World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarítás van a játékhoz valahol? Nekem az angol van meg :S
I said oh lord Jesus it's a fire.
Szeretnék multiba jáccani
minden egységnek meg van az ellenpárja
h. tank- h. helikopter
h. heli-h. aa.
h.aa.-h. tank
stb
legfontosabb kell egy klán
makett.tk
Vkit szeretnék megkérni ,hogy magyarázza már el a multiplayer részté a játéknak..
Tiszt.: LT.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Elinditjuk a Wic.exe-t, multi\lan egyikünk csinál egy szervert addig a másik a multi\lan menûben vár és amikor a másiknak kész a szerver hirtelen megjelenik a szerver.
Jól mondom?
semmit nem állítottam, mégcsak a router tûzfalán sincs engedélyezve, hogy kimenjen, egyedül a windows tûzfal van kikapcsolva, esetleg próbáljátok meg azt, hogy Vezérlõpult > Hálózati kapcsolatok > Speciális fül(felül) > Speciális beállítások > Hamachit a lista tetejére teszitek > gép újraindítás
ha ezekután sem megy, akkor nem tudok mit mondani:S
hogyne lenne lan:) vagy csak képzelõdtem, hogy hamachin játszottam a barátommal:)? nem hinném...
amikor cd-keyt kér, akkor nyomjatok mégsét, és ott lesz, hogy lan vagy helyi hálózat, nem tudom pontosan, aztán onnantól megy minden...:)
online van mivel a játék MMO jellegû, tehát minél többet játszol és minél jobb eredményeket érsz el folyamatosan nagyobb rangod lesz és több kitüntetésed
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
az én konfigommal 61 FPS van stabilan játék közben, atomoknál (3-4-nél egyszerre) leesik 35-40-re de amúgy stabil, szinte minden maxon DX10ben, felhõk vannak kikapcsolva meg a tömörített textúra, felhõk azért mert ha fullra kizoomolok akkor zavaróak