World in Conflict

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hagyd a fenébe a hétvégén lesz felvétel akkor majd eldöntheted hogy megfelesz-e és ha igen akkor nem kell kilépni 😄

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Fenrir
Nekem azt küldtél, kilépjek? Mostmár másodszor 😛

A halál csupán a kezdet...

REggelt mindenkinek én is felvettem mindenkit barátnak aki irta a nevét és irtam is neki a gamébe, van akinek véletlen clan invitet küldtem 😊 mind1 végülis lesz majd felvétel a hétvége felé.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Karácsonyra kérem a fa alá... talán megveszik szüleim.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fenrir
Egy ideig csak gyalogossal játszom mert igazán csak abban van kihívás, lett is tõle kb 0.5-ös kd-m 😛

1355.-ik vagyok a ranglistában amúgy Infantry-ként. Igazából erõsen szituációfüggõ, hogy milyen felállásban kell játszani. A pálya kezdésénél elsõ "vásárlásnál" 2 snipert, 2 rifleman és 2 at egységet szoktam venni. Amint a maradék pont is átpörgött elkölthetõre akkor még 1 rifle-t és még 1 at-t küldök. Ha nincs ellenséges gyalogos tevékenység akkor a sniperek helyett jöhet at és rifleman. Ha sok a tank akkor at>rifleman. Ha sok a helikopter és állandóan rajtam vannak akkor rifleman>at. Ha sok az ellenséges gyalogos akkor pofátlan módon lehet venni 5-6 snipert 😊 Maradék lehet at vagy rifleman, attól függ, hogy védekezek vagy támadok. Védekezésnél jobb a rifleman mert nagy távolsgából valószínüleg csak a helik jönnek, azokat leszedik stingerrel. Ha támadok akkor at-t is viszek valamilyen arányban mert azzal a megerõsített pontokat is gyorsan szétkapom.

Fedezékrõl fedezékre kell menni, nyílt terep egyenlõ a halállal. Épületekbe nem nagyon éri meg bemenni mert pár másodperc alatt bemérik és szétlövik, ha az épület megsemmisült akkor a gyalogos is meghal benne sajna :\
Ezért olyan pályákon jó igazán a gyalogos ahol sok az egybefüggõ erdõ, ezekben rettenõen jól lehet campelni 😊
Amire figyelni kell az az, hogy pár lövés után pozíciót kell váltani, lehetõleg minden egységnél sprinttel mert borítékolható, hogy jön a napalm/chemical strike/artillery.

Páncélosok, supportosok, helik esélytelenek ha erdõbõl lõssz rájuk, ezeket érdemes farmolni. Nagyon szétosztani nem érdemes a csapatat, max ha van sniper akkor azt betenni valami jó pozícióba, de a többi egy csapatban menjen ami egyrészrõl veszélyes mert egy light artillery is majdnem tökéletesen kinyírhat viszont a tûzerõ hatalmas lesz, helik és tankok másodpercenként potyognak. Ellenséges sniper ellen sokmindent nem lehet tenni, el kell sprintelni az ellenkezõ irányba és ha nagyjából megvan a pozíciója akkor ráküldeni valami áldást vagy kérni tüzérséget arra a pozícióra.

Egy jó tanács a végére: valószínüleg állandóan ki fognak nyírni, a gyalogos szakma ilyen mert könnyen halnak, cserébe bárhol fel lehet tölteni a sérült egységeket. Szóval nem kell azon mérgelõdni ha egy szerencsés artillery telibekapott vagy egy napalm megpirított, kérni kell új egységeket és menni elõre. Pár játék után már rá lehet érezni és onnan már lehet jól taktikázni 😊

#880: katt

#870:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem lõdd ki a szállítóhelikoptereit mert azok viszik az utánpótlást a hajókról a szárazföldre.

xotyi
Üdv! Miért van az h a játék kidob a 9-ik páya betöltésekor? (tört és magyar)

A játék nagyon tetszik és szépen fut! Mennyibe kerül a játék eredetiben?

