Offroad

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Hát nekem sajna még nem volt szerencsém igazi hc offroad-hoz, de 1-2 kisebb terepezésen voltam már komolyabb meg komolytalanabb terepjáróval...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Laffite
...biztos a nagy endurózásban kitaposod a védett boglárkákat, de majd zsolti a béka leszed a géprõl ;)

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
természetesen az :D
+ olajvezetékek megcsapolása, de oda a platós barkasszal megyek, mert arra több hordó fér :)))

Krezga
lehet határõr, vagy határvadász vagy vmi ilyesmi:)
I.C.ram
Falopás? :D
StephenKing
Egy idõben indultunk versenyeken a haverral egy Suzuki Samurai-al de aztán az Ózdi versenyen buktunk egy akkorát hogy õ majdnem ott maradt nekem csak a szám vérzett egy kicsit, azóta nem mentünk versenyre. De hihetetlenül jó hangulata van föleg az éjszakai szakaszoknak az igazán próbára teszi a vezetõt és a navigátort is. A sárgyorsulás igazi közönségszórakoztató dolog, a siratófalon való fel és le jövetel pedig igazi offroados élmény.
Ha érdekelnek majd este rakok fel képeket az otthoni géprõl.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Krezga
Nah végre egy jó kis topic, mi is ûzzük a faterral az off-road ipart, egy jó kis samuráj készül a garázsban:)
Nivával már én is mentem terepen, nagyon vadállat, fõleg ha le van vagdosva eleje, hátulja:D, és van benne egy nagyobb motor+jó kis gumik stb.:)
mila69en
vááá nivások az ellenségeim:DDD loááál:)

bár sosem tudnak megfogni:DSA:DSA:DASD:

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
endurozni járok

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

fifi
jó lenne egyet venni kijárni a telekre, meg horgászni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A Niva? A tajgák királya, az egyik legkeméányebb "polgári" terepjáró. Állandó összkerék... (nagyon látszik, hogy elfogult vagyok?)

Laffite
én szakmámból eredõen igen (bár nem árulom el mi az), rengeteget járunk ki a sáros, felázott földekre is, igaz csak Nívával, de azért nem olyan rossz ám az az orosz 4x4 :)

Ha lenne hozzávaló járgány, már mennék is. Bár, lassan a pesti utakat is (mint nálunk a tarjániakat) ki lehetne nevezni triál speciálszakasznak...
Ha így folytatjuk, 2010-ben az itinerben az "oktogonnál balra húsz, bukkan" -hoz hasonló kifejezések lesznek. :)

Én személy szerint nem,de ismeretségi körömben vannak akik járnak túrázni,néha versenyezni is.

Én személy szerint nem,de ismeretségi körömben vannak akik járnak túrázni,néha versenyezni is.

[Walaki]D`Lair
Szoktatok járni terepezni?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

mila69en
remélem nem:-)

Laffite
az gáz, akkor ez bé lészen záródva...?

Laffite
Sárba bringával otthon is belemehetsz ;)

mila69en
csak egy a baj:DDD van már ilyen topik:-)

mila69en
nem hagytál ki semmit:DDD minden évben van idén betod pótolni

mila69en
babod rulzz:-) csak má a rohattak nem engednek be motorral:( régen meg belehetett menni

Miss Lucifer
Nemááááá!!!! Az ilyenektõl csak még jobban fáj a szívem hogy kihagytam!!!
<#rinya><#rinya><#rinya>

négyszázgát

ngcsnet
ezt most komolyan kérdezed?

Az egyik marha bement biciklivel, nagy volt. Utána ketten keresték a bringát :)

[Walaki]D`Lair
Jesz végre egy jó topik :)

fav+

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Miss Lucifer
Hát sajnos azóta már tudom mit hagytam ki, mert utána megnéztem videón hogy ezek mit össze nem ökörködtek a sárban, én meg közben itthon lógattam a lábam :-(

négyszázgát

Nem tudod, mit hagytál ki. Nagyon ott van a hely!

Pláne, amikor a 131-es Zil platóján végigvittek a dagonyán, jobb, mint a balatoni hajókázás.

Fülüke: get off the road, azaz menj le az útról. Terepjárózás.

Miss Lucifer
Pár évvel ezelõtt a barátaim hívtak Somogybabodra de nem mentem, azóta is bánom a dolgot :-)

négyszázgát

Fülüke
mi az az offroad?

De k*rvajó géped van istenem....

mícs
Udv,

Tema adott, csereljunk tapasztalatot!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

← ElőzőOldal 7 / 7