17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Dzsini
    Klubrádiókabaré 2014 március 1. rész

Trunkó Barnabás - Nyitó
    Aradi Tibor, Gálvölgyi János - Szavazó a Déli-sarkon
    Varga Ferenc József - Dal
    (reklám)
    Bach Szilvia, Varga Ferenc József - Riport
    Gálvölgyi János, Gulyás Zoltán - Prezentáció
    Aradi Tibor(?) - Petíció
    (hírek)
    Bach Szilvia, Aradi Tibor, Gálvölgyi János, Gulyás Zoltán - Zuhanó repülőn
    Juszt László, Varga Ferenc József(?) - (? - lemaradtam)
    (reklám)
    Bach Szilvia, Tényi Anett, Aradi Tibor - Trafik 6.

-----------------------------------------------------------------
    Rádiókabaré 2014 március - Jövőutazás 1. rész

Maksa Zoltán - Nyitó
    Aradi Tibor, Maksa Zoltán - Maksa híradó
    Nemes Takách Kata, Jakab Csaba - Egy házaspár mindennapjai
    Csenki Attila - Duma
    Bűdi Szilárd - Hiper-Kossuth rádió
    Záhonyi-Ábel Dávid - Duma
    Nemes Takách Kata, Aradi Tibor, Jakab Csaba, Vida Péter - A jövő vállalata
  • grekon
    Vagy a mediafire vagy a fájl hibás mert nem lehet leszedni ( meghallgatni sem ) .
    Köszönöm .
  • VKaroly
    Rádiókabaré - Kabarématiné - 42. rész - Csala Zsuzsa a 2009-es felvétel Nádas Györggyel
    egyben, vágatlanul

itt

VK
  • MisterV #9174
    Lehet szidni, hogy sz...r meg egyre rosszabb a műsor, de ne felejtsük el, hogy annó volt kabarécsütörtök is, ahonnan tudták, hogy mi tetszik az embereknek, mert az kíváncságműsor volt. Ezzel szemben most nincs visszajelzés, mert a 80 éves mami nem biztos, hogy netezgetni fog és irkál, hogy lehetne jobb a műsor. Inkább megkéri az unokáját, hogy töltsön le neki Hofit.
    Amúgy meg örülni kell, hogy ha nem is a legjobb, de még van kabaré. Ahogy a 3 órás műsort egyik napról a másikra megszűntették, úgy kész csoda, hogy maradt még humor a rádióban.

Tehát nem szidni, nem ócsárolni kéne, hanem türelemmel lenni! Ha nem tetszik, akkor nem kell hallgatni.

Nekem pl. a Heti hetesben nem tetszik hogy lassan 3 hónapja nem képesek egy értelmes hangmérnököt felvenni. Szilveszter körül minden adásban lemerült egy mikroport, utána későn vagy egyáltalán nem hangosítják fel azt, aki beszél, ill. bal oldalra ültetik a szereplőt, de a mikrofont is a bal oldalára csíptetik fel, holott egész este jobbra néz az illető a társaira és úgy beszél. Annó az Ablak című műsorban meg tudták oldani 20-30 évvel ezelőtt, hogy mindenki előtt ott volt 1 mikrofon és szépen érthető volt minden, bármerre is nézett, sőt kapcsolgathatta is, ha épp nem akart megszólalni. Ma meg mindenkin mikroport, de eleve lehalkítva, lemerült aksival, ... Kb. fele ennyi pénzből rendes asztali mikrofonokkal érthetőbb műsort lehetne kihozni.
    De nem szidom őket, hogy hogy lehet a mai technikával ilyen sz...rt csinálni, hanem örülök, hogy a sz...r 80%-a érthető és humoros is.

Nem nézem a vv-t se (szándékosan kisbetű), de sajnos az előzetesektől nem menekülök. Ott is mikroport, ami recseg, zörög, stb. Egy színházban 2-3 térmikrofonnal a suttogást is lehet hallani. Akkor ennél a "műsornál" nem lett volna az jobb megoldás ennyi év után? (pl. 5 méterenként 1.)

Szóval hiába a mai fejlett technika, pár évvel ezelőtt minden jobb minőség volt. Sajnos a kabaré is visszafejlődik. Falugyűlés, Egy házaspár élete és még nagyon sok folytatásos/rendszeres műsorszám hiányzik a mai kabarékból. De hát a színészek helyett javarészt stand-up-osok lépnek fel, így egy építészmérnök nem is tudhat előadásmódban ugyanannyit nyújtani, mint egy színész.

