World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt már kérdeztem, de asszem nem kaptam választ, hogy az egységek amikkel a harctéren ügyködsz és valahogy sikerül hosszabb ideig életben tartani, akkor azok kapnak tapasztalati pontokat?
ha igen, akkor ezek miben merülnek ki? gyorsabb, erõsebb?
The Matrix has you...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Directx a legfrissebb?
A halál csupán a kezdet...
Valami ötlet?
Másik drivert most probálok...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Nekem Kétmagos Athlon 3800+ -om van 2 giga Ram és 8600GTS, és akad highon, mint az állat... 1024-ben ráadásul, tehát a felbontás sincs az egekben... És mediumon sem valami hajde. A Jericho demó maxon hasít, a Bioshockról már nem is szólva. Van valami tippetek, hogy mi ez?
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Random_ néven vagyok majd keress meg. Amúgy érdemes benézni a massgate.net oldalra is ott van egy magyar fórum ahol szoktunk beszélgetni.
Minden pályán vannak trükkök és sajnos sokszor olyan kasztot kell választanunk ami nem tetszik.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
a "támadás" féle játék nem nagyon tetszik eddig legalábbis. asszem kaptam már kitüntetéseket is, de még nem néztem meg biztosra.
ezek jelentenek valami plusszot?
néztem pár emberkét, hát jó kis medálgyûjteménye van az elsõknek😊
én valahol a 26000-ik hely környékén tanyázok😊
ja meg van olyan klán ahol több mint 300!! tag van. az szép. ezek hogy játszanak war-okat? (ha van olyan) 😊)
The Matrix has you...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
<#rinya>#rinya><#idiota>#idiota>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nekem ingyé van meg a játék, mert nyertem, csak mondjuk jó lenne olyan haverokkal is tolni, akiknek nincs meg eredetiben azért kérdezem.
Vki? <#nemtudom>#nemtudom>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
GanXstaZolee#2709
Majd megkereslek és felveszlek frendnek. Van már vagy 20 magyar ismerõs. 😊
nyomtam már kört Én is, Peterson HUN néven futok. háát, mit mondjak, bedaráltak a srácok pillanatok alatt😊)
nagyon profik játszanak, persze majd idõvel mi is fejlõdünk (én is remélem). eddig a légi egységgel voltam a legjobb, 2-3. hely, a többivel nem nagyon tudtam játszani, bele kell még jönni. az egyik csávó be is írta térképváltás alatt, hogy "move your ass peterson" 😄DD
majd meglesz az is😊
The Matrix has you...
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
/*WTF?!*/
Elgondolkozhatna már a Starforce és a Securom azon, hogy van-e értelme annak amit csinálnak mert jelenleg pont azokat szivatják meg akik megveszik a játékot eredetiben...
/*WTF?!*/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/*WTF?!*/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/*WTF?!*/
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Utóbbi 2 év legjobb játéka ami igy lekötött. Asszem megveszem hátha lesz hozzá kieg hamarosan. (Jó lenne)
GanXstaZolee#2709