World in Conflict

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Magyarítás van a játékhoz valahol? Nekem az angol van meg :S

I said oh lord Jesus it's a fire.

wardogzombie
mint mondtam adhatok egy 10 napi játékra feljogosító kulcsot mert kurvajószívû vagyok de 4rugó nem pénz egy ilyen jó gammáért kár cigánykodni a tört verziókkal hacsak nem akarsz kizárólag a gép ellen harcolni

wardogzombie
a massgate éjszakánként leáll vmiért gondolom javitanak vmit vagy esetleg sok a villanyszámla<#hehe>

wardogzombie
az általad említett cd key vagyis kulcs minden játékhoz más és más minden egyes példányé különbözik hogy a tied épp mi azt neked kéne tudnod ha eredeti mint azt már irtuk a könyvének elsö lapján alul középen kell lenni ha,bár arra nem vennék mérget online vetted letöltõs verzióban akkor a massgatenek kéne küldeni a cd kulcsot emilben gondolom ha warez vagy torrent oldalról szedted le akkor olvass bele az nfo-ba vagy durj valahol egy kulcsgenerátort a játékhoz amivel tudsz csinálni kulcsot hozzá,de generált kulcsal viszont nem tudsz majd multizni csak hamachin keresztül.egyéb óhaj sóhaj?<#zavart2><#wilting><#idiota>

aha csak én letöltöttem a játékot haha na lennétek olyan szivesek leírni? vagy inkább direkt csináljátok ezt velem?
mrzoltan
Nemtudom,ma még nem játszottam,de még nem volt ilyen...
wardogzombie
jol látom hogy a massgate összefosta magát?vagy csak engem nem enged multizni?valami olyasmit ir hogy a fö szerver nem elérhetö stb stb

wardogzombie
mindkettö ott van<#wow2>

mrzoltan
nem,de ott található <#zavart1>
wardogzombie
gondolod van neki olyan?

mrzoltan
A kézikönyv elsõ oldalán találod....
wardogzombie
<#mf1>egy 10naposat adhatok vicces fiu

valaki nemtudja mi a cd-key-e a játéknak?
Szeretnék multiba jáccani
wardogzombie
sziasztok ma megvettem a gammát jövök én is multizni ha kellek vhova

mrzoltan
Felõlem;felvettelek...
Hecker007
ha van kedved csapatban játszani akkor vegyél fel engem vagy garandot msn-re és akkor már 3an mehetünk, meg van amikor akár többen is :D

Hecker007
azok sokszor minket is :D

mrzoltan
fASZA A MULTI IS,CSAK A PRO-K KICSIT ALÁZNAK...
m1garand
pontokat kell elfoglalni, amiért pontokat kapsz amit csapás formájában költhetsz el.(atombomba, tüzérség, légicsapás, szõnyegbombázás stb.)
minden egységnek meg van az ellenpárja
h. tank- h. helikopter
h. heli-h. aa.
h.aa.-h. tank
stb
legfontosabb kell egy klán

makett.tk

mrzoltan
Hali.Tegnap szert tettem eme csodás játékra és a single player-t kijátszottam regeltem multiba patch és pályák letöltve....

Vkit szeretnék megkérni ,hogy magyarázza már el a multiplayer részté a játéknak..

Tiszt.: LT.
m1garand
a telepítés elején kell nyelvet választani kb.

makett.tk

Sziasztok! Nem tud nekem valaki segíteni. Van e arra mód, hogy a magyar verziót át állítani angolra, felinstalálni valahogy az angol nyelvi fájlokat. (felirat) elõre is köszi mindenkinek. ( ja és ha igen akkor esetleg, hogy honnan tudnák ilyen fájlokat beszerezni.)

avengir
kifogás.txt

https://hotshu.wordpress.com/

Elöször ki akarjuk probálni, hogy tetszik-e.
mike0013
egyszerûbb, de drágább:)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hecker007
nem értem minek kínlódni, egyszerûbb lenne bemenni a boltba és megvenni, ha vagytok ketten akkor ha jól választotok kasztot akkor egész jó eredményeket lehet elérni...<#zavart2>

mike0013
ja igen, az meg a másik, hogy míg én vistaról játszottam, barátom xp-rõl, szóval még az op rendszerek eltérése sem okozhat gondot:) nálatok valami tûzfal, vírusirtó, egyéb dolog kavar be szerintem

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

sajna nem, te vista-n probáltad?
mike0013
igen, így igaz, nem jelenik meg nektek?

