17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • ede13
    Egyrészt egy hívják úgy, hogy szakadás.
    Másrészt így nincs cenzúra vagy micsoda, max öncenzúra. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle. Meg arra is, hogy mindez hová vezet.
    Harmadrészt: a nagy kabaré szakadás kellős közepén, az átalakítások rugdalózójában lesz-e Humorfesztivál, ami 8 évente - így idén - esedékes? Gondolom nem, mert már hirdetnék.
  • Imremagdi
    Asszem ez lesz az első felvétel:

Időpont nekem tökéletes.
    Ár, hát kb erre számítottam.

http://dumaszinhaz.hu/eloadas/budapest,-corvin-20140427-1330
  • Imremagdi
    http://ots.mti.hu/hirek/95309/sajat_kabaremusort_indit_a_dumaszinhaz

Saját kabaréműsort indít a Dumaszínház
  • blue moon boy
    A Maksa Híradó nekem is tetszett!
    De csak ez az 1 volt pozitívum.
  • grekon
    Hollanderrel csatlakozom az előttem szólóhoz : a Maksa Híradó valoban jo volt , hozta a régi szinvonalat ; bár a mindigmástkapcsolo részletek hajaztak egy régi Gálvölgyi-s körkapcsolásos parodiára . ( de KAP szilveszteri jelenete is régi alapötlet mégis jo volt ) .
    A számokat elválaszto nyenyerészéstől a frász rázott ki . ( lehet majd kivágom )

" De nem lehet, hogy velünk a baj? Megcsömörlöttünk? Régen mi volt? Egy-két műsor a TV-ben, meg a Kabarécsütörtök, kezünk a magnó felvevőgombján, fülünk a hangfalon. Most meg kabaré orrba-szájba. Lehet, hogy ez is baj, nem? "
    Szerintem is . A régi rádiókabarékba is volt sok gyenge jelenet pedig csak 5-6 volt egy évbe most meg . .
    A felvételeknek meg a netnek " hála " nehéz uj poént kitalálni .
    Nem akarom védeni az uj szarkesztőt ( csendszobába zárnám s két honapig Magyar Nemzeti Humort hallgattatnék vele éjjel nappal , de akkor sem javulna . . ) csak probálom meglátni a ( kevés ) jot .

Más :
    Klubrádió Kabarét folyamatosan leszoljátok a rosz tehnika miatt . Sztem meg épp élőbb volt a halk bejövésektől , bakiktol ( meg ahogy Gálvölgyi , Bajor javitotta őket ) mint a konzerv Rádiókabaré . Nem vont le az értékéből . . ( az más hogy az utobbi gyengébb volt ) .

Szinte ugy látom kicsit elfogytak a poénok vaagy a humoristák tartogatják az uj felméripéter által beigért uj kabaréforrásra . Hajrá !
  • ede13
    Szia Hay!

Szerintem - utolsó mondatodra reagálva - azért hallgasd meg! Tudod, van, aki szereti a spenótot, van, aki nem :) Kóstold meg Te is, hogy eldönthesd.

Kedves Imremagdi!

Ha jól vettem ki, akkor Maksa Híradó lesz minden héten. Én személy szerint örülök neki, gyermekként - ahogy gondolom sokan mások is - ezen nőttem fel. Retró, igaz, de kell az is. Tudjuk, ismerjük és ha szerethető, akkor szeressük a "múltunk" is, hogy az újat megfelelő szempontok szerint értékelhessük.

Valóban szükségesnek tartom KAP és társai szerepeltetését, ugyanakkor fontos az egyensúly. Ha visszaemlékszünk, akkor bárhová léptél, csak dumások: rádió (kb. minden kabaré jeligés műsorban), CC, SK, stb. Az lenne az egészséges, ha lenne egy olyan műsorstruktúra, ahol elférnek egymás mellett a dumások (de nem az erőltetett "cimbora-humoristák", hanem KAP, Kőhalmi, Bödőcs ex-dumás, és a közakaratnak - de nem az én ízlésemnek - megfelelően Hadházi, valamint Szomszédék és Felméri Peti), a régi motorosok (Maksa, Sándor György, Laár, Dolák, Gálvölgyi, stb.), és a feltörekvő, tehetséges (!) új arcok. Ide tenném akár Orosz Györgyöt például. Kicsit mostanában túlnyomják, de vannak igenis élvezhető anyagai! Az EduShow és az ide sorolható figurák pedig haknizzanak sokat, mielőtt a médiában szerepelnek! Mert többet ártanak így maguknak, mint hinnék. A pénz nem minden...

