17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Ikovacs
    Sosem volt a jelszó Ikovács!

• Dzsini
    Kabaréklub 2014 Farsang - 1. rész

Orosz György - Nyitó
    Aradi Tibor, Jakab Csaba - Becsekkolás Szocsiba
    Aradi Tibor, Maksa Zoltán - A Rádiókabaré hírei
    Jakab Csaba, Vida Péter - Hősök egymás közt
    Szép Bence - Duma
    Nemes Takách Kata, Vida Péter - Kihalófélben levő népi mesterségek: a sajtkovácsoló
  • Ikovacs
    Ide töltöm fel újra az én vágott BUÉK linkjeimet:

Itt az új link:

http://osztott.com/iXDt/

Jelszó: Ikovacs

Hogy melyikben mi van, keressétek vissza az SG oldalain!

Az előbbiről - legkésőbb kedden - letörlöm a linkeket!

• koncsikg
    Köszönjük!
  • koncsikg
    Először úgy próbáltam, lassan akárhol jelszót kell beírni, azt írom:Ikovács.
  • Ikovacs
    Hát ne foglalkozzatok az Arj-kkel, majd megkeresem a vágott verzióimat és feltöltöm azokat!

• Ikovacs
    Igaz, igaz...
    Én sem tudom a jelszót!

Lehet, hogy ezek nem is az én tömörítéseim voltak?
    Gyanús a dolog, mert nincsenek megvágva!
    Majd utána nézek!
    Mindenesetre, a fenti BUÉK - ban, nem ezek vannak!

Feltöltöttem helyette a BUEK 1985.ZIP-et jelszó nélkül!

És úgy látom, a Buek*.arj-nél nincs jelszó!

• grekon
    Arra irtam :
    Es kézzel beirva sem ??
  • koncsikg
    Elnézést Tanár Úr, nem a letöltéssel van a gond, hanem a tömörített file kicsomagolásával - itt nem fogadja a jelszót.
  • Ikovacs
    Világosan leírtam:

Jobb katt a névre, parancsikon másolása / nem Ctrl v! /, beillesztés / esetleg Ctrl v /, letöltés!

Azért van az egér!

Nem Ctrl c + Ctrl v

• grekon
    Es kézzel beirva sem ?? :)
  • koncsikg
    Bocsánat BUEK1985-nél nem fogadja el a varázsszót... (Ctrl c + Ctrl v sem)
  • Dzsini
    valamikor még újév előtt indult, a gyengénlátós-hangjátékos közösség eléggé rákapott, én kicsit ódzkodom tőle, mert ez biztos csak beetetés, aztán majd kiderül, hogy mivel akarnak pénzt szerezni az odaszokottaktól
  • grekon
    Engem ugyanarra az oldalra irányit ahova Ikovacs előző linkje ( „wpyN” fiók ) de ott vannak a buek rarok és igen gyorsan lejönnek (5100 kBs ? ) két böngészővel is : operausb és firefox port .
    Szinte tul szép hogy igaz legyen . Miota létezik az oldal ?
  • Dzsini
    Nekem azt mondja rá, hogy "A megtekinteni kívánt fiók nem létezik!" - két böngészővel is.

Mások?
  • Ikovacs
    Pardon, a BUék 19xx rar fájlaimat is feltöltöttem az osztott.com-ra!

• Ikovacs
    A BUék 19xx linkjeimet is feltöltöttem az osztott.com: ra:

Itt a link:

http://osztott.com/wpyN/

• Ikovacs
    A Jdownloaderrel 2 perc alatt lejött a Buék 2014 ! 250 Mb/!
    És IEvel sem volt sokkal több!

És - egyelőre - semmi macera!

Jobb katt a névre, parancsikon másolása, beillesztés, letöltés!

Az egyszerű fel és letöltés miatt ide is felteszem egy darabig a linkjeimet!

Valszeg, praktikus havonta új fiókot nyitni!

Feltöltő oldalról viszont a cookit használata volna kényelmesebb, de ez azért necces! Így sajnos nem látom saját fióknak, de a meg nem osztott linkkel minden funkció elérhető!

• Dzsini
    A letöltéskezelők még nem ismerik, viszont piszok egyszerű a használata, gyors, és egyelőre semmi lassítás, ilyesmi nincs benne.

Viszont egyelőre beszoktató - felhasználógyűjtő periódusban van az oldal, még nem látszik, hogy miből szeretnének pénzt csinálni a fenntartók - se előfizetés, se reklám, se semmi... amint azok megjelennek, akkor kiderül, hogy ilyen kényelmes marad-e, vagy átkozódva menekül róla mindenki.
  • Ikovacs
    Hallot valaki az osztott.com - ról?

A gyengénlátók javasolták, hogy próbáljam meg:

Itt a link:

http://osztott.com/wpyN/

Jelszó mindenhol : Ikovacs

Többet nem tudok róla, egyideig ide is feltöltök egy darabig...

• Ikovacs
    Nem a mega volt a probléma, hanem hogy valaki az itt feltöltött és aztán letöltött buékot változatlanul újra feltöltötte és kirakta a saját neve alatt...

