96
Super-Bikes: Riding Challenge
-
#96 Helló!lécci valaki 100%mentést rakjon már fel mert az előző törölve lett
előre is köszönöm !!!!
-
cumfu #95 Heló! valaki tud hozzá valamilyen cheat-et vagy trainer-t? Előre is köszi -
#94 Csátok.
Nekem egy olyan gondom lenne hogy ezt az üzit írja ki:One of the files of SUPER-BIKES is missing or corrupted.Please reinstall the game.
Na msot én hiába rtakm ujra 2szer nem megy még nmdig mi leeht a baj?Esetleg vmi crakc probléma? és ha igen cracket hol tudnám letötleni
Előre kösszi -
gvoczelka #93 felmész a Spacetarget.com -ra, és letöltesz egy nodvd fixed exe file -t -
Sólyom1 #92 Sziasztok !!
Letöltöttem a játékot,de sajna kéri a cd-t!
Mit lehet tenni ílyenkor??
Minden ötletet szívesen fogadok!!
Előre is köszi!! -
Half Life 2 #91 Sztem gyönyörű játék!!! Pláne HDR-el,nekem nagyon bejött! Irányítás is,hang is,grafika is sztem megéri letőlteni!
Grafika: 9/10
Hang: 8/10
Irányítás: 8/10
Játékmenet: 9/10
Rating: 9,8/10
Összvissz: SZÉP,ÉS MEGÉRI LETŐLTENI ÉS JÁTSZANI VELE!! -
#90 igen, az egyik file hiányzik vagy hibás, telepítse fel újra -
Gipsy #89 Csá!! A spanomnak megvan a jéték és ezt a hibaüzit adja be indításkor "One of the files of SUPER-BIKE is missing or corrupted. Please re-install the game." Na erre vki tud mondani vmit?
A gépe:
Intel Celeron D 3.2GHz
512MB 400-as DDR RAM
GeForce 6800LE
WinXP SP1 -
#88 A save fileokat a /black burn/Super-Bikes Riding Challange/saves/
Mappába tegyétek. Ha van olyan, írjátok felül. A mentés teljesen 100% -os, minden megvan benne, minden ruha és minden motor.
download link -
#87 Lécci tedd már fel
köszi
-
#86 #85: Dusztom sincs.
Kijátszottam a game-t. Kell vkinek 100%-os mentés még? -
#85 Senkinek nincs ötlete? #80
Eléggé lehúztátok a gamét, de azért kíváncsi vagyok -ha már megvan. -
#84 Szerintem tökéletesen igazad van! Én is ezen a véleményem vagyok! ;] -
#83 multi jó lett volna, de amúgy jó játék egy iskola után, de a kuplung azt nagyon hiányolom, akkor télleg olyan "realisztikus" lett volna, de így is jó lett -
#82 Szóval akkor a játékról őszinte beszámolóm. A játék fizikailag egy nagy rakás szar, a hangok ennél is szarabbak, semmi mértékben nem hasonlítanak az eredeti motorok hangjaira (max néhánynál az alapjárat), az ellenfelek értelmiszintje gagyi (nem azért mert túl könnyű őket megverni), unalmasak a versenyek előtt az a szituáció amikor a versenyzőket a célegyenesben előlről mutatja. Zavar még, hogy ha restartot nyomok ez akkor is bejön.
De azért hogy ne dőltsem romokba a játékot, van egykét elem, amiben látok fantáziát, és amik a rossz kritikumokat elsöprik.
Az első az az lenne, hogy az AI-val való versenygés elég izgalmas, én olyanokat is nyomtam hogy beleremegett a lábam , és hogy nem olyanok mint az u2-ben pl az autók hogy ha elesek és megelőznek bevárnak.
A második, hogy rettentően tetszik, hogy a fejlesztők arra akarták rávilágítani a játékosokat hogy a motorunk mennyire is bivaj erős. Remekül megcsinálták, hogy egy kanyar kijövetelekor full gázzal beleremeg az egész paripa. Teccik, hogy váltások után az erőtől kiemeli az elejét.
A harmadik az lenne, hogy a folyamatos fejlődés. Ez alatt azt értem, hogy a nulláról kezdjük, és úgy válunk jó versenyzővé.
Én még játszok vele, célom az R1-em, remélem ti sem adjátok fel. Majd megnézzük milyen lessz a köv rész (ha lessz). GL & HF -
#81 Hali!
Nem tolom már, elment a kedvem tőle amikor mindenki azzal az unrealisztikus powerslide teknikával kezdett játszani.
Ha megzörgetsz priviben küldöm az msn címemet! -
#80 Hello!
Írtátok, hogy csak Daemon Tools 4.xx, a be kell mount- olni, nem kell crack. All options On, vagy Off, de nekem mindig ugyanaz a probléma jelentkezik. Simán elindul az intro, kiírja, hogy loading, majd ezt írja ki:
"set, the game language to english"
Szétnéztem a gamecopyworld- on is, de úgy sem jó. Mindig lefagy a játék a kiírásnál. Volt valakinek ilyen problémája? -
bercys #79 Szia Kaszi 46!!!
Rég hallottam rólad.
A motoGp 2-t nem tolod már?
Én még igen, nem tudom megunni!
Nem tudom már az msn címed, na csá! -
#78 nekem az a baj, hogy kilép az egyik pályánál. azért kéne a mentés :( -
#77 Nem nahéz a játék szerintem. Eleinte az volt, de mostmár egész jól megy. A többi motort hogy lehet megnyerni? A Ninját +nyertem, de aztán semmit nem ad. -
#76 az nekem is jól jönne :P -
gabyy #75 valaki nem tud hozzá 100% mentést???lécci tegyen fel valaki:( -
#74 lécci -
#73 Vki rakna fel a gsx-r ről képeket? pls :$ -
#72 eddig sehogy nem lehet megoldani, ez a problémája mindenkinek -
Katzer #71 Hali ! Hogyan lehet azt megoldani hogy a játék a pálya betöltésekor néha ne lépjan ki??? előre is köszi -
#70 szerintem meg nem nehéz csak nem adja oda a motorokat a challengesek után -
Samspye #69 Hello!
Szerintem nem rossz a game csak piszok nehéz. Egy pályát sem tudtam megnyerni még az oktatón kívül nem tudna valaki valami cheat-et hozzá ami elérhetővé teszi a motorokat?
Előre is kössz! -
#68 Hello.
Most nézem csak, már hawer megmutatta, hogy kell:D. De azért köszi;]. -
#67 Köszi Megnyugtattál -
#66 nem a géptől függ, lehet h a másolás miatt van -
#65 Okés Akkor nálad is ezt csinálja azt hittem a gépemmel van a baj szerinted miért csinálja? -
#64 néháyn pálya után ezt csinálja, amikor a pálya sötéten jön be akkor ki fog lépni -
#63 Olyant kérdeznék hogy valaki tapaszalt e már olyat hogy csak magátol kilép a játék minden hibaüzi nélkül? Utána meg el se akar indulni??????
-
#62 Szia A legelején tudod elmenteni a profilt utána Autosave van2 óránba telt mig rájöttem:-)
-
#61 Köszi!
Naked bike-okról nincs képed? -
#60 Nem csinál valaki bannert? -
Giggs11 #59 hali!
hungaroringen vagy pannonia-ringen nem lehet benn véletlen menni? ha nem akkor nem is köll -
gabyy #58 valaki tud cheatot vagy trainert a játékhoz lécci irja le -
#57 #36 ebből és 111234 ezekből.