17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
#9097 Sosem volt a jelszó Ikovács!
-
#9096 Kabaréklub 2014 Farsang - 1. rész
Orosz György - Nyitó
Aradi Tibor, Jakab Csaba - Becsekkolás Szocsiba
Aradi Tibor, Maksa Zoltán - A Rádiókabaré hírei
Jakab Csaba, Vida Péter - Hősök egymás közt
Szép Bence - Duma
Nemes Takách Kata, Vida Péter - Kihalófélben levő népi mesterségek: a sajtkovácsoló
-
#9095 Ide töltöm fel újra az én vágott BUÉK linkjeimet:
Itt az új link:
http://osztott.com/iXDt/
Jelszó: Ikovacs
Hogy melyikben mi van, keressétek vissza az SG oldalain!
Az előbbiről - legkésőbb kedden - letörlöm a linkeket!
-
koncsikg #9094 Köszönjük! -
koncsikg #9093 Először úgy próbáltam, lassan akárhol jelszót kell beírni, azt írom:Ikovács. -
#9092 Hát ne foglalkozzatok az Arj-kkel, majd megkeresem a vágott verzióimat és feltöltöm azokat!
-
#9091 Igaz, igaz...
Én sem tudom a jelszót!
Lehet, hogy ezek nem is az én tömörítéseim voltak?
Gyanús a dolog, mert nincsenek megvágva!
Majd utána nézek!
Mindenesetre, a fenti BUÉK - ban, nem ezek vannak!
Feltöltöttem helyette a BUEK 1985.ZIP-et jelszó nélkül!
És úgy látom, a Buek*.arj-nél nincs jelszó!
-
grekon #9090 Arra irtam :
Es kézzel beirva sem ?? -
koncsikg #9089 Elnézést Tanár Úr, nem a letöltéssel van a gond, hanem a tömörített file kicsomagolásával - itt nem fogadja a jelszót. -
#9088 Világosan leírtam:
Jobb katt a névre, parancsikon másolása / nem Ctrl v! /, beillesztés / esetleg Ctrl v /, letöltés!
Azért van az egér!
Nem Ctrl c + Ctrl v
-
grekon #9087 Es kézzel beirva sem ?? :) -
koncsikg #9086 Bocsánat BUEK1985-nél nem fogadja el a varázsszót... (Ctrl c + Ctrl v sem) -
#9085 valamikor még újév előtt indult, a gyengénlátós-hangjátékos közösség eléggé rákapott, én kicsit ódzkodom tőle, mert ez biztos csak beetetés, aztán majd kiderül, hogy mivel akarnak pénzt szerezni az odaszokottaktól -
grekon #9084 Engem ugyanarra az oldalra irányit ahova Ikovacs előző linkje ( „wpyN” fiók ) de ott vannak a buek rarok és igen gyorsan lejönnek (5100 kBs ? ) két böngészővel is : operausb és firefox port .
Szinte tul szép hogy igaz legyen . Miota létezik az oldal ? -
#9083 Nekem azt mondja rá, hogy "A megtekinteni kívánt fiók nem létezik!" - két böngészővel is.
Mások? -
#9082 Pardon, a BUék 19xx rar fájlaimat is feltöltöttem az osztott.com-ra!
-
#9081 A BUék 19xx linkjeimet is feltöltöttem az osztott.com: ra:
Itt a link:
http://osztott.com/wpyN/
-
#9080 A Jdownloaderrel 2 perc alatt lejött a Buék 2014 ! 250 Mb/!
És IEvel sem volt sokkal több!
És - egyelőre - semmi macera!
Jobb katt a névre, parancsikon másolása, beillesztés, letöltés!
Az egyszerű fel és letöltés miatt ide is felteszem egy darabig a linkjeimet!
Valszeg, praktikus havonta új fiókot nyitni!
Feltöltő oldalról viszont a cookit használata volna kényelmesebb, de ez azért necces! Így sajnos nem látom saját fióknak, de a meg nem osztott linkkel minden funkció elérhető!
-
#9079 A letöltéskezelők még nem ismerik, viszont piszok egyszerű a használata, gyors, és egyelőre semmi lassítás, ilyesmi nincs benne.
Viszont egyelőre beszoktató - felhasználógyűjtő periódusban van az oldal, még nem látszik, hogy miből szeretnének pénzt csinálni a fenntartók - se előfizetés, se reklám, se semmi... amint azok megjelennek, akkor kiderül, hogy ilyen kényelmes marad-e, vagy átkozódva menekül róla mindenki. -
#9078 Hallot valaki az osztott.com - ról?
A gyengénlátók javasolták, hogy próbáljam meg:
Itt a link:
http://osztott.com/wpyN/
Jelszó mindenhol : Ikovacs
Többet nem tudok róla, egyideig ide is feltöltök egy darabig...
-
#9077 Nem a mega volt a probléma, hanem hogy valaki az itt feltöltött és aztán letöltött buékot változatlanul újra feltöltötte és kirakta a saját neve alatt...
