17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
#9137 Juj, mi megy itt, már kérni se merek.
Örüljek, hogy van pár ilyen lelkes ember, aki évek óta csinálják ezt.
Kétféle ember van, aki fizetne ezekért, a máik meg azért panaszkodik, mert macerás letölteni. Ébresztő!!!
Februári klubárádiósból nem lesz vágatlan verzió? :) -
#9136 Egyetértek!
És hozzátartozik, ha véletlenül nem ér rá az ember feltölteni, már hiányolják a feltöltést!
Miért érne meg nekem 18 dollárt, hogy több óra munka után - felvétel, konvertálás, vágás, feltöltés -, hogy feltöltsek? Nekem meg van, ez nem archiválás, ez szivesség másoknak!
Nem emlékszem, hogy a nagypofájuaktól kaptam valaha köszönetet!
-
#9135 dj palotai-t ismered szerintem.
ő azért nem rakja a mixeit már fel évek óta, mert eleg lett a sök gyökér instantdjből aki állandóan ekézték+leszólták. őt.
önbizalom óriási mennyiség, de dolgozni valamit keményen az már nem megy.
sajna ilyen kretén lett a világ.
mire megiszom a reggeli kávémat a legjön 1-2 kabaré.
én csak megköszönni tudom Ikovacs,VKaroly munkáját! -
#9134 A mai világ a "sültgalamb" kategóriába tartozik.
Dolgozni senki nem akar, de viszont ingyen hozzájutni mindenhez igen.
Aki régi netes, az tudhatja, hogy annó a modemes időkben mennyit kellett szenvedni 1-1 letöltéssel, ami akkoriban 5MB volt, az is hosszú percekig vagy akár órák alatt ért le.
A mai világban, ahol már a csecsemő is netes mobillal a kezében születik, elfelejtik, hogy az élet nem erről szól.
Van aki hobbiból, hivatástudatból stb. közzé teszi a saját gyűjeményét, kincseit és ahelyett hogy örülnének neki, inkább leszólják. Kicsit el kéne gondolkodniuk... ha egy lány nem tetszik nekik, akkor nem javasolgatni kell más ruhát, sminket, hanem kell keresni egy tökéletes lányt. Jah... hogy olyat nem könnyű találni? Akkor meg ha lusta keresgélni, érje be azzal, ami van!
Én magam DJ-ként teszek közre mixeket nonprofit jelleggel és mivel nekem ebből semmi hasznom, én se fizetnék azért, hogy egyesek gyorsabban tudják letölteni vagy egyszerűbben (az itt feltöltők se fognak csak úgy fizetgeni, hogy másoknak jobb legyen). Aki gyorsabban akarja hallani a zeném, az hívjon meg egy rendezvényre, mint fellépő. :) Aki meg a kabarét akarja hamarabb hallani és macerás a letöltögetés, az menjen el a felvételre vagy hallgassa a rádióból!
Mellesleg az oldal tetején ott van egy letöltőprogram, azzal minden macera nélkül lejönnek a linkek, szóval nem értem a problémázást.
Nem akkor kell kitalálni, hogy kell a humor, amikor már hallgatnád, hanem szedd le amint időd van és ha hallgatnád, már lesz mit! Ennyi az egész. -
grekon #9133 Elnézést a tanácsokért ami épp a feltöltők munkáját probálta megkönnyiteni .
Nem fordul elő többet . -
#9132 Köszi SirTomax!
És még Dzsininek is a sok címért!
És könnyű más f..val verni a csalánt!
-
#9131 Nem vagyok kritikus letöltő, örülök, hogy feltöltik. Viszont ettől még nem kellene nagy arccal leszólni azt, aki javasol egy megoldást. Nem tudom miért hitte azt mindenki, hogy végtelen sokáig lesz majd az, hogy ingyen kapsz gigantikus tárhelyeket. Ha net mellett nem telik évi 18 dollárra, akkor kerssen más hobbit... -
#9130 Nem tudom, hogy mitől változtál meg, de úgyabb nagyon kinek nagyobb a fasza című versenybe mentél bele. Azért említetem, hogy ennyi van fent hogy lásd ennyi sem probléma. (Ennél sokkal többet töltötem fel, de a régi hasznoltalan dolgokat törlöm.)
Ha nekend a hobbid űzése nem ér meg 18 dollárt évente és inkább szopsz helyette, akkor szopj. Erre nem tudok mint mondani.
Én is másnak töltöm fel és én fizetek érte. Nekem ez a hobbim. Ennyi. -
SirTomax #9129 Csak ámulok, hogy milyen sok és hasznos tanácsot kap Ikovacs és VKaroly a letöltőktől, hogy hová töltsék fel a kabarékat, hol fizessenek a tárhelyért, stb. Mindezt persze azért, hogy nekünk, letöltőknek minél kényelmesebb legyen az életünk. Lehetőleg 10 másodperc alatt jöjjön le 50 percnyi mp3, és minél kevesebb klikkelgetéssel. Ja, és évezredekig elérhető legyen a feltöltés, mert esetleg jön valaki új.
Ikovacs és VKaroly rengeteg hálával tartozik nekünk letöltőknek, hogy hétről hétre ennyit fáradozhatnak értünk, teljesen ingyen. Cserébe mi majd megmondjuk nekik a tutit, mit hogyan csináljanak.
Szomorúan látom, hogy még mindig ez a téma. Akinek nem tetszenek a feltöltések, az vagy gyűjtsön bélyeget, vagy áldozza fel az ideje egy részét a kedvünkért, és éveken keresztül minden héten vegye fel az összes kabarét, szerkessze meg, töltse fel, majd rakja ki ide a linket. Előre is köszönet neki.
Csak reménykedni tudok abban, hogy ezzel véglegesen le lett zárva ez a marhaság, és Ikovacs meg VKaroly nem törlik a regisztrációjukat a fórumon, látva a kritikus letöltőket.
SirTomax,
egy maximálisan elégedett és hálás letöltő. -
#9128 Össze ne sz@rjam magam a 20 GB-dtől.
Nekem csak a MFen 150 Gb van és az mint ki is lett itt ajánlva! És a zöme saját, vágott felvétel, ami egy óra kabarénál kb. 1 óra tökölődés! És én szivességből töltök fel! És mellesleg máshol 1fichier,stb még legalább 300 GB feltöltésem van!
Csak a rádiókabaré feltöltésem 55 GB!
És csak a Buék 2014 -et 4000 töltötték le, ami 4000*0.25 Gb=1000 Gb=1 TB!
1 heti7 vagy 1 showderklub kb. 1 GB!
Nehogy má' én fizessek!
-
sutotok #9127 mottó: adjátok vissza a moszkva tér nevét!
köszönöm, hogy figyelmeztettél, hogy hol élek (ez az MR országa és nem a BBC-e)
jó kommunistaként, most szeretnék nyilvánosan önkritikát gyakorolni:
emberek! félrevezettelek benneteket! nehogy valaki használja az archive-ot, mert az csak a rothadó kapitalizmus ópiuma! ne követeljétek az adófizetői pénzetekből eltartott mr-től az anyagai nyilvánossá tételét, mert az olyan nyugati dolog. aztán nézzétek meg a nyugatis adyval is mi lett! fertő meg vérbaj..
na látjátok! nekünk az irány kelet! (napoleon is megmondta)
éljen humorisztán, éljen grízbegisztán, éljen hátasztán éljen a mi megbonthatatlan (újrakötött) barátságunk....
-
#9126 Nem magyar dolgokat találtam, és az ottani felvételeknél a jogtulajdonos (pl. a BBC vagy az NPR) kijelentette, hogy az X évnél régebbi felvételek, bárki is készítette azokat köztulajdonként kezelendőek, és azoknak szerkesztés nélküli terjesztését engedélyezik.
Ez az, ami nincs meg nálunk, és enélkül nem lehet nekikezdeni. A rögzítéssel, viszontsugárzással kapcsolatban pedig nem túl rég futottunk itt a topicban pár kört, a rögzítés magáncélra engedélyezett, a rögzítés változatlan (tehát elvileg vágatlan) elérhetővé tétele nem nagy közönség előtt (pl. a topicban) kicsit szürke, a folyamatos ingyenes sugárzás (a már megszűnt Bonbonierre online rádió) viszont tilos, mert minden egyes sugárzásért, közvetítésért a szerző (a jelenet írója) részére illetmény jár, amit meg kell fizetni. Akár első adás, akár sokadik ismétlés. -
#9125 Kabarét? Semmit.
Én azétr írtam, mert sokan a tárhely miatt nyafognak. Én meg közöltem, hogy MF-fel semmi baj. Az, hogy te sajálod érte egy pizza árát egy évre, az nem az én bajom... 20 GB adatom van fent és istentudja hány TB-ot szedtek le, de mikor még ingyenes volt a stat, akkor valami 5 TB táján volt asszem. -
sutotok #9124 szerintem meg a Te adófizetői pénzedből IS működtetett állítólagos közszolgáltatást végző rádió esetén nem nagyon értelmezhető a jogtulajdonos mint fogalom!
szerintem az adófizetői pénzből fenntartott rádió archivumának (ha egyáltalán van még) meg teljes mértékben szabadon hozzáférhetőnek kellene
lennie, és folyamatosan szabaddá kellene tenni az összes régi anyagát!!
(pl. karinthy szinpados adások volt belőle vagy ezer)
és nem csak úgy 2 hétre visszamenőleg, ahogy most csinálják! (és ráadásul gyakorlatilag hackernek kell lenned, ha valami adást nem a számítógéped előtt ülve akarsz meghallgatni, hanem mundjuk utazás közben a saját mp3 lejátszódon...
pofátlan, vérlázító és kikérem mgamnak, hogy az adófizetői pénzemből előallított műsorokhoz ne férhessek hozzá!!!
abbahagytam, mert megy fel a vérnyomásom....
ps: azt írod; régi felvételeket találtál az archive-on. milyen régit? elmúlt már 70 éves a felvétel? ha nem, hogyan került oda? ott nem zavart a "jogtulajdonosság"?
-
#9123 Oda jogtulajdonosként, vagy nyílt forrású, elvileg szabadon terjeszthető anyagokat szabad csak feltölteni, ez sajnos a friss rádiókabarék esetében kicsit megkérdőjelezhető :(
Saját gyártású hangoskönyvekre, nagyon régi felvételekre viszont nagyon szuper forrás, sokat szoktam ott keresgélni, vannak kincsek. -
sutotok #9122 Kedves Humorbarátok!
kabarék feltöltésére (és tárolására) ajánlom figyelmetekbe:
archive.org
sutotok -
#9121 FTP-t nem fogod tudni megtanítani a többségnek - se kliense nincs hozzá, se semmi. Egy Data bonyolultságú dolgot (MF, 1fichier, osztott) még megért és örömmel tud használni - 1 klikk, és már jön is. A hőskorban jó volt az FTP, mert az aktívabb netezők egy jó része azért tudta, hogy mi is az egyáltalán :)
Mondjuk lehet, hogy borúsan látom a dolgokat, én Ikovacs jelszavas védelmétől is féltem eleinte egy picit, de szerencsére az nagyobb zökkenők nélkül bevált, bár a kezdőbetűnél a nagy I kis l keveredés miatt volt eleinte egy pár mókás pillanat :) -
#9120 igazából egy ftp jelentene, de az a jogi dolgok miatt nem megoldható.
a közösség ereje jobban működik. -
#9119 ... és aki mondjuk ma keveredik ide, hogy 2-3 éves dolgokat letöltsön, az jó eséllyel megtalálja még a fenti MediaFire megosztások között (bár volt egy időszak, amikor azokat jól meggyomlálta a szolgáltató), míg a pár napig-hétig-hónapig megosztások már régen eltűntek.
