World in Conflict

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van skirmish mod a full gameben?
Eagle16
Itt van egy-két kép az elsõ pályából: /a grafikát nem leszólni, nálam csak így fut el 😊 )/

kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
kép10
kép11
kép12
kép13
kép14

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Csak két dolog.
Egy: Az Act of War arról szól hogy az úgynevezett Conzorcium(amibe a játékban szereplõ orosz fõgonosz is beletartozik)szeretné rátenni a kezét a világ kifogyóban lévõ fosszilis üzemanyagkincsére(haha szerencsére csak fikció hiszen az óceánok alatt még vagy ezer évre van tartalék csak nehéz kitermelni)ugyanez az orosz maffiózó késõbb átveszi a szervezet irányítását és teljedkörû dzsihadot hirdet Amerika ellen.

Kettõ: A World in Conflict arról szól, hogy mi lett volna ha...(hú de elcsépelt is ez a fogalom) a ruszkik nem mennek tönkre a nagy fegyverkezési versenyben a hidegháború alatt, hanem lerohanják Európát aztán Amerikát (ahogy az azt az akkori forgatókönyvek(nem filmes)) diktálták.

Szal nem kell leszólni ha fogalmad sincs mit szólsz le.
A WiC egy nagyon klassz cucc lett. A single kampány történetét el tudnám képzelni egy kb egy-két évados sorozatban, jobban bemutatva a harcoló katonákat és hadmûveleteket mint a játékban (pedig már ott is nagyon jól kijönnek a jellemek, és a dráma amit ez az egész (fiktív) háború kivált.
Ezeket fõleg az átvezetõk adják meg(van állóképes és van grafikus motorral készített is) Szal én várom hogy a hivatalos példányom megjöjjön addig meg végignyomtam a single kampányt (easy-n hehe).

Eagle16
Most indulok neki a játéknak, csinálok pár képet, és majd beszúrom õket ide 😊

w77d
valaki rakhatna be ingame képeket!

Eagle16
Ühüm, akkor jól tippeltem a kilotonnás méretet(200-500m). Köszi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Effects_of_nuclear_explosions

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Eagle16
Aha. Mintha nekem is rémlene valami ilyesmirõl. Gondolom csak 0,3-4-5 kilotonnás lehet, bár nem nagyon értek az ilyen nukleáris fegyverekhez.
Amúgy nagyon tetszik a játék<#eljen>

mesor
Taktikai atombomba. Ha jól tudom azok nem durranak akorát mint pl egy stratégiai atombomba ami egy egész várost eltakarít.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Eagle16
Nálam szépen megy custom grafikán 😄
Amúgy az az atombomba szerintem nem atombomba, mert az egy egész várost elvinne, nem csak 8 háztömböt, nem?

ki modnta hogy midnen rts bázisépitgetõs?
és ki modnta hogy az amcsik a világ ellen szindromát az act of war találta ki? naneeeee...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Magnetic
Még egy ilyen borzalmas játékot...Ez csak azért rts, mert egérel irányitod. A történet lenyúlva az act of war-ból....szánalmas.
Biztos van akinek tetszik, nekem nagyon nem.

#373: Teljes részletesség, bár élsimitás kikapcsolva nem szaggatott pedig csak 1950pro alatt futt 😊

zeus89
Hát nem semmi, íme itt az elsõ játék amin akad a gépem Full detailon... legalábbis az elsõ hatalmas pályan .... igaz mindent benyomtam .... most kiszedtem az antialesinget meg az antistropicot 2x reraktam és 1024 *768 ra raktam és most már élvezhetõ ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Muszáj így szarakodnod?
Ergo mégegyszer kurva nehéz leírni?😛
Ergo😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Random work
Nekem is csinált olyat, hogy néha megmeredt a kép a hang az ment. A megoldás az lett, hogy medium-ról visszább vettem a képminõséget.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Ma viszem haza a törtet!

Amúgy a PCdome azt írta, hogy péntek délután kapja meg a szállítmányt a forgalmazó és legkorábban hétfõre kerülhet hozzájuk át a game, de mobilon hívnak ha mehetek érte.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Shep
Na ez jó akkor lehet megnézem, mert a demo tetszett. Ebben az építkezésben nem voltam biztos, mert az ilyen építés marhaságból nem nagyon kérek. Mondjuk a CoH-ban még el is ment.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hmuda
Építkezés csak annyi van, hogy ha elfoglalsz egy területet, akkor ha ott ahgysz pár egységet akkor védelmi állásokat építenek ki (feltéve, hogy az a pont megfelelõ erre), de ezen kívül semmi más. Alapvetõen egy pontrendszerû egységrendelgetõs játék.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Shep
Jó az aláírásod.

Kell ebben építkezni is, vagy csak adott küldetéseket megoldani (ez utóbbi jobban tetszene)?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pluskast
Szerintem jobb is és más fajta is! Pláne az atombombás rész😊 Csak azért azt tudni kell, hogy nem könnyû játék. Én normalban kezdtem de most már elég komoly fejtörést okoz, hogy hogy nyerjem meg. Ami nem tetszik benne, hogy a gép rendesen csal. Nem fix számú ellenség van a küldetéseknél, hanem mindíg újra termelõdnek. Mondjuk ez az egyik küldetésben elég nevetséges volt mikor az volt a cél, hogy semmisítsem meg a szigeten a ruszikat és azok maguktól újra termelõdtek. De ettõl függetlenûl nagyon jó kis game.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ZaJanga
hi all
valami nem stimm
a demo is és ez is kifagy. a hang megy tovább de a kép kimered és alig tudok desktopra menni
(winxpsp2,P5K,C2.6300,8800gts,2gb geil,163.69 nvidia driver)
van valami 5let?másnál nem jelentkezik ez a gond?
üdv

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

grebber
Azzal nem játszottam még mert régi gépemmel 512 ram 6600GT 2500+ nem akartam szenvedni!

