Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Vidzont, hallgattam a bõdöcs új anyagot, és az elején kezdi a kamerás témával... én akkor is le fogom hívni (amatõr rendezvényszervezõ vagyok egy kocsmában), ha már hallottam minden poénját, mert élõben mégiscsak más😊
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
és természetesen használnak már ismert poénokat, és írnak egymásnak is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
KAP-tól szinte minden megvan, de van jó sok más stand-up comedy-s cuccom és rádiókabaré is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Valakinek nincs meg véletlen Kiss Ádám a Fábry showban 1/2 és 2/2 címû remekei mp3-ban vagy wav-ban??? Vagy link is jó, ahhonan le lehet tölteni.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Elõre is köszi<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A minõségére én nem panaszkodom végig hallható hangosan minden (ahogy áttekertem).
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
a tévét nem tudom, azzal nem foglalkozom.
az élõ fellépéseknél a szervezõ határozza meg, hogy hangfelvétel készíthetõ-e az elõadásról (általában nem), így az igazság szerint problémás.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
bodocs_tibor_live_at_elte_nuk_2007.04.25
feltöltsem valahova?
www.forma-1.mlap.hu
Mert 13.00-ra is írva van valami.
Ezek is a szilvveszteriek akarnak lenni?
Majd ha büntetnének érte, titokban kéne tartani akkor nem lenne ennyi, ez helyett most inkább hírdetni kell mert arra figyel a média.
szennyes undorító az egész!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megvan a 2006.12.31-i is, felrakjam azt is?
korábbiak is megvoltak, de egy vinyóhiba miatt, márcsak emlék 😛
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Üdvözli önt újra magyarországon a T-mobil
Tamás visszaírta: köszönöm 😄DDDdsadssdadssadasd
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
UI: Nekem még sikerült leszednem (39-41 kivételével), de ahogy nézem törölték az oldalról. Az uw-t sztem kerüld el, inkább a rapidshare 😊
az uwnek nem tetszik ha vmi 39 és 41-el kezdõdik <#mf1>#mf1>
eltartott egy darabig amig sikerült felrakni...<#boxer>#boxer>
géppel rögzítem, majd szerkesztem és konvertálom át wavból...
honnan van az eredeti hang? a rádió hangtára 64kbit mp3, az aac 40kbit-es, ez meg 128...
de a 39, és a 41 es fileok nem elérhetõk, fel tudnád azokat tenni még1x?
köszi
<#integet2>#integet2>
ha kész adom a linket ;-)