World in Conflict

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemrég kijöttek ilyen hotfixek a vistához, nemárt ha felrakod õket, meg az sp1 is biztos sokat javit MAJD! (ez a 64bitesen jobban megy meg elég fura, eddig ugy tudtam hogy a 32bitesnek van nagyobb támogatottsága és az a "kompatibilisebb" a gamékkal is, hmm <#rolleyes>)

Fenrir
Sulinetes 😛

A halál csupán a kezdet...

bigapó
na ja, ekkora erõmûvel még szép hogy jól mennek a gémek, pfff.....
és mondtam, hogy a 64bit már jobb...ettõl függetlenül nem fogom kipróbálni a vistát.

The Matrix has you...

sziasztok! tegnap újraraktam a gépem és rá egy vista hun ultimate 64bites verzió került fel! a játék tökéletesen mûkszik most az 5-ik pályán nyomulok! köszönöm mindenkinek aki segített!!!
Narim: sztem kevés hozzá a vram-od nekem a játék tökéletesen mûkõdik habár nekem 640mb-os vgam van! és az nem igaz h a vista nem játékra való, minden játék tökéletesen mûködik rajta még a régebbik is.

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Mármint a peccset (driverbõl a legújabb van) 😊
Kösz a tippet, majd akkor kipróbálom
Fenrir
Ajánlom, hogy rakd fel a peccset és a legújabb videókártya drivert.

bigapó
hali!

Nem vagyok a téma szakértõje, de a Vista általában nem játékra való, ezt már többen mondták. A géped csúcskategória, tehát nem azzal van a gond. Viszont a 64 bites Vista már jó (állítólag), én nem használom egyiket sem. Kérdezd meg a segítség topikban, ott nagykoponyák vannak.

The Matrix has you...

Hello!

Az lenne a kérdésem, hogy mekkora a gépigénye a játéknak? Core 2 Duo-m van, E6750-es, 2GB RAM Dual-ban, 8800GTS 320MB, Vista 32 bit-es van fenn, a legújabb Vista Driver (163.69, másnál hallottam, ezzel jól megy), és nagyon akad 1280*1024-en, sõt még 1024*768-on is (AA és felhõk tükrözödése van kikapcsolva, a többi szinte mind maxon). Ennyire nagy lenne a játék gépigénye, vagy én rontok el valamit? Minden más új játék simán megy maxon 1280*1024-ben.
Valaki tudna segíteni?

Köszönöm.
Hello!

Valakinek sikerult hardon vegigmennie a jatekon? Az igazan elarulhatna,hogy csinalta!Nekem sehogy sem sikerul a 14. palyan...mar 2 napja probalkozom!!! :-(
Teli Talált. 😄

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

bigapó
csáó!

Zoolesz? csak nem te vagy Micimackó? 😊)

az aláírásotok ugyanaz, szóval gyanús vagy😊

The Matrix has you...

Igen csak eredetivel bár van 1-2 ember asszem aki hamachin próbálkozik nem tudom milyen sikerrel.

Janika15: épp most nézegettem a massgaten egy fórumrészt ahol a hibákat és azok megoldása volt leírva de a tiédet nem látam. Biztos hogy valami szonftver a gond valami amit nem szeret a védelem lehet már nics fent csak régebben volt és marad fent belõle valami, azért mondom hogy vagy másold fel a törést vagy rakd újra a géped, de ne nagyon rakj fel dvd emuláló progit. Illetve még lehet az is hogy régi a daemonod és az kavar be próbáld frissíteni.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Hali!
multizni csak eredeti játékkal lehet?

nah a laptopomra feltettem azon rögtön elindult úgy h semmit nem csináltam!!!! mi a fene lehet??? :S

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

törésp már próbáltad ha avval se megy akkor nagy gond lehet jobb lenne újrarakni, sajna a daemont meg ilyeneket hiába szaded le marad fent belõle szemét.

sziasztok még mindig ugyanaz a problémám lécci vki oldja meg !

