Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rádiókabaré - 2025.03.29. Házigazda : Vida Péter
Maksa híradó - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József
Móricz Tamás : 5 másodpercesek - Hernádi Judit , Kaszás Gergő , Vida Péter
Bach Szilvia : Feminizmus
Horváth Tibor : Sziszenetek - Hernádi Judit , Kaszás Gergő , Vida Péter
Fehér Gáspár : Dezsö és Rezsö - Kaszás Gergő , Vida Péter
Galambos Éva : Digitális állampolgár - Hernádi Judit , Reviczky Gábor
Szikra László - jószág , virsli
Falugyűlés - Ihos József , Hernádi Judit , Reviczky Gábor , Kaszás Gergő ,Nádas György , Vida Péter
Móricz Tamás : 5 másodpercesek - Hernádi Judit , Kaszás Gergő , Vida Péter
Bach Szilvia : Feminizmus
Horváth Tibor : Sziszenetek - Hernádi Judit , Kaszás Gergő , Vida Péter
Fehér Gáspár : Dezsö és Rezsö - Kaszás Gergő , Vida Péter
Galambos Éva : Digitális állampolgár - Hernádi Judit , Reviczky Gábor
Szikra László - jószág , virsli
Falugyűlés - Ihos József , Hernádi Judit , Reviczky Gábor , Kaszás Gergő ,Nádas György , Vida Péter
Rádiókabaré - 2025.03.08. Házigazda : Vida Péter
Szabados Gábor : Apróságok - Hernádi Judit , Kaszás Gergő , Reviczky Gábor
Orosz György - wc , vakok
Horváth Tibor : Liftben - Ágoston Péter , Nádas György
Sinkó Péter : Villámrépák - Hernádi Judit , Reviczky Gábor , Vida Péter
AradiVarga - Aradi , Varga , Vida
Fábry Sándor - piros leves
Szabados Gábor : Apróságok - Hernádi Judit , Kaszás Gergő , Reviczky Gábor
Orosz György - wc , vakok
Horváth Tibor : Liftben - Ágoston Péter , Nádas György
Sinkó Péter : Villámrépák - Hernádi Judit , Reviczky Gábor , Vida Péter
AradiVarga - Aradi , Varga , Vida
Fábry Sándor - piros leves
Mega és Terabox alkalmas akár 5GB méretű fájlra is, bár a Tera letöltés csak ingyenes regisztráció után lehetséges, ott nem találtam max fájlméret-korlátot. Mega esetében is talán lehet nagyobb, de a napi letöltési limit 5GB, így ennél nagyobb méret (vagy pl. 2 x 3GB fájl) csak 2 nap alatt tölthető le.
Elvileg mindkettő esetében lehet online is nézni a feltöltött videóanyagot, a Megán nekem még nem sikerült, a Terán nem is próbáltam.
Illetve van még a Wistia, ahogy ingyenesen max 10 videó tölthető fel, ott 2GB-nál nagyobb fájljaim vannak fent, max 200GB forgalom van az ingyenesben, tehát kb. 100-an tudnának letölteni 1 fájlt. Az is ha jól tudom, online is nézhető.
Tehát van sok tárhely alternatíva nagy fájloknak, videóknak. Bár videóra ott van az Indavideó pl.
Elvileg mindkettő esetében lehet online is nézni a feltöltött videóanyagot, a Megán nekem még nem sikerült, a Terán nem is próbáltam.
Illetve van még a Wistia, ahogy ingyenesen max 10 videó tölthető fel, ott 2GB-nál nagyobb fájljaim vannak fent, max 200GB forgalom van az ingyenesben, tehát kb. 100-an tudnának letölteni 1 fájlt. Az is ha jól tudom, online is nézhető.
Tehát van sok tárhely alternatíva nagy fájloknak, videóknak. Bár videóra ott van az Indavideó pl.
1993 körül az első kabaré amit hallotam, az a lenti linken látható kazetta volt.
Nincs ez meg valakinek véletlen? Jó lenne kicsit nosztalgiázni.