A Hamachin csinálunk egy szobát, ezután mind a ketten csatlakozunk a szobához.
Elinditjuk a Wic.exe-t, multi\lan egyikünk csinál egy szervert addig a másik a multi\lan menûben vár és amikor a másiknak kész a szerver hirtelen megjelenik a szerver.
Jól mondom?
mike0013
hamachival... passport:)?
semmit nem állítottam, mégcsak a router tûzfalán sincs engedélyezve, hogy kimenjen, egyedül a windows tûzfal van kikapcsolva, esetleg próbáljátok meg azt, hogy Vezérlõpult > Hálózati kapcsolatok > Speciális fül(felül) > Speciális beállítások > Hamachit a lista tetejére teszitek > gép újraindítás
ha ezekután sem megy, akkor nem tudok mit mondani:S

Neked sikerült így, mert nálunk sajna nem látja a servert. hamachival csináltad vagy nélküle? Hamachihoz volt passportod?
mike0013
nyomjatok ki minden fölös és zavaró tényezõt (tûzfalat, vírusirtót, spyware keresõt), aztán beléptek, online (nem tudom hogy vannak a menüpontok nevei), amikor kulcsot nyomjatok mégsét, aztán LAN, egyikõtök csinál egy játékot, másik megvárja és elvileg látni fogja és csatlakozik, ennyi

Hamachival hogy sikerült, mert eddig nekünk nem jött össze
mike0013
ne vicceljetek:D
hogyne lenne lan:) vagy csak képzelõdtem, hogy hamachin játszottam a barátommal:)? nem hinném...
amikor cd-keyt kér, akkor nyomjatok mégsét, és ott lesz, hogy lan vagy helyi hálózat, nem tudom pontosan, aztán onnantól megy minden...:)

Hecker007
nem, ebben nincs is lan...
online van mivel a játék MMO jellegû, tehát minél többet játszol és minél jobb eredményeket érsz el folyamatosan nagyobb rangod lesz és több kitüntetésed

m1garand
A TÖBBJÁTÉKOS MÓD CD KEY-T KÉR!

makett.tk

Hamachivel se megy a lan?
Hecker007
törttel sehogy, meg kell venni 4k nem sok érte

Valakinek megvan a wic passport fájla?
Srácok tört játékkal hogy tudunk multizni?
Énvagyokazapád

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Hecker007
:) akkor az jó vétel volt, énis 4 ezerért vettem, szerintem megérte ezt a pénzt, nagyon jókat szoktunk játszani

zorrobomber
Érdekesség hogy én anno a 7990ft-os idõszakban is 3990-ért vettem a tecso-ban, mégpedig azért mert ez volt ráírva árnak. Pénztárnál kifizettem 7990-t, vevõszolgálatos hölgyet elkísértem az árcédulához, õ pedig szépen kifizette a különbözetet. Pár hónapra figyeltem hogy már mindenhol 3990. :)

Hecker007
:) én a bétával játszottam elõször, de nem vettem meg, a nyáron kedvet kaptam hozzá és megvettem egy haverral együtt, egy másik klántársunk aki a béta óta játszik bevett minket is a wic klánba amit alapított, azóta tolom rendszeresen, majdnem minden nap :)

zorrobomber
Megvettem anno eredetiben, de mivel az akkori gépemen meg se mozdult, eladtam, így lehet meg fog történni az a nem mindennapi esemény hogy egy gamét kétszer veszek meg :)

Hecker007
szoktunk egy páran, dl. clánban vagyok benne :)

zorrobomber
Játszik még sok magyar vele?

zorrobomber
1.009-es patch-el javult kicsit a helyzet, 25 fps, high-on 36. Ez csak a benchmark eredménye, szóval így már vígan eljátszom vele. E van.

Hecker007
a vga driverben esetleg nincs élsimítás bekapcsolva?
az én konfigommal 61 FPS van stabilan játék közben, atomoknál (3-4-nél egyszerre) leesik 35-40-re de amúgy stabil, szinte minden maxon DX10ben, felhõk vannak kikapcsolva meg a tömörített textúra, felhõk azért mert ha fullra kizoomolok akkor zavaróak