Super-Bikes: Riding Challenge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Nekem egy olyan gondom lenne hogy ezt az üzit írja ki😮ne of the files of SUPER-BIKES is missing or corrupted.Please reinstall the game.
Na msot én hiába rtakm ujra 2szer nem megy még nmdig mi leeht a baj?Esetleg vmi crakc probléma? és ha igen cracket hol tudnám letötleni
Elõre kösszi
Letöltöttem a játékot,de sajna kéri a cd-t!
Mit lehet tenni ílyenkor??
Minden ötletet szívesen fogadok!!
Elõre is köszi!!
Grafika: 9/10
Hang: 8/10
Irányítás: 8/10
Játékmenet: 9/10
Rating: 9,8/10
Összvissz: SZÉP,ÉS MEGÉRI LETÕLTENI ÉS JÁTSZANI VELE!!
A gépe:
Intel Celeron D 3.2GHz
512MB 400-as DDR RAM
GeForce 6800LE
WinXP SP1
Mappába tegyétek. Ha van olyan, írjátok felül. A mentés teljesen 100% -os, minden megvan benne, minden ruha és minden motor.
download link
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Kijátszottam a game-t. Kell vkinek 100%-os mentés még?
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Eléggé lehúztátok a gamét, de azért kíváncsi vagyok -ha már megvan.
Contemporary Country Music
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
De azért hogy ne dõltsem romokba a játékot, van egykét elem, amiben látok fantáziát, és amik a rossz kritikumokat elsöprik.
Az elsõ az az lenne, hogy az AI-val való versenygés elég izgalmas, én olyanokat is nyomtam hogy beleremegett a lábam <#buck>#buck>, és hogy nem olyanok mint az u2-ben pl az autók hogy ha elesek és megelõznek bevárnak.
A második, hogy rettentõen tetszik, hogy a fejlesztõk arra akarták rávilágítani a játékosokat hogy a motorunk mennyire is bivaj erõs. Remekül megcsinálták, hogy egy kanyar kijövetelekor full gázzal beleremeg az egész paripa. Teccik, hogy váltások után az erõtõl kiemeli az elejét.
A harmadik az lenne, hogy a folyamatos fejlõdés. Ez alatt azt értem, hogy a nulláról kezdjük, és úgy válunk jó versenyzõvé.
Én még játszok vele, célom az R1-em, remélem ti sem adjátok fel. Majd megnézzük milyen lessz a köv rész (ha lessz). GL & HF
Nem tolom már, elment a kedvem tõle amikor mindenki azzal az unrealisztikus powerslide teknikával kezdett játszani.
Ha megzörgetsz priviben küldöm az msn címemet!
*Posse*T.W.D*
Írtátok, hogy csak Daemon Tools 4.xx, a be kell mount- olni, nem kell crack. All options On, vagy Off, de nekem mindig ugyanaz a probléma jelentkezik. Simán elindul az intro, kiírja, hogy loading, majd ezt írja ki:
"set, the game language to english"
Szétnéztem a gamecopyworld- on is, de úgy sem jó. Mindig lefagy a játék a kiírásnál. Volt valakinek ilyen problémája?
Contemporary Country Music
Rég hallottam rólad.
A motoGp 2-t nem tolod már?
Én még igen, nem tudom megunni!
Nem tudom már az msn címed, na csá!
Szerintem nem rossz a game csak piszok nehéz. Egy pályát sem tudtam megnyerni még az oktatón kívül <#szomoru1>#szomoru1>nem tudna valaki valami cheat-et hozzá ami elérhetõvé teszi a motorokat?
Elõre is kössz!
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Naked bike-okról nincs képed?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
hungaroringen vagy pannonia-ringen nem lehet benn véletlen menni? ha nem akkor nem is köll <#idiota>#idiota>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
köszi
Ez a téma halott.
Nincs mirõl beszélni. Nyugalom.. 😊
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
Köszi mindent
Azért kipróbálom
😊
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...