Anno szénné halgattam. Kösz
Éles* & Horváth* – HangJáték - Paródiák
https://www.discogs.com/release/11538924-%C3%89les-Horv%C3%A1th-HangJ%C3%A1t%C3%A9k-Par%C3%B3di%C3%A1k?srsltid=AfmBOopfD6tOIkhrxU05QoBYprJob_rAXPkiFn_CjLZnzt-yimOvkarV
Nincs ez meg valakinek véletlen? Jó lenne kicsit nosztalgiázni.
Anno szénné halgattam. Kösz
Éles* & Horváth* – HangJáték - Paródiák
https://www.discogs.com/release/11538924-%C3%89les-Horv%C3%A1th-HangJ%C3%A1t%C3%A9k-Par%C3%B3di%C3%A1k?srsltid=AfmBOopfD6tOIkhrxU05QoBYprJob_rAXPkiFn_CjLZnzt-yimOvkarV
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Akitől meg reszketőfrászt kapok az a Micsinyei Nóra.Baromi idegesítő orgánuma van a színpadon.Legalábbis részemről.Ő például határozott ÉS nagyon nem jó...
Mr. Blende
A workuploadra max. 2GB-os fájl tölthető fel.
De legalább próbálkozik...hamar kifáradt szegény és a hangja se valami virgonc meg határozott mint az első esten...
Mr. Blende
Kormosnál még én is viccesebb vagyok. 😄
20 percig bírtam. Botrányosan gyenge lett
A Bitdefender az összes worupload linket fertőzöttnek jelzi és blokkolja a letöltést.
Másnál is van hasonló jelenség?
Másnál is van hasonló jelenség?
Talán az nem oké az oldalnak hogy majdnem 3 gigás a fájl?...
Mr. Blende
Nem tudom, hogy nálad miért nem jó. Nekem most elsőre sikerült feltöltenem.
Kormos Anett - TOP LESZ
https://workupload.com/file/jLLPW3xRd2s
Kormos Anett - TOP LESZ
https://workupload.com/file/jLLPW3xRd2s
pedig már várom, hogy feltöltsd! 😄
Nem megy.Feltöltés után eltűnik a fájlnév és maga a feltöltés is a SAVE-re kattintva.
Mr. Blende
Rádiókabaré - 2025.03.08. Házigazda : Maksa Zoltán
Maksa sztárkonyhája - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József
Bach Szilvia : Rendelöben - Bach Szilvia , Hernádi Judit
Móricz Tamás : Költemények - Ágoston Péter , Bezerédi Zoltán
Aradi Tibor : Tagadók - Aradi Tibor , Hernádi Judit , Ágoston Péter , Varga Ferenc József
Nádas György : Joe bácsi
AradiVarga - Telefonálók
Fecske Csaba : Biztató - Aradi Tibor
Galambos Éva : Noé vállalkozás - Ágoston Péter , Varga Ferenc József , Bezerédi Zoltán
Szomszédnéni
Maksa sztárkonyhája - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József
Bach Szilvia : Rendelöben - Bach Szilvia , Hernádi Judit
Móricz Tamás : Költemények - Ágoston Péter , Bezerédi Zoltán
Aradi Tibor : Tagadók - Aradi Tibor , Hernádi Judit , Ágoston Péter , Varga Ferenc József
Nádas György : Joe bácsi
AradiVarga - Telefonálók
Fecske Csaba : Biztató - Aradi Tibor
Galambos Éva : Noé vállalkozás - Ágoston Péter , Varga Ferenc József , Bezerédi Zoltán
Szomszédnéni
A workupload-nál volt valami káosz. Úgy látom, hogy már rendben van.
Kormost próbáltam feltölteni workupload-ra de a SAVE gombra nyomva a fájl "eltűnik" mintha fel se raktam volna...
Valamit rosszul csinálok??
Valamit rosszul csinálok??
Mr. Blende
azt írja a port, hogy 2024-es
Sziasztok!
Comedy Centralon Kormos Anett estje új?
Valaki majd felteszi?
Köszönöm, köszönjük.
Comedy Centralon Kormos Anett estje új?
Valaki majd felteszi?
Köszönöm, köszönjük.
Annó már az én Humorórás riportomban is említették, hogy a tévébe közel 1 órás anyag kell (megvágva) rendszeresen (és szinte minden utómunkát ők csinálnak), miközben a rádióba is készítik a műsort, ezért akkor jó ideje csak ismétlések voltak, mert ennyit már nem tudtak egyszerre termelni. Akkor még ilyesmiről nem beszéltek.
