17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
#8456 ][URL=http://www.dumaszinhaz.hu/index.php?p=fellepok ]http://www.dumaszinhaz.hu/index.php?p=fellepok [/URL]
Szöllősy-Csák Gergely szürke lett, ez alapján kuka lett a srác.
Nem vitatom a döntést. :) -
Lantee #8455 Vegyes. Szomszédnéni és Bruti megint nem hozott semmi vicceset, de a jelenetek tetszettek. A focis témában mondjuk hallottunk már jobbat, de összességében tényleg nem volt rossz. -
carcass69 #8454 Nna, ez a Dumafüred végre picit visszahozta a kabaréba vetett hitemet. Szerintem nem rossz cuccos. -
VKaroly #8453 Rádiókabaré - Dumafüred 2013 - 1. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK
-
#8452 Dumafüred 2013 - első rész
Litkai Gergely - Nyitó
Aradi Tibor, Dankó István, Janklovics Péter - Interjú az futballcsapattal
Szomszédnéni Produkciós Iroda - Jelenet
Aradi Tibor, Dankó István, Hadházi László, Mogács Dániel, Murányi Tünde - Trafik-életképek (valaki kimaradt)
Bruti - Trafik-dal
Dankó István, Litkai Gergely, Mogács Dániel, Murányi Tünde - Hivatali jelenet
Aradi Tibor, Hadházi László, Murányi Tünde - A TEK-es otthon
Hadházi László - Üdvözlőlap a trónörökösnek
Litkai mániája, hogy nem mond címeket, úgyhogy próbáltam valami jellemzőt kitalálni... -
makailaci25 #8451 Épp ez az, hogy nincs, mert minden reklámot fogadok,"mit lehet tudni" alapon. Na, mindegy hagyjuk a francba, feladtam. Köszi! -
#8450 Nincs valamiféle reklámblokkoló vagy ilyesmi a böngésződbe feltelepítve? -
#8449 A linkelt weboldalon az
1. rész (09.58.59)
2. rész (10.28.58)
3. rész (10.58.58)
4. rész (11.28.58)
feliratok linkek, ezeken elérhető az adott fél óra műsora .mp3 változatban. Persze mivel vágatlan, így az első rész első néhány percében híreket mondanak, stb. -
makailaci25 #8448 Nálam is így néz ki, de a jobb oldal azóta is teljesen üres, folyamatosan rajta vagyok. -
#8447 Nem találom a beszgélgetést, hol is van pontosan? Kösz -
#8446 Nálam így néz ki a böngészőablak felső része:
-
makailaci25 #8445 Köszi a tippet Dzsini! Fél órája rajta vagyok, "skip ad" egy darab se. A zsákom tele van, szívesen megnézném az illető fejét belülről, aki ezt kitalálta. -
#8444 várni kell néhány másodpercet, majd jobboldalt felül a "skip ad" feliratra klikkelni, akkor lép tovább a letöltési oldalra. -
makailaci25 #8443 Még egy kiigazítás, végleg nem tudom, mi van, megnéztem újra, másodszor valamiféle hülyegyerek játék jelentkezik, amiről szintén nincs hova indulni. -
makailaci25 #8442 Sziasztok! Elárulná valaki, hogy mi az ördög akar lenni az az oldal, amelyiken letölthető lenne a Prémium 90 és 91. Megjelenik egy oldal, amelyen felül fogyni lehet, alul pedig valami nőnemű csoportosulás az egész 3 lépésben. Megtalálható e esetleg a kívánt link, vagy valamit rosszul keresek? Előre is köszi a választ! -
#8441 Apropó kabaré: a Klubrádióban volt a héten egy beszélgetés Bach Szilviával, aki többek között beszélt arról is, hogy miért nincs ő mostanában műsorban, meg egyáltalán a kabaré aktuális helyzetéről, sok más mellett (politikával bőségesen nyakonöntve).
