Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kaptam már jópár ügyfelet ingyenesektõl megcsömörlött emberek, legális tárhelyre, mert megcsinálta ingyenesen, aztán gondoltak egyet és "terheli a honlapja a szervert" törölték a búsba. inkább arról van szó, az ingyenes tárhelyek azonnal terhelõdnek, elfogy a hely, amíg nem fizet elõ vki addig nem bõvítenek, inkább törölnek vkit, felelõsséget meg nem vállalnak semmire.
osztott.hu magánszemély nevén van,átiránytva az osztott.com-ra.
nincs komment.
Fióknyitáskor 2 linket kapni, az egyik, a rövidebb, amit én is megadok! Ezzel másik gépen csak letölteni lehet és egy hosszabb, amivel minden gépen elérhetõ az összes funkció!
Ha gépem törli a sütiket / cookikat / akkor már az eredeti géprõl is csak a másik kóddal lehet feltölteni és nem látszanak a saját könyvtárak! Pl, nekem most 3 ilyen linkem van, és csak így belépve tudok feltölteni és egy könyvtárat sem látok sajátnak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ma hajnalban meglepõdve tapasztaltam, hogy mint a digitalizált könyveket tartalmazó, mint a hangoskönyveket tartalmazó osztott.com-os fiókjaim eltûntek, azaz a honlapra belépve nem találom õket!
A hangoskönyveket tartalmazó fiókban közel 350 hangoskönyv volt, kb. 500 Giga terjedelemben, a digitalizált könyvek pedig 20 gigányi lehetett!!
Sajnos a honlapon semmi elérhetõség nincsen, amin esetleg számon lehetne kérni ettõl a köcsög osztott.com-tól, hogy most mi a manó van!
Nem tartom valószínûnek, hogy meg fog változni a helyzet, ezért részemrõl az osztott.com hosszutávú használatától mindenkit óva intek!
--------------------
Sajnos én is ilyen cipõben vagyok.
Meg vannak az anyagjaid? Hogy legalább beszerezni újra ne kelljen?
Mert sajnos a filmek tekintetében én rosszul jártam duplán...
--------------------
....ahogy már máshova is írtam. Az osztott már csak ilyen. Ha újra teszed, kb. 3-4 hét múlva ismét törli. Hogy ez fiók mérettõl, feltett anyagok számától vagy mitõl függ, nem tudom.
De nem túl baráti módon aki regisztrál feltöltéskor egy csomó adatot kiszolgáltat a gépérõl.
Úgyhogy osztott: egy kis féreg senkinek sem árt!
--------------------
Sajnos - mint korábban már írtam - nekem is sok "fiókomat" lenullázták; "költözök" vissza a Data - ra
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pl. most van egy BUÉK címem és egy Rádiókabaré 2012-2013 is, ha visszakeresitek!
Köszönöm a feltöltést! <#worship>#worship>
Hálás köszönetem a sok munkádért Ikovács!!!
És az Oroszok már spájzban vannak...
Az osztott.com mennyire használható?
Gondolom havi bontásban meg lehet találni a fájlokat!
A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
KK1402_Farsang2.zip
http://osztott.com/wpyN/
http://z19t7hexp0.1fichier.com/
http://www.mediafire.com/?eb6y268d9zggm7d
Jelszó:Ikovacs
15 tracks, 52 minutes 20 seconds
1. KKlub farsang2 - Bevezetõ szignál (0:23)
2. Orosz György - Nyitó duma (6:52)
3. Orosz György - Felkonf (0:29)
4. Nemes Takách Kata, Aradi T, Jakab Cs, Vida P - Farsangi körkapcsolás (9:01)
5. Orosz György - Felkonf (3:20)
6. Nemes Takách Kata, Vida Péter - Népi mesterségek, a térerõpásztor (3:13)
7. Orosz György - Felkonf (1:54)
8. Jakab Csaba, Vida Péter - Virágmaffia (3:20)
9. Orosz György - Felkonf (1:30)
10. Aradi Tibor, Vida Péter - Jelmezkölcsönzõ (4:30)
11. Orosz György - Felkonf (0:44)
12. Gombos Szabolcs - Duma (8:00)
13. Orosz György - Felkonf (0:48)
14. Jakab Csaba, Vida Péter - Doktor Basszus (7:45)
15. KKlub farsang2 - Vége szignál (0:31)
Orosz György - Nyitó
Nemes Takách Kata, Aradi Tibor, Jakab Csaba, Vida Péter - Farsangi körkapcsolás
Nemes Takách Kata, Vida Péter - Népi mesterségek: a térerõpásztor
Jakab Csaba, Vida Péter - Virágmaffia
Aradi Tibor, Vida Péter - Jelmezkölcsönzõ
Gombos Szabolcs - Duma
Jakab Csaba, Vida Péter - Doktor Basszus
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Meghalt Csala Zsuzsa
Béla, te nem törõdsz velem - YouTube
Hófehérke és a hét elgyötört törpe - YouTube
Trunkó Barnabás - Dacia - YouTube
VK
Örüljek, hogy van pár ilyen lelkes ember, aki évek óta csinálják ezt.
