Stand-Up Comedy, Kabaré

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

2012. december 25.-én reggel 10 órakkor HOFI életérõl is szóló Szenes Iván riport mûsor ment le "Nemcsak a húszéveseké a világ" címmel, amelyet 2003-ban készítettek.
Valaki nem vette fel?

Elõre is köszi!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, csak köszönet, és mérhetetlen hála mindenkinek, aki feltöltött számomra mérhetetlenül fontos anyagokat. Igazán jókat nevettem/szórakoztam a kabarékon, pedig hát nem volt egy mókás év ez sem. És a következõ 13-as lesz, hát nagyon sok jó kabarét kívánok mindenkinek...
Köszönöm az egész évi feltöltéseke mindenkinek, aki felvett, kódolt, vágott, megosztott és nem keresett vele pénzt.

---

És akkor az idei utolsó véleménycsere.
@Dzsini "Én mostanában hallgattam a Showder Klub 6-7. évfolyamait, az több évvel ezelõtti, így már nem tûnik fel benne annyira, hogy ugyanazt pár héttel korábban elsütötték már máshol is. "
Én most nézem újra az elejétõl s szerintem meg a negyedik évadtól menthetetlenül zuhant a színvonal. S ennek nincs köze ahhoz, hogy mondták-e máshol. Hiszen akkor nem nézném újra. Egyszerûen a fellépõk fele/több mint fele nem viccess. (Ha valakit megzavar, hogy a hangulatemberek által felfûtött közönség nevet és tapsol és ezért õ is viccesnek találja, azt nagyon irigylem. Nekem nem megy.)
A múlt hétrõl elmaradt:

Prémium - Rádiókabaré - 52. rész
egyben, vágatlanul

itt

VK

blue moon boy
A TV2 új, sajátgyártású, Szilveszteri hanyatt vágta címû mûsorában este kilenctõl Kerekes József, Szabó Gyõzõ, Magyar Attila és kollégáik kínálnak felhõtlen kikapcsolódást. Ezt követõen, 22 órától Hajdú Péter és a Frizbi óévbúcsúztató különkiadása jelentkezik, nem mindennapi produkciókkal. Az év utolsó órájában a Retro BÚÉK válogatása hangolja az újévköszöntésre a nézõket.

TV2:
21:00 Szilveszteri Hanyatt Vágta
23:00 Retró B.Ú.É.K. 2012 (1)
00:05 Retró B.Ú.É.K. 2012 (2)

A többi csatornát egyelõre nem látom, de a hét vége felé majd közzéteszek egy listát, összegyûjtöm õket, mint tavaly.

VK

Dzsini
Kossuth rádió:

18:04
Litkay Gergely: Grízbegisztán
Közremûködik: Aradi Tibor, Elek Ferenc, Kerekes József, Lengyel Tamás, Varga Ferenc József, Vida Péter, Zsigmond Tamara
Mûsorvezetõ: Litkai Gergely
Szerkesztõ: Mikó Róbert
(külön szép, hogy a szerzõ és a mûsorvezetõ láthatóan különbözõ személy 😄 )

21:00
BÚÉK 2013
A Rádiókabaré szilveszteri mûsora
Közremûködik: Aradi Tibor, Badár Sándor, Beliczai Balázs, Bödõcs Tibor, Bruti, Fábry Sándor, Kiss Ádám, Kõhalmi Zoltán, Hadházi László, Lengyel Tamás, Pogány Judt, Szomszédnéni, Vida Péter, Varga Ferenc József és sokan mások
Mûsorvezetõ: Kovács András Péter és Litkai Gergely
Szerkesztõ: Sinkó Péter

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

blue moon boy
Nos, átnéztem a tv-k szilveszteri mûsorát és nem túl izgalmas.
Az ATV-n lesz új Sas kabaré, amit a Fészekben vettek fel.
Azon kívül csak a m1-en a Bagi-Nacsa.
Ti tudtok ezeken kívül valami újat?

Köszi! Ameddig én láttam a jövõt, ott már nem volt, valószínûleg a karácsonyi/téli szüneti mûsorrend miatt.

VK

A 40. rész még nem az utolsó. A Gálvölgyi show Január 3-ától folytatódik újabb részekkel. Az újabb részek minden hétköznap 14:35-tõl 15:45-ig lesznek. <#smile>
szívesen, jön a következõ hamarosan...
Gálvölgyi show - E39 és az utolsó, E40 a helyén.

