Offroad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs rajta rendszám, nem gépkocsi, csak egy tárgy. Nem kell névre íratni. Azt azért mindenképp ellenõrizd, hogy tényleg véglegesen kivonták-e...

akkor a névre iratással sem kell bajlódni?

Semmi nem kell rá. Ha ki van vonatva a forgalomból, akkor nem minõsül személygépkocsinak, ezért forgalomban nem használható, és nem terhelhetõ adóval. Tehát tankold tele és nyomd padlóig neki!

...
Ja, terepjáró? Akkor ne nyomd padlóig, mert elássa magát :)

Krezga
Biztosítás nem kell neki, ha nincs rajta rendszám, ha jól tudom, csak egy egyszerû adás-vételi szerzõdést kell kitölteni és kész. Terepen meg mehetsz vele, csak vigyázz a magánterületekkel:D
Kérdésem van! Ha veszek bármilyen használt autót, és nincs rajta érvényes mûszaki, forgalmi meg a többi irat, ami köz útra kötelezõ, attól még lehet vezetni terepen, azaz nem közúton? Illetve ilyenkor is terhel a névre iratás, és a kötelezõ biztosítás?

Néztem a képeket NAGYON JÓK!
Jó buli Somogybabod ez tény,de a szervezésben lenne mit javítani!
Pl:Miért kell külön azért fizetni,hogy vki kijusson a traktoros segitségével vagy,miért nem engedik be a nagyobb jármûveket is.Mert jó hogy vannak motorok,quadok,de azért nem kéne kizárni a nagyobb gépeket.

Krezga
galériámba tettem fel 1-2 képet, majd lehet még késöbb pakolok.
Krezga
majd teszek fel még ma. A szervezõk is azt mondták, hogy ekkora sár még egyszer sem volt! Kár, hogy kihagytad a szombatot, estefelé volt a legjobb, sok részeg ember kocsival:), mindig elásták magukat:))
Én csak vasárnap voltam lent.Szerencsére akkor már jobb idõ volt.Szerintem a 20 év alatt még soha nem volt ekkora sár,de nem baj,ez igy volt jó.
A képekbõl tehetnél majd fel párat.

Krezga
nekem van jópár képem, egész szombaton és vasárnap csak fotóztunk, marha nagy sár volt, este meg hideg a sátorban, de azért jó volt!!
Ha vkinek van képe az idei somogybabodi fesztiválról,az tegyen fel képet vagy linket.
Köszi

Krezga
Már csak kettõt kell aludni és Somogybabod!!!:D
Igen, Niva, Uaz, Gaz 69... régi szovjet vasayk, mindent kibírnak.

lada niva tökéletes erre a célra

Brooklyn Bounce 4EvEr

jó volt a kecskeméti latyak derbi látta valaki?
nekem fõleg az utánna következõ simson krosszverseny tetszett

Brooklyn Bounce 4EvEr

Krezga
A monti jó, azt én is nyomom:DD

Ja és mindjárt itt van a 20. Somogybabodi off-road fesztivál!!!
Én ott leszek:D
Én még nem, majd ha az anyagiak engedik. Addig marad a mountain bike szakszerû használata :)

Krezga
Használunk:D
sziasztok!
Nem tudom használtok-e terepjárókat,vagy csak szimpátiából beszélgettek róluk.
Ez nem sértés akar lenni komolyan,csak van 4 eladó gumim 275/70R16 méretben Dunlop Grandtek , Krómozott Mangels felnin.Ez egy Navarrán volt,de az összes picupra jó.
Ha esetleg valakit érdekel,jelezze.
Köszi Hali.

mícs
tudsz elni!
amugy az lr3 egesz pofas, es jo is a terepre, de...
en is inkabb annak a hive vagyok, hogy egy igenytelen auto jobb, mert nem olsz bele 10milliokat!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Krezga
Hát azért ilyen gépet nem vinnék igazi terepre:) Inkább maradnék a házi építésû samurajnál.
[Walaki]D`Lair
Ez nem így van...én pl. sokkal jobban szeretem a szofisztikáltabb terepjárókat...ezért ha én vennék, akkor csakis Disco 3 lehetne full terep felszereltséggel...ja meg 4.2-es kompresszoros motorral :D:D:D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

mícs
egyet ertek!

Csak azért mondtam, mert szerintem egy terepjáró legyen igénytelen, amit slaggal lehet tisztítani kívül-belül, és nem félti az ember mindentõl. :)

mícs
en ezt nem mertem felvetni, de a kepek igy is kiralyok!

Most ugyanezt erdõben, sáros talajon. :)

mícs
kiraly!

[Walaki]D`Lair
Komoly...mondják is, hogy a Tuareg az egyik legkeményebb zárható difi nélküli vas...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Harly18

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

mícs
mennyire nepszeru otthon ez a "sport"?

