Offroad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mícs
en is ezt akartam mondani, csk azt nem tudom, hogy ez most hogy megy otthon?

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Ha mindenképp egy ilyenre vágysz,lehet kapni külföldi off roados,használtautó lapokat ujságosoknál,néz körbe hátha hozzá jutsz jó áron.
Második megoldás,veszel egy nivát,meg 1,9 peugeot dizel mocit,és belerakod.

bloodnero
Igy van, ezek nyugatra mentek sajna! de gondoltam ha máshol nem akkor itt felvetem a kérdést, lehet tudtok ilyenrõl!:)

Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.

szerintem azok csak nyugati piacra kerültek pl:Ausztria,Németország

sztem elég ritka az a baj, a hasznaltauto.hu pl. egy sincs, csak egy db 1982-es dízel van, csak egy,

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bloodnero
és nem tudtok sehol ilyen elado gépet?

Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.

igen 80 lovas Peugeot szívódízellel, 97-tõl (most néztem meg, nem vagyok szakértõ :))

Ha terepezõs vagy vadász lennék biztos az kéne, lehet ütni vágni és olcsó. De nekem nem kell terepjáró, mert csak aszfaltos vagyok :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bloodnero
Jött ám! Tegnap láttam egyett és nagyon megfogott,:) Peugeot meotorral szervokormánnyal!!! és mind gyári cucc!!! 98-as kiadásban!

mícs
jott a niva 1.9 dizellel?
vagy te mar a barkacsverziot keresed?

bloodnero
Lada Niva 1.9D? ha valaki tud ilyen tipusu elado gépcsodát megkösszönném,lehet megis venném :)

mícs
remelem ez most jo lesz:
talan

mícs
egy kep pentekro:

En

Ismerem ezeket a járgányokat, kurva jók.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
Azért a tiéd sem külömbözik ettõl olyan nagyon.

A rozsdával sem kell harcolnotok,a benzin is olcsó,és még gumicsizmát sem kell a kocsiban tartani.
Habár a terep lehet hogy kicsit egyhangúbb!/csak gondolom/

'a fold lakossaganak mar nem emlekszem hany szazalaka altal latott gepjarmu"

-hát könnyen lehet,ámbár kína kicsit bezavar a képbe,asszem valami beiijing vagy mi van ott,meg esetleg uaz!/sok ember kevés land rover/<#wink>

/Persze csak kötözködök/

mícs
olvastam valahol, hogy a fold lakossaganak mar nem emlekszem hany szazalaka altal latott gepjarmu land rover volt!
nem tudom, mennyire igaz, de mindenesetre, ha afrikara gondolunk, lehet nemi igazsag benne.

mícs
van izlesed apam!
egy ilyennel eletem vegeig boldog lennek!

Ezek az autók katonai jármûnek készültek, "Afganisztánban úgyis szétlövik" minõségi követelménnyel.

pszihopata

'Két márka azonban nagyon sok gondot okoz az amerikai autósoknak: a Land Rover, mivel 190 problémapontot kapott, durván majdnem két probléma is jutott egy kocsira. De nála is riasztóbb eredményt, 225 problémapontot gyûjtött össze a Hummer. Szélsõséges megfogalmazásban ma az amerikai piacon ez a legrosszabb márka." /J.D. Power/

Én csak ilyeneket olvasok,nekem sosem volt roverem.Azt felesleges idéznem,hogy ki lett az elsõ.

Ezek nagyon tetszettek mindíg!

mícs
erosen szeretem is! (marmar azt mondanam, hogy v8 forever!) :)

tegnap megpuszilta az orraval az egyik dunet. egy kicsit szarul nezett ki, de kihizott egy h3-as! sajnalom, hogy nem volt fenykepezogep nalunk, met kurva jol nezett ki!

ma offroadoztam a kis DT-mel... ejj:D majdnem elhasaltam egy nagy kövön, amit nem vettem észre... de nagyon jol esett végre csapatni egyet (bár féltem h a kerekeket centiroztatni kel utána:D vagy esetleg szükség lesz telofelujitásraXD)

pszihopata
A v8-ast nem is szidtam!Viszont erõsen kell szeretni,hogy a benzinkútnál ne kapjunk szívinfarktust.<#vigyor>

mícs
a dizel gondra:

eleg regota jaratom a land rover world magazint (angol ujsag).
itt nem sokat panaszkodtak a dizelekre, bar ez lehet, hogy elfogultsag is a reszukrol!

amugy le szoktak cserelni a 3.5 td5-ot egy 2.8as dizelre, amitol egeszen kenyelmes kis auto varazsolvhato bermelyikbol!

mícs
megbizhatosaggal egy kicsit vitatkoznek!
sajnos azt kell mondani, hogy minden a karbantartason mulik. ha jol tartod karban, akkor semmi baja, raadasul a v8-asokat nem is lehet nagyon szethajtani!

en a masodik 3.9i Discot nyuzom, es egy par kiegett izzon kivul meg nem sok baja volt.
a range-eket egyszeruen csak strange rovereknek hivjak erre fele.