VK

A mai Kabarématiné egy 2009-es felvétel ismétlése:

Rádiókabaré - Kabarématiné - 45. rész - Hervé Lóránt Ervin
egyben, vágatlanul

itt

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt!

VK

Jövõ csütörtökön az ismétlést felveszem majd, a héten lemaradtam róla.

VK

Ikovacs
Tudja valaki, hogy melyik HetiHetest ismétli kedden az RTL2?
Esetleg az elõzõ vasárnapit?

Vasárnap nem tudom felvenni az M1 Omega koncert miatt!

Kedves VKaroly!

Köszönöm az összes feltöltésedet!
Az eheti Prémium RK is felkerül majd? 😊

Köszönöm elõre is!
Rádiókabaré - Évvégi körkép - 1. rész
egyben, vágatlanul

itt

VK

Ikovacs
Retro kabaré 8 avi
9 még nem volt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://bm1ftu.1fichier.com/en/

Jelszó:Ikovacs

Köszönöm szépen a "retro-kabarét". Nagyon jó!
Fekete macska (1972) az egyebekben. Aranyos film, nekem nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek.

Fekete macska
fekete-fehér, magyar tévéfilm, 49 perc, 1972

rendezõ: Nemere László
forgatókönyvíró: Sólyom László
operatõr: Bíró Miklós
vágó: Hertzka Vera

szereplõ(k):
Dajka Margit (Zsófi néni)
Major Tamás (Jogász)
Madaras József (Szabó Jenõ "Bunkó")
Benkõ Péter (Korsós hadnagy)
Láng József (Fõhadnagy)
Kósa András (Rendõr a TV mûsorban)

A feledhetetlen Dajka Margit Zsófi néniként naiv egyszerûséggel, bölcselettel éldegél eldugott kis villájában. Mindenki siet körülötte, õ azonban egészséges lelkülettel helyezi nap mint nap sütõjébe a túrógombócot vagy a lángost. Eladja barackosát jó pénzért, hogy lányát segítse. Jogász és Bunkó, a két kisstílû bûnözõ hírét veszi a pénznek, nem számítanak azonban a tündéri öregasszony leleményességére és félelmetes lakótársára, a fekete macskára.

Hivatása színész volt - Márkus László az egyebekben.

VK

Fábry - S02E10 - 20121220 a helyén.

VK

Sziasztok!

Újabb retro kabaré videó válogatásom itt nézhetõ meg!
Ha tetszett minden köszönetet szívesen fogadok!

JÓ SZÓRAKOZÁST!!!!

Gálvölgyi show - E37 és E38 a helyén.

VK

Gálvölgyi show - E35 és E36 a helyén.

VK

Pesti kabaré 2 az egyebekben.

VK

Gálvölgyi show - E34 a helyén.

VK

Gálvölgyi show - E33 a helyén.

VK

Ikovacs
Pesti kabaré 2 Avi

http://xdkm80.1fichier.com/en/

Palinko
igen az nyilvánvaló amit mondasz. és nem zavar ha hallok egy sztorit a rádiókabarén és feltûnik a showder klubban is, mert talán csak részhalmaz aki mindkettõt követi, viszont ha pár évvel ezelõtti showder klubbos sztorit hoz újra fel az sztem gáz, fõleg a cool tv miatt mert lehet ott ment múlt héten épp az a rész 😄 szóval ne legyen 1 mûsoron belül ismétlés újnak felmutatva, persze ugyan azt a 4 helyen amit említettél le lehet és kell is adni hogy mindenkihez eljusson akit érdekel. szerintem azért van különbség amit mondunk és nem érzem irreálisnak az elvárásom.

a roast résszel meg nagyon elhallgattak pedig érdekes volt, meg a közös dumálgatásokkal is leálltak mikor 3 an voltak, pedig kéne.
Dzsini
Hát, ahogy az elmúlt pár hónapban itt olvastam, az új részek nem "jók nyilván", hiszen egyrészt ismétlései a rádiókabarés-klubkabarés-régebbi szövegeknek, másrészt elég alacsony színvonalúak.