Next PC upgrade: 2022

Akkor ugy tunik a 8-as nvkkel van baja.

17/115 52 lowon ahol utána szagat a game. <#rinya>

Prince23
Ja és remélem nem olyan a játék mint a War on Terror?

Prince23
Van olyan hangulatja mint a Company of Heroes-nak, szted?
Mert ha igen, akkor azon nyomban megszerzem!

grebber
Én gépemel medium-high beálitásokkal egész szépen fut!

Prince23
Jó-jó, de éngemet a single érdekel...
meséljen már valaki, h fut meg minden + hangulat...

Fenrir
Nagyon komoly multiban a demo 😊

Tegnap haverral felmentünk egy szerverre ahol 7 vs 7 ment, állat darálások voltak 😛

A halál csupán a kezdet...

Ezt nem értem 12min/63max 28fps ave a benchmarkba 1024 en és utána low szaggat a game.<#levele>

Prince23
Hi!
Na milyen lett a gém? Meséljen már valaki?
7300 GT (sm3.0).-vel megyen jól? + 1 gb ram
Megy úgy mint a coh fullon? Hangulata mien?

Nekem egy 7600GT-n fut akadásmentesen medium-hgih beállításokon.
A 163.69-es driver van fent.
grebber
Komolyan mondom amit mûvelnek ezek a kiadok meg a hardverfejlesztök meg tököm tudja kinek van még benne a keze nevetségesen szánalmas.

Az hogy felsõ ill csúcskártyákon amik 88-130 ezer körül vannak de fusson rendesen egy játék azért elgondolkodtad.
És még képesek sirni hogy a warez igy emg ugy hát ezekután duplán nemfogom megvenni a szarjaikat ne nézzenek hülyének.
Nem kéne orba szájba fejleszteni minden szart hanem egyszerûen optimalizáni kéne normálisan.

Akkor lehet hogy az nvidia-val szemétkedik mert én ugy látom hogy atis gépeken nincs semmi baj.<#falbav>

Ja szernitem is valalmi gebesz van kizárt hogy enyir nem fusson.<#lookaround>

keremszepen segitseg a #338 hsz-ra!
BaLeeX
A játékban lévõ benchmarnknál érvényesülnek a grafikai beállítások? Mert én úgy vettem észre, hogy very highon és mediumon is ugyanannyi fps-t produkált meg megjelenésben sem vettem észre különbséget.
Nekem 1280x1024ben a benchmark min 7 avg 19 max 60-at produkált, 2gb ram, X2 4200+, 1950xt

Mediumon játszok, teljesen korrektül játszható, még egyszer sem akadt be.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Zsolo007
Állítsd inkább az effekteket etc., én a demónál azt tapasztaltam, hogy a felbontás kevésbé izgatja, annál inkább a grafikai részletesség...

De a te esetedben valóban fura a dolog...

Hi!

Szerintem az a vicc hogy 1024-ben meg 1280-ban is ugyanannyi fps-t produkál a game. Leteszteltem a min fps 7 max 60 avarage 29 ,de szerintem a játékkal van valami mert egy 8800gts nem ennyit tud. Ráadásul az összes új game 1280x1024 minden full beállításokkal reccenésmentesen megy.
Vörös hajnal a fim címe

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Random_
Visszaolvasnál legalább pár hozzászólást?
Ergo le lett írva!
....

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Min konfigot vki leírná?
Ergo gépigényre lennék kíváncsi.
Thanks.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

avengir
21.éig összesezdsz 8000ret, utána bemész a boltba és megveszed eredetibe 😉

https://hotshu.wordpress.com/

Uhh hát most tettem föl, és még a benchmark ment végig, de már aközben olyan dolgokat láttam, hogy az eszem megáll... 😊 Gyönyörû!

Hello. A Game inditásával van olyan problémám, hiába másolom be a crack-et így is kéri a eredeti DVD-t. Ilyenkor mit lehet tenni? <#wink>
Fenrir
Ezer hála <#worship>

A halál csupán a kezdet...

Hello. Legalso szinten a 80fps körül mozog ha feljebb teszem akár csak egyettlen szinten akkor egyböl szaggatni kezd a játék, mi lehet a hiba? Amd-t nem csipi a játék, valami bug vagy a vga driver? Idáig ment minden Bishock is futott mint a kisangyal 8/8 30 fps alá nem esett soha. <#help>

sziasztok. egy olyan problemaval kellett szembesulnom az elso palya (talan) vegen, hogy jon 2 blackhawk, leteszi az embereket miutan megtisztitottam az LZ-t, aztan elrepulnek, fekete kepernyo es a helikopterek zugasa, es marad ez folytonosan, nem nagyon akar tovabblepni, valakinek hasonlo problema, esetleg megoldas? koszonom szepen.
mesor
Ugye ez nem olyan link mint a "Crysis bf2 kulcsért..." <#eplus2><#vigyor1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Tigristank
Azt hiszem te a Vörös hajnalra gondolsz.Imdb link, port.hu link.
Az MGM-en szeptember 28-án, 0:35-kor vetítik. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.