Stand-Up Comedy, Kabaré

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totya24
Akkor jó. Csak nem láttam kiírva, hogy elsõ rész.

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

desigo
kösz a linket!
Dzsini
2 órás lesz, ott voltam a felvételen, majd jövõ héten adják a többit 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kirol
Mert ez az elsõ rész.

Nem?

totya24
Februári rádiókabaré
Már ez is csak egy órás 😞

Szerintem abból a 12 emberbõl mindenki jó,akik az új mûsort fogják csinálni,mindet láttam.Aki oda már bejut annak már bizonyítania kellett.
Állítólag valamikor márciusban lesz egy 24 órás maratoni stand-up valahol Pesten.Nem hallott róla senki?Én egy másik fórumon olvastam.
desigo
akkor kösz a feltöltést...
totya24
Szívesen, de fontos kihangsúlyoznom, hogy általában nem én vágdosom szét.😊
Csak feltöltöm....

Dzsini
<#worship> A szokásos, profi munka! Köszönjük szépen!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

totya24

Köszönöm, leszedtem 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Sündübündü nekem van ismeretségem Ódudán! Nagymamám ott lakik!
Szólhatok neki ha gondolod! 😊

Amugy én is alig várom már ezt az új mûsort!
Sztem Kiss Ádámra csak irígykednek.....

totya24
kössz a sok segítséget -_-
na mindegy... annyi, hogy itt van szétvágdosva a 21.

Alien!
jaja....nálam a 2. kedvenc Beliczai...óriási stílusa van...de mondjuk Hadházi is szenzációs volt!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

totya24
21. klubkabaré (hamarosan szétvágdosva a www.kabareklub.extra.hu-n)

Iori
mi meg tegnap voltunk ott és nagyon jó volt!
Somogyi András, Kiss Ádám és Belizcai Balázs voltak a fellépõk. Az egyik barátom a Hiller paródiáknál már a padlón feküdt kb 😄

I love this game!

Alien!
nyomtam rá énis,fõleg,hogy ma megyünk a Godot-ba meghallgatni...😊 Összes közül toronymagasan kiemelkedik,pedig sokukat láttam már élõben,Tibi mindent üt....Hajrá!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ddomi87
megvolt😊

ööö...retekegér...!

szavazzatok Bödõcs Tibire!

http://forum.zalaihirlap.hu/evembere2007/

ehhez egy kampányfil:

http://szakkor.estiskola.hu/2008/01/16/peter-szorgalmi-felhivasa/

terjesszétek, kösz!
totya24
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Egy kocsmában szeretnénk (egyenlõre csak) egy video stand-up comedy estet csinálni.. Ha valakinek van valamilyen videója, nagyon nagyon megköszönném, ha feltöltené valahova vagy elküldené nekem ([email protected]).

Elõre is köszönöm mindenkinek!

ha kicsit szétnézel itt, akkor látod hogy hol tudsz rá jegyet venni: http://www.showder.hu/
de ha te ingyér mennél akkor 😛 nem tudok segíteni

Annyit sikerült megtudnom hogy az új mûsornak Showder klub lesz a címe,kéthetente jelentkezik,márciustól.Állítólag nem az Rtl-ben/MCC Campona/ hanem valahol Óbudán fogják felvenni.Tök jó lenne nézõként eljutni egy ilyen felvételre!Nincs valakinek ismeretsége idevágóan?
Guilty01
Vááá, de jó lenne ha lenne. Végre stand-uposok a tv-be. Alig várom!!

You\'ll never walk alone!

kirol
Ja, én se értem hogy kerül õ oda.
A Showder ne mszar szerintem, de a legjobb az eleje, amikor Fábry beszél, meg a designcenter, aztán van, hogy hülyék a vendégek, akkor itt el is kapcsolok, de van, hogy normálisak, akkor nézem.

robos
Csak remélni tudom, h erre vevõ lesz a nép és idõvel teljesen kiválta a showdert, mert az már egy kalap.... <#levele>
Végre egy mûsor ahol tényleg jó (remélhetõleg) humoristák fognak szereplni, csak a kis Utasit kell parkolópályára tenni, hisz neki semmi köze a humorista jelzõhöz, és siker mûsor lesz! <#eljen>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

kirol
20:10, Szerda (január 16.), m1
Jobb, mint az eredeti! címmel lesz kabaréválogatás (is)
most volt az ajálóban, régi Bajor, régi Gálvölgyi, és újabb Rádiókabarés felvételek
www.port.hu...