Én mostanában hallgattam a Showder Klub 6-7. évfolyamait, az több évvel ezelõtti, így már nem tûnik fel benne annyira, hogy ugyanazt pár héttel korábban elsütötték már máshol is. Annyi kabaré van, nem kell mindent egyszerre habzsolni, mert akkor csak feltûnik, hogy ugyanazok az emberek ugyanakkor ugyanazt mondják el 4 helyen - ezt már átbeszéltük itt ezerszer, nem tudnak és nem fognak minden egyes fellépésükre új szöveget kitalálni, megtalálni hozzá a megfelelõ elõadót, betanulni, kigyakorolni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Palinko
mert az új részek jók nyilván, csak nem szeretem mikor így kezelik a nézõket, legyen rövidebb a blokk vagy ritkábban mûsor, vagy találjonak ki újat...
Dzsini
Igen. Minek nézed?

Palinko
kezd elegem lenni a showder klubból tegnap is a békás sima ismétlés, ennyire hülyének nézik a nézõt?
Showder Klub - S10E08 - 20121217 a helyén.

VK

Gálvölgyi show - E32 a helyén.

VK

Javaslom a külföldi Stand-Up fellépések nézését. A BBC Entertainment-en elkaptam valami McIntyre Comedy Roadshow-t, és hát szénné röhögtem magam. Persze, az akcentus néha okozhat gondokat (valami skót pali beszélt úgy, minta csak egy kiadós evés után böfögne 5-6 percig), de ott tényleg felhõtlen a humor. 😊
Ikovacs
Az elõbb a playlist lemaradt a Showderklub 10-8 - ról:
Dzsini, esetleg tedd át!

11 tracks, 43 minutes 31 seconds

1. Shdk10 08 - Bevezetõ szignál (0:36)
2. Lorán Barnabás - Nyitó Duma (7:01)
3. Lorán Barnabás - Felkonf (0:27)
4. Kiss Ádám - Duma (11:58)
5. Lorán Barnabás - Duma (3:42)
6. Lorán Barnabás - Felkonf (0:26)
7. Tóth Edu - Duma (8:50)
8. Lorán Barnabás - Duma (3:43)
9. Lorán Barnabás - Felkonf (0:18)
10. Kertész Ricsi - Duma (5:46)
11. Lorán Barnabás - Lekonf (0:44)

Ikovacs
Showderklub 10-8 Avi+Mp3

Mazohistáknak!

Avi
http://4m6zl7.1fichier.com/en/
Mp3
http://f7xo0b.1fichier.com/en/

copass
szörnyû néha miket engednek leadni! tóthedu egy phos!

Dzsini
Ott van SirTomax archívuma, durva becsléssel is ha naponta 2-3 órát hallgatod elvagy vele évekig.

Ha valami látványosan és egyértelmûen nem jó, akkor azon minek szenvedni?

Ikovacs, nagyon igazad van! Olyan mostanában a showder klub, mintha a régi részek ismétlése volna, de ott sem a jó anyagból. És a Tóth Edu egyszerûen visszataszító mind látványban, mint szövegben. De a többiek is fakók, unalmasak. De sajnos ugyanez a helyzet a Heti hetessel is, amióta az új szezon beindult, néha mutat valamit a Hajós, de a Farkasházi erõszakosan és rettentõ unalmasan végigbeszéli az egészet, az is egy rakás sz.r lett. Az embernek annyi gondja,baja van, egy kis vidámság jól jönne, de már nincs honnan várni.
Ikovacs
Azért Kertész Ricsi fiú meg Rómeó és Böbike megcsöcsörészése sem 3x volt..

Azt hiszem, ez volt az este mélypontja!

És ez volt a félév leggyengébb mûsora!

Ikovacs
Ki mire szavaz, a Tóth Edut nézni rosszabb vagy hallgatni?

Ikovacs
Na meg most Kiss Ádám a békájával...

Na, tovább nem dühítem magam...

Ikovacs
Hát tele van a tököm!

Tegnap ötödször élvezhettük Hajdú B aranyerét meg szarását idegenben,
ma meg Trabarna is egybõl a vaddisznójával kezdett, Kiss Ádámot a békájával élvezhettük, elõtte KAP Messzi rúgta a labdáját stb ...

Hogy nem bírnak félévente 2-3 x 10 percet ismétlések - és trágárság - nélkül!

Ikovacs
Heti Hetes 2012.12.16

http://kxpis8.1fichier.com/en/

Köszönöm szépen, nagy vagy!
Ikovacs
ComedyCentrál bemutatja 7-07 Avi+mp3

Avi
http://6o7xz9.1fichier.com/en/
Mp3