World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Szoba: WORLD.IN.CONFLICT
Jelszó: havefun
Starcraft2 e-mail: [email protected]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
System: 2.2GHz single-core or any double-core process or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 8000 MB
Other: 1GB RAM required for Windows Vista
De némely beállítást mediumra téve frankon fut! De ezt már irtam lentebb képekkel a demóról!
Next PC upgrade: 2022
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A halál csupán a kezdet...
Naggyon kíváncsi leszek hogy megy majd a netes játék ezt azért meséljétek el.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A halál csupán a kezdet...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hol rendeltétek elõ?
https://hotshu.wordpress.com/
Igen tegnap volt egy kis dolgom 😊
Jó lenne már egy 3-4 játékos történetet összehozni!
250. vok 😊
Nem minden arany ami hörcsög.
Tegnap nem láttalak. Ma meg én nem leszek csak 22 után.
Közben azért csak csak kinyomoztam....
Tudna valki segíteni hogy kell belõni a ventrilo mikrofon progit? A játékhoz szeretnénk használni...
Kersünk pár tökös magyart akik szeretnének kánba társulva játszani! Mire kiadják a játékot összeszoknánk stb...
Eddig 3-an vagyunk....
Bye
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Valakinek nem volt oylan gondja hogy a Demoban az elsö páylán 😄 ez hülye leirás de mind1 kb 1 perc után kifagy a gépe? 😊
Skirmishen nem csinál ilyet
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Kihozok az elején 2 raj gyalogost (1 sima, egy tankelhárító)
A maradék pénzbõl apc-ket veszek. Vagy kihagyok egy gyalogos rajt és javítót veszek, késõbb jól fog jönni. Amint megvan a lehetõség lehívom az összes ernyõs könnyûtankot. Ezzel az erõvel gyerekjáték haladni, fõleg azér mert igen kellemes rakétákkal vannak felszerelve. Ha minden jól megy akkor valamivel késõbb kapunk egy m1-est. A hullámokban támadó ellent szépen meg lehet akasztani tüzérséggel, bombázásokkal. Aki meg lõtávolba ér az kapja a rakéta sorozatot. Aki sérült azt kicsit hátravonni és javítani.
Ezek után irány a supermarket. Itt megfeleztem az erõimet és két oldalt védekeztem (a veszteségeket már tankelháró gyalogsággal pótoltam) itt van egy lehetõség, hogy megmentsünk egy szövetséges m1-est. Küljük oda a javító jármûvet, szervizeljük minél hamarabb. Én kiséretnek azért egy apc-t is mellé csaptam.
Megkapjuk a parancsot, húzzunk a fenébe mert szétlövik a marketet, a sajátok. Tipli a városközpontba, ássuk be magunkat. A felesleges erõkkel segítsünk a körbezárt tüzérségnek. Jutalmunk 3 tüzér lesz, akivel szintén szépen lehet szórni. Ha jól csináltuk és kitartottunk megjelenik a csatahajó és innentõl fogva õ támogat minket. Fontos, hogy ha bármilyen ellenséges csoportosulást látunk szórjuk meg valamivel. Tüzérség, repülõk, vagy bármi. Nem szabad hagyni hogy felfejlõdjenek. A közelünkben meg rakéta hegyek fogadják az ellenséges csapatokat.
Természetesen nem ez az egyetlen járható út, nekem így sikerült végigverekednem magam a demon.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg lehet azt valahogy nyerni?
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Random_ néven vagyok pár haveromat ma vezettem be a játékba most tolják neten. 😊 Megtetszett nekik eléggé csak kezdõként azért van mit tanulni.