World in Conflict

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
Nekem béta óta sikerült õrizgetni a Random_ nevet nagyon féltem, hogy lefoglalják, de szerencsére nem.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Fenrir
Dessloch néven vagyok bent, valaki gyorsabb volt a Fenrir névvel nálam :\

A halál csupán a kezdet...

asysoft
Én valószínûleg jövõ héten beszerzem, de nem hiszem, hogy sokat fogom tolni multiban (egyrészt hétköznap többnyire tanulok, másrészt általában öcsém ül az asztali gépnél, notebookomon meg nem fut😊). Mindenesetre ki fogom próbálni😊

/*WTF?!*/

Bár már látam egykét bugot pl ember átment 1 házon (azért ezt még meg kell nézni) vagy pl tank megkerül 2 háztömböt mert nem képes átmenni 1 sorompón vajon miért? 😄

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Hello én üzemten neked 😄

És tényleg vegyétek meg, semmi értelme hamachin nyomni mit fogtok játaszani 2vs2 vagy botok ellen akiket 2 hét után 3* annyni ponttal megveritek mint amit õk szereztek.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Random_
Na ja összehasonlíthatatlan a játékélmény.

Te milyen néven játszol? Te üzentél nekem? Valaki üzent és felvettem barátnak.

Kreáltam egy avatart is magamnak. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Fenrir
Miért nem veszitek meg? Még 8000 Ft sincs az ára, ez brutálisan olcsó ahhoz képest, hogy milyen játék. Én pont a multija miatt vettem meg mert ez a hamachis, tört szerveres dolog eléggé xarrr.

Ja okés akkor meg probálom azzal😊 kössz

robotnyk
melyik hamachi verzióval próbáljátok? ha nem 1.0.1.5-el, keressetek olyat, az újabbak nem igazán jók.
Akkor senki nem tudna segiteni hamachizásban mert hiába probáltuk csináltam servert nem látták tüzfal off kell vami extra a gamehez hogy mennyen serial bele? vagy valami? 😞

Prince23
Jah jó... nem vettem észre sry

robotnyk
hányszor kell még leírni, hogy bazinagy archív fileokban vannak a szöveges állományok?
grebber
#561.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
valaki nem töltené fel a magyar nyelvi fájlokat? mer nekem full eredeti, angol😄DD

pls akkor helpelj requem nektek megy hamachin mert nekem nem müködött még😞(

Requiem88
szerinted? annyira lehet vele multizni mint a többi tört játékkal. hamachi-n, lan-on vagy a késõbbiekben esetleg ha találsz tört szervert.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Hello nagyon megtetszet a game és le akarom tölteni, de addig nem mig nem tudom hogy a tört verzióval lehet-e multyzni?

Szóval lehet-e multyizni vele?

Válaszotokat köszönöm további jó játékot hello!

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

vki linkelne egy borítót?!<#pardon1>
nem találok
Fenrir
A bolti verzió SEM szinkronos!

grebber
Csak felirat van benne!

Humesz
Hi,
Láttam van egy FLT verzió meg egy akármilyen HUN verzió is. Nem tudja valaki, hogy a HUN az csak feliratban magyar vagy szinkronban is?
asysoft
Teszteket olvasva igen.
tom235: tudtommal egyjátékos módban nem lehet szovjetekkel lenni, valamint megy SM 2.0-s kártyával (legalábbis a demó vígan futott a Radeon9550-esemen😊)

/*WTF?!*/

Hi ha creálok akkor játék közben csatlakoznak be? Ugyértem én már pályán vagyok és akkor csatlakoznak be?

grebber
Aki arra vár hogy legyen külön magyar felirat ne tegye.
wic.sdf fájlokban lehetnek feliratot tartalmazo dolgok de nemtudni melyikbe van belölük 8 és nem kicsik 😞

hello mindenkinek, mivel faq-t nem találtam, ezért megkérdezném hogy lehet e ebben a játékban szovjetekkel is lenni vagy csak jenkikkel? valamint megy e sm 2.0-ás kártyával?

