtól rájössz

bocsi srácok hogy itt a pályaszerkesztõért rinyálok de nem tudom hogyan kell elindítani mert megvan az egyéni küldetés meg minden de nem tudom hogyan lehet elindítani vagy le kell hozzá tölteni valamit vagy már nem tudom segítségeteket köszi Árpi
grebber
Hm ez már baráti.

Már csak 3990Ft a játék

Next PC upgrade: 2022

Figyeljetek . Van ez a pályakészítõ azt hogy a fenébe lehet csinálni pályát valaki írja le hogyan lehet megcsinálni köszi
TerranceG
Megoldva.

Igyunk sört jól!

TerranceG
Warez verzióval akarunk lanozni. Kulcsot kér.
Azon kívûl, hogy megvesszük az eredetit, van más megoldás?

Igyunk sört jól!

Valaki küldött nekem a postafiókba egy msn címet, amit véletlen kitöröltem. Kérném szépen az illetõt, küldje el mégegyszer. Elõre is köszönöm!
Én ahhoz hozzá se nagyon szagoltam.
Hello sziasztok nem tudnátok megmondani hogyan lehet az egyaedi küldetéseket megcsinálni válaszotokat köszi Árpi
Prince23
Ja

Kár, hogy nem él ez a topic, olyan jókat lehetne dumcsizni.
repro
A feliratok és az átvezetõ szöveg magyar.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Prince23
Akkó teljesen magyar? mer én nem nagyon hinném...
de az infóban a laungaugeban azt írja hungarian, de ezt kötve hiszem, h leszinkronizálták volna magyarra a gémet...

Prince23
Hi!
Most látom van tört magyar verzója... vmi immxpc releaséktól.
a kérdésem a következõ: tartalmazza a magyar nyelvi file-okat? vagy csak feliratot?

Problémát megoldottam, leszedtem a Singleplayeres .exe cracket, és õ mûködött, multiplayerre meg ott van az eredeti .exe, ami korábban is jó volt.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

avengir
írj a massgate supportnak.

asysoft
Én Vistán toltam végig egy minimum-közeli konfigon a gépet, s egyszer sem fagyott le... Én a VGA driverére tippelnék, frissítsd (vagy downgradeld<#idiota>).

/*WTF?!*/

bigapó
szerintem egyértelmûen a Vista a hibás. az már kiderült errõl a csodálatos op.rendszerrõl, hogy nem játékra termett...
Segíteni nem tudok azon kívül, hogy azt mondom tegyél fel XP-t. Esetleg egy Vistás topikban, hátha van valami épkézláb megoldás játékokra. Cod4-el is szenvednek emberkék Vista alatt.

The Matrix has you...

Hello, ma vettem meg a programot, de a Single playert indító .exe fájl indításakor a prog. nem indul, az egész gép lefagy, csak a reset/kikapcsolás segít. Minden driverbõl a legfrisebb van meg, a játék 1.0.0.6 -os verziójú, magyar nyelvû, de megpróbáltam angol nyelven is telepíteni, ugyanúgy meghal tõle a gép. Vistám van, a minimum gépigénynek felette vagyok, a multiplayeres .exe file-al indítva rendesen mmûködik.

Ha valakinek van ötlete, vagy tud segíteni...

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Prince23
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a gémet mégegyszer, mert hihettelen hangulatú lett. Utóbbi idõk legjobb modernkori háborús rtse!!!!!!

Köszi. Utánanézek.
bigapó
van magyar fórum a massgate oldalán, ott van pár magyar klán. ott kellene feltenned ezt a kérdést vagy konkrétan jelentkezned, aztán majd lesz valahogy😊

The Matrix has you...

Egyébként, hogyan lehet magyar klánokhoz betársulni?
warhits. Általában a gyalogsággal játszom, néha felveszem a támogató szerepkört. Mostanában leginkább a "ROHAM" pályákon vagyok fellelhetõ.
avengir
neked mi volt a wic-es nicked?

Majd meglátod, nem tudsz felállni a gép elõl. A single részt nem toltam, de a multi egyszerûen abbahagyhatatlan.
avengir
tartalmazza, csak az azt elindító exe fájlt nem.

zaki
Én most installáltam a magyar nyelvû gamet, és nem volt semmi gond. Játszani még nem játszottam vele, de a telepítés megvolt... 😊

bigapó
1 DVD + 1 DVD amin 10 napos próbajátékos demo van.

utóbbit havernak tudod odaadni, aki a mellékelt key-el 10 napig játszhat a neten. Azt nemtom biztosra, hogy ez most a single-t tartalmazza-e? szerintem nem.

The Matrix has you...

Mayday
Hany lemezes ez a jatek, ha eredetiben veszem meg?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fenrir
Ott a banner alatt a link.

A halál csupán a kezdet...

mi a legnagyobb magyar WiC oldal címe ?
Ombika
Vagy tegy ugy,mint a reklamba hatha bejutsz vhova netezni 1 torrent oldalra!!! 😊)

bigapó
akkor kérd meg a gazdag MAGYAR nagybácsit is, hogy Õ is küldje el...

The Matrix has you...

Én mi van akkor ha nekem a gazdag amerikai nagybácsi küldte! :-)

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Ombika
Magyarul jelent meg! 😊

Sziasztok!
Hogyan tudnám magyarosítani a játékot?
Miért nincs a custom mission-ban egy játék sem?

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77