Stand-Up Comedy, Kabaré

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
mennyi oda a beugró?

ReaL MaDRid x siempre

Én most pénteken megyek Godotba!KAP-Hadházi-Dombóvári, mindet láttam már, biztos tuti lesz!Majd beszámolok.
Guilty01
Szombaton voltam Godot Dumszínházban. Hát valami zseniális volt! Kiss Ádám,Benk Dénes és KAP léptek föl, 3 óráig megállás nélkül röhögtünk. Eredetileg úgy volt hogy Beliczai jön,de aztán cseréltek Kiss Ádámmal valami miatt. Hát talán így lett jó😊 Mindenkinek csak ajánlani tudom. Elképesztõ jók.

You\'ll never walk alone!

Az Aranyosi csapat konferansziéja Ürmös Zsolt.Õ egy profi író,általában õ írja a mûsor jeleneteit Dombóvári Istvánnal együtt.A srác nem dumaszínházas és inkább író mint elõadó.Régóta jelen van a humoréletben,a rádiókabarén kívül a Mikroszkópba és a Szeszélyesbe is ír.
totya24
öö... igen, ez tegnap volt.

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

kirol
Csak mert elõtted kb. 3 órával szedtem le aszfaltról, és ott azt írták, tegnap volt ez a válogatás, mármint a best of elsõ rész.

Akkor ez nem az lenne?

totya24
nem. ez válogatás. legalábbis Litkai azt mondja az elején😊

kirol
Ez az elsõ rész ugye?

totya24
Kabaréklub Best of. (egy hétig tölthetõ)
nekem amúgy volt benne új is😊

Sziasztok!

Ki az a srác, aki az Aranyosi féle csapat mûsorait konferálja? Hol lehet õt látni, hallani? Szintén Dumaszínházas?
Õ se olyan rossz,asszem egyszer meg lehet nézni.Szintén Dumaszínházas a srác:
http://www.youtube.com/watch?v=vW22upj0R_Y
DoctorJohnson
igen, nem rossz a srác, ez tény 😉

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Zrasf
Hello, ebben van a star warsos:
http://www.feree.hu/request.php?266

Én is kinézem belõle, amúgy jók voltak 😞

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

hunbasser
uhh,tényleg -.-

akkor bassza meg 😄

viszont nekem vhol megvan vcd-ben,úgyhogy feltöltöm majd rapidsharere,ha megtaláltam.

ReaL MaDRid x siempre

DoctorJohnson
mondom, hogy nincs fenn a videomegosztókon, kerestem én is

hunbasser
az az elsõ részben volt.sztem videa.hu-n youtube-on fent is van.

ReaL MaDRid x siempre

DoctorJohnson
szvsz halott ügy, hacsak nincs meg valakinek privátban.
K.A.P. sztem leszedette az összes videomegosztóról saját magát, mert érdekes módon az összes többi fennvan (ki is nézem abból a csávóból, hogy ekkora pénzéhes patkány, hisz jogász/ügyvéd)...

Üdv !

Ha valaki valahogy be tudná linkelni vagy át tudná küldeni esetleg Kovács András Péter második Fábry Show-s fellépését nagyon megköszönném...Ha jól tudom abban mondja, hogy õ tudja a legtöbb nyelven elmondani a Star Wars részeit és akkor idéz, hogy : "Luke, Ich bin deine papa !" Ha valaki valamilyen módon meg tudná adni nagyon hálás lennék.
whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Guilty01
már közbe megkaptam egy jóakarómtól😊

szia
msn v skype
[email protected] vagy micilacko s átküldöm este
sziazstok

Valakinek megvan a klubkabaré 1 része és 3 .rész??
Megköszönném..

Nekem sok megvan, a komplett humorfesztivál és az elmúlt 10 év rádiókabaréjának egy nagy része. de sajna a klubkabaré nem mind van meg, s kellene..
2. kérdés: A klubkabaré melyik adása volt
1. jan 27-én
2. márc 17-én
3. márc 31-én??
mert sajna csak a dátumok vannak meg :-)
Elõre is köszi
Guilty01
én meg elhánytam vhova a 12. klubkabarémat,vki feltöltené?

kirol
A kabaréklub is megszûnt már?