Érdekes lehet egy másik nézőpontot is hallani (a részek felirataira klikkelve elérhető az mp3 változat). -
VKaroly #8440 Prémium - Rádiókabaré - 91. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
#8439 Rádiókabaré 2013 szeptember - 2. rész - vágva
A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://0qhwqa.1fichier.com/en/
http://www.mediafire.com/?d6xf4ag2rcuoz98
Jelszó:Ikovacs
13 tracks, 52 minutes 47 seconds
1. Rk201309 2 - Bevezető szignál (0:20)
2. Hadházi László - Nyitó duma (9:49)
3. Hadházi László - Felkonf (0:16)
4. Aradi Tibor, Hadházi László - Getz és Rezső a szoliban (5:37)
5. Hadházi László - Felkonf (0:21)
6. Elek Ferenc, Vida Péter - A színész és az alkohol (6:18)
7. Hadházi László - Felkonf (0:37)
8. Bellus István - Duma (8:43)
9. Hadházi László - Felkonf (0:18)
10. Hadházi László, Vida Péter - Revizorok nyaralnak (5:35)
11. Hadházi László - Felkonf (2:21)
12. Orosz György - Duma (11:57)
13. Rk201309 2 - Vége szignál (0:35)
-
#8438 Ha majd lesz időd a 2. részre.
Köszi :) :) -
zitababa5 #8437 Szia Sir ThomaX!
Kérdésem: van a kabaré videóidnak is listája?
köszi a választ előre is! -
gavgab #8436 Köszönöm és elnézést érte
Bár mindketten híresek -
#8435 Gondolom Alfonsot szerettél volna írni. Rodolfó bűvész volt.
-
gavgab #8434 Igen emlékszem
de volt akkor Erzsike és a galeri , tsz elnököt megállító Toldi szobor ( remélem jól írtam ha nem javítsatok ), metró a pártház és a templom között , tizedes meg a vessző , sztálingózik a hó ( Boncz ) , Lenin szobor , pártház stb
régi szép idők.
A homort még mindig ők vezetik: ( nem is lesznek ilyenek már soha )
HOFI és anyósa
Markos-Nádas-Boncz ( telefon Bécs és Bp között egy szállodából ,katonaként , építkezésen tudálékos kőművesként stb. )
Rodolfó
Maksa ,
Éles-Horváth ( taxis blokkádjuk )
Kern ( anyuka )
és ne feledkezzünk meg Sándor Györgyről sem!!!
sajnos már nincs köztünk Böröczky
és még sorolhatnám -
#8433 Szegény humoristákat bántjuk (sokszor jogosan), de ott vannak még akik a műsorokat szerkesztik, ők miért nem törekednek a minőségre.
Sinkó Péter mindíg nagy kedvencem volt. Tudom, hogy ha valaki, Ő biztosan ért hozzá és mégis...
Régen (199_) a havi kabaréknak is volt címe, összefogó témája és az alapján oda és akkor írták a műsort.
Most az éppen futó műsorokból hoznak pár percet a mai Stand up-osok.
Írjanak direktben az alkalomra, akinek sikerül az jöhet, akinek nem az haknizzon a régi dumákkal falunapokon.
Azt írtátok, hogy régen csak havi egy kabaré volt. Nos kis javítás.
Havonta jelentkezett a rádió kabaré minden hó első szombatján másfél órában, és havonta volt Karinthy színpad (nagyon szerettem) egy órás műsorral. Ja és minden csütörtök délután három órán át régi válogatást, sokszor kívánság műsorként Kabaré csütörtök címen adott a rádió.
Mind emellett évekig volt Fábrynak a Kabarészeparéja.
Összefoglalva: nem volt kevesebb a kabaré akkor sem, csak minőségibb és közéletibb volt.
VÁLTOZTASSATOK! -
#8432 Pár gondolatomat osztanám meg veletek, kicsit lesújtó lesz.
