Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg egyátalán ebbõl most mit kell kimásolni, hogy letöltse?
Mert nekem csak egy kicsi *.ram jött le.
visszamenõleg realmedia-ban lementhetõ a hétfõi kabaré-szeparé ismétlés (abból nincs mp3, egyénileg átkódolható)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Üdv: Huncolin
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Amúgy ha valaki vágja a joomlát, elfogadnék egy kis segítséget.Sajna nincs sok szabadidõm,de összehozhatnánk egy gyûjteményt direkt ezeknek, egyéb információkkal.. (www.kabareklub.extra.hu)
idáig 2 rádiókabaré marad lementetlen:
augusztus 18: 100 éves a kabaré - a 60-as évek kabaréja
augusztus 25: Kabaré-szeparé Fábryval - elõadómûvészek
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
addig az élõ adás megy, és a http://stream001.radio.hu/
Le akartam szedni a 30 perc alatt a Föld körült, erre nem jön be az oldal.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utána meg lehet csevegni az elõadókkal. Jól megvan csinálva. Tetszett.
You\'ll never walk alone!
You\'ll never walk alone!
Akkor ez nem az lenne?
nekem amúgy volt benne új is😊
Ki az a srác, aki az Aranyosi féle csapat mûsorait konferálja? Hol lehet õt látni, hallani? Szintén Dumaszínházas?
http://www.youtube.com/watch?v=vW22upj0R_Y
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
akkor bassza meg 😄
viszont nekem vhol megvan vcd-ben,úgyhogy feltöltöm majd rapidsharere,ha megtaláltam.
ReaL MaDRid x siempre
K.A.P. sztem leszedette az összes videomegosztóról saját magát, mert érdekes módon az összes többi fennvan (ki is nézem abból a csávóból, hogy ekkora pénzéhes patkány, hisz jogász/ügyvéd)...
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Ha valaki valahogy be tudná linkelni vagy át tudná küldeni esetleg Kovács András Péter második Fábry Show-s fellépését nagyon megköszönném...Ha jól tudom abban mondja, hogy õ tudja a legtöbb nyelven elmondani a Star Wars részeit és akkor idéz, hogy : "Luke, Ich bin deine papa !" Ha valaki valamilyen módon meg tudná adni nagyon hálás lennék.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Valakinek megvan a klubkabaré 1 része és 3 .rész??
Megköszönném..
Nekem sok megvan, a komplett humorfesztivál és az elmúlt 10 év rádiókabaréjának egy nagy része. de sajna a klubkabaré nem mind van meg, s kellene..
2. kérdés: A klubkabaré melyik adása volt
1. jan 27-én
2. márc 17-én
3. márc 31-én??
mert sajna csak a dátumok vannak meg :-)
Elõre is köszi
kezd már elvonási tünetem lenni 😊
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
azért teljesen más jött le neked, mert ezeket csak egy hétig lehet letölteni a kossuth hangtárából.
tényleg elkéne már az a honlap, igyekszem majd aztán összefogunk páran, és töltögeteünk fel.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."