Mondjuk a műtaps, tapsoltatás nekem sem jön be. Én itthon azért nem fogok tapsolni vagy nevetni, mert más nevet. (A poénon fogok, ha van.) A nevetés még egy hangulatot ad, de a taps számomra nem, max a fellépőnek elismerés. Innentől meg akkor miért is a mű taps, ha a fellépő eleve látja, mi tetszik a közönségnek? Engem akarnának átverni a tévések? Hát tényleg dedósnak nézik az embereket? A Showder Klub igen, de ezek szerint az ATV is. (A műsorukat jó ideje nem láttam, mert nem töltötte fel senki, így arról nem tudok véleményt mondani, nem is tudtam ezt a tapsoltatást.)
Az idézett Indexes cikkhez meg egy jó pár éves képet sikerült csak felhasználniuk, mert az a Stefánia függönye, de már hány éve nem ott van a RK felvétel?! (Fotó: 2015. május 26) Frissebb nem volt? Hamarosan épp 10 éves.
Mondjuk a műtaps, tapsoltatás nekem sem jön be. Én itthon azért nem fogok tapsolni vagy nevetni, mert más nevet. (A poénon fogok, ha van.) A nevetés még egy hangulatot ad, de a taps számomra nem, max a fellépőnek elismerés. Innentől meg akkor miért is a mű taps, ha a fellépő eleve látja, mi tetszik a közönségnek? Engem akarnának átverni a tévések? Hát tényleg dedósnak nézik az embereket? A Showder Klub igen, de ezek szerint az ATV is. (A műsorukat jó ideje nem láttam, mert nem töltötte fel senki, így arról nem tudok véleményt mondani, nem is tudtam ezt a tapsoltatást.)
Az idézett Indexes cikkhez meg egy jó pár éves képet sikerült csak felhasználniuk, mert az a Stefánia függönye, de már hány éve nem ott van a RK felvétel?! (Fotó: 2015. május 26) Frissebb nem volt? Hamarosan épp 10 éves.
Ezzel sajnos az utolsó szilveszteri kabaré is megszűnt; remélem, év végéig születik valami új műsor...
Amúgy a papír alapú Blikkben egyszer Varga Ferenc Imreként említik VFJ-t. 😄
Mondjuk az Index meg a 2024-es szilvesztert írta át 2023-asra, úgyhogy baki mindenhol lehet. 😊
Amúgy a papír alapú Blikkben egyszer Varga Ferenc Imreként említik VFJ-t. 😄
Mondjuk az Index meg a 2024-es szilvesztert írta át 2023-asra, úgyhogy baki mindenhol lehet. 😊
Rádiókabaré - 2025.03.01. Házigazda : Maksa Zoltán
Szabados Gábor : Apróságok - Ágoston Péter , Bezerédi Zoltán , Hernádi Judit
Redenczki Marcsi - herceg , gumi
Falugyűlés - Ihos József , Bozó Andrea, Csuja Imre ,Kaszás Gergő ,Nádas György , Vida Péter
AradiVarga : Nézötéri rejtett mikrofon
Fábry Sándor - agáma
Szabados Gábor : Apróságok - Ágoston Péter , Bezerédi Zoltán , Hernádi Judit
Redenczki Marcsi - herceg , gumi
Falugyűlés - Ihos József , Bozó Andrea, Csuja Imre ,Kaszás Gergő ,Nádas György , Vida Péter
AradiVarga : Nézötéri rejtett mikrofon
Fábry Sándor - agáma
Rádiókabaré - 2025.02.22. Házigazda : Felméri Péter
Falugyűlés - Ihos József , Csuja Imre , Bozó Andrea , Kaszás Gergő , Vida Péter , Nádas György
AradiVarga - Zenészek
Lorán Barnabás : Állásinterjú - Bozó Andrea , Bach Szilvia
Fehér Gáspár : Fókuszcsoport - Kaszás Gergő , Csuja Imre , Vida Péter
Bálint Endre : Elaludni nem lehet - Reviczky Gábor , Vida Péter
Ürmös Zsolt : Busók titkos élete - Vida Péter , Csuja Imre
Fábry Sándor - rud
Falugyűlés - Ihos József , Csuja Imre , Bozó Andrea , Kaszás Gergő , Vida Péter , Nádas György
AradiVarga - Zenészek
Lorán Barnabás : Állásinterjú - Bozó Andrea , Bach Szilvia
Fehér Gáspár : Fókuszcsoport - Kaszás Gergő , Csuja Imre , Vida Péter
Bálint Endre : Elaludni nem lehet - Reviczky Gábor , Vida Péter
Ürmös Zsolt : Busók titkos élete - Vida Péter , Csuja Imre
Fábry Sándor - rud
Januári Duma aktuál esetleg megvan valakinek? Köszönöm
Keresem a Humorista a mennyorszagban című filmet. Köszönettel!