De az emberek se vágynak már minőségre... Annó a kazetta volt a nagy szám, majd megjelent a CD, mert az jobb és mindenki átírta az anyagát CD-re és már azt is vásárolta... aztán jött a visszaesés az mp3-al. Rosszul kódolták, recsegett, stb., de legalább kis helyet foglalt. Manapság meg már csak a youtube van, amit a legtöbb ember hallgat iszonyatosan rossz hangminőségben. (64kbps) A minőség iránti igény az emberek 10%-ában maradt csak meg. Így a műsorok iránti minőség-igényt tekintve is. 80-as években a vv? Páros lábbal rúgták volna ki a tévé vezetőjét. Vagy táncdalfesztiválon egy "Báj Alex"? Még az elődöntőig se jutott volna.
    Ez van, ezt kell szeretni!
  • Dzsini
    Nemes Takách Kata és Jakab Csaba már mostanában szerepelt sokszor, Bűdi Szilárd énekes, Záhonyi-Ábel Dávid pedig Comedy Centralos.
  • Imremagdi
    Facebook rádiókabaré oldala:

Ezek kik????????

"Rádiókabaré!
    Kossuth rádió szombaton 13:07
    További fellépők: Bűdi Szilárd, Nemes-Takách Kata, Jakab Csaba, Záhonyi Ábel Dávid"
  • ujunkies
    Hát, ha végre azt hallanám, hogy igen, ez egy f.sza kabaré volt, akkor adnék neki egy esélyt. Talán kiváncsi lennék. Várnám...
    De csak azt olvasom, hogy rettenet. És meghallgatom és tényleg. Érted? Igen örülnék, ha többektől olvasnám, hogy változott dolgok állása és feltámadt a kabaré. Ez furcsa lenne? Egy fórumon mindig véleményeket olvasol, idegenekét - ha nem érdekelne mit írnak mások erre se néznék :)
  • Dzsini
    De miért attól fontos számodra, hogy egy idegennek mi a véleménye róla? Nem mindegy?
  • ujunkies
    Bocs, hogy közbeszólok, de én igen :))
  • Dzsini
    Ha írna valaki mellé egy "Nagyon jó volt a műsor, végre úgy érzem ez igazi kabaré volt" hozzászólást, akkor jobb érzésekkel várnád az adást? :)
  • ujunkies
    Nemrég hallottam valamelyik Maksa előadásban egy az egyben Hofi nyúlásokat... Emellett a Marcello D'Orta utánérzések is szánalmasak. Nem értem mit akar. Ma poénokat nyúlni - internet, videó, minden rögzítve - nevetséges, miért gondolja, hogy nem veszik észre. Ha "tisztelgés" a művész előtt, hogy idézi, akkor említse meg a nevét.

Emellett meg mostanában sok Kőhalmit hallgattam: lehet ezt jól csinálni :) Emellett a mostani "nagy öregek" saját maguk, vagy a klasszikusok epigonjai...

Számolj be légy szíves a szombatról, köszönöm.
  • Imremagdi
    Rádiókabarénak van facebook oldala.
    Ott van egy beírás a hétfői felvételről, műsorvezető Maksa Zoltán

Ide érkezett egy hozzászólás:
    "Sajnálom, Maksa Zoltánt., kritikán aluli volt a mai műsor, és ezt 6-év távlatában jegyzem meg."

Izgatottan várom a szombatot. :(
  • ujunkies
    Hát, nem tudom, szerintem lehet véleményezni: a farsangi kabaréklub annyira minősíthetetlen, ostoba, humortalan szemét, hogy ilyet régen hallottam. Sehol egy poén, ha mégis régi innen-onnan összelopott viccek (Magyarország államformája rántotthús), alákevert, nyomi műkacaj. Miért, kinek? Nekem? Én nem bántottam őket, ez mégis felér egy anyázással. Talaj hülyének néznek minket...

• Imremagdi
    Hát márciusi kabarét meghallgatva eldől, hogy javul, vagy romlik a helyzet.

Új vezetés eddigi munkájából még nem ítélkeznék, de ha ilyen lesz a márciusi, akkor..

Nem volt senki hétfőn a felvételen?
  • gavgab
    Itt veszekedtek hogy hová töltsenek fel.
    1. sztem amíg feltöltik a hanganyagokat ne mi letöltők határozzuk meg hogy hová töltik fel.Legyen ez a "szerző" dolga.Inkább köszönjük meg munkájukat!!!
    Ne a farka csóválja már a kutyát.

