World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mondtam, hogy a 64bit már jobb...ettõl függetlenül nem fogom kipróbálni a vistát.
The Matrix has you...
Narim: sztem kevés hozzá a vram-od nekem a játék tökéletesen mûkõdik habár nekem 640mb-os vgam van! és az nem igaz h a vista nem játékra való, minden játék tökéletesen mûködik rajta még a régebbik is.
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Nem vagyok a téma szakértõje, de a Vista általában nem játékra való, ezt már többen mondták. A géped csúcskategória, tehát nem azzal van a gond. Viszont a 64 bites Vista már jó (állítólag), én nem használom egyiket sem. Kérdezd meg a segítség topikban, ott nagykoponyák vannak.
The Matrix has you...
Az lenne a kérdésem, hogy mekkora a gépigénye a játéknak? Core 2 Duo-m van, E6750-es, 2GB RAM Dual-ban, 8800GTS 320MB, Vista 32 bit-es van fenn, a legújabb Vista Driver (163.69, másnál hallottam, ezzel jól megy), és nagyon akad 1280*1024-en, sõt még 1024*768-on is (AA és felhõk tükrözödése van kikapcsolva, a többi szinte mind maxon). Ennyire nagy lenne a játék gépigénye, vagy én rontok el valamit? Minden más új játék simán megy maxon 1280*1024-ben.
Valaki tudna segíteni?
Köszönöm.
Valakinek sikerult hardon vegigmennie a jatekon? Az igazan elarulhatna,hogy csinalta!Nekem sehogy sem sikerul a 14. palyan...mar 2 napja probalkozom!!! :-(
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Zoolesz? csak nem te vagy Micimackó? 😊)
az aláírásotok ugyanaz, szóval gyanús vagy😊
The Matrix has you...
Janika15: épp most nézegettem a massgaten egy fórumrészt ahol a hibákat és azok megoldása volt leírva de a tiédet nem látam. Biztos hogy valami szonftver a gond valami amit nem szeret a védelem lehet már nics fent csak régebben volt és marad fent belõle valami, azért mondom hogy vagy másold fel a törést vagy rakd újra a géped, de ne nagyon rakj fel dvd emuláló progit. Illetve még lehet az is hogy régi a daemonod és az kavar be próbáld frissíteni.
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
multizni csak eredeti játékkal lehet?
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
szerintetek mi lehet a baj???
ha minden medium stb akkor semmi baja😊
core2 4300@3200 8800gts 320mb
legújab driver...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
The Matrix has you...
nekem nem az új beírások jelennek meg elõször, hogy tudom beállítani? ahol elvileg lehetne ott nem tudom miért, de átlép egy másik topikba..
Fenrir, Random meg akinek van eredeti. Holnap mikor értek rá, mehetnénk egy szerverre és nyomhatnánk egy wart😊) meg jó a kedd is, utánna meló. fõleg napközben lenne jó, este már asszonyt ápolom😊
The Matrix has you...
/*WTF?!*/
1. ha singlébe akarsz játszani akkor szerezz hozzá törst és megy ha nem akarod megtörni szépen rakd újra a windows és felejts el monden féle dvd/cd emuláló progit (alcohol, daemon stb.)
2. ha multizni akarsz akkor indítsd a World in Conflict - Online Only-t és akkor még a cd se kell csak a kódod.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
A halál csupán a kezdet...
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7000).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=7000&l=hu címen.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Voltam nyitás után!
Mi van, mindenki háborúzik? 😊)
Engem meghívtak egy klánba, amit el is fogadtam bár még nem tudom, hogy mit várhatok tõlük illetve Õk mit várnak tõlem😊
Ha valaki alapít valamilyen magyar klánt abba szívesebben belépnék -ezek hollandok-, bár a meló miatt nem mindig érek rá.
Játszogatok és tanulgatom az online-os stratégiákat, de többször vagyok vesztes teamben sajna, remélem nem csak rajtam múlik. Ti hogy vagytok ezzel? kinek mennyire megy?
The Matrix has you...
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
ilyen gépen elfutna???:
Ati Mobility Radeon x2300 3.0shader 256mb
Duo T2080
1gb ram
és ha igen hogy menne?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
egyébként valszeg a videokártya driver és directx lesz a ludas. korábban már játszottál vele a gépen?
a sötét kép meddig tart? mert alapból ugye úgy indul, aztán jön az intro, meg a többi.
ezenkívül milyen procid van és milyen oprendszered? más játéknál bekavar a Vista és a kétmagos proci verzió, igaz azok nem mai játékok, tehát ezt venném utolsónak a hibák között.
The Matrix has you...
Megvan a WIC eredetibe és fölraktam aztán amikor elakartam indítani akkor sötét kép jött be, szal se kép se hang😄
már a patchet is fölraktam de ugyanaz<#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk>
tudnátokk segíteni, elõre is naon kösz akinek van valami tippje vagy valami
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem másodjára sikerült ez a pálya.
Pár napja játszom a w.i.c.-t.De ma elakadtam Azon a pályán amit úgy kezdödik ,hogy el kell pusztítani a parton levö . 3db AA emplacments-t 4db PCA -val és tank elhárítós egységekkel.
Eddig oké .Azután meg kell védeni az 2db ASM launcherst. Oké .Az idö visszaszámlálásnak vége . Foglaljam el a kikötöt de ha ott hagyom a ASM -ket Elpusztulnak 😄efaled Ha pedig megvédem mindkettõt soha nincs vége a pályának.
Kérdésem , mit tegyek!? <#wow3>#wow3>