Ezer százalékban igazad van. Hála az istennek, még vannak ilyen emberek, akiket zavar a mai IQ helyzet és tesznek is ellene.
Vasárnap HO80! koncerten voltam és mondhatom a 10-12 ezer néző nem azokból az emberekből tevődött össze, akiket említettél.
De hát Trump urunk mondta 2016*-ban: „I love the poorly educated”, azaz "Szeretem a gyengén iskolázottakat". Mintha más is ezt az irányt követné. Elfogyó értelem, elfogyó humorérzék. Veszélyben az Emberiség.
u.i.: Bocsánat, ha esetleg némi politikai fennhagja volt a soraimnak, nem szoktam politizálni.
Vasárnap HO80! koncerten voltam és mondhatom a 10-12 ezer néző nem azokból az emberekből tevődött össze, akiket említettél.
De hát Trump urunk mondta 2016*-ban: „I love the poorly educated”, azaz "Szeretem a gyengén iskolázottakat". Mintha más is ezt az irányt követné. Elfogyó értelem, elfogyó humorérzék. Veszélyben az Emberiség.
u.i.: Bocsánat, ha esetleg némi politikai fennhagja volt a soraimnak, nem szoktam politizálni.
Ha csak meghallom Bach Szilvia ultraprimitív Jolikáját, olyan szekunder szégyenérzet vesz rajtam előtt, hogy azonnal elkapcsolok.
Maximális egyetértés! Igaz, én már 58 leszek... A 70 éves végén vett Fater egy szalagos (ez nem "az" az orsós! :-) ) magnót, csütörtökönként, és Szilveszterkor felvette a Kabarékat. A mai napig féltve őrzöm a tanyánkon a magnót és a felvételeket. 12 éve szisztematikus népbutítás folyik, ezt látom a melóhelyen keményen, szembesülök vele rendszeresen - sajnos nem csak a fiatalok háááát... buták, ostobák. Fogyatékos gyerekekkel foglalkozok fejlesztő pedagógusként, és szinte minden nap "veszekednem" kell a gondozókkal, hogy ne a muzsika/sláger tv menjen... A hét adott napján beviszem a gitárt - buli nap - és bizony a gyerekdalok mellett kapnak Hobo-t, Tankcsapdát, "eredeti" Eddát, Karthagot, de Koncz Zsuzsát, Illést, sőt, akár Szécsi Pált is (pl. Gedeon bácsi :-) ), stb. S időnkénként hallgatunk Bach-ot, Mozart-ot, Vivaldit. A Kabarénál is "ez van", mint a zenében. Többféle stílus, "történelem", történet. Csak hát az igények lementek a béka segge alá... mit várunk el azoktól, akik nem álltak sorba (észért), vagy be sem állhattak ( a fent említett okok miatt)?
Utoljára szerkesztette: Hay, 2025.02.17. 19:09:01
Utoljára szerkesztette: Hay, 2025.02.17. 19:09:01
Hát igen a szint az csak lefelé megy,és nem gondolom hogy azért, mert nem tudnánk elfogadni az újdonságot,az új előadókat.Nem.Azért mert eltűnt az egyéniség mint olyan.Én így voltam a stand up-osokkal is,először nagyon szerettem őket,most már Badárt is kikapcsoltam az indokolatlan káromkodásai miatt...😞
Én erre már korábban (évekkel ezelőtt) kitértem. Annó nagyon jó volt a hangutánzásaival, dalaival, majd hosszasan eltűnt. Amikor elkezdtem kabaréfelvételre járni, még énekelt (6-8 éve), nem sokkal később viszont elkezdte ezt a Jolika dolgot, ami egynek még elment, hogy lehessen "nemzetiségi" megjelenítés a rádióban, de ilyen rendszeresen már zavaró.
