Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes hogy olyan információkkal bírsz, mintha csak te is ottlennél abban a mûsorban. Egy rajongó honnan tud ilyeneket? PL a címét?
Szerintem te beépültél ide mint rajongó, közbe meg sztendáppos vagy és it reklámozod magad magatokat..
Nemhiszem hogy a nagyoknak erre lenne idejük,
de kitalálom kivagy....
Egyedül KAP volt jó,bár õ mindig az😊
You\'ll never walk alone!
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
ehhez még nem volt szerencsém, szerintem baromi jó 😉 biztos nem új, de ha valaki elkerülte volna...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Régiek:KAP,Litkai,Kõhalmi,Bödõcs,Beliczai,Aranyosi,Hadházi,
Újak:Benk,Kiss,Dombóvári,Csenki,Szupkay
Szerintem ez a névsor garancia arra hogy a mûsor nem lehet rossz.Ez nem egy második Emberek a Holdon-lesz.Itt mindenki maga írja a sajátját.
Várjuk...
Aki szereti:22.én szombaton 11. órakor a Kossuthon új Kabaré Klub!
nem is figyeltem, hogy volt (bár akkor még javában aludtam..😊)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ARGH
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
De ez a Dombóvári sztem nagyon gáz... Interntetes poénok, egyszerû gondolatok! Én nem tudom te mit láttál Sündübündü a Godotban?
Én is láttam már, de még csak else mosolyodtam...
Bestof. #2
Meg egyátalán ebbõl most mit kell kimásolni, hogy letöltse?
Mert nekem csak egy kicsi *.ram jött le.
visszamenõleg realmedia-ban lementhetõ a hétfõi kabaré-szeparé ismétlés (abból nincs mp3, egyénileg átkódolható)
Üdv: Huncolin
Amúgy ha valaki vágja a joomlát, elfogadnék egy kis segítséget.Sajna nincs sok szabadidõm,de összehozhatnánk egy gyûjteményt direkt ezeknek, egyéb információkkal.. (www.kabareklub.extra.hu)
idáig 2 rádiókabaré marad lementetlen:
augusztus 18: 100 éves a kabaré - a 60-as évek kabaréja
augusztus 25: Kabaré-szeparé Fábryval - elõadómûvészek
addig az élõ adás megy, és a http://stream001.radio.hu/
Le akartam szedni a 30 perc alatt a Föld körült, erre nem jön be az oldal.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utána meg lehet csevegni az elõadókkal. Jól megvan csinálva. Tetszett.