World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I never asked for this.
https://hotshu.wordpress.com/
tehát nem tudná valaki elérhetõvé tenni a magyar nyelvi fájlokat a Wic-hoz?
http://kutyuszoba.blog.hu/
Peterson HUN szolgálatra jelentkezem, csak ma kényszer-eltávon vagyok😊)
ui: Ez a Habib név honnan jött?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
The Matrix has you...
A kedvencek közé rakást úgy lehet, hogy minden hozzászólás jobb felsõ sarkában van egy pár ikon és ott a Follow This Thread gombra kell kattintani.
Azért ha összejön egy hatékony csapat nem zárkózunk el a klánwaroktól se. 😄
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ja, majd oda is írok.
más:hogy tudom kedvencek közé rakni a topikotokatt? massgate-est😊)
The Matrix has you...
Ugyanis az XP újra lett húzva, de a játékokat nem reinstallálam és ez most kibukott.
Az új pályával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
A pályaszerkesztõ engem érdekelne csak lövésem nincs milyen helyszínt kellene felvenni. 😊
Az, hogy nincs elég vmelyik kasztból, az pedig megint a tapasztalatlanság valamint a pontvadászok miatt van. A ranglista élén állók mindegyike support-ból szedte össze a pontjait. Ez is súlyozatlan (aránytalan). remélem az update#3 ezt is gyógyítja, fejbõl nemtom mit írtak.
Tegnap nekem volt olyanom, hogy már total domination-be volt az ellenfél, zúgott a riasztó, mint a fene, már 3/4-ig elvesztettük fent a zászlót😊 még nuke-ot is dobtak ránk. aztán valami történt és fokozatosan visszavettük a command point-okat és sikerült megfordítani a csatát és nyerni😊 nagyon nagy élmény volt, én support-ot nyomtam, kicsit javítok az ottani pozíciómon is😊
egyébként armor szoktam lenni, mert meguntam, hogy sokat töketlenkednek a lentiek míg én a levegõbõl vadászgatok. Pedzegetem az infantry-t is, de csak ritkán, az még nem megy olyan jól.
The Matrix has you...
A tegnap esti játékban a csapatjáték pocsék volt bár egy idõ után azért összerázódtunk az volt a baj, hogy a rangosok egy oldalra álltak és a zöldfülû bakák meg másik oldalon. Egy pályán 8-ból 4 support volt és nem volt páncélos egységünk. Így azért elég esélytelen volt pontokat foglalni. 😞
Ender jól nyomja, öregbíti a magyarok hírnevét😊)
elég nehéz vele játszani, mert vagy fullos szerveren van vagy mire belépek Õ kilép😊
The Matrix has you...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
most mindenki röhöghet:
kb 1 hónapja vettem meg és még nem juttottam el addig, h feltelepítsem... 😄
N0 TXT TLK PLZ!4!
(SMC 7004 VBR EU)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
General Habib néven találtok meg a harcmezõn. Jó lenne magyarokkal játszani, elkél a csapatmunka
elég komolynak tûnik az új update listája. van egy-két bug amibe már én is belefutottam vagy legalábbis szerintem az volt😊)
egyre jobb lesz ez a játék, kár, hogy sokszor belefutok még óriási zakókba, de az arányom már sikerült megfordítani, azaz többször nyertem, mint vesztettem. ez már jó😊
The Matrix has you...
Valaki ismeri?
Letölteném szívesen.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Te melyik portokat nyitottad ki?
Fenrir ha van update és bejelentkezel azonnal elkezdi letölteni szóval természetesen fent van a #002 -es update...
Köszi!
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Belépek a játékba bejelentkezek majd keresnék szervert de összesen 6 db Eu official szerver van és mindegyik 1v1 2v2 vagy 4v4.. miért nem látom az összeset? 😞
Elõre is köszi ha van tipp!
szerintem inkább a magyar online-os verzióval kevered, azt nem lehet játszani, mert kifagy, bár állítólag most már jó a 2. patch óta. én még nem próbáltam ki, szerintem nem is fogom.
The Matrix has you...
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
csak dzsoint nyomok és õ betesz valahová
esetleg megnézem hol játszik más magyar mer ugye a frends-ben ott kiírja ha online valaki
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810