Az "Orsós - Usztics" még vicces volt, furfangos dolgokat tartalmazott, de ez olyan, mintha konkrétan cigányok között lennék. Egy teljesen más világ, ami nekem nem tetszik. Sem a hozzáállásuk a dolgokhoz, sem a túl szabados viselkedésük, sem a beszédstílusuk.
Sajnálatos módon ez egy állami rádió és az ország "félre"vezetői fontosnak tartják a kisebbség megszólítását (Dikh tévé, stb.), mert ott 1 családban lesz akár 10 gyerek, aki idővel lehet szavazóréteg a megszokott 0-3 gyerekes családokhoz képest. Salgótarjánban pár éve jártam választási időben, 1 ellenzéki (nem roma) plakátra 20 kormánypárti (roma) jutott.
Így aztán ez is egyértelmű, hogy ha csak 1 roma is hallgatja a kabarét, akkor meg kell szólítani őt. Az értelmiségieket akkor miért nem kell???
"Survivor, a könyvtár", "Bálint gazda tanácsai", "Nulladik típusú találkozások", Montágh Imre beszédtanár, stb. Régen rengeteg volt, ami nevelő célzatú vagy legalább tudományos, irodalmi, ugyanakkor humoros volt. A Jolika nálam már olyan, hogy szól, de a végén nem tudnám elmondani, hogy miről... egyszerűen elmegy a fülem mellett. Ugyanakkor a felvételeken az idősebb korosztály megőrül tőle, annyira tetszik nekik. Hallottam tőlük sokszor felmordulást, amikor Fábry következett: "Jajj... ne!", de amikor "Jolika" jön, akkor előveszik a mobilt és fotó módban próbált videó-felvételt készíteni legutóbb az előttem ülő 2 percen keresztül, tehát nem volt a szellemi szint magaslatán. De ez épp nekik szól és a már említett kisebbségnek.
Ez is egy műfaj épp úgy, mint a L’art pour l’art társulat, vagy Sándor György, ami stílus az előbbi esetében sokszor erőltetett, az utóbbi esetében pedig a sorok között kell keresni a poént. Sajnos közülük már egyik sem szerepel a kabaréban, pedig engem pl. inkább ők érdekelnének, mint a mai színvonaltalan számok, vagy pár mondattal átköltött régi alkotások.
Valószínűsítem, hogy az itt irók/olvasók életkora átlagban 40+, ezért mi még tudjuk, hogy milyen egy jó kabaré, a fiatalok meg csak a standup-ot ismerik és egyesek még poénból is cigányul próbálnak viselkedni: "Dikmán csaje!", mert Győzike és hasonló színvonalon nevelkedtek.
Nekünk idősebbeknek már nem nagyon fognak minőségi műsorral kedveskedni, nosztalgiázzunk inkább a régi felvételekkel.
Az "Orsós - Usztics" még vicces volt, furfangos dolgokat tartalmazott, de ez olyan, mintha konkrétan cigányok között lennék. Egy teljesen más világ, ami nekem nem tetszik. Sem a hozzáállásuk a dolgokhoz, sem a túl szabados viselkedésük, sem a beszédstílusuk.
Sajnálatos módon ez egy állami rádió és az ország "félre"vezetői fontosnak tartják a kisebbség megszólítását (Dikh tévé, stb.), mert ott 1 családban lesz akár 10 gyerek, aki idővel lehet szavazóréteg a megszokott 0-3 gyerekes családokhoz képest. Salgótarjánban pár éve jártam választási időben, 1 ellenzéki (nem roma) plakátra 20 kormánypárti (roma) jutott.
Így aztán ez is egyértelmű, hogy ha csak 1 roma is hallgatja a kabarét, akkor meg kell szólítani őt. Az értelmiségieket akkor miért nem kell???