Én azt mondom, ebben a műfajban két embert érdemes kiemelni itthonról, akik valóban prémium kategóriás tehetségek: Kőhalmi Zoli és Bödőcs Tibor, akikben megvan a potenciál, hogy nagyon nagyok legyenek (azokra gondolok, akik még úgymond feltörekvőben vannak). A régi Showder Club-os bagázsból nézegettem emberkéket, a legtöbbnél nekem tipikusan amolyan sodródom az árral feeling jött le, gyenge, nagyon sokszor csak alpári "humorral" és semmitmondó szövegekkel, semmilyen értékű gondolatokkal.
Vannak még tehetséges emberkék amúgy, de ők "csak" jók, én a fent említett két úriembert tartom nagyon erősnek, akik elég komoly dolgot tudnának adni nem csak ennek a műfajnak hazánkban, de az egész országnak is. Varga Ferenc József talán még az, aki feszegeti a problémákat, őt is kedvelem ezért, bár a mulatós zenék átírását például elhagyhatná. Ezek az emberek, akiket nem említek meg, ők inkább csak szórakoztatnak, jó előadásmóddal, de komolyabb mondanivaló nélkül. Ilyen is kell, tegyük hozzá.
Egyébként ott van a Comedy Central által futtatott hulladéktömeg (akiket felfedeztek pár éve), ahol aztán végképp nincs semmi értelem. Múltkor elkaptam egy előadást, az egyik pali arról beszélt fél órán át, hogy kiskorában belesz*rt a medencébe és hogy hogy kellett lepleznie a gonosz gondnoktól a víz tetején úszó sz*rt, nehogy észrevegye. Ez még nem minden, az emberek nevettek ezen. Nevettek, ezen. Igen, ezen. Szakadtak, mint egy idióta. Ez a szint? Undorító. -
#8431 Egyetértek!
2014-es rádió humorfesztivált lehet nincs is értelme megtartani. Nincs olyan ember aki az előző sok-sok fesztiválhoz hasonló sikert érhetne el.
Hosszú sorozat szakad meg, vagy 1-2 félőrülteken évek óta fellépő ember eljön, aztán nem történik semmi..
Nézzük csak meg a névsort, jé, mennyi ismert név. Van esély hasonlóra? Nincs.
túlzásba vitték kicsit a humort, túl nagy adag volt, nincs ennyi termelő erő az osrszgába, nincs ennyi humorforrás.
Kiégett a szakma, vissza kell venni kicsit.
1974: Farkasházy Tivadar , Sinkó Péter , Boncz Géza
1982: Markos György , Nádas György , Nagy Bandó András , Maksa Zoltán (íróként), Szabados Gábor (íróként)
1990: Maksa Zoltán (előadóként), Holló Színház , Éles István , Horváth Szilveszter , Bach Szilvia , Ayala , Brindisi , Showder duó
1998: Előadói kategória: Bagi Iván , Nacsa Olivér , Petrik Balázs , Varga Ferenc József ; Írói kategória: Kövesdi Miklós Gábor , Kőhalmi Zoltán , Litkai Gergely , Tóth Tibor , Wagner B. György
2006: Előadói kategória: Kovács András Péter , Kiss Ádám , Lorán Barnabás ; Különdíjas: Sás Péter ; Írói kategória: Ürmös Zsolt -
Lantee #8430 Markos-Nádas-Boncz
Mivel a '80-as évek végén, '90-es évek elején voltak a csúcson, ezért természetesen kell egy kis korismeret, hogy igazán üssenek a poénok. Aki pl. nem tudja, ki volt Czinege elvtárs, annak egyáltalán nem vicces a köré szőtt szám. Én akkoriban váltam gyerekből-fiatallá, és ők szóltak mindenhol: TV-ben, rádióban, walkmaneken, sulirádióban.
Tavaly nyáron a telefonomról nyomattuk Agárdon a Kék Fény című számukat, és hát pillanatok alatt sláger lett a büfésoron. :D
Kétségtelen, hogy régebben nem volt ekkora mennyiségben elérhető a kabaré. A rádióban azt hiszem havonta egyszer, hétfőn volt egy órás műsor, aztán a Szilveszteri adás a TV-ben, és kész. Persze, bakeliten és kazettán néha megjelent egy-egy művész, de az sem hetente történt.
