World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A demoban csak 1 játszható pálya van szinglipléjerben?mert multyban 2 van...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Elkezdem védeni a Time Square-t majd egyszercsak bejön egy átvezetõ videó na innentõl kezdve jön rettentõsok ellenfél kb fél perc alatt vége is minden egységemnek befoglalják a pontokat és Failed 😞
Még véletlenül se tudom átvinni.Megnézem easyn majd ott hátha sikerül!
Next PC upgrade: 2022
Leszedtem a demot, de nem indul el.
Azt írja, hogy a játékhoz dirctx9.0b vagy annál frissebb kell.
Pedig 9.0c-van fent (Bioshock, MOH Airborne simán megy).
Nem tudom mi lehet a gond.
Konfig: AMD A64 3500+, 2Gb DDR400, 7800GTX 256Mb
Valami ötlet vagy javaslat?
Elõre is köszi!
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
https://hotshu.wordpress.com/
Megadtam kérszer az emilcímet és a kódot meg egy nevet és ment.
Persze én Beta tesztelésen is voltam mindkettõn lehet ez számít?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Megadtam az emailcímem és a kódot meg egy nevet.
Egész délelõtt neten toltam még egy atomot is le tudtam dobni. 😄
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
pozitívumok: átvezetõk hangulatosak, jópofa beszólások, jó grafika,
negatívum: a zene mint olyan, túlságosan hangyák az egységek a méretarány megtartása miatt, persze ha ráközelítek akkor meg nem látok be nagy teret, ami persze logikus, de negem zavar, hogy hangyákat tologatok. A küldetés a szokásos belasszózom, mennek lelõnek, megállok védek téma, valahogy a CoH hangulatosabb volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Védeni kell és mikor elkezded védeni közben segítened kell egy javító egységgel a benzinkútnál lévõ tankokon. Majd szólnak, hogy vonulj vissza mert szarrá bombázzák az áruházat.
Amikor meg fel kell adni és visszavonulni a fõtérre akkor én tüzérséget meg légi csapást nyomok elõre már az érkezõ nagy seregre. Egyszer egy egysége se maradt éledben. 😊 Kapott egy nagy tüzérséget egy A10-es sorozatot és fürtös bombákat. Én folyamatosan bombázok vagy tüzérséget nyomok amikor csak van pontom.
Pl mikor semlegesíteni kell a távolban lévõ tüzérséget akkor azt is légicsapással teszem.
http://kutyuszoba.blog.hu/
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Majd nekiugrok 20-adszorra is hátha 1x sikerrel járok.
Meg pl aztse értem hogy vannak feladatok hogy védjem meg ez meg azt az épületet (Secure Supermarket pl) szarrá bombázzák és mégis mission complete lesz ugyanez volt a benzinkutnál is! Nemértem!
(1024*768, dx9 full, 4*aa, 16*af)
Asszem fejlesztenem kell újra. 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na mindjárt vége tutorialnak és megnézem mi a legjobb beállitas amin játszható még a game és szépnek is mondható mert így mediumon hát randa😞
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Átlag: 28
Minimum: 16
Maximum: 47
Hát aztkell mondjam mediumon a traininget néztem szépen fut de mediumin közelitve a dolgokra nagyon csunyácskák.
Full graot meg nembirná a gép sajnos pedig úgy biztos szép!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Leteszteltem full grafikán 1440x900-as felbontásban! Hát azt látnotok kell!
kb 50 perc és lejön
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Clear your weekend - you'll get your first taste of the single player campaign (and some more multiplayer combat!) in the new demo - due out on August 25th!
(mai dátum)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"