DoctorJohnson
vmi új szabó kristófot nem tud vki linkelni?
kezd már elvonási tünetem lenni 😊

totya24
13. kabaréklub
azért teljesen más jött le neked, mert ezeket csak egy hétig lehet letölteni a kossuth hangtárából.
tényleg elkéne már az a honlap, igyekszem majd aztán összefogunk páran, és töltögeteünk fel.

Üdv!Gyerekek meglenne valakinek a 13,klubkabaré? Lejjebb van egy link 13.kabaré címmel, de valami más jött le miután letöltöttem.Ez az Aranyosi csapat idõben utolsó mûsora.Már csak ez az egy hiányzik.Kérem akinek megvan,tegye fel a linket.Köszönöm!
otrosinka
az jól hangzik

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

totya24
kössz. 11. amúgy.
tényleg kéne csinálni egy oldalt, ahova gyûjtögetnénk rendszeresen az összeset. ha lesz egy kis szabadidõm elkezdem megvágdosni és kitenni õket valahova.

desigo
tessék

ez hanyadik egyébként?
totya24
hû. én mindig azonnal átnevezem, miután letöltöm.😊 amúgy a Het-K15 (legalábbis elõzõ linkelésembõl következtetve)

Dzsini
igen, a szo-k11 az a kossuth rádió szombati 11 órai adása... ha nem írtál hozzá dátumot, akkor nehezebb kitalálni melyikrõl is van szó 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

desigo
Én feltöltöm csak mond meg melyik az?

kabaré Szo-K11
kabaré Het-K15
Szo-K11 ---> ebbõl kettõ is van
totya24
9. klubkabaré (vágatlan)

Nekem viszont a 11. nincs meg (tudom,, hogy én linkeltem be, de valahogy elkallódott).

pajti
Sziasztok! A korábbi klubkabarékat nem tudná valaki feltölteni egy tárhelyre? <#confused><#vigyor3>

Dzsini
ha meg tudod mondani mikor került adásba, kikeresem

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok!Meglenne esetleg valakinek a 9.Kabaréklub???Már csak az hiányzik.Nagyon megköszönném!!!
Köszönöm 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

desigo
köszi
totya24
14. Klubkabaré
Szerintem azért kevesebb a stand up, mert ugye a kabarécsütörtök megszûnt, és valamilyen szinten azt is akarja kompenzálni a dolog. Persze, lehet, hogy tévedek. Vagy nem is tudom, összefügg-e a kettõ😊

Guilty01
Az új klubkabaré ritka gyenge volt... Mért nem lehet stand-upolni egy ilyen mûsorban??? Ezek a szánalmas jelenet-eljátszások annyira se viccesek mint a Maksa-híradó... Beliczait és Bödõcsöt a kabaréba!!😊

Remélem volt másolat a honlapról a serveren kívül és feltöltik valahova máshova ismét. Nagyon jó oldal volt. Amúgy a hõs Extra.hu szereti törölgetni a regeket. Saját tapasztalatból tudom mondani
ddomi87
hát jó!...de genyók😞

ööö...retekegér...!

totya24
Megszüntették az oldalt.😞 sajnálom, pedig tényleg jó volt...

Guilty01
Üdv!
A 237#-ben levõ linkkel mi történt? Vagy csak nálam erroros?

desigo
köszi
totya24
13. klubkabaré (07.14-ig)

elõször meglepõdtem, mert a hangtárban más volt kiírva helyette😊

A Kabaré klub legújabb adása ma volt a Kossuth rádióban 11.00 órakor.
Hétfõn 15.00 órakor lesz ismétlése.Érdemes újra meghallgatni.Szereplõk sorrendben:Kiss András Gábor /ALJAS/ Somogyi András Dombóvári István Kovács András Péter,ja és van benne egy tökjó jelenet Parlamenti jósda címmel.Jó szórakozást mindenkinek.
Guilty01
rohadt jó ez a kabaréklub, hatalmasakat röhögök minden adáson