Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annál a pajzsos harcos hülyeségnél.nem volt nagy poén,de az elõzmények már megadták a lendületet
ReaL MaDRid x siempre
Kõhalmi Zoltán ROXX, én sírtam a röhögéstõl 😄DD
Ha valakinek van infója, hol lehet Bp-en ilyen stand-up fellépéseket megnézni élõben, az kérem informáljon!
Elõre is kösz!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://www.youtube.com/watch?v=KwwtKQEE8jI
ööö...retekegér...!
de azert örülök hogy nalunk is megyeget ez a dolog
nevét ne kérdezzétek, nem jegyeztem meg..
Hátha valakit érdekel.. nagyon jó.😊
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Nap Kelte - Sás Péter (többek között)
Óriási. A legjobb benne.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Lóránt Barnabás - Fábry Show
Vannak itt jók. Kovács András Péter már majdnem olyan jó, mint én. 😄DDD
Õ új név nekem, Bödõcsöt láttam már, Kõhalminak ez a kis szereplése zseniális, kár, hogy ilyen rövid.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
videa.hu linkek (Fábry)
Bõdöcs Tibor 1
Bõdöcs Tibor 2
Kovács András Péter (a 2006os humorfesztivál gyõztese)
Kõhalmi Zoltán
Amúgymeg ajánlom a 2006os humorfesztivál adásait, a Magyar Rádió honlapján fenn van az össes rész rm formátumban, nekem nagyon tetszettek😊
..Remélem, valakinek tudtam újat mondani.😊
Azt hiszem megint be leszek táblázva egész hétre😊
ez mind a fábrys stand up comedy.
ReaL MaDRid x siempre
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Robin Williams on Broadway
"A Lots of our imports come from other countries"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
(ha jól tom pl Richard Pryor, Chris Rock, Eddie Murphy, Chris Tucker...de ez nem bizti..)
Innen lehet szipkázni
Alul a free letöltési módra kell nyomni.Utána meg kell várni míg letelik az x másodperc, meg a karaktereket beírni etc.