1536
  • bigapó
    szerintem egyértelműen a Vista a hibás. az már kiderült erről a csodálatos op.rendszerről, hogy nem játékra termett...
    Segíteni nem tudok azon kívül, hogy azt mondom tegyél fel XP-t. Esetleg egy Vistás topikban, hátha van valami épkézláb megoldás játékokra. Cod4-el is szenvednek emberkék Vista alatt.
  • ZSOOLT2
    Hello, ma vettem meg a programot, de a Single playert indító .exe fájl indításakor a prog. nem indul, az egész gép lefagy, csak a reset/kikapcsolás segít. Minden driverből a legfrisebb van meg, a játék 1.0.0.6 -os verziójú, magyar nyelvű, de megpróbáltam angol nyelven is telepíteni, ugyanúgy meghal tőle a gép. Vistám van, a minimum gépigénynek felette vagyok, a multiplayeres .exe file-al indítva rendesen mműködik.

Ha valakinek van ötlete, vagy tud segíteni...
  • Prince23
    Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a gémet mégegyszer, mert hihettelen hangulatú lett. Utóbbi idők legjobb modernkori háborús rtse!!!!!!
  • picnic
    Köszi. Utánanézek.
  • bigapó
    van magyar fórum a massgate oldalán, ott van pár magyar klán. ott kellene feltenned ezt a kérdést vagy konkrétan jelentkezned, aztán majd lesz valahogy:)
  • picnic
    Egyébként, hogyan lehet magyar klánokhoz betársulni?
  • picnic
    warhits. Általában a gyalogsággal játszom, néha felveszem a támogató szerepkört. Mostanában leginkább a "ROHAM" pályákon vagyok fellelhető.
  • avengir
    neked mi volt a wic-es nicked?
  • picnic
    Majd meglátod, nem tudsz felállni a gép elől. A single részt nem toltam, de a multi egyszerűen abbahagyhatatlan.
  • avengir
    tartalmazza, csak az azt elindító exe fájlt nem.
  • zaki
    Én most installáltam a magyar nyelvű gamet, és nem volt semmi gond. Játszani még nem játszottam vele, de a telepítés megvolt... :)
  • bigapó
    1 DVD + 1 DVD amin 10 napos próbajátékos demo van.

utóbbit havernak tudod odaadni, aki a mellékelt key-el 10 napig játszhat a neten. Azt nemtom biztosra, hogy ez most a single-t tartalmazza-e? szerintem nem.
  • Mayday
    Hany lemezes ez a jatek, ha eredetiben veszem meg?
  • Fenrir
    Ott a banner alatt a link.
  • szunyika
    mi a legnagyobb magyar WiC oldal címe ?
  • Ombika
    Vagy tegy ugy,mint a reklamba hatha bejutsz vhova netezni 1 torrent oldalra!!! :))
  • bigapó
    akkor kérd meg a gazdag MAGYAR nagybácsit is, hogy Ő is küldje el...
  • Blacksheep77
    Én mi van akkor ha nekem a gazdag amerikai nagybácsi küldte! :-)
  • Ombika
    Magyarul jelent meg! :)
  • Blacksheep77
    Sziasztok!
    Hogyan tudnám magyarosítani a játékot?
    Miért nincs a custom mission-ban egy játék sem?
  • Caterpillar
    Én is úgy emlékszem hogy az 1 javítottam...
    Magyart használok és egyáltalán nem fagy...
  • Random work
    1-es nem javította szerintem mert mintha nekem azután is fagyott volna.
  • avengir
    és az egyes patch elvileg javította, azóta az 5ösnél tartunk.
  • Fenrir
    Multiban csinálta.
  • Mester01
    igaz hogy régen vittem végig. de nem emlékszem hogy nálam kifagyot volna...
  • Random work
    Persze eredetinél is. Nekem az van.
    Nem igazán tudok olyanról akinek nem fagyott volna ez olyan hiba ami ismert a fejlesztőknél.
  • grebber
    És az eredeti verzió is vagy csak a Warez?
    Azért én majd teszek próbát mostanában sok olyan hiba elöjön másnál más játéknál ami másnál nincs sokaknál annál inkább hibádzik.
  • Random work
    Nem tudom neked érdemes-e megvenni nekem érdemes volt. :D
  • Random work
    Kifagy a magyar nyelvű telepítés. Kidob az asztalra. Szóval angolul tedd fel. Véletszerűen játék közben.
  • Bale123
    szerintetek mien a játék érdemes megvennem??
  • grebber
    Tudnál mondani bővebbet erről a magyar verziós fagyásról?? Én most szeretném feltenni a magyar nyelvüt!
  • avengir
    Sztem senki nem használja magyarul.
  • Random work
    Ez a magyar verziós fagyás még mindig megvan? Mert ma telepíteném fel másik gépre és ha már nem fagy a magyar akkor azt használnám.
  • avengir
    benne van a tobbi patch. Amugy jobban megéri játékon belul letolteni, mert ugy a jo nyelvu patchet szedi le.
  • bigapó
    ha eredetid van akkor úgyis azt szedi le ami kell. szerintem benne van a többi patch a leguccsóban.
  • Ariakus
    Ha a legújabb patchet akarom feltenni a sima alapverzióhoz akkor a többi előző patch-et is fel kell tenni, vagy a legújabb tartalmazza az előző javításokat is?
  • avengir
    Nézd, nincs mirol irni :D Multiba isten, singlebe sose jatszottam, a magya scene, meg áll kb 3-4 klánból...
  • Madmano
    Javítva:penge
  • Madmano
    Basszus.egy ilyen penfe játék és halott a topic-ja....
  • bigapó
    le van írva, hogy mi kell csinálni. objectives. ennyi idő múltán ne gondold, hogy fejből nyomom a megoldást. valszeg nem védtél meg valamit, ezért lett vége a küldinek.