Stand-Up Comedy, Kabaré

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
És mivel lehet mp3-ba rakni?

Meg egyátalán ebbõl most mit kell kimásolni, hogy letöltse?
Mert nekem csak egy kicsi *.ram jött le.

Dzsini
újra él a real1.radio.hu, 1 óra múlva letölthetõ róla a kabaréklub Best Of 2. rész.

visszamenõleg realmedia-ban lementhetõ a hétfõi kabaré-szeparé ismétlés (abból nincs mp3, egyénileg átkódolható)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

én egy picit értek hozzá, írjál, aztán meglátom, hátha tudok segíteni

Üdv: Huncolin

totya24
Nem, csak kérték tõlem, aztán, gondoltam, belinkelem ide is. annyi, hogy ezt máshol találtam és fel van darabolva, meg kiírva, ki éppen az adott jelenet elõadója, címe stb.

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

kirol
Ez új lenne?

totya24
KabaréKlub 14. (felszabdalt verzió)

Amúgy ha valaki vágja a joomlát, elfogadnék egy kis segítséget.Sajna nincs sok szabadidõm,de összehozhatnánk egy gyûjteményt direkt ezeknek, egyéb információkkal.. (www.kabareklub.extra.hu)

Dzsini
valószínûleg valamit elvacakoltak, egy ilyen átállásnak tényleg nem kellene pár napnál tovább tartania (ahogy azt eredetileg kommunikálták is)
idáig 2 rádiókabaré marad lementetlen:
augusztus 18: 100 éves a kabaré - a 60-as évek kabaréja
augusztus 25: Kabaré-szeparé Fábryval - elõadómûvészek

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

totya24
Nem értem, mi értelme két hete kinn tartani a "majd elkészül" témát a magyar rádió honlapján. csinálják meg, cseréljék le pikk-pakk és kész. én is így szoktam.😊 most nem tudom, hogy volt-e múlt héten valami.😊

desigo
Humorbajnokság ismétlés most az ATVn...
Dzsini
most sehonnan, várj amíg megindul az új oldal. (elméletileg 2-3 nap és elérhetõ lesz minden)

addig az élõ adás megy, és a http://stream001.radio.hu/

kirol
De akkor most honnan tölthetem le?

totya24
teljesen új honlapot csinálnak.

kirol
Mi törpént a Magyar Rádió Mûsortárral?
Le akartam szedni a 30 perc alatt a Föld körült, erre nem jön be az oldal.

ddomi87
ezek jók..egy kettõt még nem halottam😊

ööö...retekegér...!

Ahogy terveztem,tegnap elmentem a Godotba.Meg voltam elégedve.Hadházi és Litkai hozták szokásos formájukat,Dombóvári meg Kovács András Péter egyszerûen kurva jó volt.Csak ajánlani tudom õket!!!
Molnibalage
http://stand-up-comedy.atw.hu/megnez.php?mit=27&page=1

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Thank's
Guilty01
ja,elmegy,de sztem kajájjá be elõtte,mer' éttermi árak vannak😉
Utána meg lehet csevegni az elõadókkal. Jól megvan csinálva. Tetszett.

You\'ll never walk alone!

hunbasser
az elég jó ár sztem.

ReaL MaDRid x siempre

Guilty01
2000 HUF +kaja,pia,nõ

hunbasser
mennyi oda a beugró?

ReaL MaDRid x siempre

Én most pénteken megyek Godotba!KAP-Hadházi-Dombóvári, mindet láttam már, biztos tuti lesz!Majd beszámolok.
Guilty01
Szombaton voltam Godot Dumszínházban. Hát valami zseniális volt! Kiss Ádám,Benk Dénes és KAP léptek föl, 3 óráig megállás nélkül röhögtünk. Eredetileg úgy volt hogy Beliczai jön,de aztán cseréltek Kiss Ádámmal valami miatt. Hát talán így lett jó😊 Mindenkinek csak ajánlani tudom. Elképesztõ jók.

