World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A halál csupán a kezdet...
/*WTF?!*/
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
És tényleg vegyétek meg, semmi értelme hamachin nyomni mit fogtok játaszani 2vs2 vagy botok ellen akiket 2 hét után 3* annyni ponttal megveritek mint amit õk szereztek.
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Te milyen néven játszol? Te üzentél nekem? Valaki üzent és felvettem barátnak.
Kreáltam egy avatart is magamnak. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Szóval lehet-e multyizni vele?
Válaszotokat köszönöm további jó játékot hello!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
nem találok
Láttam van egy FLT verzió meg egy akármilyen HUN verzió is. Nem tudja valaki, hogy a HUN az csak feliratban magyar vagy szinkronban is?
tom235: tudtommal egyjátékos módban nem lehet szovjetekkel lenni, valamint megy SM 2.0-s kártyával (legalábbis a demó vígan futott a Radeon9550-esemen😊)
/*WTF?!*/
wic.sdf fájlokban lehetnek feliratot tartalmazo dolgok de nemtudni melyikbe van belölük 8 és nem kicsik 😞
Next PC upgrade: 2022
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Pl alapból nem szabad menni nyílt téren, szinte minden pályán van épület vagy erdõ ami fedezékbónuszt ad.
Ajanlom mindenkinek!<#eljen>#eljen>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Next PC upgrade: 2022
Demó emlékeim szerint egyszer sem halt le. Vicces amúgy, hogy a teljes játék és a demó verziszáma megegyezik, de stabilitás gondok vanna vele (és nem csak nekem, a fórumok tele vannak ilyen problémákkal).
Olyan szerverre várok ahol csak gyalogság meg max páncélos van, igazi kommandósharc. A support meg a légierõ megöli ezt a fajta stílust.
Hiába az eredeti játék elõnye? 😊
"Köszönjük, h smsezett, így a kifizetendõ összeg a bolti ár. Mégegyszer köszönjük szépen!"
LOOOLL xD
Starcraft2 e-mail: [email protected]