Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2012. december 25.-én reggel 10 órakkor HOFI életérõl is szóló Szenes Iván riport mûsor ment le "Nemcsak a húszéveseké a világ" címmel, amelyet 2003-ban készítettek.
Valaki nem vette fel?
Elõre is köszi!
---
És akkor az idei utolsó véleménycsere.
@Dzsini "Én mostanában hallgattam a Showder Klub 6-7. évfolyamait, az több évvel ezelõtti, így már nem tûnik fel benne annyira, hogy ugyanazt pár héttel korábban elsütötték már máshol is. "
Én most nézem újra az elejétõl s szerintem meg a negyedik évadtól menthetetlenül zuhant a színvonal. S ennek nincs köze ahhoz, hogy mondták-e máshol. Hiszen akkor nem nézném újra. Egyszerûen a fellépõk fele/több mint fele nem viccess. (Ha valakit megzavar, hogy a hangulatemberek által felfûtött közönség nevet és tapsol és ezért õ is viccesnek találja, azt nagyon irigylem. Nekem nem megy.)
21:00 Szilveszteri Hanyatt Vágta
23:00 Retró B.Ú.É.K. 2012 (1)
00:05 Retró B.Ú.É.K. 2012 (2)
A többi csatornát egyelõre nem látom, de a hét vége felé majd közzéteszek egy listát, összegyûjtöm õket, mint tavaly.
VK
18:04
Litkay Gergely: Grízbegisztán
Közremûködik: Aradi Tibor, Elek Ferenc, Kerekes József, Lengyel Tamás, Varga Ferenc József, Vida Péter, Zsigmond Tamara
Mûsorvezetõ: Litkai Gergely
Szerkesztõ: Mikó Róbert
(külön szép, hogy a szerzõ és a mûsorvezetõ láthatóan különbözõ személy 😄 )
21:00
BÚÉK 2013
A Rádiókabaré szilveszteri mûsora
Közremûködik: Aradi Tibor, Badár Sándor, Beliczai Balázs, Bödõcs Tibor, Bruti, Fábry Sándor, Kiss Ádám, Kõhalmi Zoltán, Hadházi László, Lengyel Tamás, Pogány Judt, Szomszédnéni, Vida Péter, Varga Ferenc József és sokan mások
Mûsorvezetõ: Kovács András Péter és Litkai Gergely
Szerkesztõ: Sinkó Péter
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az ATV-n lesz új Sas kabaré, amit a Fészekben vettek fel.
Azon kívül csak a m1-en a Bagi-Nacsa.
Ti tudtok ezeken kívül valami újat?
VK
Rádiókabaré - Kabarématiné - 45. rész - Hervé Lóránt Ervin
egyben, vágatlanul
itt
Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt!
VK
VK
Esetleg az elõzõ vasárnapit?
Vasárnap nem tudom felvenni az M1 Omega koncert miatt!
Köszönöm az összes feltöltésedet!
Az eheti Prémium RK is felkerül majd? 😊
Köszönöm elõre is!
9 még nem volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jelszó:Ikovacs
Fekete macska
fekete-fehér, magyar tévéfilm, 49 perc, 1972
rendezõ: Nemere László
forgatókönyvíró: Sólyom László
operatõr: Bíró Miklós
vágó: Hertzka Vera
szereplõ(k):
Dajka Margit (Zsófi néni)
Major Tamás (Jogász)
Madaras József (Szabó Jenõ "Bunkó")
Benkõ Péter (Korsós hadnagy)
Láng József (Fõhadnagy)
Kósa András (Rendõr a TV mûsorban)
A feledhetetlen Dajka Margit Zsófi néniként naiv egyszerûséggel, bölcselettel éldegél eldugott kis villájában. Mindenki siet körülötte, õ azonban egészséges lelkülettel helyezi nap mint nap sütõjébe a túrógombócot vagy a lángost. Eladja barackosát jó pénzért, hogy lányát segítse. Jogász és Bunkó, a két kisstílû bûnözõ hírét veszi a pénznek, nem számítanak azonban a tündéri öregasszony leleményességére és félelmetes lakótársára, a fekete macskára.
Újabb retro kabaré videó válogatásom itt nézhetõ meg!
Ha tetszett minden köszönetet szívesen fogadok!
JÓ SZÓRAKOZÁST!!!!
a roast résszel meg nagyon elhallgattak pedig érdekes volt, meg a közös dumálgatásokkal is leálltak mikor 3 an voltak, pedig kéne.
Én mostanában hallgattam a Showder Klub 6-7. évfolyamait, az több évvel ezelõtti, így már nem tûnik fel benne annyira, hogy ugyanazt pár héttel korábban elsütötték már máshol is. Annyi kabaré van, nem kell mindent egyszerre habzsolni, mert akkor csak feltûnik, hogy ugyanazok az emberek ugyanakkor ugyanazt mondják el 4 helyen - ezt már átbeszéltük itt ezerszer, nem tudnak és nem fognak minden egyes fellépésükre új szöveget kitalálni, megtalálni hozzá a megfelelõ elõadót, betanulni, kigyakorolni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Dzsini, esetleg tedd át!
11 tracks, 43 minutes 31 seconds
1. Shdk10 08 - Bevezetõ szignál (0:36)
2. Lorán Barnabás - Nyitó Duma (7:01)
3. Lorán Barnabás - Felkonf (0:27)
4. Kiss Ádám - Duma (11:58)
5. Lorán Barnabás - Duma (3:42)
6. Lorán Barnabás - Felkonf (0:26)
7. Tóth Edu - Duma (8:50)
8. Lorán Barnabás - Duma (3:43)
9. Lorán Barnabás - Felkonf (0:18)
10. Kertész Ricsi - Duma (5:46)
11. Lorán Barnabás - Lekonf (0:44)
Mazohistáknak!
Avi
http://4m6zl7.1fichier.com/en/
Mp3
http://f7xo0b.1fichier.com/en/
Ha valami látványosan és egyértelmûen nem jó, akkor azon minek szenvedni?
Azt hiszem, ez volt az este mélypontja!
És ez volt a félév leggyengébb mûsora!
Tegnap ötödször élvezhettük Hajdú B aranyerét meg szarását idegenben,
ma meg Trabarna is egybõl a vaddisznójával kezdett, Kiss Ádámot a békájával élvezhettük, elõtte KAP Messzi rúgta a labdáját stb ...
Hogy nem bírnak félévente 2-3 x 10 percet ismétlések - és trágárság - nélkül!
Avi
http://6o7xz9.1fichier.com/en/
Mp3
http://k43otz.1fichier.com/en/
5 tracks, 44 minutes 8 seconds
1. CCB 7-07 - Bevezetõ szignál (0:36)
2. Litkai Gergely - Duma 1 (11:03)
3. Litkai Gergely - Duma 2 (10:12)