Nagymagyarország
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Szal mégis csak egy ország volt 😊 Igaz, hogy Nagy Lajos halála után visszakapta az önállóságát, stb, de akkor is 😊 Ezzel a megjegyzéseddel meg egyébként Petõfit is elküldted a fenébe 😛
"Lajos király méltán kapta a "Nagy" elõnevet, mert uralkodása alatt Magyarország határait olyannnyira terjesztette ki, hogy három tenger mosta partjait a Keleti- Adriai, és Fekete-tenger. Ezt a dicsõséges idõszakot így énekelte meg Petõfi Sándor:
"Nagy volt hajdan a magyar,
Nagy volt hatalma, birtoka
Magyar tenger vizében húnyt el,
Észak, kelet s dél hulló csillaga."
"
Innét vanik, e!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Csak ennyit a akartam mondani
púúúúú
"Ahol a korrupció uralkodik.." <#idiota>#idiota>
Annyit nevetek ezeken.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Egyébként meg töritanár olyasmit mesélt, hogy valami b@lf@sz püóspök összeállította az egyes területek lakosságát, és nem azt írta, hogy ennyimegannyimagyar, hanem hogy ennyi magyar, annyi székely, amannyi tót. Ezért aztán azt gondolták, hogy ez mind külön nemzetiség, és íme. Mikor megmutatták, hogy kb mi maradt volna az usából, Franciaországból, meg a többibõl, mindenki sápadt, meg fejet ingatott, de kb ennyi...
Nem fértek el itthon?
V9ykn8_TZL0
A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
Felszólítják.
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzõkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
Megint kérdik, jegyzõkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
A román küldöttnek már vörös a feje, üvöltve kifakad:
- De hisz akkor még itt sem voltunk!!
Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzõkönyvbe...
MOST! 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Arról nem is beszélve hogy szinte egész Európa ellenünk fordulna!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
pl 2.vh ban mikor bevonultak é erdélybe akkor úgy kellett hozatni vmi magyart mo ról mert erdélyben nem találtak senkit aki polgármesternek jó lenne😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
lehet zárni a topikot.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
https://supermario4ever.wordpress.com
Nagy érvágást jelentett a területek leválasztása, nem csak pusztán a bányák, emberek elcsatolása, hanem az infrastruktúra kialakítását pont szétvágták a határok ( vasút vonal azóta csillag szerû, fõfaluból kiindulva.. ).
hi
Ettõl függetlenül a gazdaságot valószínûleg megbénítaná ha visszacsatolnánk mindent.. a GDP is leesne hirtelen, szóval szerintem ezzel még várni kellene amíg kicsit "fejlõdünk" az anyagiakban, ami a közeljõvõben csak nagyon lassan várható sajnos..
amúgy egyetértek abban hogy kezd elkomolytalanodni az SG.. egyre több a kis pöcs 0 élet/világfelfogással, akiket csak az hajtja hogy minél viccesebbet mondjanak.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID