Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Már ez is csak egy órás 😞
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Állítólag valamikor márciusban lesz egy 24 órás maratoni stand-up valahol Pesten.Nem hallott róla senki?Én egy másik fórumon olvastam.
Csak feltöltöm....
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Szólhatok neki ha gondolod! 😊
Amugy én is alig várom már ezt az új mûsort!
Sztem Kiss Ádámra csak irígykednek.....
na mindegy... annyi, hogy itt van szétvágdosva a 21.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Somogyi András, Kiss Ádám és Belizcai Balázs voltak a fellépõk. Az egyik barátom a Hiller paródiáknál már a padlón feküdt kb 😄
I love this game!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
http://forum.zalaihirlap.hu/evembere2007/
ehhez egy kampányfil:
http://szakkor.estiskola.hu/2008/01/16/peter-szorgalmi-felhivasa/
terjesszétek, kösz!
Segítséget szeretnék kérni. Egy kocsmában szeretnénk (egyenlõre csak) egy video stand-up comedy estet csinálni.. Ha valakinek van valamilyen videója, nagyon nagyon megköszönném, ha feltöltené valahova vagy elküldené nekem ([email protected]).
Elõre is köszönöm mindenkinek!
de ha te ingyér mennél akkor 😛 nem tudok segíteni
A Showder ne mszar szerintem, de a legjobb az eleje, amikor Fábry beszél, meg a designcenter, aztán van, hogy hülyék a vendégek, akkor itt el is kapcsolok, de van, hogy normálisak, akkor nézem.
Végre egy mûsor ahol tényleg jó (remélhetõleg) humoristák fognak szereplni, csak a kis Utasit kell parkolópályára tenni, hisz neki semmi köze a humorista jelzõhöz, és siker mûsor lesz! <#eljen>#eljen>
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
Jobb, mint az eredeti! címmel lesz kabaréválogatás (is)
most volt az ajálóban, régi Bajor, régi Gálvölgyi, és újabb Rádiókabarés felvételek
www.port.hu...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Vidzont, hallgattam a bõdöcs új anyagot, és az elején kezdi a kamerás témával... én akkor is le fogom hívni (amatõr rendezvényszervezõ vagyok egy kocsmában), ha már hallottam minden poénját, mert élõben mégiscsak más😊
és természetesen használnak már ismert poénokat, és írnak egymásnak is.
KAP-tól szinte minden megvan, de van jó sok más stand-up comedy-s cuccom és rádiókabaré is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Valakinek nincs meg véletlen Kiss Ádám a Fábry showban 1/2 és 2/2 címû remekei mp3-ban vagy wav-ban??? Vagy link is jó, ahhonan le lehet tölteni.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Elõre is köszi<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A minõségére én nem panaszkodom végig hallható hangosan minden (ahogy áttekertem).
a tévét nem tudom, azzal nem foglalkozom.
az élõ fellépéseknél a szervezõ határozza meg, hogy hangfelvétel készíthetõ-e az elõadásról (általában nem), így az igazság szerint problémás.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
bodocs_tibor_live_at_elte_nuk_2007.04.25
feltöltsem valahova?
www.forma-1.mlap.hu