Itt jegyezném meg, hogy az általam végtelenül tisztelt Bödőcs Tibort nem értem. Miért támogatja ily' erősen Edut? Mit lát benne, amit mi nem?
  • Hay #9211
    Üdv!

Most volt időm meghallgatni ezt a klubrádiós kabarét (Klubrádió kabaré 2014. március 1. rész), és hát nem vagyok "elájulva"...
    Eleve nem tetszik Gulyás Zoltán Úr "humora" (szerintem nem sok van neki, anno még az ismeretlen, hülyét játszó "riporterkedése" is nagyon gyenge volt szerény véleményem szerint), és most sem győzött meg az ellenkezőjéről.
    Bach Szilvia énekes-paródiáit nagyon szerettem (volt szerencsém élőben is élvezni), de ezekben a kabarékban valahogy nem tetszik az előadásmódja, nem is tudok nevetni sajna-rajta.
    Juszt László jelenete még a szemöldökömet sem húzta fel (nem csillant érdeklődés a szememben...).
    Varga Ferenc József és Aradi Tibor is gyengébbnek tűnnek itt a tőlük (általam) megszokottnál. (Lehúzzák Őket a "fentiek"?)
    Gálvölgyi Jánost nagyon kedvelem, de ebben a "részben" mintha Ő sem lenne az igazi.
    A Jövőutazás első részét már meg sem merem hallgatni :-) Na jó, ebben nagy szerepet játszanak az itt olvasott vélemények, de majd csak sort kerítek rá: mit mond a saját fülem :-)

Hay
  • Imremagdi
    Nem, csak megszoktunk egy emelt színvonalú kabarét, és most kaptunk egy mérhetetlenül gyengét. (Kabaréklub is ide tartozik)

Mai jó Rádiókabaré nincs Litkai, Hadházi, KAP, VFJ és sok-sok általatok ismert név jelenetei, szövegei nélkül.
    Nincs Vida Péter, VFJ, Aradi Tibi, Hadházi stb.... zseniális színészi játéka nélkül.

Sok ember próbálja az ő sikerüket elérni, de fogjátok fel, Hadházi és társaiból nincs több. Elég ennyi humorista.

Maksához: tényleg volt pár jó poénja, de erőssen retro már. Hébe-hóba elmegy, de ha jól értettem minden hónapba lesz??
  • ede13
    A Maksa Híradó szerintem egyrészt nosztalgikus élményeket kelt, másrészt valóban jó volt. Azért a Rogán Antal, ismertebb nevén doktor ötker fenomenális! Meg a többi része a híradónak abszolút rendben van. Egyébként meg továbbra is Aradi for President! A nótás részt ajánlom az összes magyar mulatós nyenyeremajom figyelmébe :)
    De ezek a zenei betétek és hangeffektek... Ezekre még Sas is azt mondaná, hogy "Ez nagyon gáz, inkább Metallicát".
    Attiláért úgy látom, hogy Csenki sem rajong, az új műsorszám alapján érthető.
    Szilárd hallgasson meg egy Mirigy-dalt! Vagy inkább 25-öt. Komolyan, a Sipos-tesók jobb parodisták. Hofit idézném, de nem teszem, úgyis tudjuk mind, hogy melyik mondatára gondoltam, ami úgy kezdődik, hogy "Ezt meg..."
    ZÁDnál meg azt éreztem, hogy Badárt akarja hozni. Még a hangja is hasonlított, meg úgy az egész.