-
fudaraki #9076 Szerintem nem a letöltőknek gond, nem ők szoktak időnként panaszkodni, hanem a pont hogy a feltöltők. Én ezért javasoltam a mega-at, amire azt a választ kaptam, hogy kussoljak. Ezentúl kussolok, ez volt az utolsó megjegyzés a részemről. -
SirTomax #9075 Már bocsánat, de megint előjött ez a "hová töltsön fel" őrület. Könyörgöm, nem mindegy, hogy hová? Ikovacs és VKaroly hosszú órákat töltenek el azzal hetente, hogy felvegyék, szerkesszék, feltöltsék a kabarékat. Nekünk meg csak egy klikk az egész. Akinek ez is gondot jelent, az vegye fel és szerkessze maga a műsorokat. -
#9074 Szerintem hadd döntse el a feltöltő, hogy ő hova tölt fel, és bármilyen döntéséért nem kellene megszólni.
Sok év után már, főleg hogy sok helyről sok mindent töröltek, és rengeteg régiség sokszor fel volt töltve (és pl. a Megaupload egy az egyben eltűnt, ott is volt elég sok minden), már nem biztos, hogy nekem lenne kedvem pl. a Megára elkezdeni a szórakozást - főleg, hogy pl. vakoknak, gyengénlátóknak használhatatlan az egész oldal (pl. IE alatt nem is működik). A kabarékat pedig ők is letöltik, használják. -
#9073 Vagyis az ingyenes és megbízható mega azért esett ki, mert kb. hetete 2szer van olyan, hogy 2 fájt kell feltölteni, és akkor senki se tud várni + 5-10 percet.
Értem én. -
koncsikg #9072 A data-nak nagyon örülnék, karácsony körül fél évet ajándékba adtak, úgyhogy jövő nyárig rendben vagyok. Nagyon gyors a premium változat. Napi 13 Forintra jött ki, ha jól emlékszem, ennyit megért már eddig is.
Persze ez egyéni szoc probléma vagy öröm. Eddig midig sikerült mindent "kikölcsönözni", nagy köszönet ezért a "könyvtárosoknak"! -
#9071 Mondtam már, nem a mega a probléma!
Megismétlem, ha már a le és feltöltésről van szó:
Ha ennyire problémás a letöltés, akkor az oldal le / nem fel / töltői fizessenek elő a datára, - osszák meg - én vállalom oda feltöltést és pillanatok alatt le lehetne tölteni!
Egy előfizetett data kész főnyeremény!
Ez kb. 100 megosztással 50 Ft / fő lenne!
Csak meg kéne szervezni!
-
fudaraki #9070 Most akkor azt kell mondanom, hogy bocs, hogy segíteni akartam? Ugyankérem. Sokan - én is - nagyon hálásak, hogy vannak, akik tudják rögzíteni az adásokat és ezt meg is teszik. De azért ne kelljen már egymást szopogatni, ha kérhetném. -
#9069 Itt most nem a mega a probléma!
Egyrészt NeembuuUploader vagy Multiupload nem ismeri ezért külön menet a feltöltés, ami méret függvényében 5-25 perc további macera!
Mellesleg, ha ennyire problémás a letöltés, akkor az oldal le / nem fel / töltői fizessenek elő a datára, - osszák meg - én vállalom oda feltöltést és pillanatok alatt le lehetne tölteni!
Egy előfizetett data kész főnyeremény!
-
#9068 Én is töltöttem már le és fel más feltöltését és vagy kiraktam az eredeti linket vagy ha megvágtam, feljavítottam, megszerkesztettem vagy címkéztem akkor is kiírtam az eredeti feltöltőt, pl: hogy kösz Papadi vagy Viccelek!
-
#9067 Mega tényleg a legjobb megoldás.
Nincs se ram, se cpu használat.
Persze ha valaki ősrégi gépet és ezer éves internet explorert használ.
11-es Ie, firefox és chrome is tökéletes. -
fudaraki #9066 Nekem vindózos chrome-mal bármi extra nélkül simán megy és nem használ se nyolc giga ramot, se 100 cpu-t. -
grekon #9065 Ez igy nem igaz . Ha nem neki megfelelő böngészővel (mega addson nélkül ) töltessz le igen lassan megy és 100% -ban használja procit , ramot . -
fudaraki #9064 Tessék? :o -
picikuki #9063 Bocsánat, nem egy itteni linkről töltöttem le, mellesleg ahonnan én töltöttem szerintem ott sem szerepelt a neved. -
#9062 A mega része ajánlatként még elmenne, de nem láttam, hogy egy kabarét is feltöltöttél volna, úgy, hogy a kuss volna a helyes hozzáállásod!
-
#9061 És még a vége le is maradt...
Ahogy elnézem a neved, inkább nagy pofátlan f@sz kéne, hogy legyen!
-
fudaraki #9060 Függelenül attól, hogy épp ez az utóbbi kinek a feltöltése, a mega-t csak ajánlani tudom minden feltöltőnek, nekem beválik már elég régóta, nincs sebességkorlátozás, se semmi csicsa.
-
#9059 Nem pofátlanság feltölteni máshová az én feltöltésem - hivatkozás nélkül?!
Szerintem az!
Ez az én Buék 2014 feltöltésem!
És ráadásul ugyonoda feltenni a linket, ahonnan letöltötted!
-
picikuki #9058 Rádiókabaré 2014
https://mega.co.nz/#F!SAkCAZYL!ZZ-V5KyB_bLnIQHhmLDzWw