Nem tudom hogy nálad pontosan mit takar az hogy 'artifactol a game', de nálunk van olyan ember akinek a legújabb driver nem jó lehet az a gond nálad is.

sziasztok! nekem az lenne a bajom, ha bizonyos grafikai beállítást maxra rakok (nem tom még melyik nagyon sok van)😊 artifactol a game... (fél óra atitool stabil +3dmark is futott már rajta párszor😊)
szerintetek mi lehet a baj???
ha minden medium stb akkor semmi baja😊
core2 4300@3200 8800gts 320mb
legújab driver...
Jó neked.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Random_
én általában este 8 után játszok, de a héten elég sok a meló szóval bizonytalan néha reggel is fel szoktam lépni hat és hét között

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
törés a http://gamecopyworld.com/-on van tölcsed le és próbáld ki hátha megjavul

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

angollal se megy demónál is ugyanezt írta ki:S pls segítsetek vírus írtom nod 32 mi lehet még a baj????

hallod ezer szép csili-vili doboz meg minden kézi könyv😄

bigapó
valamit nem jól csinálsz, mert nekem is van daemon fent és se a magyar se az angol verziónál nem volt gondom, ha a csak online opcióval indítottam. magyar azért nem jó, mert kifagy, tedd fel az angolt és az only online ikonnal indítsd. nem kell tört exe. biztos, hogy eredeti? 😊)

The Matrix has you...

bigapó
köszi, már írtam is😊

nekem nem az új beírások jelennek meg elõször, hogy tudom beállítani? ahol elvileg lehetne ott nem tudom miért, de átlép egy másik topikba..

Fenrir, Random meg akinek van eredeti. Holnap mikor értek rá, mehetnénk egy szerverre és nyomhatnánk egy wart😊) meg jó a kedd is, utánna meló. fõleg napközben lenne jó, este már asszonyt ápolom😊

The Matrix has you...

asysoft
Nekem sincs gondom, hiába van fent a Daemon és az Alcohol120% (eredeti a játék). Próbáld meg, hogy az angol verziót telepíted, hátha akkor nem tapasztalsz ilyet!

/*WTF?!*/

és akkor mit tok tenni? ha leszedem a daemont megoldódik??? neked eredeti?

Random_
nem a játékkal van baj ember nekem is van fönn daemon és mégis megy gond nélkül 😊

jo és tuna vki olyan oldalt ahonnan lehet törést szerezni az nem elég ha kikapcsolom a daemont??? megveszek egy játékot eredetibe és ez van naon jo ...

Ha egy kicsit visszaolvasnál már megoldottad volna mivel már itrtunk errõl.

1. ha singlébe akarsz játszani akkor szerezz hozzá törst és megy ha nem akarod megtörni szépen rakd újra a windows és felejts el monden féle dvd/cd emuláló progit (alcohol, daemon stb.)
2. ha multizni akarsz akkor indítsd a World in Conflict - Online Only-t és akkor még a cd se kell csak a kódod.

Requiem88
aki tud rá választ, válaszolni fog, ha könyörögsz hogy válaszoljon valaki, semmit sem érõ válaszokat fogsz kapni. Sokat segít egyébként ha ellátogatsz a megadott címre és elolvasod ami od van írva, értelmezed, és megpróbálsz cselekedni. Használd a googole-t ha valamit nem tudsz/találsz. Többet ér mint rögtön segítségért sírni, ahogy látom elég konkrét információkat adnak azon a linken.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

pls válaszoljatok!!

Fenrir
Engem már 2 klánba is hívtak, de mindkettõt visszautasítottam mert nem hinném, hogy magyarok voltak. Ha játszanék is klánszinten ezzel a játékkal akkor is max. magyar klánban (nem mintha az angollal gondom lenne, de sokkal gyorsabb magyarul kommunikálni harc közben).

Hi! megvan eredetibe a játék és ezt írja ki mikor elakarom indítani:
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7000).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=7000&l=hu címen.

Random work
ITT folyik a témázgatás. Érdemes látogatni ezt a helyet. Van magyar klán ismereteim szerint 3 darab, de egyik se teljes létszámú még.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

SpiritFire
Még multi-t nem játszottam, (csak a demo-val toltam eddig) a multi-ban a nyersanyag gyüjtés hogy múxik? Vagy csak a kezdõ sereggel mehetsz???

Voltam nyitás után!

bigapó
sziasztok!

Mi van, mindenki háborúzik? 😊)

Engem meghívtak egy klánba, amit el is fogadtam bár még nem tudom, hogy mit várhatok tõlük illetve Õk mit várnak tõlem😊
Ha valaki alapít valamilyen magyar klánt abba szívesebben belépnék -ezek hollandok-, bár a meló miatt nem mindig érek rá.

