Offroad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mennyibol jonne ki egy fasza niva ugy mindennel, termeszetesen dizel motorral?
epp szamolgatok!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
De egyszerûen felfoghatatlan hogy egy sok személyes kisbusz hogy nem lehet haszonjármû. Hát az valószínû, hogy inkább üzleti céllal cipelnek embereket, nem hobbiból... Vagy nagy családosok, alig van gyerek ugyanmár.. Amúgymeg és? ÁFA mentes lenne nem halnánk bele...
OFF vége
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Haveromék új hiace-t vettek,feljárnak pestre melózni /200 km/,de csak 3 személyest vehettek haszonjármûben.Egy ember mindíg a raktérben ücsörög,egy nem lerögzített fotelben,télen -5 fokban,mert így megússzák helyszini bírsággal. /Fõ a biztonság!/
Rá vannak kényszerítve hogy állandóan a tilosban járjanak.
Vagy vehettek volna egy szarráhajtott használtat,amit a puncsos nepperek behoztak,és 6 személyesre átnyomtak a kpm-en.
Azért egy-két bennfentesnek mindíg nyitva vannak a kiskapuk.A többiek meg le vannak szarva!
Ausztriában a 9 személyes transzporter is lehet haszonjármû,minket meg szopat az állam.-MEGSZOKTUK LASSAN FEL SEM TÛNIK.<#wilting>#wilting>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
akarsz röhögni? Rózsaszín kártyás net 57,6 Kb/s... alapesetre én is röhögnék de most sírhatnékom van...
Mikor csináltál valamit utoljára elõször?
Így a terepezésre használt gép marad privát, ott pedig minden leadózott forint számít. Niva olcsó, alkatrész van, és olcsó, és nekem tetszik is.
a farmert itthon parasztnak hívják nem? EZEN SENKI NE SÉRTÕDJÖM MEG, SZÓVICC VOLT!!!
Tegnap éjjel megterveztem a Niva külsejét is. Lökhárítók csõbõl, fekete. Kaszni vagy olajzöld, vagy szürke. Kerekek feketék!!! Persze szériánal nagyobb. Hátsólámpa lecserélve régi Fiat körlámpákra??? Légbeömlõ kivezetés, tetõcsomagtartó, tele lámpákkal. Csõrlõ, emelés, és ami nagyon nem tetszik, az a krómozott kilincs, annak mennie kell. Vagy Wartburgról fekete mûanyag, vagy valahogy átfesteni. Hja...
Mindíg üresen látni õket,esetleg a vadászok használják a platót.10 literbõl egész jó menetteljesítményt nyújtanak,persze kemény a rugó,szûk a hely stb,de legalább leírható.
Egy külföldi biztos azt hiszi hogy itt ennyi farmer él!:)
Vontatni biztos jó a range,de a 3.3-as patrol v. a 4 literes td land cruiser,vagy bármelyik böszme bmw,merci stb. maffiaterepjáró is jó arra.Terepen túl nagy,nehéz és esetlen.
Én utálom az amerikai kocsikat,de egy régi körlámpás cj7-es,az igen!
Vagy egy öreg fj 40 toyota land cruiser.
Land rover is de csak öreg!
Pick up-okhoz: Jó gépek ezek egytõl egyig, ilyen célokra. Kijutni vele a tanyavilágba is, cipelni egy-egy szerszámosládát, stb. De a siratófal, vagy triál se nekik szól. Aszfaltra, hosszú utakra meg túl puritán, nyers. Mentem én már Ford Rangerrel 140-et. Halálfélelmem volt, komolyan. (Fiestának 180 a vége(downhill of course), nem alapra vagyok para)
írtam is ide més sokat, oszt eltûnt. Most szívok egy cigit és nekiesek újra
A világ elsõ luxusterepjárója.Ha terep,akkor land rover!
Az köztudott hogy a hilux a legjobb,de attól még nem lesz rossz az L200-as sem,sõt a legtöbb ûberpresztizsû gyártó csak álmodik olyan minõségrõl mint egy feleannyit érõ mitsubishié.Márkákat azért nem írok mert abból veszekedés lenne úgyis.
Jó kis autó ez a Range,ez még arra való amire tervezték!
Szétégett a villanyvezeték a házunk elõtt, kihívtuk a szolgáltatót. Ki is jöttek 2 órán belül, így este még filmezni is tudtam, de a lényeg:
Mivel jönnek? Ja, ja L200. Keresõlámpa, csõrlõ, sárgumik.
Amíg az oszlopon bûvészkedtek, addig én a kocsit vizslattam. Kicsit hülyének néztek, de kit érdekel?
A Rangre visszatérve: asszem mégis marad a Niva. Költséghatékonyabb. Kicsit utánnakérdeztem mibe kerül egy-egy alkatrész Land Roveréknál. Dobtam egy hátast...
3 doboz mattfekete spray és kész a festés,de lehet hogy töltetnék katonaizöldet /amúgy még nem láttam/.-állítólag több helyen készítenek is rendelésre.
Vagy mattfekete alapozó ecsettel?<#smile>#smile>
Az ezüst tényleg gáz.

Uraim, jön a latyak, meg a hó! Hohóóó!!!
A níva úgy rohad mint semmi más!Csak az árukhoz képest jók,amúgy nem igazán,szerintem az uaz azért jobb.
De igaz, hogy kezdõnek, szétterepezni jó lehet egy papír nélküli UAZ, Niva is, legalább nem lehet tönkretenni.
Használt bármilyen land a duplája legalább itthon.
itt hasznalnam a 4.2 V8-al, amikot meg hazaviszem teszek bele egy 2.8 tdi-t 'oszt kesz!
nem tudom, hogy alkatreszileg hogy all a tobbi alternativa, de defenderhez lesz meg minden egy darabig!
Mellette meg közlekedhet mással pl:robogó.
Én többre tartanám,mint egy gányolt nívát!
Vagy ezt a gallopert.
Én lebeszélnélek az arókról,fater is mindíg túrta pedig 2 évesen vette.
Aztán mikor az egyik hajtókar kilépett a blokkból,betelt nála a pohár,egy szerencsétlen román megnyerte,visszavitte romániába.
Elvileg sosem romolhatna el,mert állítólag ez egy francia traktormotor,csak ugye az acél hiányzott belõle.
Biztos hogy ilyen kalandokra vágysz?
Aro forum
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
Én ugy tudom,hogy egy motor cserés átalakítás teljesen legális,vagyis levizsgáztatható.Külföldi autóbehozatallal kapcsolatban egyenlõre nincs infóm.