1536
  • avengir
    Vedd meg eredetibe, megéri ;)
  • beatz
    hamarosan tervezem beszerezni a jatekot, a 4ezres ar nagyon barati. a multi demot mar unom =)) erdekelne, hogy a magyar kozosseg milyen? hany klan van, hol lehetne felvenni veluk a kapcsolatot? mert hat eleg fontos ebben a jatekban a csapatmunka ugye es szeretnek majd valami magyar klanban jatszani a kesobbiekben =)
  • Andrejka
    nálatok emgy hamachin a game?
  • Bal1
    menne, kb minimum-közepes grafikán
  • avengir
    szedd le a demot és próbáld ki
  • butcher20
    szevasztok!!! a játék menne ezen a konfigon? amd athlon 64 3500+, gigabyte radeon x600, 1gb ram
  • Random work
    Én is ritkán jutok fel.
    Nekem főleg hétvége reggel alkalmas akkor meg amúgy is kevesen játszanak.
    Este mindig akad más elfoglaltság amit nem feltétlen én találok ki magamnak. :(
  • bigapó
    Ritkán jutok fel mostanában, de nem nagyon láttalak, mi történt/mi van Veled?
  • Random work
    főleg most volt hústvét ha locsókodtá pézé akkor összejöhetett
    ha meg már dolgos ember vagy akkor a melóból :D
  • bigapó
    nem hiszem, hogy tudsz neten játszani generált kulcsal, maximum hamachin. Már csak 4000-be kerül, nem tudom, hogy mit csinálsz, de ezt össze lehet spórolni egy hónap alatt (max kettő). Érdemes megvenni, mert hatalmas csaták dúlnak és vannak magyar klánok is. Szóval várunk szeretettel:)
  • 16gaborm
    Hali vki tud küldeni egy KEY Generatort a World In Conflict-hoz,mert leszedtem és multiba is szeretném nyomni!De elfogadok CD-Key-t is:P(persze ha csak nem bolból való valkainek,azt ugyse kérném)
    köszi csácsá
  • avengir
    pedig vid kártya gebasz lesz szvsz, vagy driver csere vagy ha eredeti a játékod, akkor irj a massgate supportnak, kb fél nap alatt válaszolnak
  • GyimiGábor
    geforce 8800gts 512
  • avengir
    nvidia 6600?
  • GyimiGábor
    Mármint csak WiC közben XD
  • GyimiGábor
    Hali

Amikor multiban jáccom, pár perc után lefagy a gép... van valakinek vmi ötlete hogy mért?
  • AKI94
    Úgy hallottam készul egy ujabb World in Conflict: Soviet Assault néven
  • picnic
    Igenis, hogy nagyon jó játék!!!!!!!!!!!!
  • Mester01
    Te igazi suta... Ez a GAME nem bukás.... ez nagyon jó game. csak egy a baj hogy az én gépem elég szar hozzá és FULL lowon nem akkarok játszani ha lesz zoral gépem ezt a gamet megveszem mert megérdeli :D
    Jobb game ez mint a szaro C&C
  • Madmano
    Szerintem egy klánban nyomjuk.....
  • Fenrir
    Stílszerűen vörös :)

Biztos sokszor vannak USSR oldalon.
  • Madmano
    Egy ilyen dzsogging kéne.....
  • Madmano
    OOOOOOOOO,YEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
  • Fenrir
    AU tournament at Reloaded LAN January 26-27 2008

• Fenrir
    Jah azért vannak kb havonta nagyobb online tornák a klánoknak mert olyan nagy bukás lett :)
  • avengir
    A játék kurva nagy siker lett. Az, hogy nincs hazai közösség, azazért vvan, emrt nem az EA adta itt is ki, aki pumpálna bele pénzt.
  • Madmano
  • bigapó
    Ő biztos nem multizik vele, ezért mondja:))
  • bigapó
    el kellene olvasni a patch notes-okat, azokban leírják, hogy éppen mit változtattak és mikor van single-hez javítás. ha jól tudom egyébként elég az utolsót felrakni, mert általában tartalmazza a korábbi javításokat, azaz csak kiegészítik a régit az újabb javításokkal.
  • Madmano
    Honnan szeded,hogy "bukás lett"?Lehet,nem olyan nagy név,vagy nincs akkora marketing mögötte,mint a C&C,vagy Company of Heroes,de megvannak azok az emberek,akiknek ez jön be.A készítők sem feledkeztek meg a játékosokról.Igyekszenek javítani,kiegyensúlyozni.Igazság szerint ezt vettem meg egyedül a múlt évben.És nem csalódtam mostanáig sem.Az meg hogy itt a fórumon ennyi a hozzászólás....Ez nem biztos,hogy a játékot minősítí.
  • dzsagon
    Nem akarok parasztnak tünni, de én megmondtam előre, hogy ez a játék bukás lesz.
  • zzeN
    Hi all!

A patchek közül melyik javít a single-n, és elég csak azt az egy patchet felraknom vagy az előtte lévőket is sorrendbe?
  • bigapó
    már válaszolt, van magyar verzió is a neten, "vedd meg" onnan, ha nem tudsz 4000-et kifizetni rá a boltban. Ha egyik sem megy, nem fogsz vele magyarul játszani, ennyi...
  • grebber
    Külön magyarítás felejtős nincs olyan.
  • Brad85
    Akkor ne is keresgéljek??
  • grebber
    Nem mert minek készítsenek.Töltsd le/vedd meg a magyart!
  • Brad85
    Sziasztok
    Sehol sem találok MAGYAROSITÁST a játékhoz, tud nekem valaki segíteni??
    Ha egy játék magyarul jelenik meg akkor az angol verzióhoz nem is készül MAGYAROSITÁS??????????
  • repro
    ne haragudj, de ezen csak nevetni tudok :)

semmire nem emlékszel a nevéből? Balkán, Super, Special, valami?
  • picnic
    Kérlek segítsetek, véletlenül kiléptem a klánomból és nem tudom megkeresni őket, hogy visszalépjek hozzájuk. Friss tag voltam, és nem emlékszem a nevükre. Nincs esetleg valami lehetőség valahol visszakeresni őket?
  • blackfire001
    Magyar szeróról tud valaki?