World in Conflict

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek szerint lesz honosítva is? Ami már kering a neten az gondolom még nem tartalmazza ugye?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

NeBby
Ha esetleg még nemlenne , csináltam egy hamachi szobát:

Szoba: WORLD.IN.CONFLICT
Jelszó: havefun

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Tatyla
itt megnézheted,milyen a géped hozzá...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

robotnyk
van lan, szóval valószínûleg hamachival megoldható a multi. viszont nincs gép elleni skirmish, csak kampány, ez elég gáz. valószínûleg azért, mert csak multinak szánták, de nyilván a marketingesek tanácsára összehánytak egy scriptelt kampányt, normális aira nem futotta :\
tugyiti
Minimum System Requirements
System: 2.2GHz single-core or any double-core process or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 8000 MB
Other: 1GB RAM required for Windows Vista
grebber
Sajnos hirtelen nemtaláltam gépigényt de az én gépemen max beállításokkal szaggat!

De némely beállítást mediumra téve frankon fut! De ezt már irtam lentebb képekkel a demóról!

Next PC upgrade: 2022

Random work
PcDome-ot ma kérdeztem levélben, hogy pénteken kézhez vehetem-e a játékot. Remélem hamar válaszolnak valami pozitívat. Hétvégén már szeretném tolni. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

mi a gép igénye?
Fenrir
Jah, néztem már ezeket. Akkor elõrendelem, ebbõl tört verzió nem érdekel.

A halál csupán a kezdet...

grebber
pcdome,576,galaxisnet-en csak elõrendelés van más boltot nem ismerek!

Megjelent!!!

Fenrir
Még csak elõrendelni lehet vagy meg lehet már valahol venni is?

Random_
Ha igazak a hírek holnapután kezemben foghatom az eredeti példányom! 😊 Plusz még hármat a haveroknak. Szóval hesss csúnya kalóz változatok! 😄

Naggyon kíváncsi leszek hogy megy majd a netes játék ezt azért meséljétek el.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kovecses
World_In_Conflict-FLT

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Fenrir
Nem emlékszik valaki arra az amerikai filmre aminek kb ugyanez volt a története? Ott is az oroszok megtámadták Amerikát és a városokat foglaltak el ahol átnevelõtáborokat építettek. A film végülis arról szólt, hogy pár fiatal elszökött a közeli hegyekbe és onnan folytattak gerillaharcokat az orosz katonák ellen. Nem jut eszembe a címe, pedig láttam a filmet.

World.In.Conflict.CLONEDVD-PROCYON

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Newyorker
Azt hittem azon gondolkodol, hogy eredetiben is ledobsz egy nukét 😊

beatz
rendszeresen jatszok =) mostmar 240. vagyok, este ledobtam egyszerre 3 nukeot..isteni erzes <#idiota> gondolkozok rajta, hogy talan eredetibe is megvegyem, mert 8ezer telleg nem sok erte ahhoz kepest, hogy most jelenik meg

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

Titan
Azt hiszem azzal az érzéssel nem vagy egyedûl..<#integet2>

Random work
Ha rendszeresen játszol. 😄 Ha nem akkor elvesznek a pontok és a rangok. 😉

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

beatz
akit erdekel klan es jol tolja a multit az jelentkezhet nalam, van teamspek szerverunk a kommunikacio megoldott 8) irj itt privatot vagy jatekon belul keress ThugLife neven, kb a 900. hely kornyeken ^^

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

Az IGN írt róla reviewt és oda volt tõle. Ennek hatására letöltöttem a demót és most már én is oda vagyok<#nevetes1>
Random_
pc dome

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

avengir
vki majd vegyen fel friendsbe ezzel a nickkel Aranyb3ka
Hol rendeltétek elõ?

https://hotshu.wordpress.com/

Szerintem ma Én is csak késõn leszek 22-23 körül!
Igen tegnap volt egy kis dolgom 😊
Jó lenne már egy 3-4 játékos történetet összehozni!
250. vok 😊

Nem minden arany ami hörcsög.

Random work
Nem tetszik kicsit se a pálya tegnap csak szenvedtem rajta mint disznó a jégen. A sziget az vicces érdekes megoldani ott a támadást.

Tegnap nem láttalak. Ma meg én nem leszek csak 22 után.

Kicsit érdekes az új map nem? Valahogy sokkal egyszerûbbnek tûnik. Igaz a sziget fejtörést okozott 😊

Random_
Már 4 példányban rendeltem meg a gamét. Ma meg is kaptam a kódokat amivel az elõrendelõknek járó extra mappokat is játszhatjuk.

Köszi!
Közben azért csak csak kinyomoztam....

KáTéCé
http://portal.kani.hu/ventrilo

Sziasztok!

Tudna valki segíteni hogy kell belõni a ventrilo mikrofon progit? A játékhoz szeretnénk használni...

