Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÜDVÖZÖLJÜK A SHOWDER KLUBBAN
RTL KLUB 20.10
Benne van a tévéújságban!
de hamarosan szétvágdosom és feltöltöm.
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
nem találom <#lama>#lama>
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
http://kabare.fileposta.hu/
Totya, mit tudsz róla? 😄<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor>#vigyor>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ez egész jól sikerült, szerintem..😊
Szóval senki nem tudná feltenni valahova a 7. részt?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hamaosan a "gyûjtõoldalon" is (aki nem tudja, mi az, magára vessen vagy olvasson vissza.😊)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
MAN T.G.A.
Keresnék 1 fábrys fellépést,csak fogalmam sincs ki volt az,mikor adták le csak néhány részre emléxem,mikor a Stahl Juditot utánozta és mikor vmi Chocapicos játékfigutától beszélt.Vkienk nem rémlik vmi?
Per Aspera Ad Inferi.
Az egy dolog,hogy milyen fejeket vágott de messze õ tudta a legtöbb helyes választ
Respect!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nekem megvan a 7. rész, de csak m4a(mpeg4)-ba tömörítve az 1 órás adás(gyakorlatilag ugyanaz a minõség, mint a rádióról lementett mp3)... ha így is kell, privátban megbeszélhetjük, és átküldöm - 14 mega.
http://kabareklub.extra.hu/
Itt vannak felvágdosva, megcímezve (megjegyzem, nem az én munkám, én csak feltöttem õket). A 18. is hamarosan felkerül. Viszont én meg kérném, hoyg valaki linkelje be nekem a 7. részt. Köszi.
Viszont a Kõhalmit én is kedvelem. (Ez már közös bennünk)
ps: Dzsini, thanks az infót.
You\'ll never walk alone!
You\'ll never walk alone!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.