Kétféle ember van, aki fizetne ezekért, a máik meg azért panaszkodik, mert macerás letölteni. Ébresztõ!!!
Februári klubárádiósból nem lesz vágatlan verzió? 😊
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
És hozzátartozik, ha véletlenül nem ér rá az ember feltölteni, már hiányolják a feltöltést!
Miért érne meg nekem 18 dollárt, hogy több óra munka után - felvétel, konvertálás, vágás, feltöltés -, hogy feltöltsek? Nekem meg van, ez nem archiválás, ez szivesség másoknak!
Nem emlékszem, hogy a nagypofájuaktól kaptam valaha köszönetet!
õ azért nem rakja a mixeit már fel évek óta, mert eleg lett a sök gyökér instantdjbõl aki állandóan ekézték+leszólták. õt.
önbizalom óriási mennyiség, de dolgozni valamit keményen az már nem megy.
sajna ilyen kretén lett a világ.
mire megiszom a reggeli kávémat a legjön 1-2 kabaré.
én csak megköszönni tudom Ikovacs,VKaroly munkáját!<#worship>#worship>
Dolgozni senki nem akar, de viszont ingyen hozzájutni mindenhez igen.
Aki régi netes, az tudhatja, hogy annó a modemes idõkben mennyit kellett szenvedni 1-1 letöltéssel, ami akkoriban 5MB volt, az is hosszú percekig vagy akár órák alatt ért le.
A mai világban, ahol már a csecsemõ is netes mobillal a kezében születik, elfelejtik, hogy az élet nem errõl szól.
Van aki hobbiból, hivatástudatból stb. közzé teszi a saját gyûjeményét, kincseit és ahelyett hogy örülnének neki, inkább leszólják. Kicsit el kéne gondolkodniuk... ha egy lány nem tetszik nekik, akkor nem javasolgatni kell más ruhát, sminket, hanem kell keresni egy tökéletes lányt. Jah... hogy olyat nem könnyû találni? Akkor meg ha lusta keresgélni, érje be azzal, ami van!
Én magam DJ-ként teszek közre mixeket nonprofit jelleggel és mivel nekem ebbõl semmi hasznom, én se fizetnék azért, hogy egyesek gyorsabban tudják letölteni vagy egyszerûbben (az itt feltöltõk se fognak csak úgy fizetgeni, hogy másoknak jobb legyen). Aki gyorsabban akarja hallani a zeném, az hívjon meg egy rendezvényre, mint fellépõ. 😊 Aki meg a kabarét akarja hamarabb hallani és macerás a letöltögetés, az menjen el a felvételre vagy hallgassa a rádióból!
Mellesleg az oldal tetején ott van egy letöltõprogram, azzal minden macera nélkül lejönnek a linkek, szóval nem értem a problémázást.
Nem akkor kell kitalálni, hogy kell a humor, amikor már hallgatnád, hanem szedd le amint idõd van és ha hallgatnád, már lesz mit! Ennyi az egész.
Nem fordul elõ többet .
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha nekend a hobbid ûzése nem ér meg 18 dollárt évente és inkább szopsz helyette, akkor szopj. Erre nem tudok mint mondani.
Én is másnak töltöm fel és én fizetek érte. Nekem ez a hobbim. Ennyi.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ikovacs és VKaroly rengeteg hálával tartozik nekünk letöltõknek, hogy hétrõl hétre ennyit fáradozhatnak értünk, teljesen ingyen. Cserébe mi majd megmondjuk nekik a tutit, mit hogyan csináljanak.
Szomorúan látom, hogy még mindig ez a téma. Akinek nem tetszenek a feltöltések, az vagy gyûjtsön bélyeget, vagy áldozza fel az ideje egy részét a kedvünkért, és éveken keresztül minden héten vegye fel az összes kabarét, szerkessze meg, töltse fel, majd rakja ki ide a linket. Elõre is köszönet neki.
Csak reménykedni tudok abban, hogy ezzel véglegesen le lett zárva ez a marhaság, és Ikovacs meg VKaroly nem törlik a regisztrációjukat a fórumon, látva a kritikus letöltõket.
SirTomax,
egy maximálisan elégedett és hálás letöltõ.
Nekem csak a MFen 150 Gb van és az mint ki is lett itt ajánlva! És a zöme saját, vágott felvétel, ami egy óra kabarénál kb. 1 óra tökölõdés! És én szivességbõl töltök fel! És mellesleg máshol 1fichier,stb még legalább 300 GB feltöltésem van!
Csak a rádiókabaré feltöltésem 55 GB!
És csak a Buék 2014 -et 4000 töltötték le, ami 4000*0.25 Gb=1000 Gb=1 TB!
1 heti7 vagy 1 showderklub kb. 1 GB!
Nehogy má' én fizessek!
köszönöm, hogy figyelmeztettél, hogy hol élek (ez az MR országa és nem a BBC-e)
jó kommunistaként, most szeretnék nyilvánosan önkritikát gyakorolni:
emberek! félrevezettelek benneteket! nehogy valaki használja az archive-ot, mert az csak a rothadó kapitalizmus ópiuma! ne követeljétek az adófizetõi pénzetekbõl eltartott mr-tõl az anyagai nyilvánossá tételét, mert az olyan nyugati dolog. aztán nézzétek meg a nyugatis adyval is mi lett! fertõ meg vérbaj..
na látjátok! nekünk az irány kelet! (napoleon is megmondta)
éljen humorisztán, éljen grízbegisztán, éljen hátasztán éljen a mi megbonthatatlan (újrakötött) barátságunk....
Ez az, ami nincs meg nálunk, és enélkül nem lehet nekikezdeni. A rögzítéssel, viszontsugárzással kapcsolatban pedig nem túl rég futottunk itt a topicban pár kört, a rögzítés magáncélra engedélyezett, a rögzítés változatlan (tehát elvileg vágatlan) elérhetõvé tétele nem nagy közönség elõtt (pl. a topicban) kicsit szürke, a folyamatos ingyenes sugárzás (a már megszûnt Bonbonierre online rádió) viszont tilos, mert minden egyes sugárzásért, közvetítésért a szerzõ (a jelenet írója) részére illetmény jár, amit meg kell fizetni. Akár elsõ adás, akár sokadik ismétlés.
Én azétr írtam, mert sokan a tárhely miatt nyafognak. Én meg közöltem, hogy MF-fel semmi baj. Az, hogy te sajálod érte egy pizza árát egy évre, az nem az én bajom... 20 GB adatom van fent és istentudja hány TB-ot szedtek le, de mikor még ingyenes volt a stat, akkor valami 5 TB táján volt asszem.
szerintem az adófizetõi pénzbõl fenntartott rádió archivumának (ha egyáltalán van még) meg teljes mértékben szabadon hozzáférhetõnek kellene
lennie, és folyamatosan szabaddá kellene tenni az összes régi anyagát!!
(pl. karinthy szinpados adások volt belõle vagy ezer)
és nem csak úgy 2 hétre visszamenõleg, ahogy most csinálják! (és ráadásul gyakorlatilag hackernek kell lenned, ha valami adást nem a számítógéped elõtt ülve akarsz meghallgatni, hanem mundjuk utazás közben a saját mp3 lejátszódon...
pofátlan, vérlázító és kikérem mgamnak, hogy az adófizetõi pénzembõl elõallított mûsorokhoz ne férhessek hozzá!!!
abbahagytam, mert megy fel a vérnyomásom....
ps: azt írod; régi felvételeket találtál az archive-on. milyen régit? elmúlt már 70 éves a felvétel? ha nem, hogyan került oda? ott nem zavart a "jogtulajdonosság"?
Saját gyártású hangoskönyvekre, nagyon régi felvételekre viszont nagyon szuper forrás, sokat szoktam ott keresgélni, vannak kincsek.
kabarék feltöltésére (és tárolására) ajánlom figyelmetekbe:
archive.org
sutotok
Mondjuk lehet, hogy borúsan látom a dolgokat, én Ikovacs jelszavas védelmétõl is féltem eleinte egy picit, de szerencsére az nagyobb zökkenõk nélkül bevált, bár a kezdõbetûnél a nagy I kis l keveredés miatt volt eleinte egy pár mókás pillanat 😊
a közösség ereje jobban mûködik.
Minden bántás nélkül: 1-2 évente lejátsszuk ezt a topicban, mindig vannak, akik megpróbálnak megjavítani valamit, ami egyébként mûködik.
igen, folyamatosan szinkronizálja az adatokat, ez benne a jó.
mondjuk érdemes read-only kódot osztani és akkor nincs meglepi, vki kitöröl vmit.