Sziasztok!

Kersünk pár tökös magyart akik szeretnének kánba társulva játszani! Mire kiadják a játékot összeszoknánk stb...
Eddig 3-an vagyunk....
Bye

mikor jelenik meg?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

robotnyk
jah, meglepõdtem, hogy csak ennyi 😊
Random work
Na elõrendeltem a gamét. 7990 forinté még a hülyének is megéri hát még nekem. 😄

sopi
Hi all
Valakinek nem volt oylan gondja hogy a Demoban az elsö páylán 😄 ez hülye leirás de mind1 kb 1 perc után kifagy a gépe? 😊
Skirmishen nem csinál ilyet

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

PsyhoApu
Nekem ami bevált taktika:
Kihozok az elején 2 raj gyalogost (1 sima, egy tankelhárító)
A maradék pénzbõl apc-ket veszek. Vagy kihagyok egy gyalogos rajt és javítót veszek, késõbb jól fog jönni. Amint megvan a lehetõség lehívom az összes ernyõs könnyûtankot. Ezzel az erõvel gyerekjáték haladni, fõleg azér mert igen kellemes rakétákkal vannak felszerelve. Ha minden jól megy akkor valamivel késõbb kapunk egy m1-est. A hullámokban támadó ellent szépen meg lehet akasztani tüzérséggel, bombázásokkal. Aki meg lõtávolba ér az kapja a rakéta sorozatot. Aki sérült azt kicsit hátravonni és javítani.
Ezek után irány a supermarket. Itt megfeleztem az erõimet és két oldalt védekeztem (a veszteségeket már tankelháró gyalogsággal pótoltam) itt van egy lehetõség, hogy megmentsünk egy szövetséges m1-est. Küljük oda a javító jármûvet, szervizeljük minél hamarabb. Én kiséretnek azért egy apc-t is mellé csaptam.
Megkapjuk a parancsot, húzzunk a fenébe mert szétlövik a marketet, a sajátok. Tipli a városközpontba, ássuk be magunkat. A felesleges erõkkel segítsünk a körbezárt tüzérségnek. Jutalmunk 3 tüzér lesz, akivel szintén szépen lehet szórni. Ha jól csináltuk és kitartottunk megjelenik a csatahajó és innentõl fogva õ támogat minket. Fontos, hogy ha bármilyen ellenséges csoportosulást látunk szórjuk meg valamivel. Tüzérség, repülõk, vagy bármi. Nem szabad hagyni hogy felfejlõdjenek. A közelünkben meg rakéta hegyek fogadják az ellenséges csapatokat.
Természetesen nem ez az egyetlen járható út, nekem így sikerült végigverekednem magam a demon.

http://kutyuszoba.blog.hu/

talán nem a tûzvonalba kellene tenni 😄

robotnyk
l2p <#vigyor>
grebber
Én is használom a javítokat azokat szedik le elõsször még valamit tipp 😄

Nem tudom, hogy ezzel újdonságot mondok-e, de van egy egység a ami képes megjavítani a tankokat/APC-ket (egy csavarkulcs a jele). Elsõ nekifutásra nem törõdtem vele akkor engem is lealázott a gép, de azóta háromszor is simán megcsináltam normalon csak annyi a teendõ hogy ezzel az egységgel folyamatosan javítani kell a páncélosokat és onnantól semmi nehézség nincs.

grebber
Ezzel csak az a gond hogy kb mire ide eljutok van olyan 8 tankom ellenfél meg olyan 30 db-al támad semmi esély 😞

Shep
Pakold be az embereidet a házakba, tankokat meg a stratégia pontokba, gyakorlatilag ennyi, akár ott is hagyhatod a gépet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Engem is ott fingat ki a gép ízin. 😞(((
Meg lehet azt valahogy nyerni?

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

grebber
Én közepesen tolom de ott csak a tájm szkveres a nehéz 😞

El kell keserítselek. Ízin engem szét szedett a gép. Pedig már a csatahajót is használtam a Tájmszkveren. <#szomoru1>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Na vazze, tényleg megy, csak várni kellett egy napocskát 😊, biztos tulterhetlt volt a regisztrációs hálózat 😊

Random_
Most fedeztem fel, hogy ha ráközelítek egy egységre akkor hallom mit dumálnak. 😊

Random_
Multiba nyomjátok?
Random_ néven vagyok pár haveromat ma vezettem be a játékba most tolják neten. 😊 Megtetszett nekik eléggé csak kezdõként azért van mit tanulni.

PsyhoApu
jaja a jó öreg második világháborús csatahajó tud ám szórni, és elég gyorsan újra is töltenek. Amúgy szinte minden ellenséges tankot rakétával löttem szét, mondjuk megoldhatnák hogy automatikusan használják. Kézzel kicsit fárasztó

http://kutyuszoba.blog.hu/