De nem lehet, hogy velünk a baj? Megcsömörlöttünk? Régen mi volt? Egy-két műsor a TV-ben, meg a Kabarécsütörtök, kezünk a magnó felvevőgombján, fülünk a hangfalon. Most meg kabaré orrba-szájba. Lehet, hogy ez is baj, nem?
  • gavgab
    Először is köszönjük a feltöltést.

mi volt ez?vmi revű műsor vagy cirkuszi előadás?
    már csak a lovak meg a bohócok hiányoznak meg a porond mester.
    olyan mint egy gyerek műsor.már ez kabaré.
    ez már kínosan fáj.
    nem minősítem.

köszönet a feltöltőknek
    :-)
  • sutotok
    bocsánat;
    de nem a 142. adás ismétlése volt, hanem a 42-é (2009.09.06.)
  • Ikovacs
    Csodálom,hogy az Aradi - Varga Fj nélkül - még előfordult...
    Lehet, hogy még nem hallották a Klubrádió kabarékat...

• Imremagdi
    Engem nem ért váratlanul, felkészítettek rá, de hallani, megtapasztalni... Borzalom. Fájdalmas, és elszomorító.

(Varga Ferenc József helyébe én sírnék, ezeket a paródiákat ő ezerszer jobban csinálja)
  • BBendegúz94
    Ha így folytatják akkor nem lesz túlzás.
    De a viccet félretéve nyomasztó volt ezt hallgatni. Tóth Edu rém idegesítő, de legalább maga a figura szerethető (bizonyos korlátok között). Ha a poénokon nem, akkor legalább a fellépőkön hadd röhögjek!
  • Ikovacs
    Azért Tóth Eduért nem kiáltanék...
    Ennél gyengébb produkciót még nem láttam ...
    És csak hallgatni...

• fudaraki
    Állandóan az a hülye pénz :D Arrrgh. :X
  • BBendegúz94
    Jelentem meghallgattam az e havi Rk 1. részét!
    Az, hogy nem vicces nem kell magyaráznom se részleteznem, bár nem gondoltam, hogy egyszer még Tóth Eduért kiáltok, hogy egy kicsit színvonalasabb legyen a műsor... Csenki gyenge produkcióval rukkolt elő, de az előtte szólókhoz képest mintha a messiás maga jött volna hozzám. GUSZTUSTALAN!
    Nem tetszik a zenés bevonuló. Ez nem a Sas Kabaré, és nem is TV. A Showder klubban sem tetszik, mért kell ide. Egyszerűen mű. Undorító.
    Egyszer éljék meg, hogy a kabaréba járók tüntetőleg ne vegyenek jegyet. Bár a médiát alapul véve lehet, hogy onnantól kezdve megszűnne az Rk (mondván nincs rá igény).
    A hangnem minden csak nem nyugodt!
  • Ikovacs
    Heti hetes 2014.03.02

HetiHetes_140302.zip
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://osztott.com/bkQa/
    http://e7dv4u1s4o.1fichier.com/

Jelszó:Ikovacs

• Ikovacs
    Heti hetes 2014.02.16

HetiHetes_140216.zip

Nem az én felvételem ...

A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re

http://osztott.com/bkQa/
    http://fdtew140a3.1fichier.com/

• Ikovacs
    Ennyi optimista embert...

• Imremagdi
    Előre megírt kabaréjelenetekre szükség van. Magyar kabaréba ennek hosszú hagyománya van.

Nincs Mikószkópszinpad, nincs Kossuth Rádiókabaré.

Hol lehetne egy ilyen műfajnak helyt találni? Csakis színházba és rádióban.
    TV erre alkalmatlan.

És mégis melyik rádió finanszírozná? Class FM? Hát meglepődnék.
  • Dzsini
    A Dumaszínház ennek indult, aztán közbejött a pénz :)
  • fudaraki
    A legjobban annak örülnék, ha sikerülne találni egy politikától, erős emberektől független finanszírozási modellt. Kabaré káefté, vagy mittomén :D Remélem valami ilyesmiről van szó, hajráhajrá! ;)
  • Imremagdi
    Köszönjük a jó hírt!

Várjuk a folytatást.