A szinkronizált könyvtárba pedig otthagyod 1-2 napig (hétig , honapig kinek meddig esik jol ) hogy a többiek is vihessék tõled .
Az utolag bemásolt dolgokat is látják a szinkronizált könyvtárbol ?
196-197
km0215_16.zip
http://uzi85uobs6.1fichier.com/en/
http://www.mediafire.com/?3iyi5lkbdi16bjk
1. Km140215 - Egyben (22:58)
2. Km140216 - Egyben (22:57)
16 tracks, 45 minutes 6 seconds
1. Orosz György - Szignál (0:06)
2. Orosz György - Felkonf (0:51)
3. Vida P, Hadházi L - Állítólag a pi víz (7:15)
4. Orosz György - Felkonf (0:50)
5. Varga FJ, Aradi Tibor - Építkezésen felejtett mikrofon (6:50)
6. Orosz György - Felkonf (0:54)
7. Kiss Ádám - Duma 2011 (5:34)
8. Orosz György - Felkonf (1:07)
9. Dombóvári István - Duma - Karácsony (5:58)
10. Orosz György - Felkonf (0:58)
11. Elek Ferenc, Murányi Tünde - Miért nem szeretsz (3:09)
12. Orosz György - Felkonf (0:35)
13. Bruti, Vida Péter - Népdal boncolgatás (3:21)
14. Orosz György - Felkonf (0:50)
15. Tábori Nóra, Kállai Ferenc - Géza és Gizus (6:10)
16. Orosz György - Lekonf (0:38)
Ennek ellenére a mediafire az egyik legjobb az mp3-k tárolására ( lásd Sir Tomax feltöltései ) .
Nagy fájloknak ( 1 giga ) ajánlották a http://jumbofiles.com/ . Egyelõre korlát és sallangmentes .
Az ingyenes feltöltésnek 50 GB a korlátja, 100 Kbvel tölt csak fel, minden féle letöltési korlátozás, törli a zip fájlokat stb...
Már a 3. email címre töltök fel...
És én, mint feltöltõ, nem akarok fizetni!
És Te hány Gbt töltöttél fel, amit itt ki is ajánlottál?
Most pl. ez az osztott.com is tetszik, maximális sebességgel megy a feltöltés és úgy látom egyszerû a letöltés is.
Csak nem látni mennyien töltötték le!
A data.hu feltöltése és letöltése is nagyon gyors elõfizetéssel!
Az 1fichier feltöltés gyors, de a letöltés már macerás!
A mediafire letöltés szintén macerás és a feltöltés is limitált!
Egyébként ha a közösség fizetne egy hozzáférést valamelyik nagyobb megosztó oldalon feltöltenéd oda az anyagaidat?
Kössz! 😊
Errõl a Kossuth Rádió féle kabaréklubnak nevezett eseményrõl nem írnék véleményt, szerintem egyértelmû.
Remélem csak egyedi esetrõl van szó, és nem egy folyamat (vég) kezdete.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
http://osztott.com/gJrk/
Jelszó: Ikovacs
A részleteket keressétek vissza a korábbi feltöltéseimbõl...
http://osztott.com/gJrk/
Jelszó: Ikovacs
A részleteket keressétek vissza a korábbi feltöltéseimbõl...
KK1402_Farsang.zip
http://ij9hmtzdnb.1fichier.com/en/
http://www.mediafire.com/?igbvjxkm36pwxzq
13 tracks, 51 minutes 55 seconds
1. KKlub farsang - Bevezetõ szignál (0:25)
2. Orosz György - Nyitó duma (11:38)
3. Orosz György - Felkonf (0:16)
4. Aradi Tibor, Jakab Csaba - Becsekkolás Szocsiba (5:14)
5. Orosz György - Felkonf (1:10)
6. Aradi Tibor, Maksa Zoltán - A Rádiókabaré hírei (8:00)
7. Orosz György - Felkonf (2:19)
8. Jakab Csaba, Vida Péter - Hõsök egymás közt (3:10)
9. Orosz György - Felkonf (1:58)
10. Szép Bence - Duma (7:44)
11. Orosz György - Felkonf (1:56)
12. Nemes Takách Kata, Vida Péter - Népi mesterségek: a sajtkovácsoló (7:31)
13. KKlub farsang - Vége szignál (0:34)
Hát ez elkeserítõ! Ha ez így folytatódik, már be sem kapcsolom a rádiót!
Sem a jelenetek, sem a standupok nem érik el a meghallgatásra érdemes kategóriát... Mi jöhet még? Le sem töltöm, mert mégegyszer nem akarom hallani!