Az Aranyosi csapat konferansziéja Ürmös Zsolt.Õ egy profi író,általában õ írja a mûsor jeleneteit Dombóvári Istvánnal együtt.A srác nem dumaszínházas és inkább író mint elõadó.Régóta jelen van a humoréletben,a rádiókabarén kívül a Mikroszkópba és a Szeszélyesbe is ír.
totya24
öö... igen, ez tegnap volt.

kirol
Csak mert elõtted kb. 3 órával szedtem le aszfaltról, és ott azt írták, tegnap volt ez a válogatás, mármint a best of elsõ rész.

Akkor ez nem az lenne?

totya24
nem. ez válogatás. legalábbis Litkai azt mondja az elején😊

kirol
Ez az elsõ rész ugye?

totya24
Kabaréklub Best of. (egy hétig tölthetõ)
nekem amúgy volt benne új is😊

Sziasztok!

Ki az a srác, aki az Aranyosi féle csapat mûsorait konferálja? Hol lehet õt látni, hallani? Szintén Dumaszínházas?
Õ se olyan rossz,asszem egyszer meg lehet nézni.Szintén Dumaszínházas a srác:
http://www.youtube.com/watch?v=vW22upj0R_Y
DoctorJohnson
igen, nem rossz a srác, ez tény 😉

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Zrasf
Hello, ebben van a star warsos:
http://www.feree.hu/request.php?266

Én is kinézem belõle, amúgy jók voltak 😞

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

hunbasser
uhh,tényleg -.-

akkor bassza meg 😄

viszont nekem vhol megvan vcd-ben,úgyhogy feltöltöm majd rapidsharere,ha megtaláltam.

ReaL MaDRid x siempre

DoctorJohnson
mondom, hogy nincs fenn a videomegosztókon, kerestem én is

hunbasser
az az elsõ részben volt.sztem videa.hu-n youtube-on fent is van.

ReaL MaDRid x siempre

DoctorJohnson
szvsz halott ügy, hacsak nincs meg valakinek privátban.
K.A.P. sztem leszedette az összes videomegosztóról saját magát, mert érdekes módon az összes többi fennvan (ki is nézem abból a csávóból, hogy ekkora pénzéhes patkány, hisz jogász/ügyvéd)...

Üdv !

Ha valaki valahogy be tudná linkelni vagy át tudná küldeni esetleg Kovács András Péter második Fábry Show-s fellépését nagyon megköszönném...Ha jól tudom abban mondja, hogy õ tudja a legtöbb nyelven elmondani a Star Wars részeit és akkor idéz, hogy : "Luke, Ich bin deine papa !" Ha valaki valamilyen módon meg tudná adni nagyon hálás lennék.
whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Guilty01
már közbe megkaptam egy jóakarómtól😊

szia
msn v skype
[email protected] vagy micilacko s átküldöm este
sziazstok

Valakinek megvan a klubkabaré 1 része és 3 .rész??
Megköszönném..

Nekem sok megvan, a komplett humorfesztivál és az elmúlt 10 év rádiókabaréjának egy nagy része. de sajna a klubkabaré nem mind van meg, s kellene..
2. kérdés: A klubkabaré melyik adása volt
1. jan 27-én
2. márc 17-én
3. márc 31-én??
mert sajna csak a dátumok vannak meg :-)
Elõre is köszi
Guilty01
én meg elhánytam vhova a 12. klubkabarémat,vki feltöltené?

kirol
A kabaréklub is megszûnt már?

DoctorJohnson
vmi új szabó kristófot nem tud vki linkelni?
kezd már elvonási tünetem lenni 😊

totya24
13. kabaréklub
azért teljesen más jött le neked, mert ezeket csak egy hétig lehet letölteni a kossuth hangtárából.
tényleg elkéne már az a honlap, igyekszem majd aztán összefogunk páran, és töltögeteünk fel.

Üdv!Gyerekek meglenne valakinek a 13,klubkabaré? Lejjebb van egy link 13.kabaré címmel, de valami más jött le miután letöltöttem.Ez az Aranyosi csapat idõben utolsó mûsora.Már csak ez az egy hiányzik.Kérem akinek megvan,tegye fel a linket.Köszönöm!
otrosinka
az jól hangzik

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

totya24
kössz. 11. amúgy.
tényleg kéne csinálni egy oldalt, ahova gyûjtögetnénk rendszeresen az összeset. ha lesz egy kis szabadidõm elkezdem megvágdosni és kitenni õket valahova.