332
Autok, tapasztalatok stb
-
#132 Hummer Suck
-
iszakos #131 Hát a LandCruiserek kemény vasak.
Bár szerintem terepre az öt ajtós hosszú,és nehéz is.De az biztos,hogy sok mindent kibirnak. -
#130 egy ilyet szeretnek!
Land Cruiser 70 Station Wagon -
#129 egy oldal, ami nagyon tetszik:
Land Cruiser -
#128 a discoverymet csiszolgatnam meg egy kicsit! esetleg egy 2.8-as dizel motort vennek bele, ha europaban akarnam hasznalni, amugy eddig tokeletes!
ha vennem kene akkor land cruiser, a csoros, 4.2 dizel, persze emelessel, csorlovel, miegymassal! -
Vlala #127 Oroszt. Csak azt.
Uaz 452, 469, Gaz 69, Lada Niva. -
#126 100-as Land Cruiser 4.0 td.Csak gyári,semmi emelés semmi fúrás faragás,max vonóhorog a triálmotor-utánfutónak,na és persze tetőcsomagtartó a kajakomnak. -
iszakos #125 Ki milyen fajta terepjárót venne? -
iszakos #124 -
#123 accepted!
-
Vlala #122 A megtett út mindig fontosabb az úticélnál. -
iszakos #121 Ha mindenhol elmegy,akkor lehet rövidíteni!:):) -
#120 ja, csak nem mindegy, mikorra ersz oda, ahol mindenen at kell menni!
erted?
-
iszakos #119 Ez igy van.:):):) -
Vlala #118 Lehet, hogy csak negyvenet megy, de annyit mindenen keresztül :) -
#117 egy 80-at tuti megy, de kit érdekel a sebessége? -
iszakos #116 Annál biztos több!:)
De nem biztos,hogy az a fő mennyi a vége!
Hanem,hogy hol megy el?:) -
#115 max sebesseg 30km/ora?
-
iszakos #114 -
iszakos #113 Ez nem a Togliati gyár terméke!:)
Itt nem csak a gumi a lényeg.:):) -
Vlala #112 A továris egy cseppet túlfújta a gumit :) -
iszakos #111
Ilyen Niva nekem is kell:) -
szurop #110 Vannak már fent valahol egyébként képek? Én nem találok sehol:S. -
szurop #109 Mi most nem vittünk terepjárót. A polski az ott volt, én az ismerős csepelén utazgattam végig. -
#108 Jah naagyon!! Mi is ott voltunk rózsaszín ponyvás samurai-al:) Jókat terepeztünk:) -
szurop #107 Nagyon fasza volt Somogybabod idén is. -
#106 Jó mackós, de félteném kivinni terepre:D -
szurop #105 Nekem kéne.ez -
#104 Jó kis sziklamászó gumikkal felvértezve:D
A mi gépünk meg megint kap egy kis újítást, most előre egy csövet, ami gyorsan le is szerelhető. -
szurop #103 Elcserélném az enyémre. -
iszakos #102 egész csini -
szurop #101 A nagykerék. Az jól elbassza a geometriát. 40-nél többel nem is lehet menni vele keményebb úton, mert úgy csóválja a hátulját hogy nem lehet megtartani. Az egyenestől 1-1 métert oldalra oda-vissza. -
szurop #100 Eggyáltalán. Nem változtat semmit a kifordított kerék, marad stabil mondom. Attól nem esz semmit jobban, de a nagy hajtástól nyíródik minden. Főleg a kuplung és a váltó, meg néha a hardik. Volt nyáron olyan, hogy 1 hét alatt 3 kuplung meg két váltót kinyirt, meg ugye pár liter sört. -
Vlala #99 Csak éppen "átírod" vele a futóműgeometriát, ami szerintem kimondottan nem jó. Nem zabálja a csapágyakat? -
szurop #98 Fullra nem veszélyes a szerintem ez a kifordított kerék, még aszfalton, nagysebességnél sem lehet észrevenni semmit. Borulás ellen kimondottan jó. -
Vlala #97 pl. a kifordított kerék miatt... -
szurop #96 Mértnem? -
Vlala #95 ÉRdekes járgány, de én azért vigyáznék vele. Nem tűnik túl üzembiztosnak. -
szurop #94 Nem láttátok somogybabodon? Pedig ott volt. A nagy parkolóban borúlt vele egyyet a rokon. Nem engedték be a pályára, mert oda csak "4x4-esek mehetnek be", pedig a sportquadok is bemehettek. Gyárinál nagyobb kerék volt rajta, és úgy haladt hogy elúszott a nagy sáron :) . Eltolta magát rajta! -
szurop #93 A motor kicsit bütykölt sima polákmotor. Azért van mikor elakad de van mivel kihúzni. A legnagyobb gond mindig az hogy apám megy elől a rocky-val és a polák utána, a terepjáró ugye lomha és a polosnak nincs lendülete a homokban.