• fudaraki
    Szerintem nem a letöltőknek gond, nem ők szoktak időnként panaszkodni, hanem a pont hogy a feltöltők. Én ezért javasoltam a mega-at, amire azt a választ kaptam, hogy kussoljak. Ezentúl kussolok, ez volt az utolsó megjegyzés a részemről.
  • SirTomax
    Már bocsánat, de megint előjött ez a "hová töltsön fel" őrület. Könyörgöm, nem mindegy, hogy hová? Ikovacs és VKaroly hosszú órákat töltenek el azzal hetente, hogy felvegyék, szerkesszék, feltöltsék a kabarékat. Nekünk meg csak egy klikk az egész. Akinek ez is gondot jelent, az vegye fel és szerkessze maga a műsorokat.
  • Dzsini
    Szerintem hadd döntse el a feltöltő, hogy ő hova tölt fel, és bármilyen döntéséért nem kellene megszólni.

Sok év után már, főleg hogy sok helyről sok mindent töröltek, és rengeteg régiség sokszor fel volt töltve (és pl. a Megaupload egy az egyben eltűnt, ott is volt elég sok minden), már nem biztos, hogy nekem lenne kedvem pl. a Megára elkezdeni a szórakozást - főleg, hogy pl. vakoknak, gyengénlátóknak használhatatlan az egész oldal (pl. IE alatt nem is működik). A kabarékat pedig ők is letöltik, használják.
  • Imremagdi
    Vagyis az ingyenes és megbízható mega azért esett ki, mert kb. hetete 2szer van olyan, hogy 2 fájt kell feltölteni, és akkor senki se tud várni + 5-10 percet.

Értem én.
  • koncsikg
    A data-nak nagyon örülnék, karácsony körül fél évet ajándékba adtak, úgyhogy jövő nyárig rendben vagyok. Nagyon gyors a premium változat. Napi 13 Forintra jött ki, ha jól emlékszem, ennyit megért már eddig is.
    Persze ez egyéni szoc probléma vagy öröm. Eddig midig sikerült mindent "kikölcsönözni", nagy köszönet ezért a "könyvtárosoknak"!
  • Ikovacs
    Mondtam már, nem a mega a probléma!

Megismétlem, ha már a le és feltöltésről van szó:

Ha ennyire problémás a letöltés, akkor az oldal le / nem fel / töltői fizessenek elő a datára, - osszák meg - én vállalom oda feltöltést és pillanatok alatt le lehetne tölteni!

Egy előfizetett data kész főnyeremény!

Ez kb. 100 megosztással 50 Ft / fő lenne!

Csak meg kéne szervezni!

• fudaraki
    Most akkor azt kell mondanom, hogy bocs, hogy segíteni akartam? Ugyankérem. Sokan - én is - nagyon hálásak, hogy vannak, akik tudják rögzíteni az adásokat és ezt meg is teszik. De azért ne kelljen már egymást szopogatni, ha kérhetném.
  • Ikovacs
    Itt most nem a mega a probléma!

Egyrészt NeembuuUploader vagy Multiupload nem ismeri ezért külön menet a feltöltés, ami méret függvényében 5-25 perc további macera!

Mellesleg, ha ennyire problémás a letöltés, akkor az oldal le / nem fel / töltői fizessenek elő a datára, - osszák meg - én vállalom oda feltöltést és pillanatok alatt le lehetne tölteni!

Egy előfizetett data kész főnyeremény!

• Ikovacs
    Én is töltöttem már le és fel más feltöltését és vagy kiraktam az eredeti linket vagy ha megvágtam, feljavítottam, megszerkesztettem vagy címkéztem akkor is kiírtam az eredeti feltöltőt, pl: hogy kösz Papadi vagy Viccelek!

• Imremagdi
    Mega tényleg a legjobb megoldás.

Nincs se ram, se cpu használat.

Persze ha valaki ősrégi gépet és ezer éves internet explorert használ.

11-es Ie, firefox és chrome is tökéletes.
  • fudaraki
    Nekem vindózos chrome-mal bármi extra nélkül simán megy és nem használ se nyolc giga ramot, se 100 cpu-t.
  • grekon
    Ez igy nem igaz . Ha nem neki megfelelő böngészővel (mega addson nélkül ) töltessz le igen lassan megy és 100% -ban használja procit , ramot .
  • fudaraki
    Tessék? :o
  • picikuki
    Bocsánat, nem egy itteni linkről töltöttem le, mellesleg ahonnan én töltöttem szerintem ott sem szerepelt a neved.
  • Ikovacs
    A mega része ajánlatként még elmenne, de nem láttam, hogy egy kabarét is feltöltöttél volna, úgy, hogy a kuss volna a helyes hozzáállásod!

• Ikovacs
    És még a vége le is maradt...

Ahogy elnézem a neved, inkább nagy pofátlan f@sz kéne, hogy legyen!

• fudaraki
    Függelenül attól, hogy épp ez az utóbbi kinek a feltöltése, a mega-t csak ajánlani tudom minden feltöltőnek, nekem beválik már elég régóta, nincs sebességkorlátozás, se semmi csicsa.

• Ikovacs
    Nem pofátlanság feltölteni máshová az én feltöltésem - hivatkozás nélkül?!

Szerintem az!

Ez az én Buék 2014 feltöltésem!

És ráadásul ugyonoda feltenni a linket, ahonnan letöltötted!

• picikuki
    Rádiókabaré 2014
    https://mega.co.nz/#F!SAkCAZYL!ZZ-V5KyB_bLnIQHhmLDzWw