World in Conflict

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát most még sehogy mivel tudomásom szerint nics magyar szerver

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

sziasztok! hogy tudok magyar szerveren játszani? meg tudnátok mondani? köszi

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

akkor marad angol, de azért thx^^

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Sajnos a magyarosításárt felelõs fájlok benne vannak valamelyik sdf filéba senki nem tudja még pontosan melyikbe asszem, úgyhogy fel kell rakni újra ha magyart akarsz. Patch nem oldja meg mert csak olyan nyelvüt rakhatsz fel amilyen a game.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Hali, a magyarításért felelõs fájlokat nem tudjátok hol találom? Angol verzióm van... (vagy a patch ezt megoldja?)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

azt tudom csak akkor még tökig be kelett nekem zoomolni hogy lássam

avengir
sõt már a betába is 😉

https://hotshu.wordpress.com/

Fenrir
1.0-ban is kirakta már a képedet a tankokra 😊

A halál csupán a kezdet...

avengir
elvileg az 1.02es patch óta a magyar nyelvû se fagy

Random work
Látom bõvül az oldal.

Kéne egy kis FAQ is.

A játék mikor jelent meg, mennyi az ára. A tört verzióval nem lehet neten játszani. A magyar nyelvû telepítés fagy.

Kb. ezek a gyakran ismételt kérdések.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Oks! 😉

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

avengir
sztem reggel 7kor már átírtam 😉

Nekem alapbeállításoknál is már látszik az 1.1-es patch óta egész messzirõl sõt minind játékosn látszik aki rakott be és elméletileg még a klán logonak is kellene valahol, de nem találtam eddig lehet, hogy a kettõ üti egymást.

Random work
A listában légyszi írd be, hogy én is már a klán tagja vagyok.

Ombika
Igen csak ott....

avengir
szvsz ha csak singlebe játszol felesleges felraknod a patchet...

Ombika
Ha felrakom a patchet 1.02 mennek vele regebbi mentesek majd?

Random_

Mikre nem gondolnak! 😊 Amúgy középiskolában kitaláltunk egy játékot haverommal és hát sok ötlet itt jelent meg igazán jól ami nekünk már 5-6 éve eszünkbe jutott.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Köszi.

Lemaradtam.Zotyus néven futok és klán-nélküli vok.

na végig toltam a gémet naon nagy játék és a vége simán vetekszik egy filmmel+naon illik a hangulathoz az everybody wants to rule the world. le a kalappal elõttük😄 ha bele gondolunk simán megtörténhetett volna ez sztem naon reális alapja van ennek a játéknak

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

hát azt mondanám elsõnek, hogy próbálj ki másik video drivert van akinek a legújjabb a jó, de van akinek régebbi jobb, ha akkor se jó akkor inkább vedd vissza a grafikot nem hiszem hogy annyira észrevehetõ lenne.

Random_
Asszem 20 frend van nekem wic-ben majd megnézem.
Kettõt tudok kapásból aki nincs ott. Két haverom plusz van egy harmadik haverom akinek megvettem, de még nem regelt be.

Kéne egy állandó link a fejlécbe.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

avengir
a magyar közösség
aki lemaradt az szóljon

Sziasztok!

egy problémám lenne, egy idõ után mindig lefagy a gépem ha max grafikán van de ha nem maxon csak kicsivel alább, akkor nem? valakinél jelentkezett ilyen..nem a gépemmel van baj más gamék mind mükszenek...

Király a GaMe
Nekem is ez volt a gond, de nem csak a gaméba lehet leszedni a patchet hanem honlapról is pl ott a hivatalos honlap vagy 2-3 hozzászólással lejebb egy másik link.

Hali!
Most olyan problémám lenne h ha online-on akarom nyomni akkor azt írja ki h le kell tölteni egy ujabb verziot és ha rákattintok az okéra akkor bejön egy szöveg de után kilép egy exe hibával. mi lehet a gond?
Elõre is kösz a választ.

bigapó
asszem itt vegyesen kell használni a heavy és medium heliket. de legtöbbször medium kell. a helyzet adja, ha helik jönnek akkor mediummal leszeded õket, ha meg a földön kell segítség akkor heavy-vel mész. ja és sokszor kell visszamenni javítattni a kezdõ szigetre, mert a tapasztalt egységek jobbak. próbálkozz, egyszer összejön😊

The Matrix has you...

