Stand-Up Comedy, Kabaré

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz. Bocsánat: Ikovacs
Ikovacs
Rádiókabaré 2013 vágva, fiók , Buék 2013 nélkül...

http://osztott.com/gJrk/

Jelszó: Ikovacs

A részleteket keressétek vissza a korábbi feltöltéseimbõl...

Ikovacs
Azért minden kabaré orosz, Paks, Kabarématiné, Kabaréklub...

Ikovacs
Kabaréklub 2014 Farsang - 1. rész

A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

KK1402_Farsang.zip
http://osztott.com/wpyN/
http://ij9hmtzdnb.1fichier.com/en/
http://www.mediafire.com/?igbvjxkm36pwxzq

Jelszó:Ikovacs

13 tracks, 51 minutes 55 seconds

1. KKlub farsang - Bevezetõ szignál (0:25)
2. Orosz György - Nyitó duma (11:38)
3. Orosz György - Felkonf (0:16)
4. Aradi Tibor, Jakab Csaba - Becsekkolás Szocsiba (5:14)
5. Orosz György - Felkonf (1:10)
6. Aradi Tibor, Maksa Zoltán - A Rádiókabaré hírei (8:00)
7. Orosz György - Felkonf (2:19)
8. Jakab Csaba, Vida Péter - Hõsök egymás közt (3:10)
9. Orosz György - Felkonf (1:58)
10. Szép Bence - Duma (7:44)
11. Orosz György - Felkonf (1:56)
12. Nemes Takách Kata, Vida Péter - Népi mesterségek: a sajtkovácsoló (7:31)
13. KKlub farsang - Vége szignál (0:34)

Meghallgattam az új kabarét...
Hát ez elkeserítõ! Ha ez így folytatódik, már be sem kapcsolom a rádiót!
Sem a jelenetek, sem a standupok nem érik el a meghallgatásra érdemes kategóriát... Mi jöhet még? Le sem töltöm, mert mégegyszer nem akarom hallani!
Kabaréklub - 76. rész - Farsangi kabaré a Thália mikroszínpadon - 1. rész
egyben, vágatlanul

itt

VK

Rádiókabaré - Kabarématiné - 196. rész
egyben, vágatlanul

itt

VK

Ikovacs
Sosem volt a jelszó Ikovács!

Dzsini
Kabaréklub 2014 Farsang - 1. rész

Orosz György - Nyitó
Aradi Tibor, Jakab Csaba - Becsekkolás Szocsiba
Aradi Tibor, Maksa Zoltán - A Rádiókabaré hírei
Jakab Csaba, Vida Péter - Hõsök egymás közt
Szép Bence - Duma
Nemes Takách Kata, Vida Péter - Kihalófélben levõ népi mesterségek: a sajtkovácsoló

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ikovacs
Ide töltöm fel újra az én vágott BUÉK linkjeimet:

Itt az új link:

http://osztott.com/iXDt/

Jelszó: Ikovacs

Hogy melyikben mi van, keressétek vissza az SG oldalain!

Az elõbbirõl - legkésõbb kedden - letörlöm a linkeket!

Köszönjük!
Elõször úgy próbáltam, lassan akárhol jelszót kell beírni, azt írom:Ikovács.
Ikovacs
Hát ne foglalkozzatok az Arj-kkel, majd megkeresem a vágott verzióimat és feltöltöm azokat!

Ikovacs
Igaz, igaz...
Én sem tudom a jelszót!

Lehet, hogy ezek nem is az én tömörítéseim voltak?
Gyanús a dolog, mert nincsenek megvágva!
Majd utána nézek!
Mindenesetre, a fenti BUÉK - ban, nem ezek vannak!

Feltöltöttem helyette a BUEK 1985.ZIP-et jelszó nélkül!

És úgy látom, a Buek*.arj-nél nincs jelszó!

Arra irtam :
Es kézzel beirva sem ??
Elnézést Tanár Úr, nem a letöltéssel van a gond, hanem a tömörített file kicsomagolásával - itt nem fogadja a jelszót.
Ikovacs
Világosan leírtam:

Jobb katt a névre, parancsikon másolása / nem Ctrl v! /, beillesztés / esetleg Ctrl v /, letöltés!

Azért van az egér!

Nem Ctrl c + Ctrl v

Es kézzel beirva sem ?? 😊
Bocsánat BUEK1985-nél nem fogadja el a varázsszót... (Ctrl c + Ctrl v sem)
Dzsini
valamikor még újév elõtt indult, a gyengénlátós-hangjátékos közösség eléggé rákapott, én kicsit ódzkodom tõle, mert ez biztos csak beetetés, aztán majd kiderül, hogy mivel akarnak pénzt szerezni az odaszokottaktól

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Engem ugyanarra az oldalra irányit ahova Ikovacs elõzõ linkje ( „wpyN” fiók ) de ott vannak a buek rarok és igen gyorsan lejönnek (5100 kBs ? ) két böngészõvel is : operausb és firefox port .
Szinte tul szép hogy igaz legyen . Miota létezik az oldal ?
Dzsini
Nekem azt mondja rá, hogy "A megtekinteni kívánt fiók nem létezik!" - két böngészõvel is.

Mások?

Ikovacs
Pardon, a BUék 19xx rar fájlaimat is feltöltöttem az osztott.com-ra!

Ikovacs
A BUék 19xx linkjeimet is feltöltöttem az osztott.com: ra:

Itt a link:

Ikovacs
A Jdownloaderrel 2 perc alatt lejött a Buék 2014 ! 250 Mb/!
És IEvel sem volt sokkal több!

És - egyelõre - semmi macera!

Jobb katt a névre, parancsikon másolása, beillesztés, letöltés!

Az egyszerû fel és letöltés miatt ide is felteszem egy darabig a linkjeimet!

Valszeg, praktikus havonta új fiókot nyitni!

Feltöltõ oldalról viszont a cookit használata volna kényelmesebb, de ez azért necces! Így sajnos nem látom saját fióknak, de a meg nem osztott linkkel minden funkció elérhetõ!

Dzsini
A letöltéskezelõk még nem ismerik, viszont piszok egyszerû a használata, gyors, és egyelõre semmi lassítás, ilyesmi nincs benne.

Viszont egyelõre beszoktató - felhasználógyûjtõ periódusban van az oldal, még nem látszik, hogy mibõl szeretnének pénzt csinálni a fenntartók - se elõfizetés, se reklám, se semmi... amint azok megjelennek, akkor kiderül, hogy ilyen kényelmes marad-e, vagy átkozódva menekül róla mindenki.

Ikovacs
Hallot valaki az osztott.com - ról?

A gyengénlátók javasolták, hogy próbáljam meg:

Itt a link:

Jelszó mindenhol : Ikovacs

Többet nem tudok róla, egyideig ide is feltöltök egy darabig...

Ikovacs
Nem a mega volt a probléma, hanem hogy valaki az itt feltöltött és aztán letöltött buékot változatlanul újra feltöltötte és kirakta a saját neve alatt...

Szerintem nem a letöltõknek gond, nem õk szoktak idõnként panaszkodni, hanem a pont hogy a feltöltõk. Én ezért javasoltam a mega-at, amire azt a választ kaptam, hogy kussoljak. Ezentúl kussolok, ez volt az utolsó megjegyzés a részemrõl.
Már bocsánat, de megint elõjött ez a "hová töltsön fel" õrület. Könyörgöm, nem mindegy, hogy hová? Ikovacs és VKaroly hosszú órákat töltenek el azzal hetente, hogy felvegyék, szerkesszék, feltöltsék a kabarékat. Nekünk meg csak egy klikk az egész. Akinek ez is gondot jelent, az vegye fel és szerkessze maga a mûsorokat.
Dzsini
Szerintem hadd döntse el a feltöltõ, hogy õ hova tölt fel, és bármilyen döntéséért nem kellene megszólni.

Sok év után már, fõleg hogy sok helyrõl sok mindent töröltek, és rengeteg régiség sokszor fel volt töltve (és pl. a Megaupload egy az egyben eltûnt, ott is volt elég sok minden), már nem biztos, hogy nekem lenne kedvem pl. a Megára elkezdeni a szórakozást - fõleg, hogy pl. vakoknak, gyengénlátóknak használhatatlan az egész oldal (pl. IE alatt nem is mûködik). A kabarékat pedig õk is letöltik, használják.

Imremagdi
Vagyis az ingyenes és megbízható mega azért esett ki, mert kb. hetete 2szer van olyan, hogy 2 fájt kell feltölteni, és akkor senki se tud várni + 5-10 percet.

Értem én.

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

A data-nak nagyon örülnék, karácsony körül fél évet ajándékba adtak, úgyhogy jövõ nyárig rendben vagyok. Nagyon gyors a premium változat. Napi 13 Forintra jött ki, ha jól emlékszem, ennyit megért már eddig is.
Persze ez egyéni szoc probléma vagy öröm. Eddig midig sikerült mindent "kikölcsönözni", nagy köszönet ezért a "könyvtárosoknak"!
Ikovacs
Mondtam már, nem a mega a probléma!

Megismétlem, ha már a le és feltöltésrõl van szó:

Ha ennyire problémás a letöltés, akkor az oldal le / nem fel / töltõi fizessenek elõ a datára, - osszák meg - én vállalom oda feltöltést és pillanatok alatt le lehetne tölteni!

Egy elõfizetett data kész fõnyeremény!

Ez kb. 100 megosztással 50 Ft / fõ lenne!

Csak meg kéne szervezni!

Most akkor azt kell mondanom, hogy bocs, hogy segíteni akartam? Ugyankérem. Sokan - én is - nagyon hálásak, hogy vannak, akik tudják rögzíteni az adásokat és ezt meg is teszik. De azért ne kelljen már egymást szopogatni, ha kérhetném.
Ikovacs
Itt most nem a mega a probléma!

Egyrészt NeembuuUploader vagy Multiupload nem ismeri ezért külön menet a feltöltés, ami méret függvényében 5-25 perc további macera!

Mellesleg, ha ennyire problémás a letöltés, akkor az oldal le / nem fel / töltõi fizessenek elõ a datára, - osszák meg - én vállalom oda feltöltést és pillanatok alatt le lehetne tölteni!

Egy elõfizetett data kész fõnyeremény!

Ikovacs
Én is töltöttem már le és fel más feltöltését és vagy kiraktam az eredeti linket vagy ha megvágtam, feljavítottam, megszerkesztettem vagy címkéztem akkor is kiírtam az eredeti feltöltõt, pl: hogy kösz Papadi vagy Viccelek!

Imremagdi
Mega tényleg a legjobb megoldás.

Nincs se ram, se cpu használat.

Persze ha valaki õsrégi gépet és ezer éves internet explorert használ.

11-es Ie, firefox és chrome is tökéletes.

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Nekem vindózos chrome-mal bármi extra nélkül simán megy és nem használ se nyolc giga ramot, se 100 cpu-t.
Ez igy nem igaz . Ha nem neki megfelelõ böngészõvel (mega addson nélkül ) töltessz le igen lassan megy és 100% -ban használja procit , ramot .
Tessék? :o
Bocsánat, nem egy itteni linkrõl töltöttem le, mellesleg ahonnan én töltöttem szerintem ott sem szerepelt a neved.
Ikovacs
A mega része ajánlatként még elmenne, de nem láttam, hogy egy kabarét is feltöltöttél volna, úgy, hogy a kuss volna a helyes hozzáállásod!

Ikovacs
És még a vége le is maradt...

Ahogy elnézem a neved, inkább nagy pofátlan f@sz kéne, hogy legyen!

Függelenül attól, hogy épp ez az utóbbi kinek a feltöltése, a mega-t csak ajánlani tudom minden feltöltõnek, nekem beválik már elég régóta, nincs sebességkorlátozás, se semmi csicsa.

Ikovacs
Nem pofátlanság feltölteni máshová az én feltöltésem - hivatkozás nélkül?!

Szerintem az!

Ez az én Buék 2014 feltöltésem!

És ráadásul ugyonoda feltenni a linket, ahonnan letöltötted!

Ikovacs
A Klubrádiókabaré kitûnõ volt! Egy kis technika még beleférne, de legközelebb már ennyi zenét sem kell adniuk!

Mellesleg - szerintem - búcsúzhatunk az Aradi ,Varga FJ duótól a magyar rádió kabaréban!
A Nemzeti Együttmûködés-be nem férnek bele!

Csak meg kell hallgatni a Klubrádiós jeleneteiket!

Legalább ápr. 6-ig!

Ikovacs
Nem az Orosz a legnagyobb probléma!

Hál Istennek a Rékai eltûnt a kabaré környékérõl!

A km szerintem átment prémiumba, bár a Zsoldossal nem volt semmi problémám!

És eddig végig leadta a jeleneteket és volt egy-két ritkaság is!

Ikovacs
Heti hetes 2014.02.09 Avi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://bikb53ixzp.1fichier.com/en/

Jelszó:Ikovacs