Molnibalage
Nálam Kovács András Péter a bajnok. Hihetetlenül sok stand-zp-ja van és teljesen egyediek. Íróként is nagyon tud.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

joebacsi
köszi!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

herczeg
most hallgattam mindkét negyvenperceset, bödöcs hatalmas, de kap elég gyenge...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

totya24
jaja.. nem egy elõadás szövegeibõl lejön, hogy haverok... szerintem felesleges bárkit is vádolni (mondjuk, Litkai tényleg nagy király=])
Vidzont, hallgattam a bõdöcs új anyagot, és az elején kezdi a kamerás témával... én akkor is le fogom hívni (amatõr rendezvényszervezõ vagyok egy kocsmában), ha már hallottam minden poénját, mert élõben mégiscsak más😊

Dzsini
nem csór senki senkitõl, õk egy társaság, és nagyon sok szöveg van, amit többen is használnak, hogy kiderüljön, melyiküknél mûködik a legjobban.
és természetesen használnak már ismert poénokat, és írnak egymásnak is.

Lehet hogy Kiss Ádám jó elõadó,de nagyon csúnyán lopja a poénokat.Én régóta Litkai rajongó vagyok és ez a gyerek nem átall tõle komplett blokkokat csórni.Nagyon jó.
Köszi az infót<#worship><#worship><#worship>
Molnibalage
Youtube, azt bármelyik hangkártya + Cooledit pro kombóval tudod hallgatás közben rögzíteni a hangod. (a felvételkor a hangkártyád beállításainál a felvételkor pipáld be a megfelelõ rész, és akkor vesz fel a szoftver)

KAP-tól szinte minden megvan, de van jó sok más stand-up comedy-s cuccom és rádiókabaré is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hát minõseg... nem egy studiofelvétel, de hallgatható, poénokat meglérted... <#alien><#nevetes1>
Üdv Mindenki<#wave>
Valakinek nincs meg véletlen Kiss Ádám a Fábry showban 1/2 és 2/2 címû remekei mp3-ban vagy wav-ban??? Vagy link is jó, ahhonan le lehet tölteni.
<#help><#help><#help>
Elõre is köszi<#worship><#worship><#worship>
Köszi szépen, legyütt <#eljen> <#integet2>

A minõségére én nem panaszkodom végig hallható hangosan minden (ahogy áttekertem).

Dzsini
a rádiótól letöltött adások vágás nélkül (ti. nem lehet belõle kivágni, csak darabolni), forrás megjelölésével közzétehetõek, ez fent van a honlapjukon is.
a tévét nem tudom, azzal nem foglalkozom.
az élõ fellépéseknél a szervezõ határozza meg, hogy hangfelvétel készíthetõ-e az elõadásról (általában nem), így az igazság szerint problémás.

Beast Machine
minõség milyen?

...vágod?

ColdFire
elvileg teljesen

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

joebacsi
lehet, hogy láma kérdés, de ezeknek a felvételeknek (tv, rádió) mennyire illegális a közzététele?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nekem valahol ez van meg:
bodocs_tibor_live_at_elte_nuk_2007.04.25
feltöltsem valahova?
Köszi a feltöltést!! <#eljen>

Lukacsmacska
köszi, hogy feltöltötted ooz! ugyan ismétlik gyakran, de így mp3 lejátszón is nyomathatom 😄 és köszi totya, 4 perc és lejön a tied is, az is tuti jó lesz 😛

www.forma-1.mlap.hu

desigo
kösz a linket!
totya24
Váá nagyon nagy. kötelezõ mindenkinek!😊

totya24
Kovács András stand-up
Az ELTE Mikulás partiján készült, 44 perc.
Még én is csak most töltöm...😊