Talán arányaiban akkor is hasonló lehetett a rossz/jó kabaré aránya, csak mi a jókra emlékezünk, mert azokra érdemes. -
koncsikg #8429 Sok minden eszembe jutott a leírtakkal kapcsolatban...
Nagyon örülök, hogy sokunkat érdekel, foglalkoztat és szurkolunk a kabarénak.
Foci hangulatot érzek, mindenki nagyon ért hozzá, mégsem megy jól (a vélemények szerint).
Igen van, amikor nagyon sz@r. Van, amikor szuper. Van amikor elsőre nem tetszik, aztán megszeretem...
Én a régi kabaréjeleneteket már nem szeretem, régen a kedvenceim voltak (mi is változunk)
VFJ egyik kedvencem, de már nagyon unom én is sokszor használt kliséket. Unom? Ezerszer újrahallgatom és mindig röhögök. Akkor most unom? A Kepes paródiája Oscar díjas, nem tudom elégszer meghallgatni. De biztos van akinek már elege van belőle. MarkosNádas zsenik, de van egy születésnapi műsoruk, katasztrófa. Másnak lehet, az a kedvence.
Ameddig van miről beszélnünk, addig én nem panaszkodom.
ÉLJEN A HUMOR, A NEVETÉS ÉS MINDENKI, AKI EGY KIS MOSOLYT IS CSAL AZ ARCUNKRA! Uff, én beszéltem.
ÉS persze HATALMAS KÖSZÖNET mindenkinek, aki itt fáradtságos munkával lehetővé teszi számunkra, hogy halljuk/lássuk, amiről beszélgetünk.
Mostmár tényleg uff.
-
zsorzsi88 #8428 Erre nem gondoltam, azt sajnos nem tudom, hol lehetne fellelni. -
#8427 Én úgy értettem, hogy a teljes színdarabot keresi, az nem tudom, hogy létezik-e felvételként. -
zsorzsi88 #8426 Szia!
Itt 36:48-tól meghallgathatod:
Kabarécsütörtök -
carcass69 #8425 Hja, ha már írtam ide: az Agárdy Gáborra emlékező műsorban volt egy rész a Svejkből, ahol Katz, a tábori lelkészt alakította Gabi bácsi. Nem lehetett egy kis pályás előadás, alig 300-szor ment csak le. A Magyar Rádió rögzítette. Hol lehetne hozzáférni? -
carcass69 #8424 Érdekes, én is a 2008-2009-es idényt halgattam a legtöbbet, bár azért a Bajor-Gálvölgyi időszakból is van 20-30 örökzöld az mp3 lejátszómon. Az tény hogy pár éve tűkön ülve vártam a szombati rádiókabarékat, főleg ikovacs vágott verzióit, hogy többször is meghalgassam ugyanazt a kiváló cuccost, de mostanában nem hoznak már lázba az új anyagok. És nem az a baj, hogy én öregedtem... -
#8423 "olyan, mintha önmagát parodizálná, de rosszul"
A humoristák biztosan jobban csinálnák! -
gavgab #8422 Szervusztok!
Szeretnék néhány szóval hozzájárulni a témához.
Régen a kabaré csütörtökönként volt hallható.Voltak benne szimpatikus személyek és voltak unszimpatikus ( Farkasházy a maga tudálékos és okoskodó stílusával )személyek.Az akkor felkapott arcok adták elő a már megírt számokat ( Gálvölgyi , Bajor , Hernádi stb. ).A csapból is ők folytak.Aztán jött a fordulat és az új tehetséges arcok.A kabarét 2008óta rendszeresen hallgatom.Akkoriban volt egy nagy és megoldandó problémám.A kabaré és az önfeledt röhögés segített átvészelnem ezt az időszakot.Újra és újra jó meghallgatni az abból az időből származó előadásokat.Majd van 2013 és a kabarét is elérte a rezsicsökkentés.A kabaré botrányosan alacsony színvonalú.( nem tudom menyire lehet elengednem magam a szavakkal kapcsolatban ).De ez már bántóan fos.Nincs humor , paródia semmi - kiégett.A 2012es évadot likvidáltam a winchesteremről.