Kõkemény SJ.

[Walaki]D`Lair

mícs
nana, mert tok masra gondoltam, es kozben hulyesegeket irok!
az egyszerubb suvokraol akartam irni ezt a viszkos izet, de az kimaradt!

amugy nem sokat lattam ezekbol offroadon.
azt hiszem, hogy ez az a kategoria a luxus SUV, ami tud ha kell, de nem ez a fo szempont!

[Walaki]D`Lair
Namost a te általad említett 3-ból egyik se viszkozáras :DDD

mícs
nem szeretnek vitatkozni, de szerintem az ML,a Cayenne, Tuareg nem olyan SUV, ami jo a terepen!
egeszen pontosan nem alapverzioban!
az elobbi kepen egy gyari range lathato, orszaguti gumikkal! a Cayenne, az ML es a Tuareg is szar gumikkal jon, ami annyira nem jo a terepen viszont kiraly az uton! radasul az egyszerubb verziok 4x4 hajtasa sem fasza. a viszko kuplungosok pl. szarok, a kuplung 3 perc alatt leeg! az ML-bol a V8as az komoly, de szerintem a kiralymerci a G!
a range mas kerdes, mert a kapcsolhato 4 kerek hajtas, a diffi zar a terepre termett. (emelheto hasmagassag, miegymas kulon orom)

velemenyem szerint, a leg egyszerubb a legjobb!
most egy wranglert nyuzok, de a kovetkezo egy hosszu patrol vagy defender lesz.
a tul sok komputer, elekrtonika, miegymas ennyira nem halas a terepen.

a niva kiraly! csavarhuzo es kalapacs, es kesz. egy jo kis dizellel (2.5 tdi) verhetetlen lenne!

mícs
ha mar a range roverrol van szo:

majd nem roll over lett belole :)
(nem en voltam)

[Walaki]D`Lair
Az az igénytelen :DDDD

Laffite
na jó, ezt azért nem ártott hozzá tenni... én azokra a "komolytalanokra" gondoltam, amiket sokkal kevésbé sajnál az ember mert vagy már öregek, vagy már lelakottak, vagy már mûszaki sincs rajtuk, de mindenképpen olcsók, szal azokra tényleg nem kell annyira vigyázni... persze akik tele vannak dellával, azok úgyis Range Roverrel indulnak terepezni, na persze én is ezt tenném a helyükben :)

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Persze, annak építették, láttam egy-két filmet a Range strapabírásáról, azért a Land Rover mérnökei mögött nem hiába áll 50 év tapasztalata... Egyszer volt szerencsém autókiállításon, épített pályán terepezni egy Defenderrel, a sofõr a legnagyobb nyugalommal tekergette a kormányt és beszélgetett velünk, pedig hol fél méter vízben, hol 45 fokos dõlésszöggel mentünk. Az autónak egy hangosabb szava nem volt az egészhez.

[Walaki]D`Lair
De attól még elég jó terepjáró egyik-másik :)

Pont ez az, hogy nem viszik terepre...

[Walaki]D`Lair
Ne hidd azt...vannak nagyon komoly SUV-ok is...ott a Range Rover, a Disco3, a Range Sport, a Cayenne, a Merci ML, a Tuareg is még egész jó, aztán a zárható 4x4-esek, a Kia Sportage...ezekkel mind egész jól el lehet lenni terepen, csak az ember nem visz ilyeneket durva helyekre...

StephenKing
Indultunk olyan versenyen ahol a fickó egy vadi új Nissan-nal indult a verseny végére tele volt horpadással meg karcolással meg gondolom jót tett a bejáratós motornak a három napos megpróbáltatás.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Azok pont a komoly terepjárók szvsz, a városi csillivilli "magas autók" nem nevezhetõk terepjárónak.

mila69en
én? soha:) arra mindíg figyelek<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

[Walaki]D`Lair
Úgyértem hogy szabadidõ-terepjáró :)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Krezga
Hát mi számít komolytalannak?:)
Egy 70ezerért vett vitara? Bár azt sem nevezném komolytalannak, ha jól meg van csinálva:)
De a komolytalant érthetjük úgy is, hogy nem pont terepezésre való(városi 4x4 gépek), viszont azokra meg nagyon kell vigyázni:D

már megint okoskodok...lõjjetek le...
Laffite
de legalább van egy Jaguar és egy Porsche a garázsukban, így remélhetõleg nem büntetik a terepgumis sárkányokat a járdaszegélyek megmászásának megalázó mivoltával...

Laffite
a komolytalan terepjárók a legjobbak!!! csak mert azokra általában nem kell vigyázni :))

Nek mszomszédomék járnak ki szinte mindig.Õk csoportosan mennek 20 an 30 an.Egyszer kivittem nagyon fasza.(mondjuk van pénzük:Jaguar,Porsche?2 terepjáró)