Minden bántás nélkül: 1-2 évente lejátsszuk ezt a topicban, mindig vannak, akik megpróbálnak megjavítani valamit, ami egyébként működik. -
#9118 csak akkor szinkronizál ha az adott kulcshoz talál gépet.
igen, folyamatosan szinkronizálja az adatokat, ez benne a jó.
mondjuk érdemes read-only kódot osztani és akkor nincs meglepi, vki kitöröl vmit. -
grekon #9117 Ez sem igaz : megkapod az anyagot kimásolod ès ugy deriválod ahogy akarod .
A szinkronizált könyvtárba pedig otthagyod 1-2 napig (hétig , honapig kinek meddig esik jol ) hogy a többiek is vihessék tőled .
-
grekon #9116 Sztem nem kell 1 folyamatosan bekapcsolt gép hozzá ; amikor megy a gép(ek) lehet tölteni .
Az utolag bemásolt dolgokat is látják a szinkronizált könyvtárbol ? -
#9115 Kabarématiné 2014.02.15 - 16 egyben és vágva
196-197
A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
km0215_16.zip
http://osztott.com/wpyN/
http://uzi85uobs6.1fichier.com/en/
http://www.mediafire.com/?3iyi5lkbdi16bjk
Jelszó:Ikovacs
1. Km140215 - Egyben (22:58)
2. Km140216 - Egyben (22:57)
16 tracks, 45 minutes 6 seconds
1. Orosz György - Szignál (0:06)
2. Orosz György - Felkonf (0:51)
3. Vida P, Hadházi L - Állítólag a pi víz (7:15)
4. Orosz György - Felkonf (0:50)
5. Varga FJ, Aradi Tibor - Építkezésen felejtett mikrofon (6:50)
6. Orosz György - Felkonf (0:54)
7. Kiss Ádám - Duma 2011 (5:34)
8. Orosz György - Felkonf (1:07)
9. Dombóvári István - Duma - Karácsony (5:58)
10. Orosz György - Felkonf (0:58)
11. Elek Ferenc, Murányi Tünde - Miért nem szeretsz (3:09)
12. Orosz György - Felkonf (0:35)
13. Bruti, Vida Péter - Népdal boncolgatás (3:21)
14. Orosz György - Felkonf (0:50)
15. Tábori Nóra, Kállai Ferenc - Géza és Gizus (6:10)
16. Orosz György - Lekonf (0:38)
-
#9114 Meg nem szabad átnevezni, konvertálni, átrendezni, stb. a kapott anyagokat... -
#9113 még mindíg azt mondom hogy a bittorrentsync a leggyorsabb és a legbiztonságosabb megoldás megosztásra, azzal a hátrányával együtt hogy kell egy folyamatosan bekapcsolt gép hozzá. de vmit vmiért. -
grekon #9112 A zip fájlokkal az lehet hogy keresik az illegális tartalmat s mivel jelszoval véded nem tudnak belenézni és egyszerübb törölni . A többi korlát meg azért van hogy megprobáljanak pénzt kicsikarni belöled ( mert nekik sincs ingyen a tárhely ) , amit persze nem akarsz saját zsebböl fizetni .
Ennek ellenére a mediafire az egyik legjobb az mp3-k tárolására ( lásd Sir Tomax feltöltései ) .
Nagy fájloknak ( 1 giga ) ajánlották a http://jumbofiles.com/ . Egyelőre korlát és sallangmentes . -
#9111 Tényleg nem macerás:
Az ingyenes feltöltésnek 50 GB a korlátja, 100 Kbvel tölt csak fel, minden féle letöltési korlátozás, törli a zip fájlokat stb...
Már a 3. email címre töltök fel...
