Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll never walk alone!
Akkor ez nem az lenne?
nekem amúgy volt benne új is😊
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Ki az a srác, aki az Aranyosi féle csapat mûsorait konferálja? Hol lehet õt látni, hallani? Szintén Dumaszínházas?
http://www.youtube.com/watch?v=vW22upj0R_Y
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
akkor bassza meg 😄
viszont nekem vhol megvan vcd-ben,úgyhogy feltöltöm majd rapidsharere,ha megtaláltam.
ReaL MaDRid x siempre
K.A.P. sztem leszedette az összes videomegosztóról saját magát, mert érdekes módon az összes többi fennvan (ki is nézem abból a csávóból, hogy ekkora pénzéhes patkány, hisz jogász/ügyvéd)...
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Ha valaki valahogy be tudná linkelni vagy át tudná küldeni esetleg Kovács András Péter második Fábry Show-s fellépését nagyon megköszönném...Ha jól tudom abban mondja, hogy õ tudja a legtöbb nyelven elmondani a Star Wars részeit és akkor idéz, hogy : "Luke, Ich bin deine papa !" Ha valaki valamilyen módon meg tudná adni nagyon hálás lennék.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Valakinek megvan a klubkabaré 1 része és 3 .rész??
Megköszönném..
Nekem sok megvan, a komplett humorfesztivál és az elmúlt 10 év rádiókabaréjának egy nagy része. de sajna a klubkabaré nem mind van meg, s kellene..
2. kérdés: A klubkabaré melyik adása volt
1. jan 27-én
2. márc 17-én
3. márc 31-én??
mert sajna csak a dátumok vannak meg :-)
Elõre is köszi
kezd már elvonási tünetem lenni 😊
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
azért teljesen más jött le neked, mert ezeket csak egy hétig lehet letölteni a kossuth hangtárából.
tényleg elkéne már az a honlap, igyekszem majd aztán összefogunk páran, és töltögeteünk fel.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
tényleg kéne csinálni egy oldalt, ahova gyûjtögetnénk rendszeresen az összeset. ha lesz egy kis szabadidõm elkezdem megvágdosni és kitenni õket valahova.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
kabaré Szo-K11
kabaré Het-K15
Szo-K11 ---> ebbõl kettõ is van
Nekem viszont a 11. nincs meg (tudom,, hogy én linkeltem be, de valahogy elkallódott).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Szerintem azért kevesebb a stand up, mert ugye a kabarécsütörtök megszûnt, és valamilyen szinten azt is akarja kompenzálni a dolog. Persze, lehet, hogy tévedek. Vagy nem is tudom, összefügg-e a kettõ😊
You\'ll never walk alone!
Hétfõn 15.00 órakor lesz ismétlése.Érdemes újra meghallgatni.Szereplõk sorrendben:Kiss András Gábor /ALJAS/ Somogyi András Dombóvári István Kovács András Péter,ja és van benne egy tökjó jelenet Parlamenti jósda címmel.Jó szórakozást mindenkinek.