#900???

bigapó
nekem most olyan volt, hogy itt (meló) nem tudtam belépni a massgate-re, beírtam emilt, jelszót, de semmi, megint visszadobott a kezdõre. pár perc múlva nézem, akkor meg azt írja, hogy be vagyok lépve...érdekes😊)
csak játék alatt ne csináljon ilyeneket.

tegnap ugye zsinórban nyertem 12-õt, aztán buktam, a liberty-n szívtunk szovjetként, de olyat, mint a torkosborz😊
igazából nem volt meg a csapatjáték. itt még nem játszottam velük, így nem tudtam mit kell csinálni, de szerintem a többiek sem, mire rájöttem addigra meg késõ volt, már a legtöbb pontot elfoglalták az amcsik és a nagy légifölény legyõzött minket.

The Matrix has you...

Fenrir
Köszi <#eljen>

#904: Azelõtt csináltam pár perccel mielõtt a hozzászólást írtam volna, tehát már élesben ment azóta.

bigapó
mit ír ki? meg mikor csináltad? nekem tegnap délelõtt még jó volt, de aztán írták, hogy déltõl 2 órás leállás van és utánna már nem néztem meg. ezek szerint akkor rakták fel a peccset, meg állítgatták.

The Matrix has you...

van, parancsolj (majdnem direkt) 😊

Fenrir
Van valakinek direktlinkje az új peccsre? Nekem hibával elszáll a játék amikor loginolok massgate-re és indítani a letöltõjét.

bigapó
amint látom végignyomtad, tehát mást nemtok mondani. nem tudom miért nem adja be.
a vicces a dologban az, hogy most meg akartam nézni, de nem tudtam elindítani mert securomos hibaüzi van😊) pffff. pedig eredeti, csak ugye érzékeli a deamon-t😊 LOÁL

The Matrix has you...

sziasztok! elakadtam a new yorkos pályán amikor megkell védeni a szabadság szobrot. van vkinek vi ötlete h hogyan lehetne megcsinálni? elõre is thx

Nem. Az egyjátékos menüben ott van alul az "egyéni küldetés" pont és azon belül lehetne nevet és pályát választani de nem tudok egyiket se mert nem engedi vmiért, nem csinál semmit hiába kattintok rá.

bigapó
nem lehet, hogy a csak online-t indítod? ott csak multi van.

The Matrix has you...

bigapó
bekerültem 4000 alá😊 ma leginkább tankkal nyomultam, mert mindegyik pálya rajtuk ment el, zsinórban 12-õt meg is nyertünk ezután😊)

The Matrix has you...

Hali!
Nekem olyan problémám lenne h végignyomtam normálon de az egyéni küldetés menüt nem tudom használni mert bármire kattintok semmi nem jön be. Tudna valaki segíteni h miért van ez?(nem eredetivel nyomom)
Elõre is kösz!

avengir
http://www.massgate.net/read.php?39452,51438,80642,page=4#msg-80642

bigapó
kiegészítés alábbihoz: nem tudsz törttel játszani neten.
mondjuk lehet logikus volt az, hogy a bolti árát írta be, de azért ezt is beírtam😊))

The Matrix has you...

avengir
eredeti 8000 HUF
még nincs map editor, majd jönn...

tegnpa tettem fel a játékot, csak annyit mondhatok hatalams! 95 óta a sima C&C óta ez az elsõ modern háborús game am megfog. NAmármost láma leszek, de custom mapot hogy lehet csinálni? MUltizni lehet nem eredetivel is?
Random_
Ja ja gyalogság=okoság! 😄

Ha olyan a pálya akkor én is velük nyomom. Tipikusan ilyen az erõmûves ott van pl a város ami végig erdõvel határol és a lezuhant gép helye ami szintén csupa erdõ.