És köszönjük.
    Rádiókabaré nem érhet véget. Rádiókabaré volt, van lesz! :)
  • felméripéter
    Egyelőre annyit tudok mondani, hogy kis türelem és mindenre fény derűl :)
  • blue moon boy
    Szia Péter!
    Erről bővebben, ha lehet.
  • felméripéter
    Sziasztok,

egy korábbi hozzászólásban azt írtam, hogy a Rádiókabaré változatlanul folytatódik az új vezetés alatt is. Ez így is volt akkor, amikor ezt írtam, de azóta történt egysmás. A jelenlegi helyzet az, hogy nem kell lemondanotok a kedvenc humoristáitokról ezután se, de nagyrészüket már nem a Kossuthon követhetitek, se a Klub rádió féle kabaréban, hanem egy új helyen. De ugyanúgy ingyen meghallgatható lesz az előadás mint eddig, sőt talán könnyebben hozzáférhető.

Üdv
    Felméri Péter
  • Imremagdi
    Technika egy dolog, lényeg a megfelelő színészeken és a jó szövegírókon van!

Tegnap mindkettő témakörben hatalmasat égett az új MR1 féle rádiókabaré.
    De nemcsak tegnap, a kabarékluban is az elmúlt két hét során.
  • Ikovacs
    Ha a KlubRádió technikailag javulna, átvehetné ennek az impotens rádiókabarénak a helyét! És a szereplők, nagyságrendileg jobbak!

Majdnem, soha nem látott, hallott ismeretlenek, önmagukat lejárató öregek - Maksa, Orosz - ez kell?

Az egyszem politika a Paksi nyuszi volt, ha jól emlékszem!

• Imremagdi
    ? Hol, mikor, ki stb... ?
  • Bruti
    Lesz más!
  • blue moon boy
    Ha olvassa a bejegyzéseket (nem csak az enyémet) valaki, aki illetékes a mostani Rádiókabarában az legyenszíves reagáljon rá!

- Ez a műröhögés és a zenei efektek innentől kezdve rendszeresek lesznek?
    - A közélet végleg kilett tíltva a rádiókabaréból?
    - S ha már standup, akkor az színvonalas legyen és ne ilyen "határátkelős bibliai" akármi!

Nem az alapfórumozók válaszára lennék kíváncsi (azt már ismerem és egyezik az enyémmel), hanem aki megmondaná, hogy mért van ez így, s hogy hogyan lesz ezután! Mindenesetre ez nemjó!
  • Ikovacs
    Szerintem is nagyon gyenge volt!
    A műröhögés mellé még valami hülye zene is társult minden szám elején és a végén! Ezért aztán tisztességesen megvágni sem lehetett!

És a régi poénok, az hogy a Maksa elsüt egypárat, az még hagyján, de a most előszőr RKban szereplő Záhonyi is, akinek eddig egy nyilvános cc szereplése volt, az sem tud 5 percet ismétlés nélkül...

• Lantee
    Meghallgattam, és időutaztam. Ez a nyolcvanas évek Szeszélyes Évszakok vs. Ayala és Brindisi szinvonal. Király!
  • SirTomax
    Csak nekem tűnik úgy, hogy a márciusi kabaréba egy csomó műröhögés lett bekeverve? Ez a kabaré műfaj totális megcsúfolása. Sajnos azt kell mondanom, hogy 8 éves agonizálás után a Magyar Rádiókabaré elhunyt. Isten nyugtassa!
  • Ikovacs
    Kabarématiné 2014.03.01-02, Csala Zsuzsára emlékezünk
    A KM 142 adás ismétlése némi módosítással és vágással!
    Straub Dezső, Nádas György

km0301_02_CsalaZsuzsa.zip

A Hófehérke a teljes verzió - legalábbis nálam !

http://osztott.com/wpyN/
    http://enzdn67dew.1fichier.com/
    http://www.mediafire.com/?7albrtf7b614q9n

