Stand-Up Comedy, Kabaré

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totya24
érdekel is😊

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Megtiszteltetésnek veszem ha engem is mûvésznek titulálnak,de én csak egy mezei rajongó vagyok.Gyakran járok "tapsolni" infókat egy és közönségszervezõtõl tudom,ti is bármikor megtudhatjátok.Azt hittem ezen az oldalon érdekli az embereket mire számíthatunk.Ennyit tudok.
banok
hadd írja. engem érdekel.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Guilty01
sztem neked üldözési mániád van😊

You\'ll never walk alone!

Sündübündü!
Érdekes hogy olyan információkkal bírsz, mintha csak te is ottlennél abban a mûsorban. Egy rajongó honnan tud ilyeneket? PL a címét?
Szerintem te beépültél ide mint rajongó, közbe meg sztendáppos vagy és it reklámozod magad magatokat..
Nemhiszem hogy a nagyoknak erre lenne idejük,
de kitalálom kivagy....
Guilty01
kozmetikusok titkos élete. Ha-Ha-Ha.
Egyedül KAP volt jó,bár õ mindig az😊

totya24

M@TriX
10 perces Beliczai Balázs

ehhez még nem volt szerencsém, szerintem baromi jó 😉 biztos nem új, de ha valaki elkerülte volna...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kirol
Október 2-án volt kabaré felvétel. Rádióban mikor lesz?

Guilty01
jól hangzik,remélem tényleg lesz belõle vmi...

F E R I
Ilyen nevekkel már most is futhatna egy ilyen kaliberû mûsor 😊))

Csirkemell nélkül nincs élet!

Legutolsó infóim szerint januárban indul az Rtl-en egy 8 részbõl álló stand-up mûsor ami egyelõre Duma Klub néven fut.Benne lesz mindenki aki több éve stand-uppol:
Régiek:KAP,Litkai,Kõhalmi,Bödõcs,Beliczai,Aranyosi,Hadházi,
Újak:Benk,Kiss,Dombóvári,Csenki,Szupkay
Szerintem ez a névsor garancia arra hogy a mûsor nem lehet rossz.Ez nem egy második Emberek a Holdon-lesz.Itt mindenki maga írja a sajátját.
Várjuk...
totya24
Szerintem ha kicsit ritkábban lenne (pl havonta), sokkal jobb dolgokat is össze tudnának hozni..

Guilty01
Ja,persze,jobb mint a semmi. Még KissÁdi volt a legjobb közülük,csak õt hallottam Godot-be egy hónapja,és tök ugyanezeket mondta el. Szóval már ezeken se tudtam olyan nagyokat nevetni.

Ja,tényleg gyenge volt.Még Kiss Ádám is,pedig õ jobb szokott lenni,meg mondjuk a többiek is.Én ettõl függetlenül örülök,hogy legalább ez a mûsor megmaradt.
Guilty01
kár volt az az esély.... ritkagyenge volt, fõleg Sás, meg a dombóvári is.

Azért én adok egy esélyt a következõnek.
Aki szereti:22.én szombaton 11. órakor a Kossuthon új Kabaré Klub!
Ezek a kabarék egyre gyengébbek...
DoctorJohnson
<#worship>htxvm

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

totya24
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/6-Szo/Szo-K11.m3u

nem is figyeltem, hogy volt (bár akkor még javában aludtam..😊)

Dzsini
múlt szombaton is volt, letölthetõ a szokásos címrõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gyerekek!Szombaton Kabaré Klub a Kossuthon!!!
DoctorJohnson
Vazze már Bödöcs Tibi fábry-s fellépései sincsenek fenn a videomegosztókon.
ARGH

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Rizibizi:nekem tetszett.Valószínûleg nekem is egyszerûek a gondolataim.De én nem bánom.
Grove4
Nemtudjátok akkor honnan lehet letölteni,vagy megszerezni Kiss Ádám produkcióit?Csak az egyik fábrysat tslálom,pedig volt még egy régebbi is.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

precision
na igen, Hofi a legjobb Stand-Up -os 4ever !