Random work
Engem lehet keresni bár a héten kevés idõm volt, de jövõ héten talán már minden este tolom.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ám hogy ne legyek negatív. Ez a játék megérdemelne egy jó közösséget mert van benne fantázia. Szóval rajta tessék játszani, és fõként CSAPATOT alkotni, és úgy kiszorítani ezt a sok kis gyökeret, hogy sírva rohanjanak anyucihoz.<#boxer><#violent><#eplus2>

Ne csodálkozz. Ez a BF2 Ranked rendszer óta divat sajna. Meg ott volt a WoW is, amíg a Blizz okosan ki nem szedte a rangokat(értelme nem volt eleve belerakni egy MMO-ba) A sok kis majom erre izgul hogy jaj minnyá õrmi leszek, vagy jaj minnyá grand general Hinterstross. Szánalom. A játékélmény meg tendál az abszolút 0-ra.<#shakehead>

Fenrir
Gyalogosság nagyon kemény tud lenni jó kezekben 😊

Pl alapból nem szabad menni nyílt téren, szinte minden pályán van épület vagy erdõ ami fedezékbónuszt ad.

LoCk
Durvan szép volt, jo volt, nekem egy kisse rovid volt.<#hehe>
Ajanlom mindenkinek!<#eljen>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Ja még valami azon csodálkozok hova lett az a sok player aki a bétát meg a demot tolta, mert hirtelen annyi idióta van, hogy azt el sem tudom mondani, mintha nem is tudnák hogy mit kell csinálni a kérésekkel senki nem foglalkozik, mindenki inkább csak arra megy, hogy minnél nagyobb rangja legyen.

Nem tudom nekem nem halt még meg egyszer se max a szerver dobott ki, mert elvesztete a kapcsolatot. Igaz még csak kb 5 órát játszottam. Nem lenne olyan jó az a gyalog+harckocsis szerver se mivel akkor midnenki csak elütni a gyalogosokat és kész sokra nem mész vele nyilt terepen és az elég sok van a pályákon.

gramaton
már szinte mindenhol tölthetõ én a angol verziót szedtem le várok a magyar felirat rip-re

Requiem88
Pretorians-ról már tölthetõ a magyar változat

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Pls valaki nyomja hamachin hogy kell,kell a kodhozzá vagy sem mert csak localon akarjuk de nem látjuk egymást😞

Requiem88
nem hiszem hogy szinkronizálva lenne...

Prince23
De amúgy a bolti az full magyar? gondolok én a beszédre, meg stb.

grebber
Holnap elvileg ha megtudjuk mely fájlokba van a felirat felkerül a netre 😄 Bár lehet addig más is felrakja!

Fenrir
Kicsit mondjuk zavaró, hogy a teljes játék multi része negyed annyira sem stabil mint a demójé volt, konkrétan elég sokszor áll le a játék hibaüzenettel :\

Demó emlékeim szerint egyszer sem halt le. Vicces amúgy, hogy a teljes játék és a demó verziszáma megegyezik, de stabilitás gondok vanna vele (és nem csak nekem, a fórumok tele vannak ilyen problémákkal).

Fenrir
Általában a 16-os szerverek tele vannak, 8 vs 8 nagyon ott van 😊

Olyan szerverre várok ahol csak gyalogság meg max páncélos van, igazi kommandósharc. A support meg a légierõ megöli ezt a fajta stílust.

Random work
Nem is játszottam olyan multit ahol ne lett volna 6vs6 legalább. 😊
Hiába az eredeti játék elõnye? 😊

Prince23
jaja, épp ezt írtam mikor betették a fifa 08-at is, h ki tudja mennyit vennének le a telcsiért, van egy tippem: ezt írnák ki:
"Köszönjük, h smsezett, így a kifizetendõ összeg a bolti ár. Mégegyszer köszönjük szépen!"
LOOOLL xD

Titan
..hát én nem merném bevállalni, hisz az sms ára sincs ott feltüntetve...

NeBby
Nemjön senki multizni? Eddig 3 an vagyunk...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Énis csak csatlakozni tudok és megköszöném!

Prince23
Há de nekem meg van angolul, én most nem töltöm le mégegyszer.

Blackman
itt van magyarul a játék

Prince23
Valaki nem töltené fel a magyar felirati file-okat?
1000 hála mindenki nevében is.

Ok,hogy arra csinálták.De tudod"Online game esetén a játékélmény megváltozhat!".