Trance&Friends nothing more..

Nemtom, nem totlam végig.
Elõtte egy szigetet kellett elfoglalni, aztán irány Seattle, mindet vagy semmit alapon.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

bigapó
ez most melyik küldi, a legutolsó?

egy hete volt kábé, hogy végignyomtam, de esküszöm nem emlékszem mit kellene csinálni. hiába, annyi csatában vettem már részt, összefolyik😊)

The Matrix has you...

bigapó
tudtam, hogy te jobb leszel😊)

már megint a képemet rakta be a zászló és kaszt helyett, no mindegy.

jól tolod. gyalogos szoktál lenni vagy csak utoljára voltál azzal?

van valami kis trükköd amivel segítenél, hogy jobb katona legyek? 😊))

The Matrix has you...

#870?

<#vigyor1><#violent>Ezzazzz!Tójjuk nekiiiiiiik!<#violent><#violent>

asysoft
Ha már így belejöttetek:

<#idiota>

/*WTF?!*/

😊.Még fejlõdök....😊

#869 és #869: jók ezek a kis cuccok.
Befogom szerezni a géjmet.

Valaki tudott valamit kezdeni Seattle visszafoglalásánál?
Elsõ próbálkozásra eljutottam a kikötõig, de ott a ruszkik jöttek ezerrel.

Fenrir

bigapó

aktuális profilom. rákattintva megnézhetõ a többi adat és a medálgyûjtemény is😊) (medals&badges)

The Matrix has you...

bigapó
ez fõleg akkor lehangoló, amikor 9-es wining streak-ed van és ezzel megy el az érem...

The Matrix has you...

Hát egen....Én is így jártam:vége elõtt,pont nyerésre álltunk,erre átrak...<#ticking>

bigapó
igen, a ballance miatt van. elég zavaró, fõleg akkor mikor vesztesbe rak át😞(
szokta mutatni, ha ilyet csinál, bár eléggé eltûnik a sok információ mellett. sokszor a pálya végén szoktam én is csak figyelni, hogy mi volt a kiírás😊

The Matrix has you...

lol.... eszembe se jutott, thanks.
Nah, de ezt írhattad volna spoiler nélkül, fõleg úgy, hogy én is így írtam.

asysoft
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szedd ki belõlük az embereket😊

/*WTF?!*/

A partra szállós pályát, hogy lehet ügyesen elején megcsinálni a négy védelmi állást négy csapatszállítóval kiiktatni?
Nekem elhullanak kettõ után mind.

Az miért van,hogy megy a játék,egyszercsak átrak a másik csapatba?Csapat ballansz?

Zotyus néven nyomulok.Ok.Nézelõdök majd.De ahogy olvasgattam,eddig nem túl sok minden van a Massgate-fórumon a klán-ügyben.Majd lesz,ilyesmik.

Fenrir
Orly?

Hello! Aki szeretne magyar klánba bekerülni az majd massget-es fórumot nézegesse. Jövõ hét után nálunk lesz felvétel bár még nem tudok semmi konkrétat, de mihelyt tudok valamit oda fogok írni, addig is mindenki játszon minné többet, hogy jók legyetek.

bigapó
milyen néven vagy regisztrálva? én peterson HUN. most bent vagyok egy klánba, de azok hollandok és eddig nem böffentettek semmit, hogy mikor nyomunk wart, szerintem amint lehet otthagyom õket. ez idõ kérdése, amikor lesz magyar klánba felvétel😊 szólok ha van valami, majd felveszlek friend-nek.