"Survivor, a könyvtár", "Bálint gazda tanácsai", "Nulladik típusú találkozások", Montágh Imre beszédtanár, stb. Régen rengeteg volt, ami nevelő célzatú vagy legalább tudományos, irodalmi, ugyanakkor humoros volt. A Jolika nálam már olyan, hogy szól, de a végén nem tudnám elmondani, hogy miről... egyszerűen elmegy a fülem mellett. Ugyanakkor a felvételeken az idősebb korosztály megőrül tőle, annyira tetszik nekik. Hallottam tőlük sokszor felmordulást, amikor Fábry következett: "Jajj... ne!", de amikor "Jolika" jön, akkor előveszik a mobilt és fotó módban próbált videó-felvételt készíteni legutóbb az előttem ülő 2 percen keresztül, tehát nem volt a szellemi szint magaslatán. De ez épp nekik szól és a már említett kisebbségnek.
Ez is egy műfaj épp úgy, mint a L’art pour l’art társulat, vagy Sándor György, ami stílus az előbbi esetében sokszor erőltetett, az utóbbi esetében pedig a sorok között kell keresni a poént. Sajnos közülük már egyik sem szerepel a kabaréban, pedig engem pl. inkább ők érdekelnének, mint a mai színvonaltalan számok, vagy pár mondattal átköltött régi alkotások.
Valószínűsítem, hogy az itt irók/olvasók életkora átlagban 40+, ezért mi még tudjuk, hogy milyen egy jó kabaré, a fiatalok meg csak a standup-ot ismerik és egyesek még poénból is cigányul próbálnak viselkedni: "Dikmán csaje!", mert Győzike és hasonló színvonalon nevelkedtek.
Nekünk idősebbeknek már nem nagyon fognak minőségi műsorral kedveskedni, nosztalgiázzunk inkább a régi felvételekkel.
Ez a Bach Szilvia csak engem irrítál?? Ahogy meghallom hogy az következik nyomom el a vérbe
Rádiókabaré - 2025.02.15. Házigazda : Felméri Péter
Szabados Gábor : Apróságok - Bozó Andrea , Kaszás Gergő , Vida Péter
Fehér Gáspár : Kommentek - Bozó Andrea , Aradi Tibor , Varga Ferenc József , Vida Péter
Horváth Tibor : Csúnyaság szalon - Csőre Gábor , Kerekes József
Bach Szilvia - Kálmán sokban
Fecske Csaba : Kisikló - Vida Péter
Móricz Tamás : 5 másodpercesek - Bozó Andrea , Kaszás Gergő , Csuja Imre
Szabados Gábor : Apróságok - Bozó Andrea , Kaszás Gergő , Vida Péter
Fehér Gáspár : Kommentek - Bozó Andrea , Aradi Tibor , Varga Ferenc József , Vida Péter
Horváth Tibor : Csúnyaság szalon - Csőre Gábor , Kerekes József
Bach Szilvia - Kálmán sokban
Fecske Csaba : Kisikló - Vida Péter
Móricz Tamás : 5 másodpercesek - Bozó Andrea , Kaszás Gergő , Csuja Imre
Rádiókabaré - 2025.02.08. Házigazda : Nádas György
Maksa Zoltán : Száz éves néni - Maksa Zoltán , Bach Szilvia
Török Ádám -
Fehér Gáspár : Dezsö és Rezsö - Vida Péter , Csőre Gábor
Jolika - Bach Szilvia
Fülöp Viktor -
Aradi Tibor : Gasztrofesztivál - Aradi Tibor , Varga Ferenc József
Maksa Zoltán : Száz éves néni - Maksa Zoltán , Bach Szilvia
Török Ádám -
Fehér Gáspár : Dezsö és Rezsö - Vida Péter , Csőre Gábor
Jolika - Bach Szilvia
Fülöp Viktor -
Aradi Tibor : Gasztrofesztivál - Aradi Tibor , Varga Ferenc József
nagyon köszönöm
Húúú,nagy köszönet érte!Mióta kerestem...
Bakelit lemezről digitalizálva:
Rádiókabaré a parlamentről (1989. június 21.)
Nagy köszönet VKárolynak, hogy elérhetővé tette ezt a lemezt!
Rádiókabaré a parlamentről (1989. június 21.)
Nagy köszönet VKárolynak, hogy elérhetővé tette ezt a lemezt!
Itt megtaláltam: Hajdú Balázs - Csodabogarak
Udvözlet, keresem Hajdu Balazs Csodabogarak c. elöadasat, a Viasat6-on adjak most, nem tudtam letölteni, esetleg valakinek megvan ?
köszönettel
köszönettel