Igy egy az egyben jöhet is!:)

Na, ez sem gyári :) Egy pöttyet átalakították.

itt egy kép
klikk

Csak 20 Kbyte??Az naon szar kép!!

majdnem jo

Itt a hozzászólás alatt az ötödik gombbal, így az SG-s galériádba kerül a kép. Feltöltés után kapsz egy linket, amelyet ide bemásolva tudod hozzászólásba illeszteni.

Hogy tudok képet feltölteni?

Gratula a teljesítéshez!

Extrémben voltak teljesen egyedi gépek (csõváz, négykerékkormányzás, egyéb csemege) gépek is, vagy inkább az átépítettek?

Na megjöttünk elég durva volt a verseny igaz mi utcai (standard) kategóriába indultunk egy nissan navarával.Az extrém kategória volt a leggjobb és a legdurvább!!

Na, ez nagyszerû! Fotót, videót, mindent kérünk róla! Sok sikert!

Indulok az off road transylvanian.:)<#vigyor3>

A 2.4-es dízel tényleg elég kellemetlen tud lenni, a4x4 magazin egyszerûen Hapci típusú erõforrásnak nevezte: hangos és erõtlen, legalábbis, amikor mûködik.

pszihopata

pszihopata
Nem rövid,de érdemes végignézni!Öld meg a toyotát!/Top Gear/

pszihopata
A zene szerintem Enya.Nekem is tetszenek a régi roverek,de a lucas alkatrészekkel nem vagyok kibékülve.Szerintem rossz húzás volt az is,mikor a vm-motori szar dízelmotorját belerakták a range roverbe.Irreálisan magasnak tartom a land roverek árait,fõleg azért mert a megbízhatósági listákon mindíg sereghajtók,ami azért elgondolkodtató.Igaz nekem sosem volt,úgyhogy nem biztos hogy igazam van.

A régebbiek is nagyon tetszenek

(Tudom, hogy nem ide való a kérdés, de mi ez a zene a videó alatt?)

mícs

mícs

mícs
a masodik video nem rossz, ettol meg szerintem szar a H2!
ezeket minden terepjaro megcsinalja egy jo soforrel.

a pimp your ride kulonosen rosszul esett, mert a h2-es azok amiket pimpelni szoktak az afro-amerikai gettolakok meg azoka akik azokra szeretnenek hasonlitani! peres kereke, bla-bla.

nem felvagasbol, de errefele a Nissan Patrol es a 100-as Land Cruiser a meno, es mindketto kurva jo a terepen, megis huztam meg ki egy regi Wranglerrel egy Patrolt, mert fasz folt a sofor, meg engem is huztak mar le, mert elakadtma lejton lefele...

mícs
a h1 az egyetlen Hummer!
de azert azzal is lehet menni sziklara, csak esszel! na a videon lattuk, hogy hogy lehet esz nelkul csinalni valamit!

egy kis show off!

Ez teljesen egyértelmû,hogy a H2-tõl már inkább a SUV kategóriát célozzák meg.

Azért egy kõszikla mindig keményebb, mint az autó. Nem csak az a kérdés offroadban, hogy mennyivel mész, hanem az is, hogy merre... Pont az elsõnél látszik, hogy pörgeti, mint a hülye, az óvatosság minden jele nélkül nekivágja a sziklának.

M@TriX
azért szerintem a sofõrön is mûlik. meg a videón. aki amit kiemel. ;)

likethis

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

pszihopata
Azért ahogy összetörte a kormányösszekötõt,az durva!5-tel ment.<#wilting>

Dacia acél!És még erre mondják,hogy robosztus túlméretezett autó?

Hummerbõl csak a H1-et szabad megvenni, a többi csak városi divatjárgány gyõzikéknek...
Arról nem is beszélve, hogy a H1 is inkább sivatagi terepre való, mint sziklákra. Oda túl nagy és nehéz, bár ez megfelelõ sofõr kérdése is.
A zene király a videó alatt :)