Játszogatok és tanulgatom az online-os stratégiákat, de többször vagyok vesztes teamben sajna, remélem nem csak rajtam múlik. Ti hogy vagytok ezzel? kinek mennyire megy?

The Matrix has you...

Requiem88
simán futna... még az én, bõvítésre váró gépemen is fut, lagg nélkül, mediumon: 1,6 Ghz, 512 MB ram, nvidia geforce 6200SE 256MB

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

watto
hali!
ilyen gépen elfutna???:

Ati Mobility Radeon x2300 3.0shader 256mb
Duo T2080
1gb ram

és ha igen hogy menne?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Jáj,de penge ez a játék.Nem bántam meg hogy megvettem.Ha épp nem akarok játszani,csak tanulni,megfigyelõként mûködök.Iszonyat a látvány néha....Maximálisan igaz,ami a doboza hátuljára van írva:kurva szép,hangulatos gamma.

bigapó
ha magyarul raktad fel, akkor egybõl törölheted és mehet az angol. nem megy a magyar neten, kifagy.
egyébként valszeg a videokártya driver és directx lesz a ludas. korábban már játszottál vele a gépen?
a sötét kép meddig tart? mert alapból ugye úgy indul, aztán jön az intro, meg a többi.

ezenkívül milyen procid van és milyen oprendszered? más játéknál bekavar a Vista és a kétmagos proci verzió, igaz azok nem mai játékok, tehát ezt venném utolsónak a hibák között.

The Matrix has you...

Dizeles
Hali.
Az említett pálya lekûzdve.A küzdést szószerint gondolom.<#guluszem1>

avengir
videókártya+új driver

https://hotshu.wordpress.com/

Csá mindenkinek
Megvan a WIC eredetibe és fölraktam aztán amikor elakartam indítani akkor sötét kép jött be, szal se kép se hang😄
már a patchet is fölraktam de ugyanaz<#falbav><#csodalk>
tudnátokk segíteni, elõre is naon kösz akinek van valami tippje vagy valami
Dizeles
Köszönöm uraim!!!!
<#vigyor2>

Requiem88
elõször is: folyamatosan szállíttatsd az utánpótlást. másodszor:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem könnyû pálya. amikor elfoglaltad a bal oldali, a parthoz közelebbi állást, hagyj ott 2-3 egységnyi anti-tank embereket, õk faszán be fogják azt a pontot védeni, mivel csak az egyik része felõl, egy keskeny feljárón jönnek a tankok, így azokat nem nehéz védeni. Másodszor: csináld meg azt az anti-aircraft mellékküldit, úgy, hogy a mellette lévõ erdõbe ledobáltatsz katonákat abból a tactic izébõl ahonnan az air strike-okat lehet rendelni. A katonák az erdõben elbújnak, és a speciális képességükkel hívj artillery segítséget az anti-aircraft ágyúkra. Ezt párszol eljátszod és máris van némi elõnyöd, 0 veszteséggel. ez csak egy-két tipp volt, hogy a többi részét hogyan valósítod meg, rád bízom 😊

Nekem másodjára sikerült ez a pálya.

asysoft
Rendelj egységeket😊

/*WTF?!*/

Dizeles
Hali fórumozók!
Pár napja játszom a w.i.c.-t.De ma elakadtam Azon a pályán amit úgy kezdödik ,hogy el kell pusztítani a parton levö . 3db AA emplacments-t 4db PCA -val és tank elhárítós egységekkel.
Eddig oké .Azután meg kell védeni az 2db ASM launcherst. Oké .Az idö visszaszámlálásnak vége . Foglaljam el a kikötöt de ha ott hagyom a ASM -ket Elpusztulnak 😄efaled Ha pedig megvédem mindkettõt soha nincs vége a pályának.
Kérdésem , mit tegyek!? <#wow3>

bigapó
közben neteztem és a massgate-en keresztül találtam egy oldalt, vagyis többet is, ahol leírják, hogy lehet tapasztaltabb egységeket kinevelni, akik persze jobbak, ügyesebbek, gyorsabbak lesznek. csak meg kell óvni õket a nagy csatákban😊 ez már kihívás😊)

The Matrix has you...