Hofi szavait idézve:
Gózon Gyulabácsitól megkérdezték a fiatalok hogy milyen volt az előadás.
Gyulabácsi ennyit mondott:fos - de még lehet szar.
Szeretném ha változna , pörgősebb lenne , szóval kabarés!!!Szükségünk van most rá Nagyon!!!
Legyen politika , aktualitások , celebek ( ezek már önmagukban is röhejesek ) , sport - minden.
A 2013 szept. 2felvonás tele van ismétlésekkel.Lehet hogy elhangzik előadásokon , tv-ben fellépésekkor , falunapon de hát ez is kell de kell a friss , naprakész anyag is.
Ezek már kivesézett anyagok: disznóölés , kocsmázás , a gyurcsany meg az orban ja meg hova tünt a lóvé , donászy magda , nyizsnyijnovgorod , pálinka és minden hozzá kapcsolódó tevékenység
Hová tűnt a FényreSötétedőKislány???
Más:
Vannak kollegák kik azt hiszik magukról hogy jók , pedig nem ilyen pl. Benk , Csenki.Semmit nem tettek le a kabaré érdekében csak üres duma és semmi.Minősíthetetlen.Unalmas stb
Aztán van Trabarna , Felméri , Maciarc , Szomszédnéni , Bruti , Bellus , Edu , Fráger , hajdú balázs - amilyen napjuk van olyanok.
A lányok - inkább hangoskönyv felolvasásához adják a hangjukat.
Vannak még nem befutottak de alakulnak , ilyen : Rekopp , Orosz , Bellus , Szőlősi Csák stb.
Premium kategóriások : Hadházi , Dombóvári ( egyébként ők ketten felléptek Szolnokon és olyan 2órás szettet adtak elő hogy csak na!!! ) , Kőhalmi , Badár ( Szőkével stand up-tak ők is Szolnokon - baromi jók ) , Beliczai , Bödőcs , Aranyosi , Varga Ferenc József( ottfelejtett mikrofon - kő nagyon ) , Kovács András Péter stb.
Na most csak ennyi , szeretném ha vitába szállnátok velem és megvitatnánk ezen témákat!!! -
#8421 a politikusokról ez jut eszembe: "olyan, mintha önmagát parodizálná, de rosszul" (Bödőcs Tibor) -
Lantee #8420 Politikáról:
Méghogy nem lehet politikai humort csinálni?!
Érdemes meghallgatni Hofi 1999-2001 közötti kabaréit, a nagyrésze a mai napig aktuális!
A politika azért kell a kabaréba, főleg a magyarországi kabaréba, mert az emberek igénylik! Minden napunkat kitölti a politikusok (erről is beszélt Hofi, valami olyasmit, hogy a kanadai haverja nem tudta, hogy ki a kanadai valamilyen miniszter), és igenis kell valaki, aki az egész komolyságot egy kicsit humorosabb formában újra feldolgozza. Ezáltal kerülnek a politikusok az őket megillető helyre az emberek agyában. Nem kőkemény, igazmondó uralkodók, hanem esendő, korrupt emberek.
Igenis kell a politika, különben maradunk a "celebek vs. hogy berúgtam múltkor" témakörnél, és az már rettentő unalmas. -
VKaroly #8419 Lassan nekifoghatunk egy kabaré-értelmező kéziszótár összeállításának. :)
VK -
#8418 és az integető elvtárs Budaörsről: Ilija Afanaszjevics Osztyapenkó -
VKaroly #8417 Egyébként ha valaki az említett jelenetet egyáltalán nem ismerné, meghallgathatja itt. :)
VK