És én, mint feltöltő, nem akarok fizetni!
És Te hány Gbt töltöttél fel, amit itt ki is ajánlottál?
-
#9110 Mi a macerás benne? 2008 óta használok MF-et és csak jobb lett az leszámítva, hogy már nem ingyenes. Évi 18 dolcsiért elképesztően sokat ad. A limitált feltöltést sem értem... -
#9109 Nekem teljesen mindegy hová!
Most pl. ez az osztott.com is tetszik, maximális sebességgel megy a feltöltés és úgy látom egyszerű a letöltés is.
Csak nem látni mennyien töltötték le!
A data.hu feltöltése és letöltése is nagyon gyors előfizetéssel!
Az 1fichier feltöltés gyors, de a letöltés már macerás!
A mediafire letöltés szintén macerás és a feltöltés is limitált!
-
kovacsa #9108 Nagyon tetszenek a feltöltéseid! Jók!
Egyébként ha a közösség fizetne egy hozzáférést valamelyik nagyobb megosztó oldalon feltöltenéd oda az anyagaidat? -
#9107 Februári kabaréklub 2. részének egybe verziójáról csak én maradtam le?
Kössz! :)
Erről a Kossuth Rádió féle kabaréklubnak nevezett eseményről nem írnék véleményt, szerintem egyértelmű.
Remélem csak egyedi esetről van szó, és nem egy folyamat (vég) kezdete. -
VKaroly #9106 Rádiókabaré - Kabarématiné - 197. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
#9105 Rádiókabaré 2013,2012 vágva, fiók , Buék 2013,2012 nélkül...
http://osztott.com/gJrk/
Jelszó: Ikovacs
A részleteket keressétek vissza a korábbi feltöltéseimből... -
koncsikg #9104 Igaz. Bocsánat: Ikovacs -
#9103 Rádiókabaré 2013 vágva, fiók , Buék 2013 nélkül...
http://osztott.com/gJrk/
Jelszó: Ikovacs
A részleteket keressétek vissza a korábbi feltöltéseimből...
-
#9102 Azért minden kabaré orosz, Paks, Kabarématiné, Kabaréklub...
-
#9101 Kabaréklub 2014 Farsang - 1. rész
A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
KK1402_Farsang.zip
http://osztott.com/wpyN/
http://ij9hmtzdnb.1fichier.com/en/
http://www.mediafire.com/?igbvjxkm36pwxzq
Jelszó:Ikovacs
13 tracks, 51 minutes 55 seconds
1. KKlub farsang - Bevezető szignál (0:25)
2. Orosz György - Nyitó duma (11:38)
3. Orosz György - Felkonf (0:16)
4. Aradi Tibor, Jakab Csaba - Becsekkolás Szocsiba (5:14)
5. Orosz György - Felkonf (1:10)
6. Aradi Tibor, Maksa Zoltán - A Rádiókabaré hírei (8:00)
7. Orosz György - Felkonf (2:19)
8. Jakab Csaba, Vida Péter - Hősök egymás közt (3:10)
9. Orosz György - Felkonf (1:58)
10. Szép Bence - Duma (7:44)
11. Orosz György - Felkonf (1:56)
12. Nemes Takách Kata, Vida Péter - Népi mesterségek: a sajtkovácsoló (7:31)
13. KKlub farsang - Vége szignál (0:34)
-
lackovar1 #9100 Meghallgattam az új kabarét...
Hát ez elkeserítő! Ha ez így folytatódik, már be sem kapcsolom a rádiót!
Sem a jelenetek, sem a standupok nem érik el a meghallgatásra érdemes kategóriát... Mi jöhet még? Le sem töltöm, mert mégegyszer nem akarom hallani!
-
VKaroly #9099 Kabaréklub - 76. rész - Farsangi kabaré a Thália mikroszínpadon - 1. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
VKaroly #9098 Rádiókabaré - Kabarématiné - 196. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK