World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy: Az Act of War arról szól hogy az úgynevezett Conzorcium(amibe a játékban szereplõ orosz fõgonosz is beletartozik)szeretné rátenni a kezét a világ kifogyóban lévõ fosszilis üzemanyagkincsére(haha szerencsére csak fikció hiszen az óceánok alatt még vagy ezer évre van tartalék csak nehéz kitermelni)ugyanez az orosz maffiózó késõbb átveszi a szervezet irányítását és teljedkörû dzsihadot hirdet Amerika ellen.
Kettõ: A World in Conflict arról szól, hogy mi lett volna ha...(hú de elcsépelt is ez a fogalom) a ruszkik nem mennek tönkre a nagy fegyverkezési versenyben a hidegháború alatt, hanem lerohanják Európát aztán Amerikát (ahogy az azt az akkori forgatókönyvek(nem filmes)) diktálták.
Szal nem kell leszólni ha fogalmad sincs mit szólsz le.
A WiC egy nagyon klassz cucc lett. A single kampány történetét el tudnám képzelni egy kb egy-két évados sorozatban, jobban bemutatva a harcoló katonákat és hadmûveleteket mint a játékban (pedig már ott is nagyon jól kijönnek a jellemek, és a dráma amit ez az egész (fiktív) háború kivált.
Ezeket fõleg az átvezetõk adják meg(van állóképes és van grafikus motorral készített is) Szal én várom hogy a hivatalos példányom megjöjjön addig meg végignyomtam a single kampányt (easy-n hehe).
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amúgy nagyon tetszik a játék<#eljen>#eljen>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Amúgy az az atombomba szerintem nem atombomba, mert az egy egész várost elvinne, nem csak 8 háztömböt, nem?
és ki modnta hogy az amcsik a világ ellen szindromát az act of war találta ki? naneeeee...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Biztos van akinek tetszik, nekem nagyon nem.
#373: Teljes részletesség, bár élsimitás kikapcsolva nem szaggatott pedig csak 1950pro alatt futt 😊
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Ergo mégegyszer kurva nehéz leírni?😛
Ergo😛.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Amúgy a PCdome azt írta, hogy péntek délután kapja meg a szállítmányt a forgalmazó és legkorábban hétfõre kerülhet hozzájuk át a game, de mobilon hívnak ha mehetek érte.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kell ebben építkezni is, vagy csak adott küldetéseket megoldani (ez utóbbi jobban tetszene)?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
valami nem stimm
a demo is és ez is kifagy. a hang megy tovább de a kép kimered és alig tudok desktopra menni
(winxpsp2,P5K,C2.6300,8800gts,2gb geil,163.69 nvidia driver)
van valami 5let?másnál nem jelentkezik ez a gond?
üdv
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Next PC upgrade: 2022
Mert ha igen, akkor azon nyomban megszerzem!
Tegnap haverral felmentünk egy szerverre ahol 7 vs 7 ment, állat darálások voltak 😛
A halál csupán a kezdet...
Na milyen lett a gém? Meséljen már valaki?
7300 GT (sm3.0).-vel megyen jól? + 1 gb ram
Megy úgy mint a coh fullon? Hangulata mien?
A 163.69-es driver van fent.
Az hogy felsõ ill csúcskártyákon amik 88-130 ezer körül vannak de fusson rendesen egy játék azért elgondolkodtad.
És még képesek sirni hogy a warez igy emg ugy hát ezekután duplán nemfogom megvenni a szarjaikat ne nézzenek hülyének.
Nem kéne orba szájba fejleszteni minden szart hanem egyszerûen optimalizáni kéne normálisan.
Next PC upgrade: 2022
Nekem 1280x1024ben a benchmark min 7 avg 19 max 60-at produkált, 2gb ram, X2 4200+, 1950xt
Mediumon játszok, teljesen korrektül játszható, még egyszer sem akadt be.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De a te esetedben valóban fura a dolog...
Szerintem az a vicc hogy 1024-ben meg 1280-ban is ugyanannyi fps-t produkál a game. Leteszteltem a min fps 7 max 60 avarage 29 ,de szerintem a játékkal van valami mert egy 8800gts nem ennyit tud. Ráadásul az összes új game 1280x1024 minden full beállításokkal reccenésmentesen megy.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ergo le lett írva!
....
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ergo gépigényre lennék kíváncsi.
Thanks.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
https://hotshu.wordpress.com/
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Az MGM-en szeptember 28-án, 0:35-kor vetítik. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.