1536
  • saba30
    A 6. küldetésnél vagyok, (észrevenni az elefántot), lenn vagyok a tenger partján a faluban azt kénne megvédeni, kezdik az oroszok a támadást, egyszer csak jön a parancsnok, hogy megszegtem a parancsot, elvesztettem a küldetést.
    Mi a megoldás?
    köszi
  • maniac001
    Ez a játék egyre jobban tetszik. Beszarás...
  • bigapó
    nem mindegyik szerveren van fent az új map(ok). ezért lehet, hogy beenged oda, de máshova már nem.
  • maniac001
    Ezt már az elején megtettem. De érdekes dolog történt. Letöltött egy fura nevű mapot és már beenged a szerverekre. Azért fura ez, mert a szervereken futó mapok eddig is megvoltak, és ez a map letöltése után már felenged. Hm...
  • bigapó
    amikor először indítod, akkor létre kell hozni egy profilt. ehhez kell email-cím és egy jelszó. ezeket meg is tudod vele jegyeztetni, nem hátrány ha csak Te használod a gépet. nem kell mindig beírni, én használom.
    login képernyőn ezeket kell megadni és már bent is vagy. itt tudod megnézni az éppen aktív szervereket, jobb oldalt pedig a már felvett barátok aktivitását látod, aki sárgán világít az éppen játszik.
  • maniac001
    Egyébként Brainiac néven vagyok regelve.
  • maniac001
    gomb*
  • maniac001
    Ha a WiC csak online-t indítom, itt ugye van egy bejelentkezés gonb amivel be is enged, alatta egy belépési kód. na ezt se vágom ide mit kell írni.
  • maniac001
    Azokat letöltötte. Rámegyek a szerverek-re, kidob egy csomót. Megnézem melyik pálya, csatlakoznék és kiírja hogy az a pálya nekem nincs meg. nem értem...
  • bigapó
    elvileg automatikusan fog mindent felajánlani, lehet, hogy nincs benyomva ez neked.

most például beléptem és login után rögtön bedobta, hogy új update van, le akarom-e tölteni?

asszem mappokkal is így volt, mert van kettő új benne az alap óta.
  • maniac001
    na megjött a game. Volna 1 kérdésem. Single-ben van egy jópár pálya ugye (nem a hadjárat). Elindítom a multis részt, kiválasztok egy szervert és majdnem mindnél azt írja hogy ez a map nekem nincs meg, nem tudok csatlakozni. Olyan mapokra is írja amin már skirmisht játszottam. Hogy is van ez? Le kell tölteni?
  • avengir
    játsz very low grafon
  • maniac001
    Ha megjön a game szólok hogy milyen néven regeltem. most is a postást várom :)
    Valamelyik patch-ben nem növelnek sebességet? kicsit kevés a vasam hozzá hogy fullosan menjen.
  • Fenrir
    - Added a Rank Balance feature. Players who purposely create team unbalance will now get a Reinforcement Point penalty.

Azért már érdemes lenne megint elkezdeni játszani vele :)
  • avengir
    Én a béta óta tolom és még 1x se indítottam el singlebe
  • avengir
    Az update nagyon jó lett :D Bár mondjuk akik nem Clan waroznak, azok nem biztos, hogy tapasztalják ezt, de iszonyat jó clan és game managmentet raktak bele :)
  • bigapó
    majd írd már ide, hogy milyen néven regisztráltál, felvennélek friends-nek, így látszódik majd, ha online vagy(ok).

ui: ja és van új update, számszerint az 5-ös.
  • maniac001
    A demo bejött nagyon. Csak kérdés hogy sokáig leköt, tehát érdemes rá beruházni vagy nem. De már megrendeltem, remélem jön hamar :)
  • lee56
    Töltsd le a demót és prószáld ki, ha bizonytalan vagy...
  • Prince23
    TOTÁLISAN bejön! Az egyik legjobb háborús rts-e, ha nem a legjobb!
  • maniac001
    Az eredeti játékok híve vagyok, de nem minden nap veszek ugye, ezért a kérdésem azokhoz akik végigtolták... Érdemes megvenni? Leköt a single után is? nekem bejön ez a tipusú game de a ti véleményetekre kíváncsi vagyok.
  • avengir
    Próbáld meg az angolt felrakni, jobb tippem nincs, én még el se índítottam singlebe
  • El Brujo
    sziasztok. második pályán mindig ugyanott kilép, hibát észlelt üzenettel. magyar verzió, 1.003 patch fenn van, driverek újak. van megoldás eme hiba kiküszöbölésére? (újratelepítés nem hozott megoldást).
  • avengir
    Szia!
    Vedd meg eredetibe, kb 8 ezer HUF és jól jársz ;)
  • broaffka
    Ha valakik nyomnák hamacsin azok írjanak pm-et.
  • bigapó
    én játszom vele, csak nem jelentem be itt:))

igaz, most egy hetet kihagytam, szépen unranked lettem tőle, de most visszakúsztam.

amit ajánlok, hogy a M.A.D nevű klánt kerüljétek, ritka bunkó társaság, nemhiába a nevük ŐRÜLT összeolvasva. első voltam supportba vagy 1800 pontot csináltam, a többiek messze lemaradva, erre a Rommel21 nevű osztotta az észt, hogy szar volt a support, mire én megkérdeztem, hogy miről beszél? javítottam, meg ezer helit leszedtem, ezen kívül mi kell még??? válasz persze nem volt, de azt sem írta, hogy nem nekem szólt. no mindegy, elég szar velük játszani szerintem.

az a baj, hogy most megvan a cod4 is eredetibe és valahogy azzal jobban szeretek most játszani:) mindegy, később is jó lesz ez, remélem sokáig meglesznek a szerók.
  • Prince23
    Na mi van... nagyon feledésbe merült ez a játék. Pedig az eddigi játékok közül a legjobb modernkori háborús rts-e!
  • bigapó
    most töltöm:) furcsáltam is, hogy mikor beléptem elkezdte tölteni a 3-as update-et, mert azt írja ki, de aztán a végén oda van biggyesztve, hogy 2 hotfix miatt ez már 4-es... LOL
  • grebber
    Ha voltmár akkor bocsi!

1.004-es Patch!
  • asysoft
    Jól gondolod, teljesen maximumon csak DX10-es kártyával lehet tolni.
  • Gathavor
    Hmm... Szerintetek egy AMD X2 4600-as procival 2 giga RAM-mal meg egy 7900 GST kártyával menne totálfullon? Gondolom ami necces, az a videokari nem?
  • avengir
    nem lehet, mert bele van integrálva kiszedhetetlenül, telepítsd fel magyarul
  • mt91
    Lehet,h már volt róla szó de megkockáztatom...
    tehát nem tudná valaki elérhetővé tenni a magyar nyelvi fájlokat a Wic-hoz?
  • bigapó
    jaaa, tényleg:)))

• PsyhoApu
    Rém rendes család :) Al mester viselte eme becses nevet, amikor benzinkutas volt
  • bigapó
    jaa, akkor már megvagy, sőt a klánban is. :)))

Peterson HUN szolgálatra jelentkezem, csak ma kényszer-eltávon vagyok:))

ui: Ez a Habib név honnan jött?
  • Fenrir
    Nem.
  • PsyhoApu
    General Habib néven futok
  • BoKK
    Tudja valaki ,hogy másoltban megy-e multiban??
  • bigapó
    mi a neved a gémben? megjelölnélek friend-nek:) ha látsz, akkor belépsz oda ahol Én vagyok (vagy Én oda ahol Te vagy) és segítek amiben tudok, hogy fejlődj.