Egyik nagyon jó körben én a lezuhant gépnél lévõ pontokat fogtam egyedül. Bár én mindig úgy kérem az elején, hogy 3 AT és 3 puskás aztán ha van pont akkor jön a 2 sniper. Fõleg azért mert az elején nagyobb az esély, hogy tankokkal vagy helikkel találkozok mert gyorsabban érdnek oda.
Az említett esetben folyamatosan tele volt az erdõ az egyésegimmel vegyesen és mindig mozogtak és építették a pontok védelmét. Sniperek voltak a hegy lejtõin 3db. Valamint állandóan rendeltem az ejtõernyõsöket. Mivel sokat szopatott az ellenség tüzérsége 1 ejtõernyõs egységet dobtam mellé és kilövtettem. Mikor ezt elkezdtem alkalmazni taktikát váltottak és tankokkal jöttek meg helikkel. Ekkor jött jól, hogy segített a saját tüzérségem és így sikerült védeni a pontokat.

Az említett játékban 6 helyen voltam kiemelkedõ. (csapaton belül, top3 ban elsõ voltam, gyalogságból is a legjobb, aztán sáncolás, javítás és taktikai segítségbõl is)
Ez a kör meggyõzött arról, hogy szeretni kell a gyalogságot.

Az utánpótlás tényleg hasznos, de azt is csak ott szabad kérni ahol védett vagy mert míg nem töltõdsz fel nem mozoghatsz.

Íme az én adataim (nem a legjobb mert kihagytam egy hetet, de most igyekszem):

Hát a szerveres része az megint csak 1-2 dologra jó, Úgyhogy még mindig várni kell.

Végre nem fog random lefagyni játék közben! <#taps>
Fenrir
Szvsz ezzel kellett volna kezdeni, nema balanszolással.

World in Conflict Update
Update #002

This is the second update for World in Conflict, primarily adding new functionality for server administration, updates to Massgate and fixes to various performance and stability issues.

New features:

- Several new Admin Commands have been added to give Server Admins increased control. For details on each of the individual commands and how to use them, please visit our forums at www.massgate.net.

- A time delay of 20 seconds has been added between Assault rounds.

- Clan officers can now invite other players to the clan, as well as kick Grunts.

- A successful map vote will now change the map instantly.

- Two new permanent chat rooms have been added to Massgate for clan war and few player mode matters.

- Players should now get an in-game notification when receiving an "Instant Message".

Units and balancing:

- The cost for the "Heavy Air Support" Tactical Aid has been reduced from 30/50/70 to 25/45/65.

- Score from repairing your own non-repair units has been reduced by 50%.

Bug fixes:

- Fixed a crash that could occur directly after map load (on systems not supporting Pixel Shader 2.0). Was released on the forums as a Hotfix.

- Fixed crashes that could occur on localized versions (languages other than English).

- "Solo VOIP" (to specific player(s)) checkbox now stays enabled when exiting score sheet.

- Players who experience occasional freezes/lockups can now try to append "-stabilityfactor 10" (without the quotes) to the target path of the WIC shortcut. It can also be toggled in the console (in-game) by typing StabilityFactor 10. The number 10 can be decreased or increased if users want to experiment (StabilityFactor 0 turns the feature off).

- The game now defaults to full Field-of-View for Widescreen resolutions (such as 16:9). The widescreen Field-of-View from Update 1 can be used by appending "-widescreenscale" (without the quotes) to the target path of the WIC shortcut.

- Entering the Mega-Map no longer resets changes to the camera settings.

- Better feedback to players that are moved to the other team as a result of "Team Auto-Balance".

- Players should no longer experience disconnects when selecting a role that has already reached its cap.

- Players should no longer experience disconnects when buying more units than they had credits for. This could occur if a player “resupplied” and then ordered more troops before the server had responded.

- Players should no longer experience disconnects when ordering more Tactical Aid weapons than they could afford. This could happen if a player ordered two different Tactical Aid weapons before the server responded.

- Added Dynamic Lag Margin, activated by appending "-lagmargin" (without the quotes) to the target path of the WIC shortcut. This increases the lag margin to a maximum of 0.45 at packet loss / variation in ping.

- Updated the NATO heavy helicopter texture.

The release date for Update 2 has not yet been set. Stay tuned for more details!

Fenrir
Mindegy, már kiléptem 😊

Majd ti eldöntitek, hogy meg akartok-e hívni 😛