The Matrix has you...

avengir
http://www.massgate.net/read.php?39452,51438,page=4

kezd el olvasgatni az elejétõl 😉

https://hotshu.wordpress.com/

én kérek elnézést, lám milyen alulinformált vagyok
Evogordon
Na én is végig nyomtam. Hurráá 😊

Ha valaki bent van magyar klánban és van felvétel,szóljon,mert jó lenne tartozni valahova...Nem "csak"nyomni egyedül.

avengir
maradjunk annyiba, hogy fél évet csúszott a játék a single rész miatt, mert a kiadó nyomására bele kellet tenni single részt is.... a massive alapvetõen nem tervezett bele

https://hotshu.wordpress.com/

Valaki nem adná oda azt a BÓNUSZ kodot nekem Privátba kiprobálnam milyen neten a game! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Ja, jó.

az eredetihez kapsz 1 bonus kódot amivel csak 10 napig lehet na azt adhatod oda bárkinek.

Lol, eredetivel 10 napig lehet csak neten nyomni, vagy mi? :S

Kaptam görgõs egeret és tök jó így.
Eddig is, meg most is nagyon nagy a géjm!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>
Azt az introt, vagy átvezetõt egyik küldi után, ami ilyen zenés, nem lehetne kimásolni a gépre?
Nagyon jó és megnézném/hallgatnám máskor is<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

bigapó
szimpla üzletpolitika. reklám. te megveszed, nagyon tetszik a játék. odadod a havernak, mert áradozol róla, hogy ez milyen jó. kipróbálja és 10 nap után Õ is meg fogja venni, mert neki is nagyon tetszik a játék. ergo, mindenféle egyébb reklám nélkül eladtak még egy példányt. ezután jön a domino-elv, mivel a haverod majd odaadja az Õ 10 napos próbaverzióját a másik havernak, eccetera..eccetera. remélem érted és most nem beszélünk warezról, mert nem az. wareznál nem tudsz neten játszani...itt igen, 10 napig.

The Matrix has you...

Nem egészen, a single player rész (nemtudom kipróbáltad e) nagyon kidolgozott, motion capture technikával felvett átvezetõk, megtervezett karakterek, jól kitalált sztori. A world in conflict single playerben is megállná a helyét, pont hogy a multi tesz rá még pluszt. Amúgy meg nem értem hogy mi abban a természetes hogy az ember tulajdonképpen letölti az egész játékot, játszhat az online részével 10 napot aztán törölheti is le, akkor legyen csak online verzió, de az ne legyen 4 giga. :\
még szép hogy az egészet megkaptad mivel akkor hogy játszanál a haverollak multiba 10 napig itt a multi részén van a hangsúly a single szerintem az már csak bonus a játékokba mivel a multi tartja életbe. Amúgy meg minek a 10 napos probaidõ ha úgyis singlézel és már van tört game is.

Azért mondtam egyébként hogy pofátlan mer ha trial akkor ne foglaljon má 4 gigát mer akkor már megveszem az eredetit, bár mostmár minek. 😄 Hisz az eredetit adták titokban...
Há mer nem szóltak hogy nem csak 10 napig jó, és egyébként az egész single player kampányt megkapjuk... :shrug: 😊)
asysoft
Õõõ tehát crackekkel egy normál warez verzió szintjére lehet hozni a játékhoz adott 10 napos próbaváltozatot?😊 Miért lenne ez pofátlan?😊

/*WTF?!*/

Tudtátok hogy az online trial verzió címen pofátlanul a teljes játékot kapjuk meg? Csak a wic.exe hiányzik, ami beszerezhetõ. 😊 pl gamecopyworld.com
ha online nemis megy, de lanban, hamachin tökéletes.
Mr Hyde
Nekem is. -bár nemtudom számít-e, én direkt nem az ultimate-et tettem fel, hanem a home premiumot. Sokkal kevesebb erõforrást eszik, ráadásul az ultimate "extráit" meg az életben nem használnám.

Bezony fagy...Néha lenyomtam 1,max 2meccset,csak aztán fagyott.De volt olyan is,hogy mindjárt az elején,mikor megkaptam az egységeket,kifagyott.Finoman szólva bosszantó.Úgyhogy,én is fõldobtam az englisht...

GanXstaZoleeWrk
Valaki próbálta a magyart neten? Tényleg fagy?

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Semmi gond a vistával (32bit) nállam is azon van fent minden maxon és hasit 😊

GanXstaZolee#2709