1536
  • bigapó
    automata letöltést engedélyezd.
  • avengir
    Opcioknál állítsd be, hogy szedje le a hiányzó pályákat.
  • blackfire001
    Pályákat hogyan tudnék letölteni?
    Megvettem a játékot majdnem 4000 FT-ért, beregisztráltam, szeretnék szerverre csatlakozni, és azt írki ki nekem, hogy nincsen meg ez a pálya. Mindegyik szervernél. A legújabb patchet felraktam már, alapból letöltötte.

A választ előre is köszi.
  • bigapó
    felváltva játszhatod.
  • grebber
    Vagy ez az 1.007-es tartalmazza az eddigi patchekben lévő javításokat?
  • grebber
    Valaki tudna linket adni az 1.004-es magyar patchez?
  • picnic
    Ha új fiókot nyitok, akkor felváltva két név alatt játszhatok, vagy a régit "eldobhatom"?
  • Madmano
    Abban lenne benne?Hmm......Külön kiegként írták.Na mindegy.Azért köszi.
  • avengir
    massgate.net broadcast tool
  • bigapó
    csak profil váltás esetén lehet változtatni, azaz minden addigi eredményed nullázódik. a régi természetesen megmarad:))
  • Madmano
    Az ok.De ehhez is adtak ki egyet.
  • mike0013
    movie maker alapból fenn van a gépen, legalábbis xp és vista alatt fenn van!
    Start > Minden program > Windows Movie Maker
  • Madmano
    Hali.Légyszi,mondja már meg vki,honnan tudom letőlteni a Movie Makert hozzá?Eddig csak olyat dobott ki a gugli,ahol dumálnak róla,de link nuku.....
  • picnic
    A nevet, ahogy a játékban hívnak, meg lehet változtatni?
  • avengir
    eredeti játékkal, csak felrakod elindítod és megy, szvsz ved meg 4000 boltba
  • avengir
    külön lehet letölteni hozzá
  • AKI94
    én azt sem tudom hogy hol van a pályaszerkesztő XD
  • veterán
    nekem is ez a problémám krekkeltem meg minden de nem tudom megcsinállni azt a pályaszerkesztőt hogy a francba lehet csinálni hogyan kell elindítani valaki légyszi írja le részletesen mert az idegbaj szélén vagyok
  • AKI94
    Sziaszrok segítség kellene:
    Hogy tudok custom missiont csinálni?
  • bigapó
    nem olvastam még el, hogy mi van a patch-ben, de ha nem multizol akkor kevés az esélye, hogy olyat javítanak ami single-hez kell (eddig nem volt asszem), ha meg multizol, akkor úgyis automatán csinál mindent:)

szóval mi a probléma? :))
  • Prince23
    A dvd-t:D vagy krekket
  • veterán
    köszi Szépen hogy ide raktad letöltöttem.Rohadt nagy pancser vagyok figyelj légszi segíts abban miután letöltöttem mit kell csinálni hogy használni is tudhjam.KÖszi
  • Prince23
    1.007 UK PATCH!

1.007 HUN PATCH
  • avengir
    Kurva nehéz, sok baszakodással jár és vagy külföldi forumot olvasol erről vagy magadtól rájössz
  • veterán
    bocsi srácok hogy itt a pályaszerkesztőért rinyálok de nem tudom hogyan kell elindítani mert megvan az egyéni küldetés meg minden de nem tudom hogyan lehet elindítani vagy le kell hozzá tölteni valamit vagy már nem tudom segítségeteket köszi Árpi
  • grebber
    Hm ez már baráti.

Már csak 3990Ft a játék
  • veterán
    Figyeljetek . Van ez a pályakészítő azt hogy a fenébe lehet csinálni pályát valaki írja le hogyan lehet megcsinálni köszi
  • TerranceG
    Megoldva.
  • TerranceG
    Warez verzióval akarunk lanozni. Kulcsot kér.
    Azon kívűl, hogy megvesszük az eredetit, van más megoldás?
  • picnic
    Valaki küldött nekem a postafiókba egy msn címet, amit véletlen kitöröltem. Kérném szépen az illetőt, küldje el mégegyszer. Előre is köszönöm!
  • picnic
    Én ahhoz hozzá se nagyon szagoltam.
  • veterán
    Hello sziasztok nem tudnátok megmondani hogyan lehet az egyaedi küldetéseket megcsinálni válaszotokat köszi Árpi
  • Prince23
    Ja
  • picnic
    Kár, hogy nem él ez a topic, olyan jókat lehetne dumcsizni.
  • repro
    A feliratok és az átvezető szöveg magyar.
  • Prince23
    Akkó teljesen magyar? mer én nem nagyon hinném...
    de az infóban a laungaugeban azt írja hungarian, de ezt kötve hiszem, h leszinkronizálták volna magyarra a gémet...
  • Prince23
    Hi!
    Most látom van tört magyar verzója... vmi immxpc releaséktól.
    a kérdésem a következő: tartalmazza a magyar nyelvi file-okat? vagy csak feliratot?
  • ZSOOLT2
    Problémát megoldottam, leszedtem a Singleplayeres .exe cracket, és ő működött, multiplayerre meg ott van az eredeti .exe, ami korábban is jó volt.
  • avengir
    írj a massgate supportnak.
  • asysoft
    Én Vistán toltam végig egy minimum-közeli konfigon a gépet, s egyszer sem fagyott le... Én a VGA driverére tippelnék, frissítsd (vagy downgradeld).