Stand-Up Comedy, Kabaré

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

herczeg
most hallgattam mindkét negyvenperceset, bödöcs hatalmas, de kap elég gyenge...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

totya24
jaja.. nem egy elõadás szövegeibõl lejön, hogy haverok... szerintem felesleges bárkit is vádolni (mondjuk, Litkai tényleg nagy király=])
Vidzont, hallgattam a bõdöcs új anyagot, és az elején kezdi a kamerás témával... én akkor is le fogom hívni (amatõr rendezvényszervezõ vagyok egy kocsmában), ha már hallottam minden poénját, mert élõben mégiscsak más😊

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Dzsini
nem csór senki senkitõl, õk egy társaság, és nagyon sok szöveg van, amit többen is használnak, hogy kiderüljön, melyiküknél mûködik a legjobban.
és természetesen használnak már ismert poénokat, és írnak egymásnak is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lehet hogy Kiss Ádám jó elõadó,de nagyon csúnyán lopja a poénokat.Én régóta Litkai rajongó vagyok és ez a gyerek nem átall tõle komplett blokkokat csórni.Nagyon jó.
Köszi az infót<#worship><#worship><#worship>
Molnibalage
Youtube, azt bármelyik hangkártya + Cooledit pro kombóval tudod hallgatás közben rögzíteni a hangod. (a felvételkor a hangkártyád beállításainál a felvételkor pipáld be a megfelelõ rész, és akkor vesz fel a szoftver)

KAP-tól szinte minden megvan, de van jó sok más stand-up comedy-s cuccom és rádiókabaré is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hát minõseg... nem egy studiofelvétel, de hallgatható, poénokat meglérted... <#alien><#nevetes1>
Üdv Mindenki<#wave>
Valakinek nincs meg véletlen Kiss Ádám a Fábry showban 1/2 és 2/2 címû remekei mp3-ban vagy wav-ban??? Vagy link is jó, ahhonan le lehet tölteni.
<#help><#help><#help>
Elõre is köszi<#worship><#worship><#worship>
Köszi szépen, legyütt <#eljen> <#integet2>

A minõségére én nem panaszkodom végig hallható hangosan minden (ahogy áttekertem).

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Dzsini
a rádiótól letöltött adások vágás nélkül (ti. nem lehet belõle kivágni, csak darabolni), forrás megjelölésével közzétehetõek, ez fent van a honlapjukon is.
a tévét nem tudom, azzal nem foglalkozom.
az élõ fellépéseknél a szervezõ határozza meg, hogy hangfelvétel készíthetõ-e az elõadásról (általában nem), így az igazság szerint problémás.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Beast Machine
minõség milyen?

...vágod?

ColdFire
elvileg teljesen

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

joebacsi
lehet, hogy láma kérdés, de ezeknek a felvételeknek (tv, rádió) mennyire illegális a közzététele?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nekem valahol ez van meg:
bodocs_tibor_live_at_elte_nuk_2007.04.25
feltöltsem valahova?
Köszi a feltöltést!! <#eljen>

Lukacsmacska
köszi, hogy feltöltötted ooz! ugyan ismétlik gyakran, de így mp3 lejátszón is nyomathatom 😄 és köszi totya, 4 perc és lejön a tied is, az is tuti jó lesz 😛

www.forma-1.mlap.hu

desigo
kösz a linket!
totya24
Váá nagyon nagy. kötelezõ mindenkinek!😊

totya24
Kovács András stand-up
Az ELTE Mikulás partiján készült, 44 perc.
Még én is csak most töltöm...😊

kirol
Most mi megy az MR1-es a szilveszteri kabaré?
Mert 13.00-ra is írva van valami.

Ezek is a szilvveszteriek akarnak lenni?

Dzsini
kérdezték, válaszolt. nem hirdette, nem divatból csinálja, egyszerûen õszinte volt a riport során, normális választ adott a kérdésre, a mûsorvezetõk voltak bénák, hogy ekkora feneket kerítenek neki. hazudoznia kellene? akkor azért lenne lehordva. nem lesz rosszabb humorista ettõl, bár lesz pár 1bites lélek, aki mostantól átkapcsolja a TV-t / eltekeri a rádiót, ha megszólal.

Én személyesen is ismerem,de engem is nagyon meglepett.Tény hogy nem volt egy macsó,de ez....gyanús.Okos gyerek,szerintem kieszelt valamit!
ja, mert most divat buzinak lennni...
Majd ha büntetnének érte, titokban kéne tartani akkor nem lenne ennyi, ez helyett most inkább hírdetni kell mert arra figyel a média.
szennyes undorító az egész!
desigo
nem ismerem személyesen ezért jelentéktelen,hogy kikkel hancúrozik...
Dzsini
nekem nem számít. neked számít?

desigo
neked lehet,hogy öröm 😊
Dzsini
nem értem a problémát... melyikõtök lány, aki szerelmes bele?

desigo
még ilyet 😞
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

totya24
Ha ide regisztráltok, a humor kategóriában (lent) elég sokmindent megtaláltok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://easyrider.try.hu

lang14
jöhet, persze 😊

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

😊))
megvan a 2006.12.31-i is, felrakjam azt is?
korábbiak is megvoltak, de egy vinyóhiba miatt, márcsak emlék 😛

lang14
Kösz a linket, nagyon jó ... és még nem is hallgattam meg mindet 😊

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Köszi, most sikerült leszedni.

banok
Szerintem Beliczai, Maksa (kakukk... XDD) és NagyBandó volt a legjobb. Bödöcs kicist gyengébb volt önmagához képest. A jelenetek meg szokás szerint erõtlenek pedig ezekez már a fialat generáció írja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ColdFire
eh, Kiss Ádámon sírva röhögtem... 😄DD
Üdvözli önt újra magyarországon a T-mobil

Tamás visszaírta: köszönöm 😄DDDdsadssdadssadasd

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

most néztem, ottvan még a két keresett file...

Nagyon szépen köszi, hogy fáradtál vele <#worship> Nem tudtam szilveszterkor idõt szakítani rá.

UI: Nekem még sikerült leszednem (39-41 kivételével), de ahogy nézem törölték az oldalról. Az uw-t sztem kerüld el, inkább a rapidshare 😊

a két hibas feltöltés javítva. kösz hogy szóltál.
az uwnek nem tetszik ha vmi 39 és 41-el kezdõdik <#mf1>
eltartott egy darabig amig sikerült felrakni...<#boxer>

Dzsini
azért az bátor 😊 nagyon jó antenna kell hozzá, meg a környék összes telefonja kikapcsolva 😊

mindig sk veszem fel rádióból, (3,5 jack apa-apa és összedug 😊 )
géppel rögzítem, majd szerkesztem és konvertálom át wavból...

Dzsini
köszi szépen!
honnan van az eredeti hang? a rádió hangtára 64kbit mp3, az aac 40kbit-es, ez meg 128...

Mr Hyde
Ja, pont a Bõdöcs hiányzik sajna 😞

köszi!
de a 39, és a 41 es fileok nem elérhetõk, fel tudnád azokat tenni még1x?
köszi
desigo
kösz a linket!
innen szedhetõ a 2007-es (tegnapi) rádiókabaré
<#integet2>

fele már felment,
ha kész adom a linket ;-)

nekem kéne, ha valahova fel tudod tenni az jó lenne
totya24
Én most hallgatom. de ha már szétvágdostad, akkor feltöltheted valahová😊