2. amíg ilyen borzalmasan szar , unalmas a kabaré nem mindegy hová rakják fel, úgyis a kukában végzi a sorsát.
    Ez már annyira szar hogy fáj.

Inkább a minőségi prémium adásokért tüntessünk.Már két éve nem hallottam minőségi kabarét.Ez itt a legnagyobb gond.
  • Ikovacs
    Kabarématiné 2014.02.22 - 23 egyben és vágva
    198-199
    Na mégegyszer, most már a jó linkekkel:
    Kösz MisterV!

km0222_23.zip
    A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://osztott.com/wpyN/
    http://www.mediafire.com/?g6t8xfkgotsw4pa
    http://kr99xjboh3.1fichier.com/

Jelszó:Ikovacs

1. Km1402 22 - Egyben (22:57)
    2. Km1402 23 - Egyben (23:02)

16 tracks, 45 minutes 37 seconds

1. Km1402 22 - Szignál (0:06)
    2. Orosz György - Felkonf (0:58)
    3. Bárdy György - Fekete napsütés (7:49)
    4. Orosz György - Felkonf (0:34)
    5. Horváth Tivadar - Három kisegér (5:16)
    6. Orosz György - Felkonf (0:38)
    7. Benedek Miklós, Vida Péter - Állítólag a középkorban (6:47)
    8. Orosz György - Lekonf (0:36)
    9. Orosz György - Felkonf (1:00)
    10. Markos György, Nádas György, Boncz Géza - Még jó, hogy bele nem lépett (5:52)
    11. Orosz György - Felkonf (0:30)
    12. Nádas György - Házmester (3:06)
    13. Orosz György - Felkonf (0:42)
    14. Markos György, Nádas György, Boncz Géza - Videjó (10:58)
    15. Orosz György - Lekonf (0:35)
    16. Km1402 23 - Vége szignál (0:10)

• MisterV #9161
    198-199

km0222_23.zip

http://www.mediafire.com/?f1325lgx22v19f0
    http://m2o61rl9hl.1fichier.com/

linkek a havi 2. rádiókabaré linkjei, nem a matinéé, ám az osztott link jó.
  • MisterV #9160
    Nem saját feltöltés, más oldalon fellelhető a Heti Hetes 2014. 02. 16-os része, azt teszem itt közzé hiánypótlás képpen:

Letöltési link (238MB) nem biztos, hogy mindenkinek működik:
    http://fcache.veoh.com/file/f/h68053284.mp4?e=1393232460&ri=6000&rs=300&h=37d4a127168eeef3bf85e79f1c25d970

Online link (133MB vagy HQ esetében 238MB) JDownloader a 133MB-osat látja erről a linkről:
    http://www.veoh.com/watch/v680532846RmPk9tc?h1=Heti+Hetes+2014-02-16
  • kindler piroska
    Kedves Ikovacs az előző hetehetes kimarad?
    Köszönöm az eddigi letöltések , nagy örömet szereztek többünknek.
    Miklós
  • Ikovacs
    Ide feltöltöttem az idei heti heteseket stb...

http://osztott.com/bkQa/
  • Ikovacs
    Heti hetes 2014.02.23 Avi

Sajnos, a múlt heti adást - miután megnéztem - feltöltés nélkül sikerült letörölnöm!

Az avik ezek után a http://osztott.com/bkQa/ is lesznek!

HetiHetes_140223.zip
    http://osztott.com/bkQa/
    http://nagda9qwvz.1fichier.com/

• blue moon boy
    Eddíg nem akartam belefolyni ebbe a témába. Most is csak annyit mondanék, hogy én eddíg mindíg mindenhonnan letudtam tölteni a dolgokat. Aki feltölti, az eldönti, hogy hová rakja fel, mi letöltők pedig alkalmazkodunk. Eddíg is működött a dolog (amiért ezer köszönet újra és újra), és ezután is menni fog. Ikovacsnak külön köszönöm, nem csak az új anyagokat, hanem amikor a gyenge minőségű kazettáról átmásolt dolgaimat feltettem ide (Kabaré szeparék, Karinthy színpados műsorok, az évszázad viccei sorozat, vagy a Vidám Színpad sorozat stb.), ő feljavította őket és azt is megosztotta velünk. Én is lecseréltem a saját verzióimat a ő által zajszűrt felvételekre. Utólag is újra köszi!
  • Imremagdi
    Elég volt már ebből, hogy ki mit hová tölt fel.

Inkább beszéljünk a kabaréról, ez a hová téma nagyon túl van ragozva.