Bazinga!

Dzsini
ma 11 órától 1 óra Hofi Géza a 100 éves a kabaré sorozatban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Grove4
Kiss Ádámnak hol tudom megnézni a produkcióit,mert csak a legutóbbit találom meg.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Én is imádom a stand upot! Kedvenceim Litkai, Kõhalmi, Bödõcs!
De ez a Dombóvári sztem nagyon gáz... Interntetes poénok, egyszerû gondolatok! Én nem tudom te mit láttál Sündübündü a Godotban?
Én is láttam már, de még csak else mosolyodtam...
totya24
A hangtárra rámész, ott van a napi mûsor. Fent akad egy mpr szimbólum, alatta kossuth kiírás. Ott van egy hét anyaga mp3 formátunmban.

Bestof. #2

kirol
És mivel lehet mp3-ba rakni?

Meg egyátalán ebbõl most mit kell kimásolni, hogy letöltse?
Mert nekem csak egy kicsi *.ram jött le.

Dzsini
újra él a real1.radio.hu, 1 óra múlva letölthetõ róla a kabaréklub Best Of 2. rész.

visszamenõleg realmedia-ban lementhetõ a hétfõi kabaré-szeparé ismétlés (abból nincs mp3, egyénileg átkódolható)

én egy picit értek hozzá, írjál, aztán meglátom, hátha tudok segíteni

Üdv: Huncolin

totya24
Nem, csak kérték tõlem, aztán, gondoltam, belinkelem ide is. annyi, hogy ezt máshol találtam és fel van darabolva, meg kiírva, ki éppen az adott jelenet elõadója, címe stb.

kirol
Ez új lenne?

totya24
KabaréKlub 14. (felszabdalt verzió)

Amúgy ha valaki vágja a joomlát, elfogadnék egy kis segítséget.Sajna nincs sok szabadidõm,de összehozhatnánk egy gyûjteményt direkt ezeknek, egyéb információkkal.. (www.kabareklub.extra.hu)

Dzsini
valószínûleg valamit elvacakoltak, egy ilyen átállásnak tényleg nem kellene pár napnál tovább tartania (ahogy azt eredetileg kommunikálták is)
idáig 2 rádiókabaré marad lementetlen:
augusztus 18: 100 éves a kabaré - a 60-as évek kabaréja
augusztus 25: Kabaré-szeparé Fábryval - elõadómûvészek

totya24
Nem értem, mi értelme két hete kinn tartani a "majd elkészül" témát a magyar rádió honlapján. csinálják meg, cseréljék le pikk-pakk és kész. én is így szoktam.😊 most nem tudom, hogy volt-e múlt héten valami.😊

desigo
Humorbajnokság ismétlés most az ATVn...
Dzsini
most sehonnan, várj amíg megindul az új oldal. (elméletileg 2-3 nap és elérhetõ lesz minden)

addig az élõ adás megy, és a http://stream001.radio.hu/

kirol
De akkor most honnan tölthetem le?

totya24
teljesen új honlapot csinálnak.

kirol
Mi törpént a Magyar Rádió Mûsortárral?
Le akartam szedni a 30 perc alatt a Föld körült, erre nem jön be az oldal.

ddomi87
ezek jók..egy kettõt még nem halottam😊

ööö...retekegér...!

Ahogy terveztem,tegnap elmentem a Godotba.Meg voltam elégedve.Hadházi és Litkai hozták szokásos formájukat,Dombóvári meg Kovács András Péter egyszerûen kurva jó volt.Csak ajánlani tudom õket!!!
Molnibalage
http://stand-up-comedy.atw.hu/megnez.php?mit=27&page=1

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Thank's
Guilty01
ja,elmegy,de sztem kajájjá be elõtte,mer' éttermi árak vannak😉
Utána meg lehet csevegni az elõadókkal. Jól megvan csinálva. Tetszett.

hunbasser
az elég jó ár sztem.

ReaL MaDRid x siempre