6 tracks, 1 hour 21 minutes 19 seconds

1. Km1403 01 - Egyben (22:44)
    2. Km1403 02 - Egyben (23:03)
    3. Csala Zsuzsa, Kibédy Ervin - Tanácstalan asszony (10:18)
    4. Csala Zsuzsa, Bodrogi Gyula - 2 Levél (6:17)
    5. Csala Zsuzsa, Balázs Péter - TV szervíz diszpécser (2:57)
    6. Csala Zsuzsa,Kern,Bárdy,Agárdy - Hófehérke és a 7 elgyötört törpe (16:00)

• sariimi
    Friss anyag letöltése esetén nagyon király az Osztott.com!
    Köszönjük a feltöltést.
  • Ikovacs
    Rádiókabaré 2014.március 1.rész
    KlubR_Rk2014_03.zip

http://bd1r6m8hbt.1fichier.com/
    http://www.mediafire.com/?6t4w6scaa87r5v8

15 tracks, 52 minutes 44 seconds

1. Rk2014 03 1 - Bevezető szignál (0:31)
    2. Maksa Zoltán - Nyitó duma (4:27)
    3. Maksa Zoltán - Felkonf (0:18)
    4. Aradi Tibor, Maksa Zoltán - Maksa híradó (8:13)
    5. Maksa Zoltán - Felkonf (0:45)
    6. Nemes Takách Kata, Jakab Csaba - Egy házaspár mindennapjai (5:28)
    7. Maksa Zoltán - Felkonf (0:19)
    8. Csenki Attila - Duma (6:22)
    9. Maksa Zoltán - Felkonf (0:47)
    10. Bűdi Szilárd - Hiper-Kossuth rádió (9:45)
    11. Maksa Zoltán - Felkonf (0:25)
    12. Záhonyi-Ábel Dávid - Duma (7:12)
    13. Maksa Zoltán - Felkonf (0:58)
    14. Nemes Takách Kata, Aradi T, Jakab Cs, Vida P - A jövő vállalata (6:32)
    15. Rk2014 03 1 - Vége szignál (0:42)

• Ikovacs
    Klubrádió kabaré 2014. március 1. rész
    KlubR_Rk2014_03.zip

http://t59c2zvvd0.1fichier.com/
    http://www.mediafire.com/?mrabfjcz6p6bs7z

18 tracks, 46 minutes 39 seconds

1. Klub Rk2014 03 1 - Bevezető szignál (0:27)
    2. Trunkó Barnabás - Nyitó Duma (4:49)
    3. Trunkó Barnabás - Felkonf (0:10)
    4. Aradi Tibor, Gálvölgyi János - Szavazó a Déli-sarkon (4:29)
    5. Trunkó Barnabás - Felkonf (0:10)
    6. Varga Ferenc József - Dalok (1:43)
    7. Trunkó Barnabás - Felkonf (0:14)
    8. Bach Szilvia, Varga Ferenc József - Riport (3:22)
    9. Trunkó Barnabás - Felkonf (0:49)
    10. Gálvölgyi János, Gulyás Zoltán - Prezentáció (5:24)
    11. Aradi Tibor, Trunkó Barnabás - Petíció (3:32)
    12. Trunkó Barnabás - Felkonf (1:01)
    13. Bach Szilvia, Aradi Tibor, Gálvölgyi János, Gulyás Zoltán - Zuhanó repülőn (4:13)
    14. Trunkó Barnabás - Felkonf (0:50)
    15. Juszt László, Varga Ferenc József - Tanuló (7:36)
    16. Trunkó Barnabás - Felkonf (0:32)
    17. Bach Szilvia, Tényi Anett, Aradi Tibor - Trafik 6. (7:10)
    18. Klub Rk2014 03 1 - Vége szignál (0:08)

• Ikovacs
    Beszélgetés Farkasházy Tivadarral - Klubrádió Nyitott száj

Farkashazy.zip

http://1ll9bc21bh.1fichier.com/

4 tracks, 44 minutes 37 seconds

1. Rangos Katalin,Farkasházy Tivadar - 1.rész (10:53)
    2. Rangos Katalin,Farkasházy Tivadar - 2.rész (11:08)
    3. Rangos Katalin,Farkasházy Tivadar - 3.rész (11:25)
    4. Rangos Katalin,Farkasházy Tivadar - 4.rész (11:11)