Köszönöm srácok ezt a sok munkát. :)
  • Ikovacs
    Ezért is töltök fel több helyre!

Az 1fichieres max sebességgel tölt fel, nincs - legalábbis nem tudok róla - korlát! A letöltés meg olyan amilyen!
    Az osztott.com próbaként elmegy, a linkeket csak be kell húzni és max. sebességgel tölt fel!

• Dzsini
    Nem meggyőzés volt a cél, csak tapasztalatok másoktól, akik szintén használják / használták ezt is.

Én az elején leírtam, hogy részemről nem látom a szolgáltatásukban azt, hogy miért éri ez meg nekik (előfizetés, reklámok, stb), és amíg ez nem derül ki, addig nem bíznék rájuk semmit - de én nem is használom, számomra a te 1fichieres linkjeid gyorsak, kényelmesek, egyszerűek.
  • VKaroly
    Kabaréklub - 76. rész - Farsangi kabaré a Thália mikroszínpadon - 2. rész
    egyben, vágatlanul

itt

VK
  • VKaroly
    Rádiókabaré - Kabarématiné - 199. rész
    egyben, vágatlanul

itt

VK
  • VKaroly
    Rádiókabaré - Kabarématiné - 198. rész
    egyben, vágatlanul

itt

VK
  • Ikovacs
    198-199

km0222_23.zip

http://www.mediafire.com/?f1325lgx22v19f0
    http://m2o61rl9hl.1fichier.com/

1. Km1402 22 - Egyben (22:57)
    2. Km1402 23 - Egyben (23:02)

16 tracks, 45 minutes 37 seconds

1. Km1402 22 - Szignál (0:06)
    2. Orosz György - Felkonf (0:58)
    3. Bárdy György - Fekete napsütés (7:49)
    4. Orosz György - Felkonf (0:34)
    5. Horváth Tivadar - Három kisegér (5:16)
    6. Orosz György - Felkonf (0:38)
    7. Benedek Miklós, Vida Péter - Állítólag a középkorban (6:47)
    8. Orosz György - Lekonf (0:36)
    9. Orosz György - Felkonf (1:00)
    10. Markos György, Nádas György, Boncz Géza - Még jó, hogy bele nem lépett (5:52)
    11. Orosz György - Felkonf (0:30)
    12. Nádas György - Házmester (3:06)
    13. Orosz György - Felkonf (0:42)
    14. Markos György, Nádas György, Boncz Géza - Videjó (10:58)
    15. Orosz György - Lekonf (0:35)
    16. Km1402 23 - Vége szignál (0:10)

• copass
    az a baj az ingyenes feltöltő oldalakkal, hogy ha vmi gyanússal találkoznak azonnal törlik. mert őket izélgetik hogy jogvédett tartalom miazmás. ha fizetsz a tárhelyért akkor is megmarad ez a lehetőség.
    kaptam már jópár ügyfelet ingyenesektől megcsömörlött emberek, legális tárhelyre, mert megcsinálta ingyenesen, aztán gondoltak egyet és "terheli a honlapja a szervert" törölték a búsba. inkább arról van szó, az ingyenes tárhelyek azonnal terhelődnek, elfogy a hely, amíg nem fizet elő vki addig nem bővítenek, inkább törölnek vkit, felelősséget meg nem vállalnak semmire.
    osztott.hu magánszemély nevén van,átiránytva az osztott.com-ra.
    nincs komment.
  • Ikovacs
    100 %-ig azért nem vagyok meggyőzve!
    Fióknyitáskor 2 linket kapni, az egyik, a rövidebb, amit én is megadok! Ezzel másik gépen csak letölteni lehet és egy hosszabb, amivel minden gépen elérhető az összes funkció!
    Ha gépem törli a sütiket / cookikat / akkor már az eredeti gépről is csak a másik kóddal lehet feltölteni és nem látszanak a saját könyvtárak! Pl, nekem most 3 ilyen linkem van, és csak így belépve tudok feltölteni és egy könyvtárat sem látok sajátnak!

• Dzsini
    Egy kis savanyúság az osztott lecsóba (hangoskönyves levlistáról idézetek, a neveket levágtam róla):

Ma hajnalban meglepődve tapasztaltam, hogy mint a digitalizált könyveket tartalmazó, mint a hangoskönyveket tartalmazó osztott.com-os fiókjaim eltűntek, azaz a honlapra belépve nem találom őket!
    A hangoskönyveket tartalmazó fiókban közel 350 hangoskönyv volt, kb. 500 Giga terjedelemben, a digitalizált könyvek pedig 20 gigányi lehetett!!
    Sajnos a honlapon semmi elérhetőség nincsen, amin esetleg számon lehetne kérni ettől a köcsög osztott.com-tól, hogy most mi a manó van!
    Nem tartom valószínűnek, hogy meg fog változni a helyzet, ezért részemről az osztott.com hosszutávú használatától mindenkit óva intek!
    --------------------
    Sajnos én is ilyen cipőben vagyok.
    Meg vannak az anyagjaid? Hogy legalább beszerezni újra ne kelljen?
    Mert sajnos a filmek tekintetében én rosszul jártam duplán...
    --------------------
    ....ahogy már máshova is írtam. Az osztott már csak ilyen. Ha újra teszed, kb. 3-4 hét múlva ismét törli. Hogy ez fiók mérettől, feltett anyagok számától vagy mitől függ, nem tudom.
    De nem túl baráti módon aki regisztrál feltöltéskor egy csomó adatot kiszolgáltat a gépéről.
    Úgyhogy osztott: egy kis féreg senkinek sem árt!
    --------------------
    Sajnos - mint korábban már írtam - nekem is sok "fiókomat" lenullázták; "költözök" vissza a Data - ra
  • Ikovacs
    Havi bontás alatt azt értem - esetleg több havi - , hogy nem egy osztott címre töltök fel.

Pl. most van egy BUÉK címem és egy Rádiókabaré 2012-2013 is, ha visszakeresitek!

• sariimi
    Osztott-ról a maximális letöltési sebességemmel jön le, nagyon pöpec. Havi bontást én nem látok, de nem is számít.
    Köszönöm a feltöltést!
  • lackovar1
    Nekem semmi gondom az osztottal. Gyors, áttekinthető!

Hálás köszönetem a sok munkádért Ikovács!!!
  • Ikovacs
    Hát nagyon belterjes kabaré volt!

És az Oroszok már spájzban vannak...

Az osztott.com mennyire használható?
    Gondolom havi bontásban meg lehet találni a fájlokat!

• Ikovacs
    Kabaréklub 2014 Farsang - 2. rész

KK1402_Farsang2.zip
    http://z19t7hexp0.1fichier.com/
    http://www.mediafire.com/?eb6y268d9zggm7d

15 tracks, 52 minutes 20 seconds

1. KKlub farsang2 - Bevezető szignál (0:23)
    2. Orosz György - Nyitó duma (6:52)
    3. Orosz György - Felkonf (0:29)
    4. Nemes Takách Kata, Aradi T, Jakab Cs, Vida P - Farsangi körkapcsolás (9:01)
    5. Orosz György - Felkonf (3:20)
    6. Nemes Takách Kata, Vida Péter - Népi mesterségek, a térerőpásztor (3:13)
    7. Orosz György - Felkonf (1:54)
    8. Jakab Csaba, Vida Péter - Virágmaffia (3:20)
    9. Orosz György - Felkonf (1:30)
    10. Aradi Tibor, Vida Péter - Jelmezkölcsönző (4:30)
    11. Orosz György - Felkonf (0:44)
    12. Gombos Szabolcs - Duma (8:00)
    13. Orosz György - Felkonf (0:48)
    14. Jakab Csaba, Vida Péter - Doktor Basszus (7:45)
    15. KKlub farsang2 - Vége szignál (0:31)

• Dzsini
    Kabaréklub 2014 farsang 2.

Orosz György - Nyitó
    Nemes Takách Kata, Aradi Tibor, Jakab Csaba, Vida Péter - Farsangi körkapcsolás
    Nemes Takách Kata, Vida Péter - Népi mesterségek: a térerőpásztor
    Jakab Csaba, Vida Péter - Virágmaffia
    Aradi Tibor, Vida Péter - Jelmezkölcsönző
    Gombos Szabolcs - Duma
    Jakab Csaba, Vida Péter - Doktor Basszus
  • zsorzsi88
    Egy szomorú hír, elment a Rádiókabaré Bélájának felesége, Hófehérkéje. Csala Zsuzsa 80 éves volt.
    Meghalt Csala Zsuzsa

Béla, te nem törődsz velem - YouTube
    Hófehérke és a hét elgyötört törpe - YouTube
    Trunkó Barnabás - Dacia - YouTube
  • VKaroly
    Nem lesz, mert én magam nem vettem fel, Ikovacstól kaptam meg a vágatlant, azt majd ő felteszi, ha akarja. Más tollával meg nem... :)

VK